29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    igyvan tevedett...ep nemreg volt a hadtech topickban par kep hogy milyen rakas kaki pl zold hatternel az ACU...dehat ha neked az kell...szvsz inkabb MARPAT-ot vegyel ha mar digitalis kell!
  • Seaweed
    ha a GG RK-103-asara gondolsz akkor az magneziumbol van nem acelbol
  • Punker
    mondjuk a jelenlegi pályánkra színváltós kéne leginkább, az egyik oldal meredek domb, fenyőkkel sok árnyékkal, oda sötétebb rejtőszín a jó, a másik oldalon mező ahova világos kéne, valahol mindig kiszúrnak :)
  • Punker
    rád? mikor? az MP5-öt Petyus vitte el (valamikor szeptember elején) és mondtam neki hogy dísznek jó :)
  • ColdFire
    és még ezt akartad rámsózni? :D
  • MuldR
    A Multicam eleg jol szerepel minden viszony kozott. Persze az sem tokeletes.
  • Punker
    szerintem eleve nincs olyan ami mindenhova jó lenne, mondjuk nekem a CADPAT tetszik a legjobban de az is világítana mondjuk most a sárgára fakult bozótokban :)
  • Glpetyus
    Jah,így már oké :)
  • MuldR
    Hat van is belole balhe ott rendesen. Csak sivatagra jo, de ott is csak a kovesebb reszen. Amugy a 3szinu jobban rejt.

Az egesz ACU mogott allitolag az van, hogy Afganisztanra akartak jo terepruhat, de 1 orszagra kulon nem fogadta volna el a kongresszus ergo azt mondtak univerzalis.

Szal ha kosivatagban airsoftozol, akkor idealis. Nem veletlen, hogy az angol jatekfelugyelok jarkalnak ACUban, lathatosagi melleny helyett. A hatas ugyanaz :) Amugy nekem is tetszik, csak nem vennem fol jatekra :)
  • neuro
    sorry elírtam :)
    MICH (Modular Integrated Communications Helmet)
  • Glpetyus
    Igyekszem megfogadni a tanácsot,és nem ugyanebbe a hibába esni :o)
  • Glpetyus
    mi a rák az a milch replika? :)
  • neuro
    hát akkor az amerikai hadsereg biztos téved, hogy minden terepre ezt vezették be :) ettől függetlenül nekem tetszik, úgyhogy ha lesz belőle olcsó kínai másolat majd veszek és kipróbálom...
  • MuldR
    ACU? Olcsobb a lathatosagi melleny. A Hatas ugyanaz! :)
    Az ACU tipikusan a penzkidobas esete. Vilagit az erdoben, minden idoszakban.
  • neuro
    Amik nekem eddig beváltak és használom is őket:

- BDU ripstop zubbony nyárra
    - DPM smock őszre
    - Vastag parka télire
    - Shemagh télire, álcakendő nyárra
    - Sisakok (PASGT és Protec)
    - Védőszemüveg (ESS Tactical)
    - Térdvédő (Mil-Tec)
    - US webbing, kulaccsal, táskával és tártáskával
    - Pisztolytáska
    - Termosz
    - Hátizsák

Ami még jön: egy jó fegyvertok és nyárra egy Viper taktikai mellény meg ha soksoksok pénzem lesz egy teljes ACU szet MILCH replikával :)
  • MuldR
    Ilyennel csunyan meg lehet szivni. En tobb 100 000-et koltottem mindenfele cuccra biszbaszra es csomorol kiderult hogy felesleges, vagy zavaro, vagy nekem nem jo, vagy nem tetszik, stb. Szzal utana adhattam el olcsobban, vagy egyszeruen a nyakamon maradt.

Erdemes vasarlas elott jol atgondolni a Teljes! felszerelest. Mit is akarsz, hogy is. Csomo penzt feleslegesen el lehet kolteni. Arrol nem beszelve, hogy nagyon sok dologrol hasznalat kozben derul ki, hogy nem is jo.

Pl en vetten 13 000 ert terd es konyokvedot, ami szetvagta a kezem/labam. Eladtam 4000 ert csapattagnak akire pont jo volt. Ezt vasarlas elott nem tudtam kitalalni, hogy majd mikor egesz nap rajtam van, hogy fogom elviselni, es vagni fog-e estere.

BDUra is kiadtam halom penzt, es a legtobb csak pihen a szekrenyben. Csomo ruha csak 2x volt rajtam, de jo otletnek tunt es kellett.

