29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Aaaa, nagyreszet mar eladtam. Kar, Garand, Fem SIG552 meg a GP M4 Commando van meg meg.
    Ja ez ki is maradt a felsorolasbol.
    GP M4 Commando: 99 000 :)
  • Punker
    na most figyelj, ha kevés a pénzed miért jó az neked ha sz@rra költöd?
  • MuldR
    Ertsd mar meg, a Cybergunnak nincs gyartosora! Semmit sem gyart, csak rebrandol, vagyis ujracsomagolja a cuccokat es 2x 3x aron eladja.
    Ne vegyel toluk semmit, mert olcsobban megkapod ugyanazt mas csomagolasban. (100% ban ugyanaz!!!)
  • Punker
    minden napra 1 fegyver :)
  • Balage188973
    de nekem momdom,hogy nincs ennyi pénzem
  • MuldR
    Hat nezzuk, korulbeluli arak, mert a franc sem emlexik pontosan az arfolyamokra:
    CA M15A2 Rifle: 80 000
    G3 SAS: 60 000
    SIG-552: 65 000
    P90: 65 000
    Full metal SIG-552: 95 000
    US M1 Carbine: 63 000
    M1 Garand: 140 000
    Kar98k: 142 000
    M16A1+M203: 130 000
    CA M15A2 Carbine: 72 000

Asszem ennyim volt osszesen.

Akkor se vegyel cybergunt. Vegyel cymat meg az is sokkal jobb.
  • Seaweed
    Dehat szemmel lathatoan nem ertesz a rendes ember rendes megnyilvanulasaibol...mar mar anyazas kozeli a hangulat es meg meg mindig kotod az ebet a karohoz...marpedig tobben tapasztalatbol mondtak amit mondtak, te meg allitloag csak itt-es-ott olvastal valamit. Nahmost akkor mi is a legbolkapott informacio?! Gondolkozz csak!
  • Punker
    le lett írva hogy vettünk onnan fegyvert és mind megbántuk, amúgy meg 25-30 között van az életkor ahogy ki is van írva veled ellentétben, szal elmondom mégegyszer ne zargasd itt a jónépet, mert kezd fogyni a türelmem.....
  • Balage188973
    gondoltam rendes emberek vannak itt akik elmagyarázzák nek mi a helyes légből kapott dolgokből mondjátok a cyberGunra,hogy szar!
  • Seaweed
    Ha mar az egyebkentnel tartunk! Egyebkent minek turaztatod magad??! VEDD MEG! Oszt' jovan! Mi nem fogjuk egy percig se banni azt bizony elhiheted!

De meg egyszer megkerdezem! Ha ilyen merev es teljesen kialakult rendithetelen velemenyed van az egeszrol akkor mi a bubanatnak kerdezted meg?!!!???
  • Balage188973
    ti hány évesek vagytok?Egyébként?
  • Punker
    jó neked van igazad menj vedd meg csak húzzál már el innen.
  • Punker
    hagyjad rá, elmegy megveszi másnap mérgében széttöri és remélhetőleg soha többet nem jön ide :)
  • Balage188973
    Cybergun egyébként is már francia gyár az csak nem lehet annyira rossz!
  • MuldR
    Vedd meg a cybergunt. Kimesz vele jatszani, rajosz, hogy atbasztak, es kiteszed az adas vetel topicba 3000 ert falidisznek.
    Csak 10 000 et buksz majd rajta. (ugyanez kinai piacon kb4000 ft)

Cybergunt nem szabad venni, es ezt a softair.hu forumon is irjak, ugyhogy valamit nagyon felreolvastal :)
  • Balage188973
    amit én hallotam ,hogy a well meg a cyma a piacos
  • FFX
    nekem cyma cm 30 -om van és meg vagyok vele elégedve
  • Balage188973
    cyma és a well se jobb
  • Punker
    volt egy használt Cyma 0,23 7500-ért, volt egy well R6 (cybergun.hu-ról) aszem 32-ért vette neuro, most meg 100k-s minőségi fegyvert használunk CA és TM fegyvereket.
  • Balage188973
    ti mennyiért vesztek fegyvert?
  • Punker
    aha persze, idézd és linkeld a topic-ot plz :)
  • neuro
    az egy dolog, hogy a magyar cybergun.hu weboldalon mit írnak - az meg hogy a franciák felvárásolták a fegyvergyártó cégek névhasználati jogait az meg egy másik

ha a CA Armalite vagy SAR néven adja ki a puskáit attól még nem lesz rosszabb a minőségük, függetlenül attól, hogy egy kis európai cég megvette a Colt és a HK márkanevek (!) jogait

