29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Glpetyus
    Meg is érdemli :)
    Hang (és más tekintetben is) nálam az örök kedvenc a Ryan közlegény megmentése + Elit Alakulat :)
    Én még annyiszor egy filmet sem láttam,mint az elöbbit
  • Punker
    jó akkor pontosítok azért az 5 percért megkapta a legjobb hang oscar-t :)
  • Seaweed
    Hat azert az egesz film jo, nem csak az az ot perc ereszdelahajam
  • Punker
    oscar-t kapott azért az 5 perces lövöldözésért, azzal szoktunk házimozit tesztelni :)
  • Seaweed
  • Glpetyus
    OFF
    Nagy film,én is csípem !
    Utcai harcnál ajánlott minimum 5.1 + full hangerő :)
    ON
  • Seaweed
    Az FNC nagy kedvenc miota a HEAT film felkuszott a top 10 favorit filmjeim koze...

• Seaweed
    szerintem igy jo ahogy van
  • Glpetyus

(kár hogy nincs "fa" változat :S )
  • Seaweed

FNC?! Siman! kivansaglistas a kicsike
  • Glpetyus

Neked akkor is válaszolnék,ha nem tetszene,amit mutatsz :)
    Biztos nem láttam,vagy nemtom
    Csak kérdezem,..ez bejön neked ? :)
  • Seaweed
    Epp multkor kerdeztem hogy meliyk szebb szerintetek, akkor senki se meltatta...hunvoltal vazze?!
  • Seaweed
    LR300
  • Glpetyus
    Jajjmá.

Hosszú csövű szebb szerintem.
  • Caterpillar
    Hühh tudatlan vagyok de ő milyen M16 modifikáció? Nem néz ki rosszul! Bár a szemnek szoknia kell!
  • Seaweed
    Kezdeni?! (van mar airsoft fegyverem)

amugy mar regen eldontottem milyen AEG-et akarok: GG GR-300

• Glpetyus
    Eldöntötted már mivel akarsz kezdeni?
  • Glpetyus
    És "csak" feleannyiba kerűl :)
  • Punker
    erre nagyon kiváncsi lennék én is.
  • Seaweed
    Akarj inkabb GG-t! az legalabb fem es blow-backes! (illetve bolt action vagy mi)
  • Glpetyus
    Jesszus a végén még rámfogják,hogy kínai-fan vagyok,pedig nem is

Én egy ilyet szeretnék majd egyszer.
    (tulajdonképp a kezdetektől fogva ilyet szeretnék..)

"*Revolution Plastic Gear Box..."
    PLASTIC ?

• Siluro
    Ezzel meg az lesz a probléma, hogy a nagy cégeknek nem lesz értelme fejleszteni, leállnak, de a kínaiak meg nem fognak tudni fejleszteni, ők csak másoltak eddig. Szóval lesznek még a világban emiatt gondok és nem csak az airsoft témakörről beszélek.
  • Punker
    én nem féltem a nagyokat, 1 ők fejlesztenek 2 minőséget nyújtanak 3 van kínálat, mert ha mondjuk M16/M4 vagy G3/G36 stb érdekel téged akkor a kínai kínálat = a nullával, az ilyen 10-20 ezer pénzes műanyag szarokat felejtsük el, a min lőtáv 20 méter az alatt nem foglalkozunk semmivel.
  • Glpetyus

Egyébként meg,-valószinűleg-pár nagyobb játék után én is beleugranék legalább egy Maruiba,az nem drága + legalább választék is van.
    De ha így jönnek fel a kínaiak,akkor az ég óvja a komolyabb gyártókat
  • Siluro
    Egyelőre én is boldog vagyok a wellmisemmel, érzem rajta, hogy nem az igazi, de ugye a roszabbon kell megtanúlni, hogy a profibbal már nagyon menjen. Nekem is még felszerelés kéne, csak ugye én még tanuló vagyok, nem dolgozó ember így ez nem olyan egyszerű sajnos. Azért lassacskán gyűlik a pénz rá (zsebpénzből félreteszek), de nem a legigéretesebb mértékben halad a dolog. :)
  • Glpetyus
    nem is állitottam az ellenkezőjét.
  • Punker
    itt nem a ciki szintről van szó, láthatod mindannyian olcsóval kezdtük, egyszerűen azok nem alkalmasak komoly játékra, a Cyma és a JG lassan kezd felnőni de még idő kell ahoz hogy tökéletes másolatokat csináljanak és legyen kínálat is.
  • Glpetyus
    :o)
  • Glpetyus
    fülcimpában a golyó nem gyenge xD !
    -Látod fiam,kellett neked mégegy pirszing ?
  • Glpetyus
    Hát ha így van,akkor rendben is van !
  • Glpetyus
    Sztem ez a sport még "simán" megfizethető.
    Ruha azért nem szakad,kopik könnyen,talán a fegyvert sem kell havonta cserélgetni,hamár van egy jó fajtája az embernek.
  • Seaweed
  • Glpetyus
    jesszus,bocsánat a szófosásért !
  • Glpetyus
    Természetesen igaz,mint bármi másra is az életben (kocsi is van jobb,ház is van nagyobb,etc.)
    De én szerintem szabni kell egy határt.Egy dolgozó ember -így én is- megengedhet magának egy 100K-s fegyvert,hisz bármely hobbira lehet milliókat is költeni akár.
    Itt már csak az elvről van szó.Ha -majd egyszer- ugyanazt meglövik a hálisten' egyre jobb kínai márkák,én nem fogok venni 120-ért CA,csak azért mert egy CA,ha azt megkapom 30-ért is.
    Ha utóbbi beszarik,kikukázom,vezsek másikat,míg egy drágát javítattni kell,és habár nem vagyok tisztában az alkatrész árakkal,gondolom nem piskóta.
    Meg ugye a tipikus magyar mentalitás:lenézés...Francia oldalt olvasgattam vmelyik nap,ott egy kínai review-t,kurva sokan beírtak a fórumra,hogy fasza,stb.Közben az aláírásban ott volt,hogy STAR,TOP fegyvereik vannak + mellé simán odaírták,hogy cyma,de,stb... :)
    Szal ilyen is van...vhol nem ciki,ha "csak" 10-20-30-40K-t költ vki fegyverre :)

• Seaweed
    Kicsit nezz utana hogy a profi paintball fegyverrel mit lehet muvelni...ezek a kepek meg istenesek a 10-15 akar 20 centi atmeroju nem lila hanem mar fekete veralafutastol!
  • FFX
    gondolom ekkora sérüléseket csak közvetlen közelről lehet kapni
  • DannyL
    Egyelőre ez az egyetlen eset, hogy egy kínai jobb mint a TM vagy a CA, szóval messzemenő következtetéseket ebből ne vonj le.
  • Punker
    ez meg iszonyat durva:

http://i106.photobucket.com/albums/m264/waxxer/airsoft/bbdamage2.jpg
  • DannyL
    Ez nem így van! :)
  • Punker
    ez qrvára nem igaz, én voltam kint 100+ fős játékon, volt olyan ember akinek az egész cucca nem volt 50 ezer, és olyan akinek csak a hátizsákja volt annyiban, mégse volt fikázás, sőt a legtöbb profi segített nekünk kezdőknek, és nem a baszogatás ment.