Szoval vasarolni csak esszel! Elszaladhat a lo az emberrel. Legjobb ha mindig alszik ra egy parat az ember. :)
  • Glpetyus
    :)
  • Mersant
    ok, en tevedtem ;-)
  • MuldR
    50 ev az meg jo is. Csapatunkban van idosebb is :)
  • MuldR
    Az nem acel, csak fem. Cink, Magnezium, Aluminium, es ezek otvozeteit hasznaljak.
  • Mersant
    nem talaltam leirast rola azert kerdezem, de majd akkor megint rakeresek, lehet csak elsiklottam felette.
  • Glpetyus
    :DD
    Na igen,mire az ember felszereli magát ruhával,egyébb bizbasszal',csak az vagy 100 K ALSÓhangon..
  • Glpetyus
    Hát több oka is van,egyik ugye az idő hiánya.Aztán a másik az,hogy 3 ilyen régi cimborám van,abból 1 50 éves :),másik 37,harmadik ugyanúgy 25,mint én...Persze ők is melóznak,család stb.
    "Öregéknél" fejenként 2 gyerek,1 DARAB unoka :),nehéz összehozni hogy mindenki ráérjen egy egész napot.Iáig csak 2 alkalommal löttük egymást szarrá,mondjuk az jó volt :)
    idősebbek vs. fiatalok,ez volt a felállás,és ŐK nyertek :/
    Bár előnyük volt,hisz egyik kormányőr(volt),másik határőr.... :)
  • Punker
    én is csak 1 nagy játékon voltam eddig, most ez jó hónap lesz 2 nagy 1 közepes :)

ha eljutok arra a szintre hogy havonta van 1 nagy játékra el tudunk menni az már jó, igazából azt vettem észre hogy ott nem is a fegyver hanem a többi apró felszerelés hiánya a zavaró, tehát lelőttek mert az én fegyveremben nincs tuning az 1 dolog, de mikor úgy lőnek le hogy a rádiót próbálom kiszedni az M65-ös kabát zsebéből és nem találom benne na az zavaró volt :)
  • Mersant
    miert nem izgatod be 1-2 haverodat? en is igy csinaltam, most mar vagyunk 12-en es meg tobben sporolnak nyarig a cuccra ;-)
  • Punker
    katt a bannera van leírás aszem a kínai fegyverek között
  • OrioN the S
    Hja fosok rá kiteszem a falra vagy ha a haverokkal kimegyünk hülyülni akkor majd ők nyomják velem én meg veszek vmi jobbat :D

Amúgy engem is a kinézete vonzott ,de rákattantam az airsoft-ra és mostmár nemérdekel a kinézete csak mehessek vele gémelni.
  • Mersant
    JG Betarol tudnal valami infot mondani, vagy linket ahol van rola leiras, mert 1-2 srac iylet szeretne venni, de nem talaltam semmi erdemleges leirast sehol, csak annyit hogy jo meg 300Fps. ez meg kicsit sovany info...
  • Glpetyus
    Teszem hozzá,hogy én csak a kinézetük miatt kezdtem el "gyüjteni" a fegyvereket.Hisz még egyetlen nagy játékon sem voltam :)
  • Glpetyus
    Szard le :)
    Én meg bedőltem az e-sokknak annak idején és 11 ezret kiadtam egy szobadíszre :)
    Tegyél vele úgy mint én : összerakod jól,kisúlyozod,eltünteted az illesztési hézagokat,és lefújod vmi jó szinre.Ha értesz hozzá vmennyit,akkor legalább lesz egy SZÉP,de csak falravaló fegyvered.
  • Punker
    DE AK, Cyma AK/AKs, CA 105-ös, TM AK, TM beta, JG beta ezek voltak eddig nálunk játékokon.
  • Glpetyus
    Hát még én sem :)
    28-ast igen (S változatot),az NAGYON tetszett,ebből gondolván az újabb sem lehet rossz :)
    Angol nyelvü revieweket olvasgattam róla,ott olyat is írtak,hogy szinte CA szintü és erősségü a cucc.
  • OrioN the S
    Mondjuk ezen már nicns sok buknivaló :D Már akkor buktam amikor az egyik családtag kedveskedni akart vele karácsonykor ,de hát fingja se volt milyen kell ^^
  • Punker
    és napról napra kevesebbet ér, én végig játszottam az R6-tal, 2 hónap alatt 7 ezret buktam rajta, ami még elviselhető de akkor is :)
  • OrioN the S
    Attól félek lehetetlen lesz eladni a DE M83-at
  • Punker
    sose láttam 31-es cyma-t közelről.
  • Glpetyus
    persze azt tudom,hogy az "S" változat eltörik.
    Akkor szerinted egy 028-as jobb,mint egy 031-es ?
  • Punker
    hát mivel az "fa" az nem, a lényeg hogy a jelölés ne 0,21 legyen :)
  • Glpetyus
    annak idején egyes piacokon 5K-ért árúlták a hatástalanított munkásőr ak-kat
  • Glpetyus
    a nem behajthatós is ?