29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #3120 A csapatban van ket ICS MP5os. Azok nagyon jok. Szepek, fembol vannak, alapbol 305-310 FPS, tuningolhato es meg sosem mentek tonkre. Raadasul olcsobbak meg talan a Maruiktol is. ICS M4 is van 1 db a csapatban, de egyik uj sracnal, szoval sok tapasztalat meg nincs vele. Az elmult kb 8 jatekot kibirta, amin kintvolt :). Nekem szemely szerint a kulsejevel van bajom. A reciever szurkere van fujva, de olyan a felulete mintha muanyag lenne. Nem gyozott meg. A classic army szebb kivulrol, strapabirobb belulrol, es meg olcsobb is. :) -
#3119 TM jah. Ha csak töltőn meg a töltényeken múlna, sajna venni kéne ruházatot is :) -
#3118 unokaöcsémnek van ilyen (ha ez TM), és nagyon tetszik neki. 55-ért nem is sok, csak ugye ehhez kell még aksi meg töltő plusz 10-15ropi -
#3117 Ha nagyon rászánnám magam akkor ezt venném meg
MP5 SD5 ~55000 Ft
-
neuro #3116 Springesből is van csúcskategória (pl. TM "sörétesek" és mesterlövészek). Ezek nagyon jók, de limitált a felhasználási lehetőségük. Ha engem kérdezel inkább vennék egy TM SPAS-t, mint egy alsókategóriás kínai AEG-et, mert tartósabb és erősebb is.
Ha viszont van rá pénzed (100ezer+), akkor vegyél Marui vagy Classic Army AEG-et. -
#3115 Bazz lehet, hogy álmodtam? Már reggel 5-kor gondolkoztam rajta, hogy lehet hogy nem kéne melózni menni :P
De akkor hol olvastam ezt?
Most akkor hol és melyik használható inkább? (spring, aeg) -
#3114 Nah pill, keresem.
Mondjuk több oldalt is néztem, lehet hogy ott hazudtak :) -
#3113 idézd már be hol olvasol ekkora baromságokat hagy röhögjünk :)
a springes alap fegyverek erősebbek mint az aeg-ek (olcsó kategóriában mindenképp) CQB-ben ahol kis lőtávon nagy harc megy szerinted mit ér 1 egylövetű? oda automata kell nem spring. -
neuro #3112 Nem ázik el az esőben és nem merül le az akku :)
A pisztolyok meg jók másodlagos fegyvernek. -
#3111 Valami olyasmit olvastam, hogy a springes fegyverek hatékony lőtávja fele/negyede az AEG-knek, akkor végülis az áron kívül mi értelmük van? :)
"Harcban" nem sokat érnek, talán CQB-ben. -
#3110 springessel kezdeni nagyon nagy kihívás főleg ha aeg-ek ellen mész, és azért az elején nem árt 1 kis sikerélmény :) -
#3109 Nem is tartana vissza :) -
neuro #3108 ártani nem árt, mert megtanul vele az ember célozni és "ésszel", taktikusan játszani
de azért ez nem kell hogy visszatartson egy AEG-től -
#3107 Marui, KWC, stb (spring)
Cyber Gun és a Hong-Kongi boltok forgalmazzák, tartósak, strapabíróak, tunningolhatók, esetleg még pótalkatrész is van, de még mindig kisebb lőtáv és nem sorozatlövő. Aki már komolyabban gondolja a játékot annak ezt ajánlom. Szerintem nem árt spring-gel játszani mielőtt az ember AEG-et venne a kezébe.
-
neuro #3106 a springes olcsóbb és ha valakinek nem jön be a játék azt nem sajnálja majd kidobni -
#3105 ezt a baromságot hol olvastad? :) -
#3104 A softair.hu-n olyat olvastam, hogy kezdők inkább a spring-es fegyvereket használják először, ez miért van? AEG-st nehezebb karbantartani/összerakni? -
neuro #3103 ja úgy átalában... azt hittem a springes pisztolyokra gondolsz
Minőségi különbség van a gyártók között, de mostanában annyi új cucc jelent meg, hogy már alig lehet eligazodni :)
Ha biztosra akarsz menni, akkor Tokyo Marui vagy Classic Army, ha nincs annyi pénzed, akkor Cyma, de abból csak az újabb szériák (cm.027 felett). De a többi kínai gyártónak is van egy-egy jól sikerült darabja. -
#3102 Ahhoz aki ért hozzá :)
Én egyelőre csak kíváncsiskodom meg olvasgatok utána mert ez jobban tetszene mint a paintball. -
neuro #3101 ez most kinek szólt? :) -
#3100 Van valami minőségi sorrend a gyártók között? -
neuro #3099 A Tm pisztolyok közül mindegyik jó, bármelyiket megveheted. A P99-est csak akkor ajánlom, ha a KWC HPA vagy Power szériájába tartozik (ami nem derül ki a leírásból, de a 60m/s és az ár alapján nem valószínű).
A garanciára nem tudok mit mondani, neked kell eldönteni megéri-e, bár szerintem ártani nem árt. -
#3098 MuldR mint koztunk talan a legnagyobb tapasztalatu legyszives mondj par szot az ICS-rol mint markarol, megbizhatosag, tapasztalat (ha van), hova lehet tenni minosegben, presztizsben a markak kozott. Mert kulfoldi ertekeleseknel jokat olvastam rola (pl M4A1), de min. +100€ a "konkurenciahoz" kepest!
Thx! -
#3097 ez a kinai full fem M4A1 lenne?! -
#3096 a fantasztikus minőség (előagy csak nekem furcsa?:)
-
#3095 közben én is megtaláltam:) -
#3094 3 :) -
#3093 2 új fegyó az airsoftware kínálatában -
#3092 aha -
#3091 ez az?!
-
#3090 ne haragudjatok már, hogy ilyen olcsó szarokkal fárasztalak titeket, de nem tudom eldönteni melyiket vegyem otthoni lövöldözésre
1. variáció
2. variáció
3. variáció
én legszívesebben a P99-et venném, 007 miatt (), ráadásul nagyon tetszik az a fegyver és az ára is rendben van
ha a 44-esektől ajánljátok a fegyvert akkor garival vegyem?
nagyon megköszönném, ha segítenétek -
#3089 igen de az USP ugyanazt tudja és az jobban tetszik. -
#3088 most vetted vazze... -
#3087 el kell adnom gyorsan a Glock-ot USP-t akarok helyette :) -
#3086 Szerintetek ezt garival vegyem? Link
Mert azért 1500Ft is pénz... -
#3085 Nem latszik... -
#3084 itt is látható a különbség :)
-
#3083 nemtudom :\ -
#3082 ehh mint vmi elcseszett kempingbájk :DDD
-
#3081 de a másik az valami civil verzió vagy mi?