29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    nincs mit kóstolgatni, többet játszottam gagyi fegyverrel (igen a well sokkal gagyibb mint a cyma) mint rendessel, láttam már nagyon jó 20-30-40 ezres fegyvert egyetlen gond volt velük mind AK verzió, attól meg hányok.

amúgy meg semmi extra nincs a 100k-s fegyverben ha kimész 1 komoly játékra majd rájössz, igen ez 1 qrvadrága sport de nem kötelező senkinek csinálnia, eddig a számítógépre költöttem most fegyverre stb, nem kocsmázok meg kártyázok hanem az erdőben lövetem szét magam, valamit valamiért.

• Bucser
    Ez kb ugyanolyan mint amikor valaki 80K-s Joyt fog venni vagy 70K-s kormányt utána már visszaülve a régi mögé nem ugyanaz:)

nemde?:D

Hozzászokik az ember a jóhoz és nincs menekvés:)

#2958: Azért nagyrészt itt is a taktika és a lőni tudás számít nem a fegyver:) Az csak segít:) Szóval ha lemosod őket a 20K-s fegyoddal akkor majd leomlik a szájukról a mosoly mint a viadukt:)
  • Glpetyus
    Épp ezért is nem megyek nagy játékra,ott is csak a "menőzés" megy,ha nincs 200K-s fegyvered,kiröhögnek :(
    Én meg hirtelen haragú vagyok,leütöm,aztán meg jól elzavarnak :/
    [előrre felidegeli magát]
  • Glpetyus
    könnyen beszél,akinek 100K-s van
    :)
    (de azt bemagyarázza,hogy a cyma Glock,jobb mint a TM )
    [kostolgat]
  • Punker
    20-ért ok, meg kezdésnek, amíg összeszed rendes fegyverre pénzt :)
  • Glpetyus
    Nade,20K-ért nem a legjobb ? :)
  • Glpetyus
    hmm.
  • Punker
    "CM.028 = erős,jó,szép,olcsó"

inkább azt mondanám hogy nem gyenge, és elmegy, de szigorúan a fa tusú, azt még van is értelme esetleg megtuningolni.
  • Punker
    nem mert tépőzár+erős fém patent fogja és nem 1 szíjjon húzom át hanem 3x-4x van rögzítve úgyhogy tökéletes.
  • Glpetyus
    Vedd meg nyugodtan a cyma ak-t,mert a 80-hoz még hozzá kell rakni 20K-t mire lőni tudsz :)
    CM.028 = erős,jó,szép,olcsó :P
  • Glpetyus
    És nem "fityegnek" rajta az utólag felrakott dolgok,idegesítő módon ? :)
  • OrioN the S
    igen-igen ő is ezt mondta éppen ezért összeszedek 100-120-at és veszek egy fegyót meg ami még kijön belőle :)
  • OrioN the S
    Hja és annyit még ,hogy a szolídabb :) mondta ,hogy az ő keze is benne van ebbe az új márkába vagy mibe.. vkivel társult asszem.
  • Punker
    King Arms volt? mert az általában drágább mint a TM

a szolíd csak 7 vagy 8 évig volt hivatásos :)

abban igaza van hogy a kínaiakból nagyon nem tudsz tovább lépni, 1-2-őt lehet tuningolni de nem biztos hogy megéri, mert azért a legtöbbnél a belső minőségen jön ki az árkülönbség.
  • OrioN the S
    a szolídabbal :) de ott volt az agyontetovált is ,de az hátul ügyködött.
  • OrioN the S
    viszont nagyon le akart beszélni a kinai fegyókról szal most gondolkozok ,hogy gyűjtsek össze 80k-t vagy jövőhéten vegyek egy cyma AK-t.
  • Punker
    jó akkor majd megkérdezem őket, melyik sráccal beszéltél? aki agyon volt tetoválva vagy a szolídabbal? :)
  • Mersant
    en eddig ne mtalalkoztam ilyennel, nekem meg uj :-) es egybol megtetszett, persze az arat inkabb tartozekokra koltom...
  • OrioN the S
    nekem így mondta... v.mi új gyártóról beszélt nem nagyon figyeltem a csókára mert azt se tudtam hova nézzek olyan cuccok voltak ott :)

mind1 nem akarok barmságot mondani , 1-2 hét múlvan fent lesz nowaron
  • Punker
    sima hardwood-ból decathlon-ban rakás cucc volt leárazva múlthéten :)

