29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3240 Kinéztem magamnak ezt a rugós Socomot.
Kérdésem az lenne, hogy a lövés technikailag hogyan megy? Minden egyes lövés után a rugót meg kell feszíteni a szánnal? Vagy ezt a mechnika az elsütés után megcsinálja? -
#3239 otvar roman AK....AMD-t akarok...de azert dicseretes az Inokatsu-tol mar ez is!
-
#3238 érdekes volt az érdi játék :)
mindenesetre hulla vagyok, szereléksín meg van már csak optika kell rá. -
#3237 up! :) -
Caterpillar #3236 Olvastam, de Seaweed összegzése után nem vagyok benne biztos hogy a legobjektívebb összegzés! Azért köszi! -
#3235 szép lassan jönnek ki a G3 verziók :)
persze még mindig az enyém a legszebb :) -
#3234 #3196 -
Caterpillar #3233 M4 RIS L
Kéréds ez a STAR cég a CA -hoz képest milyen cumókat gyárt? Drágább-olcsóbb? Minőség jobb-rosszabb? -
#3232 m41 sg, szépis, nameg a neve miatt :DDD -
#3231 Scar + Slr105 -
#3230 RPK :) -
-
neuro #3228 ez a scar egyre jobban tetszik -
-
Milyen hangja van :O -
MuldR #3225 Ez nem valasztasi lehetoseg. Van 10 fele M16. Minek?
CA, GP, ICS, Guarder tokeletes. Tobbiek csinalnanak inkabb mast. Annyi mas fegyver van meg, amibol nem adtak ki.
Nem ertem a STAR logikajat. Amikor mar mindenki tele van M klonokkal hova akarjak eladni? -
#3224 :D -
Caterpillar #3223 Tulképp ez csak nekünk jó! Minnél több van, annál nagyobb a választási lehetőség => mindenki megtalálja a neki megfelelőt!
Bár ez csak az én véleményem, lehet rosszul látom! -
#3222 :))) -
MuldR #3221 Hurra megegy M sorozat!
Mintha nem lenne belole eleg :) -
#3220 Star rendesen rakapcsolt...
-
#3219 -
#3218 azért van már 1-2 értelmes változás, a márciusi cyberpunk játék már egész emberi szabályok szerint lesz, és hát tényleg a szervező dönti el, ha értelmes akkor simán el lehet neki magyarázni hogy nincs ok a 8 mm-es tiltására. -
MuldR #3217 Abban igazuk van, hogy a hulyekbol kell kiindulni. Csunya lenne, ha M140 el lesoroznanak.
8mm nel viszont mas a helyzet. M130 as AEGet 16 eves verpistike viheti, es 1 meterrol arconsorozhat vele, de egy fele akkorat uto 8 miliset meg sniperszabalyokkal sem lehet hasznalni. -
#3216 ésszel játszva szerintem mind lehet biztonságos, vannak ennél nagyobb hülyeségek a MASZ-ban, pl ami nekem fáj hogy a support kategóriát megölik teljesen azzal hogy M60-as nem lehet erősebb mint 1 MP5-ös..... :( -
MuldR #3215 A 8 mm egy szep story volt.
Eloszor kozoltek, hogy tul veszelyes, mert nagyot ut, es jobban roncsolja a vedofelszerelest.
Erre leteszteltuk, hogy a 6 milis, sokkal nagyobbat ut, es jobban roncsol. Gyakorlatilag a 6 milis 3,2 Jouleos sniper sokkal melyebb serulest okozott a vedoszemuvegen, mint a 8 milis 3,9 Jouleos.
Utana jott a jobban faj. Nos, kb 20 embert lottem meg vele, mindegyik rohogott. A 3,9 joulebol kevesebbet erezni mint egy M130 as AEGbol.
Fricot konkretan 5 meterrol lottek csupasz mellbe. Rohogott csak, meg igazan lathato nyomot sem okozott.
Utana jott a de hat nagy az energiaja. Akkor szepen levezettuk, hogy ok, hogy 3,9 Joule a MAX enegia amivel ez tud loni, DE a 8 mm BB felulete egesz pontosan 2x akkora mint a 6mm BB felulete, igy az egysegnyi teruleten atadott energia kisebb, ezert nem faj annyira, es ezert nem roncsol akkorat.
Utana jot a "majd en jol letesztelem dokumentalom es kozzeteszem" masoktol.
Ugyanerre az eredmenyre jutottak. A 6 milis sniperek jobban roncsoltak.
Es az egesz vege az lett, hogy CSAK MERT. Na ezert kerult a MASZba a 8 mm tiltas.
Ennyit a "szakmai bizottsag"-rol.
No comment.
Videken tobb helyen is jeleztek, hogy 8 mmvel is lehet jatszani. Ez csak ilyen budapesti fobia :) -
#3214 remélem szombatonnem fog így szakadni az eső érden :( -
#3213 hát ez gyönyörű :D -
#3212 A tarkapacitasat veve en is ugygondolom hogy alkalmatlan. ezt is irtam elsore. de akkor ezek szerint ero az van benne rendesen -
#3211 hát ez nem a szabvány airsoft rendszer, szal jóval erősebb láthattad a videon, azért 1 olyan vödör nem gyenge, abban igazad van hogyha a többség beleegyezik játszhat vele az ő dolguk, bár szerintem ez komoly játékra alkalmatlan ilyen tárkapacitással stb..... -
#3210 Tehat ereje az van?! vagy 2 meterrol tortent?! -
#3209 ha minden jól megy szombaton megveszem ezt 3k-ért :)
-
#3208 12 lőszer, ez vicc? :) -
#3207 + hátba lőtték Viktort ami áttépte a gyakorlót és szétb@szta a hátát, azért ésszel kéne nyomni és nem kárt tenni a másikba...... -
#3206 Van máásik:D -
neuro #3205 Két srácnak is volt ilyen vagy ehhez hasonló azok közül akikkel Egerszalókon játszottunk: a puska oldalára felszigszalagoztak egy félbevágott PET palackot, hogy a kihulló hüvelyeket ne veszítsék el :) -
#3204 Egyenlöre nem tervezem semmilyen játékra sem elmenni csak itthoni marhuláshoz csak olcso legyen de azért ne essen le a lában elé a golyo.
Egyébként nem tudjátok hogy ki gyártja és hogy mégis milyen lehet a belseje.Hátha lehet a késobiekben valamit eszkozolni vele hogy legyen sorozatlövés vagy ilyenek. -
FFX #3203 a szomszéd gyereknek pont ilyen van. Hát tényleg nagyon fílinges ahogy kiveti a töltényhüvelyt de nem egy komoly fegyver. -
#3202 Birom ezeket a "nem johetsz" meg a faq-ban is "itthon nem lehet jatszni".... LOFASZT! nehogy mar megtiltsak...max nem jatszol ott vele ahol nem nezik jo szemmel....de azert megiscsak rohejes hogy paran szabalyozni akarjak az egesz orszag kiterjedoen ki mit es hogy csinaljon....epp elegek a jogszabajok..azokat betartod akkor quss mindenki masnak! (Mondom max nem mesz oda ahol ezek az egyenek vannak, vagy nem azzal a fegyverrel (pl 8mm) amit ok "kitiltottak"....) -
#3201 Vege fele az a napszemuveges rohambilis tereptarkaban lovoldozo muki ..mulatsagos kepet fest :D
Egyebkent erdekessegnek maxez a fegyver...jatekra keves a skulo...ez mar "full real" :D legalabbis szerintem...