aki meg azt hisze hogy ez a "bojkott" majd jól befenyíti a cybergun-t az álomvilágban él
  • Seaweed
    Jo akkor vedd meg es legyel vele boldog. De miert erzem azt hogy te csak 1 velemenyt fogadnal el....es eppen nem az hangzott el! Miert kerdezted akkor meg?!!!
  • Punker
    te figy mi vásároltunk azoktól a tetvektől, mi tudjuk hogy átb@sztak, mi most már tudjuk hogy rakás sz@r az ilyen kategória, de ez nem jelenti azt hogy neked el kell hinned. felőlem el is égetheted a pénzed lesz@rom, nagy valószínűséggel még abban is több örömöd lenni mint 1 ilyen hulladékban, d etudod mit csinálj ami takarsz csak ne itt.......
  • Seaweed
    Ha igy velekedsz akkor miert kerdezted meg...ezert regisztraltal?!
    Most komolyan..en nem vagyok hudenagy airsoft mogul...de az osszes magyar, aki regota benne van es komolyan uzik, es a kerdesben allast foglalt, vagy olvastam allasfoglalasat, az mind igen negativan nyilvanult meg a cybergunrol...
  • Balage188973
    SoftAir.hu azt mondjá ,hogy jó a minősége!
  • Seaweed
    De azert lehet hogy 52 meter hazudnak egy olyan "fegyvernek" ami joesetben is 20-at ha visz....de nem vitatkozom. Olvasgass utana. Nemregen volt linkelve egy alapnak jo vasarlasi tanacsado, az arisoftos forumok tele annak cybergunt fikazo temakkal...csak rosszat hallani rola.
  • Balage188973
    ti menden jó dolgot kukáztok én vagyok egy gazdag gyerek elnézést,hogy csak a 13000ft CyberGun FAMaSra futtya
  • Punker
    de azért igen hogy a pofádba hazudnak és a szarért 3x árat kérnek el.......
  • Seaweed
    (mostanaban maugy irtozatosan leromlott a minosege...es itt nem az utcara meg szabadido sporthoz hasznalt 10-20 ezer forintos atlag csukakat ertem..azok mindig is szarok voltak...hanem a draga esteenkent 30-50 ezer forintos profi sportra valo cipoket...meselhetnek hogy hogy olvad le a labukrol a kosarasainknak az uj Nike cipok..amigk mellesleg boltban nem is kaphatoak, a Nike Magyarorszagon keresztul rendelesre hoztak oket....volt is balehe hogy egy fel szezont se birtak ki...es mar azota valasztottak mas fajtat (Nikeon belul), de azok se jobbak...azt rebesgetik hogy uj kinai gyarto van ahettrrebn aki silany szart gyart, kisporolja az anyagot(foleg ragaszto) a gyartas soran.....szal Nike=> kuka :P...amugy nem rossz az..de mostanaban sok bejunk volt vele igy szúros eloitelettel allok hozza...)
  • Balage188973
    azért nem lehet rájuk haragudni mert nagyra törnek
  • Punker
    hát azt nem tom a cipő iparban hogy mennek az ilyenek, de ugye az R6-hoz is ilyen 50-60 métert írtak stb, aztán nem volt még az 30 se :)
  • Balage188973
    komolyan nem akarok senkit megsérteni de elolvastátok az angol szövegeket az oldalon?nem azért bolykotálják mert szar hanem azért mert ki akarja sajátítani magának az amerikai piacot!!!
  • neuro
    Akkor az Adias, Converse megatöbbi :))
  • Seaweed
    Olyan is a Nike cipo
  • neuro
    Végülis a NIKE sem gyárt cipőket, csak eladja a saját márkaneve alatt azt, amit Kínában összeraknak...
  • Seaweed
    Balage188973!

Ha nem ertesz a szepszobol akkor az a te bajod..de most mar alj le! Azt veszel amit akarsz..tolem bevaghatod ide az egesz weblapot(max Punker kivag) akkor is bojkottaljuk (nem csak mi!) a Cybergun-t. azzaz [PONT]!!

(bocs..nem szoktam ilyen eroteljes hangnemet megutni idegenekkel..de ez az ertetlenseg es makacssag szamomra felfoghatatlan)
  • Punker
    többször.......
  • Balage188973
    miéert már csalódtál benne?
  • Punker
    na akkor még 1x utoljára elmondom a cybergun nem gyárt semmit! csak cybergun néven kiadja mások termékeit, a cybergun.hu oldalon feltüntetett adatok pedig HAZUGSÁGOK!