de ezek elsősorban vadász cuccok, nincs meg bennük az a praktikusság ami háborúhoz kell (az mindegy hogy igazi vagy játék)
  • Punker
    most nem azért de nem tűnt fel hogy nowar-ba csak TM és CA fegyverek vannak? amúgy meg ha elkezdenének kínait is árulni akkor se tudnának a piacos vámot áfát stb elcsaló cuccokkal versenyezni ezért nem is tartanak ilyen kategóriát,

a hozzászólásod második felét nem tudom értelmezni mi az hogy "épített fegyó"? :))))))
  • Mersant
    fishnet
  • Punker
    link nélkül nehezen, amúgy meg az álcagúnya az teljesen más kategória.....
  • OrioN the S
    voltam ma nowarba. mondom kéne egy kezdő fegyó mp5-re gondoltam ,80k :D ok. kérdeztem van-e olcsóbb 20-30 körül aszonta piacon hja (jóhogy nem köptek le :D) viszont mondott egy érdekes infot! 1-2 hét múlva fent lesz az oldalukon is. vmi új márka ,épített fegyó és és olyasmit mondott ,hogy marui áron full fém fegyók lesznek közel 400fps-esek. lehet nem mondtam újat nektek ,de gondoltam beírom.
  • Mersant
    eh, lamulok itt, szal fishneten megtalaljatok az igazi alcaruhat
  • Mersant
  • Mersant
    szerintem ez a legjobb terepre.
  • Punker
    ez a mellény alapja, kb 100 felfogatási verzió van rajta :)

• Punker
    mellényből nekem eddig ez a moduláris jött be a legjobban, az alapja a reintex-en 5 ezer, aztán a kis táskák hozzá 2+ ezertől vannak, lehet árban kicsit többre jössz ki mintha veszel 1 átlag tak mellényt de ezen nekem az van ami kell és kényelmesen ott ahova akartam tenni, eredetileg horvát mellényt akartam az csak 4 ezer pénz, de nekem nem kell 6 db AK tártartó :)
  • neuro
    azért arra vigyázni kell a fotóknál, hogy a legtöbb nem adja vissza a valós színeket (pl. a képeken látszik, hogy a fehéregyensúly automatán igencsak fura színeket adott), ráadásul be volt neki állítva +1 kontraszt és +1 saturation - pedig azzal az EOS-al lehet élethű képeket csinálni :)

igazából én is szekptikus vagyok az ACU-val kapcsolatban, de majd inkább a saját szememmel akarom látni, hogy mit tud erdős terepen. ha nem válik be, jó lesz nekem is bicajozni meg túrázni

meg ahogy olvastam a nem digitál minták közül a DPM a legjobb woodland terepre
  • Glpetyus
    hopp,kimaradt ott pár szó,de mind1 :)
  • Glpetyus
    Jól néz ki :)
    Végülis mi kell
    nadrág,egy ilyen zubbony,tak mellény,télire kabát...
    Nadrágom,zubbonyom van,igaz kellene másik mivel szürke-terep van :d
  • Punker
    klasszikus, elméletileg 40%-kal rosszabb mint a woodland 200 méteren, na most airsoft-ban ez annyit nem dob szerintem :)

nekem ez van most, még a Glock-nak akarok rá pisztoly táskát + fekete kulacsot cseréltem hozzá :)

• Glpetyus
    nekem az egyszinű OD (?) tetszik.
    Pont így fekete mellénnyel,ahogy a srácon :)
  • Seaweed
    Nah jah...latsziok is a kepeken hogya Tiger strip-est nem veletlen hasznaljak a dzsungelekben....azert a termeszettol van boven mit tanulni! (Kedvencem is a Tiger stripes! ;))
  • Seaweed
    Hat szvsz annal az en bringazasra hasznalt TAN BDU-m is jobban rejt...az legalabb tenyleg sotet homokszinu...
  • MuldR
    Egyik srac csibnalt egy osszehasonlito tesztet.

Teszt
  • Punker
    hát az szerintem így télen meg ősszel amíg az aljnövényzet száraz esetleg jó, de nyáron nem tom milyen lehet.
  • Seaweed
    kozepen a nagyon vigyorgon igen :P
  • Punker
    az ott ACU igaz?