29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3040 Az is igaz.. -
#3039 teljesen más a kialakítás az aksi a tűz váltó miatt ami ugye a szán része -
#3038 amúgy,nem megy rá a TM-nek a szánja ?
Az fém nem? + legalább gravírozva vagyon a márkajelzés :) -
#3037 én dísznek nem rakom ki, akkor meg minek tartsam meg. -
#3036 Nem azt mondtam,hogy vidd is magaddal.
Lehet velem van a baj,én ilyen kis tételekben nem bizniszelek,inkább megtartom,enni nem kér :) -
#3035 aha persze én nem rambo vagyok, így is kell annyi cucc..... -
#3034 De ha beszarik a kínai vacak,ott egy másik helyette :p -
#3033 ...es persze Robert De Niro is :
-
#3032 1 fegyver + póttár olcsóbb :) -
#3031 sosem tudni :) -
#3030 OFF:
Jah es hozzateszem AL Pacino nagy kedvenc szinesz!
ON: -
#3029 :DD -
#3028 de nincs szükségem 2 fegyverre. -
#3027 FNC ruleeeez [elokapta a DVD-t]
-
#3026 Hát nekem mondjuk a Glock mint fegyver nagyon bejön,de vhogy ez nekem nem annyira tetszik.Persze élőben itt lenne,lehet nem mondanám,hogy nem kell :)
Amúgy szvsz kár eladni,USP mellé simán jó pótnak. -
#3025 nem is, csak a H&K közelebb áll hozzám, kellett gyorsan 1 másodlagos fegyver ha épületharcos játék lesz, és a Cyma volt az ideális választás. -
#3024 Az én voltam, de nem Érden. :) Bicskei vagyok. :) -
kis kapzsi :) -
#3022 mégszép ! -
#3021 most lesz róla teszt, ha jót írnak adom is el a Glock-ot, az USP kell :) -
#3020 Van itt egy erdő meg egy jó nagy puszta bokrokkal meg minden.. Szombaton ki is megyünk kicsit.
Hja amúgy megvettem a "díszt" cm 0.23 ,mert ha meguntam van rá vevő, 5k-ba odaadták szal nem volt para. Így most van 2 AEG dísz meg egy spring dísz :) De ezt is csak azért ,hogy a haverokkal szombaton kipróbáljuk.. -
#3019 Ehh,lehet hagyom a GBB-s pisztolyt,és beújjítok egy cyma-t én is :)
Ha tényleg ilyen jó,nemérdekel hogy néz ki.
Vagy megvárom a DE usp-t,annak fém a szánja :) -
#3018 nagyon durván csapatjáték, és mint ilyen nagyon függ a többi embertől. -
#3017 ;)
#3010:De persze.. kéne csapat meg kimegyünk egy páran kicsit a "játékokkal" :) lőni egy kicsit ,hogy érezzük mibe is csöppenünk. Már egyre töb haver beizgult az airsoftra :) Csak gondoltam ,ha már csapatot keresek akkor illene vmi használható fegyóval odaállítani. Szóval szerinted vegyek egy cm 0.28-at azzal toljam aztán eladom és jöhet a komolyabb? Végülis egyértelmű :) De amúgy thx a tanácsot hallgatok rátok ,mert nekem még új a dolog.
Más: v.ki említette itt ,hogy érden lakik és van náluk jó terep meg neki is van fegyója, csak már nemtudom ki az :\ CSapatot akarta csinálni és mostmár beszélhetnénk a dologról ,ha még esedékes. -
#3016 Hát egy fokkal egészségesebb is :)
(kivéve,ha kilövik 1 szemed + pár fogad... )
De Punkernek igaza van,elöbb olcsóbbal kezdd el megismerni,haverokkal kertben,otthon stb.
Lehet kidobsz x ezret,mire rájössz,hogy nem is tetszik. -
#3015 Jó ez mondjuk azért is van, mert a TM_ben nincs motor meg egyebek, de valóban nagyon jó minőségű a Cyma Glock. -
#3014 Nem :) -
#3013 mitől lenne jobb? könnyebb a TM kevesebb benne a fém. -
#3012 Arra viszont a springes is jó természetesen :)
-
FFX #3011 anyagminőségre se jobb a TM ? -
#3010 nem lenne jobb elöször csapatot keresni elkezdeni játszani stb? te dolgod de ez olyan dolog amit fokozatosan érdemes csinálni..... -
#3009 üdv a klubban! :D -
#3008 Nem, illetve nem rosszabb a Cyma. Nekem volt springes TM Glockom, most meg Cyma AEP Glockom van és sokkal jobban szeretem. -
#3007 Ha nem bírom ki még pár hónapig akkor cm 0.28 (mert sajna olyan a természetem ,hogy mindent rögtön akarok) ,de ha kibírom pár hónapig akkor elkőltök kb 150k-t airsoftra... hihetetlenül megfogott... már szinte nem is érdekel a PC. -
#3006 Cyma AEP!!! -
FFX #3005 Hát nekem még eszem ágában sincs játékra kimenni vele, szépen is néznék ki :) Csak otthon használnám céllövésre, játékon csak akkor veszek részt ha lesz egy komolyabb AEG -em meg felszerelésem. -
#3004 a TM Glock 17 nagyon jó fegyver HA nyugodt természet vagy és veszed a fáradságot kúszni mászni lapulni, 20 méter fölött van a hatékon ylőtáv azzal a fegyverrel, de el kell fogadni 1 lövés aztán ha kiszúrtak esélyed nincs, a Cyma-nak kisebb a lőtávja viszont automata és ha nem full auton 2-3 másodperc alatt szórod el a tárat akkor az a 30 lőszer okos játékkal sokra elég. -
FFX #3003 Csak azt nem tudom hogy minőségre nem-e jobb a TM vagyis tovább bírja -e mint a cyma -
#3002 Cyma :)
Springes pisztollyal sokat nem érsz játékon. -
FFX #3001 Ismét dilemmába kerültem : szerintetek melyik éri meg jobban ? Egy TM spring -es Glock vagy a Cyma féle AEP ?