29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Balage188973 #3280
Képet nézzétek meg a www.cybergun.hu
-spring
-FAMAS -
Balage188973 #3279
Gyártó: CyberGun
Típus: FAMAS
Működési elv: spring (rugós)
Lövedék kezdősebessége:
92 m/mp (0,12 g lőszerrel)
Max. lőtáv: kb. 52 m!
Tárkapacitás: 45 db 6 mm BB lőszer
Anyaga: ABS műanyag
Kaliber: 6 mm BB golyó
BAX: igen
Méretarány: 1:1
Hossza: 760 mm
Tömege: kb. 2000 g
-
FFX #3278 ha ennyire ellenkezel akkor miért kérdezted meg ? -
#3277 xy kínai dzsunka gyártó.....hulladék sz@r dísznek se jó kategória.
igazából mivel rosszul linkelted nem tudjuk mit akartál de cybergun csak az lehet :) -
Balage188973 #3276 http://www.cybergun.hu/catalog/i.php-Akkor ezt ki gyártja? -
#3275 Ha en azt irom le egy weblapra hogy en szartam a spanyolviaszt akkor marpedig az ugy VAN es nincs ellenvetes! -
#3274 na akkor mégegyszer a cbyergun nem gyárt fegyvereket! -
Balage188973 #3273 ez nem ujra csomagolt! -
Balage188973 #3272 de ezt ők gyártották! -
#3271 kerüld mint a tüzet! cybergun kínai fegyvereket csomagol át és adja 3x-os áron, amúgy springes cucc az springes játékra való. -
Balage188973 #3270 Bocsánat de szeretnék kérdezni pár dolgot!Remélem tudtok segíteni!
a CyberGun jó minőségnek számít?A CyberGun FAMAS(Spring) megállja a helyét a játékban? -
#3269 Köszi, mostmár egyre jobban hajlok az USP felé -
#3268 Jah tudom..csorgattam is a kepek lattan nyalamy ra, mikor meglattam a hirek kozt anno... -
#3267 nincsen :D -
#3266 Rigli-t köszönöm!
-
#3265 nekem USP-m van, fasza, semmi gaz nincs vele, nem hajlik, nem torik, persze elejteni nem kell ,de ez az osszesre vonatkozil. -
#3264 nem szól érte senki, csak téged lőnek le legtöbbször mert te vagy a legfeltűnőbb :)
volt vagy 10 ember tegnap feketében...... -
#3263 Coldfiret és akkor én voltam :DDD
cold company of h megvan még? :D -
neuro #3262 coldfire-t vagy riglit írjak ki a galériába fotósnak? :) -
#3261 Állat képek, úgy látom hogy azért nem nagyon illik egy ilyen helyre gyakorló/terepszínű ruha nélkül jönni (fekete mackós srác).
-
MuldR #3260 Ha van a gyakorlo alatt egy pulover, akkor mar nem nagyon erezni. Foleg ha fegyvert, camelbakot, pantot, tartaskat er, akkor semmit sem erzel belole. Egy ido utan raall az ember fule a BB pattanasara. Akkor ki tudod szurni, hogy eltalaltak. Persze vannak emberek, akik regota airsoftoznak, de valahogy nem akarjak meghallani ha eltalaljak oket. Sot olyan is van nyaron, hogy emberke ordit mert faj neki a talalat, de megy tovabb :)
Ez sajnos benne van. Szerencsere nem ez a jellemzo. -
MuldR #3259 Hat az az MSG-90 kivetelesen nem csak hosszu, hanem az ero is meg van hozza. 500 FPS :) Raadasul full custom epitesu. -
MuldR #3258 Franko, a linket is sikerult megtalalnom:
Airsoft AMD -
#3257 Fegyverfüggő. De általában érzed, ha mégsem akor meg hallod. -
MuldR #3256 Van magyar AMD ASben. Kis szeriaban gyartjak, 1300 USD darabja. -
#3255 -
#3254 Srácok, hagy kérdezzem már meg ,hogy amikor ilyen vastagon vagytok felöltözve, mint itt az alábbi képen, akkor egy 30 méterről leadott lövésből mennyit éreztek amikor felső testen talál? Láttam itt korábban belinkelt képeket, ahol a cávónak nem volt foga, meg "beépült" a fülébe a bb, de egy távolról leadott lövést mennyire lehet a vastag ruházaton keresztül érezni? Vagy csak hallani lehet, hogy koppan a golyó? -
#3253 nem, de amint látod engem is érdekel az airsoft, mivel ide írok ;)
:D -
#3252 te voltáák kint tegnap? -
#3251 névrokon, izlésrokon :o
fényképezés, airsoft, hmm... :DDD -
#3250 nem hittem volna, hogy ezen a téren is összefutunk Névrokonom :D -
#3249 ahamm :) -
#3248 mert te csináltad? :o -
#3247 Fú csak nem én csináltam a fotókat :D -
#3246 jesszus van ám pukka :o
-
#3245 képek a tegnapi játékról. -
#3244 Értem, akkor végülis tökmindegy :)
SOCOM jó lenne bár nekem nincs lapátkezem, ha az túl nagyon akkor USP. -
#3243 az ABS is műanyag..... -
#3242 USP-re meg azt írják, hogy műanyag az egész, kicsit félek tőle hogy megrepedhet/eltörhet.
Az ABS milyen anyag? -
#3241 ezt minden lövés után fel kell húzni, de csak akkor vegyél ilyet ha nagyon nagy kezed van, különben igen kényelmetlen lesz. ha kisebb a kezed ajánlom az USP-t vagy más hasonló méretű fegyót