29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• FFX
    ami viszont nem tetszik hogy a szánkioldó gombnál már eléggé nagy a hézag
  • FFX
    No, meg lett a CM 30-om. Nagyon bejön, igaz hogy műanyag de elég masszív és nehéz, egyáltalán nem érzem hogy játékfegyvert fognék a kezemben. A hangja (legalábbis nekem ) félelmetes, ezt a videókból nem nagyon lehetett leszűrni. Egyenlőre csak a hozzáadott .02 -as BB -vel próbáltam és csak néztem hogy milyen messzire elviszi igaz eléggé pontatlan. A feltöltés után majd megpróbálom 0.25 -ös TM BB-vel is.
  • Punker
    szép :)
  • Seaweed
    Marui USP AEP

• Glpetyus
    Deranda.
    Pedig tetszik a fegyver,de vagy a kép gáz,vag nem tudom :c
  • Mhosah Myth
    Akkor kár volt megvenned mert így most buksz rajta...
  • Seaweed
    (en delben voltam vele...)
  • Seaweed
    Hat bazze ez az..szamzaras lepcsohazajton nem tudom hogy jott be..de most beszeltem szomszeddal az mondta hogy van mikor az elektromos zar nem reteszel be...az ajto latszolag csukva van de ha nekidolnek, megnyomjak benyilik...lehet ez a szarkupac reszeg selejt nekidolt oszt ugy....
  • Punker
    na ha már kutyázunk itt akkor én viszem sétálni, mármint rohanok utána és próbálok nem elzanyálni :)
  • Punker
    az ilyen csövesekhez gyárilag jár 3 jogvédő, kezdésképpen a kutyádnak annyi.....

ha csak 1x megharapja a kórház úgyis kéreti az oltási könyvet stb.

amúgy hogy kerül 1 csöves a lépcsőházba?
  • Seaweed
    ?! Kutya megtepte volna, mit nem erdemelt volna a kuta...a csoevs erdemelte vlna meg a pofazasa utan hogy a kutyat hagyjam hagy menjen neki...ugyse tudott volna vele mit csinalni...olyan reszeg volt ez a szarkupac...
    Ha meg arra gondolsz hogy visszakuldte ma kutya...hat az nem eroszakkal megy...jonevelt szofogado kutyank van ;)...szepen illedelmesen visszament, es az csukott ajto mogul orjongott tovabb hogy kb:"engedj ki szetteppem vazze" :DDDD
  • Punker
    ha olyan a helyzet verd pofán, de ne a kutyát baze, szegény állat nem ezt érdemli.....
  • Seaweed
    Ok...coldfire jelentkezz nalam a szeretetbol kiosztott "celtablaleszel" beutalodert!

OFF:
    Vazze most hajtottem el egy csovest a lepcsohazbol...tisztara kiakasztott...mazlija hogy elobb gondolkoztam o meg utana szolalt meg, es visszakuldtem a kutyat a lakasba.....pedig megerdemelte volna hogy megtepje a pofajat....
    ON:
  • OrioN the S
    :D
  • Punker
    "Az airsoft a szeretetről szól."
  • Seaweed
    Hol lattad te a hatamra irva hogy "Apuci" !?!
  • ColdFire
    vedd meg nekem htxnm:)
  • Seaweed
    Inokatsu Galil

• Fenrir
    Kösz :P
  • DannyL
    verpeléti lőtér fölötti erdőben :D
  • Fenrir
    Az hol van?
  • Punker
    úúúúú gyerekek nagyon jó pályát lehet majd csinálni a verpeléti lőtér fölötti erdőből, majd rakok képeket :)
  • MuldR
    Gripodnak hivjak.
  • DannyL
    Max azért mert olcsó.
  • Siluro
    Wow, praktikus megoldás. 2in1 testápoló :)
  • Seaweed
    Elvileg amit akar mintazni, azaz az eredeti az bipodkent is funkcional, gombnyomasra kinyilik az aljan ket kis lab a markolatnak. Aztan hogy ez a kinai masolatnal igy van e?...hat passz

lasd eme videjeot egy ICS-fele megoldasrol: http://www.outsidecontext.com/wordpress/wp-content/ICSm4Para012.avi
  • ColdFire
    azt akartam mondani :DDD
  • Siluro
    Szerintem az inkább az előagy.
  • FFX
    hát eléggé műanyag hatása van ettől a színtől
  • ColdFire
    azt a világító genyát az eljén le lehet szedni ugye? kezd megtetszeni eza fegyó lol:)
    Az a barna kieg bipod akar lenni?
  • ColdFire
    AGM M-14eshez felhúzhatós kisautó?
  • Seaweed
  • MuldR
    Amikor eletem elso puskajat vettem, 2 honapig gondolkodtam, hogy ICS vagy CA M16 legyen. ezernyi review es velemeny utan CA lett. Nem bantam meg.
    Foleg most huzott el a CA nagyon. M120 ig rugotuningal huzhato. Az ICS nemtudom meddig birna, de a CA fogaskerekek legendasan jok.
    Egy baj van, a festek ha nem vigyaz az ember, hajlando megkopni a tarfeszeknel. De hat ettol lesz olyan authentikusan hasznalt :)
  • ColdFire
    kösz (y)
  • Seaweed
    thx
  • MuldR
    OD= Olive Drab = oliva zold, vagyis a szokasos katonazold.
    Szoval a szinuk mas.
  • OrioN the S
    az egyik fautánzat a másik meg nem :)
  • ColdFire
    hát a doboz mind2be ugyanolyan, OD távcső és a sima közt nem tudom mi a kül., fautánzat... hmm... nem ugyn olyan mind2?
  • OrioN the S
    pedig csak olvasni kell

AGM MP008 [M-14] állvánnyal és távcsővel (fautánzat)

AGM MP008 [M-14] OD távcsővel és állvánnyal
  • ColdFire
    [URL=http://www.airsoftware.eu/index.php?cPath=24]hát én még mindig nem fogom fel mi a különbség [/URL]