29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3000 Meg is érdemli :)
Hang (és más tekintetben is) nálam az örök kedvenc a Ryan közlegény megmentése + Elit Alakulat :)
Én még annyiszor egy filmet sem láttam,mint az elöbbit -
#2999 jó akkor pontosítok azért az 5 percért megkapta a legjobb hang oscar-t :) -
#2998 Hat azert az egesz film jo, nem csak az az ot perc ereszdelahajam -
#2997 oscar-t kapott azért az 5 perces lövöldözésért, azzal szoktunk házimozit tesztelni :) -
#2996 -
#2995 OFF
Nagy film,én is csípem !
Utcai harcnál ajánlott minimum 5.1 + full hangerő :)
ON -
#2994 Az FNC nagy kedvenc miota a HEAT film felkuszott a top 10 favorit filmjeim koze...
-
#2993 szerintem igy jo ahogy van -
(kár hogy nincs "fa" változat :S ) -
FNC?! Siman! kivansaglistas a kicsike -
Neked akkor is válaszolnék,ha nem tetszene,amit mutatsz :)
Biztos nem láttam,vagy nemtom
Csak kérdezem,..ez bejön neked ? :) -
#2989 Epp multkor kerdeztem hogy meliyk szebb szerintetek, akkor senki se meltatta...hunvoltal vazze?! -
#2988 LR300 -
#2987 Jajjmá.
Hosszú csövű szebb szerintem. -
Caterpillar #2986 Hühh tudatlan vagyok de ő milyen M16 modifikáció? Nem néz ki rosszul! Bár a szemnek szoknia kell! -
#2985 Kezdeni?! (van mar airsoft fegyverem)
amugy mar regen eldontottem milyen AEG-et akarok: GG GR-300
-
#2984 Eldöntötted már mivel akarsz kezdeni? -
#2983 És "csak" feleannyiba kerűl :) -
#2982 erre nagyon kiváncsi lennék én is. -
#2981 Akarj inkabb GG-t! az legalabb fem es blow-backes! (illetve bolt action vagy mi) -
#2980 Jesszus a végén még rámfogják,hogy kínai-fan vagyok,pedig nem is
Én egy ilyet szeretnék majd egyszer.
(tulajdonképp a kezdetektől fogva ilyet szeretnék..)
"*Revolution Plastic Gear Box..."
PLASTIC ?
-
#2979 Ezzel meg az lesz a probléma, hogy a nagy cégeknek nem lesz értelme fejleszteni, leállnak, de a kínaiak meg nem fognak tudni fejleszteni, ők csak másoltak eddig. Szóval lesznek még a világban emiatt gondok és nem csak az airsoft témakörről beszélek. -
#2978 én nem féltem a nagyokat, 1 ők fejlesztenek 2 minőséget nyújtanak 3 van kínálat, mert ha mondjuk M16/M4 vagy G3/G36 stb érdekel téged akkor a kínai kínálat = a nullával, az ilyen 10-20 ezer pénzes műanyag szarokat felejtsük el, a min lőtáv 20 méter az alatt nem foglalkozunk semmivel. -
Egyébként meg,-valószinűleg-pár nagyobb játék után én is beleugranék legalább egy Maruiba,az nem drága + legalább választék is van.
De ha így jönnek fel a kínaiak,akkor az ég óvja a komolyabb gyártókat -
#2976 Egyelőre én is boldog vagyok a wellmisemmel, érzem rajta, hogy nem az igazi, de ugye a roszabbon kell megtanúlni, hogy a profibbal már nagyon menjen. Nekem is még felszerelés kéne, csak ugye én még tanuló vagyok, nem dolgozó ember így ez nem olyan egyszerű sajnos. Azért lassacskán gyűlik a pénz rá (zsebpénzből félreteszek), de nem a legigéretesebb mértékben halad a dolog. :) -
#2975 nem is állitottam az ellenkezőjét. -
#2974 itt nem a ciki szintről van szó, láthatod mindannyian olcsóval kezdtük, egyszerűen azok nem alkalmasak komoly játékra, a Cyma és a JG lassan kezd felnőni de még idő kell ahoz hogy tökéletes másolatokat csináljanak és legyen kínálat is. -
#2973 :o) -
#2972 fülcimpában a golyó nem gyenge xD !
-Látod fiam,kellett neked mégegy pirszing ? -
#2971 Hát ha így van,akkor rendben is van ! -
#2970 Sztem ez a sport még "simán" megfizethető.
Ruha azért nem szakad,kopik könnyen,talán a fegyvert sem kell havonta cserélgetni,hamár van egy jó fajtája az embernek. -
#2969 -
#2968 jesszus,bocsánat a szófosásért ! -
#2967 Természetesen igaz,mint bármi másra is az életben (kocsi is van jobb,ház is van nagyobb,etc.)
De én szerintem szabni kell egy határt.Egy dolgozó ember -így én is- megengedhet magának egy 100K-s fegyvert,hisz bármely hobbira lehet milliókat is költeni akár.
Itt már csak az elvről van szó.Ha -majd egyszer- ugyanazt meglövik a hálisten' egyre jobb kínai márkák,én nem fogok venni 120-ért CA,csak azért mert egy CA,ha azt megkapom 30-ért is.
Ha utóbbi beszarik,kikukázom,vezsek másikat,míg egy drágát javítattni kell,és habár nem vagyok tisztában az alkatrész árakkal,gondolom nem piskóta.
Meg ugye a tipikus magyar mentalitás:lenézés...Francia oldalt olvasgattam vmelyik nap,ott egy kínai review-t,kurva sokan beírtak a fórumra,hogy fasza,stb.Közben az aláírásban ott volt,hogy STAR,TOP fegyvereik vannak + mellé simán odaírták,hogy cyma,de,stb... :)
Szal ilyen is van...vhol nem ciki,ha "csak" 10-20-30-40K-t költ vki fegyverre :)
-
#2966 Kicsit nezz utana hogy a profi paintball fegyverrel mit lehet muvelni...ezek a kepek meg istenesek a 10-15 akar 20 centi atmeroju nem lila hanem mar fekete veralafutastol! -
FFX #2965 gondolom ekkora sérüléseket csak közvetlen közelről lehet kapni -
#2964 Egyelőre ez az egyetlen eset, hogy egy kínai jobb mint a TM vagy a CA, szóval messzemenő következtetéseket ebből ne vonj le. -
#2963 ez meg iszonyat durva:
http://i106.photobucket.com/albums/m264/waxxer/airsoft/bbdamage2.jpg -
#2962 Ez nem így van! :) -
#2961 ez qrvára nem igaz, én voltam kint 100+ fős játékon, volt olyan ember akinek az egész cucca nem volt 50 ezer, és olyan akinek csak a hátizsákja volt annyiban, mégse volt fikázás, sőt a legtöbb profi segített nekünk kezdőknek, és nem a baszogatás ment.