29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• repvez
    ezért érdeklödök rola mert nagyon kecsegtetö a paraméterei és az ára.Egyébként meg itt néztem :ECO1M4A1
  • Punker
    lol, a nap vicce :)
  • DannyL
    Egy kínait soha sem húzol 450-re egy 120-as rugóval. Még egy CA-t se nagyon.
  • repvez
    mit tudtok mondani az ECHO1 gyártmányu m16A4 röl?Lehet itthon ilyet kapni?Neten ahogy néztem 140$ körül mennek az itthon akkor a 30eFt-s kategoriás fegyok közé esne és ha hinni lehet a videoknak akkor 330FPS-t tud alapbol és elbirja a 120-as tuningot amivel 450 folé lehet huzni.
  • Lord Oswal
    köszike az egész jó
  • Punker
    20 ezer alatt
  • Lord Oswal
    köszi és a 27-es ugy árban hogy van?
  • Punker
    23-as nem, de a 27-es jó.
  • Lord Oswal
    hali mi a véleményetek egy cyma mp5j cm023(vagy cm027?)-rol? megéri egy kezdőnek? csak mert az ára az szuper csak azt nem tom hogy az első pár hétben szét fog hullani?
  • Seaweed
    CA M203 SCAR-hoz

• ColdFire
    ez vmi uj team?
  • MuldR
    Jaja. Mondjuk egy SKS jobb lenne :)
  • Punker
    az 56-os a rögzített bajonettel?
  • MuldR
    Ahhh, ettol az AK klontol teljessen kesz vagyok!! Musthave darab :)
  • OrioN the S
    Ejjha! De sokat kell még melóznom :) ...de már gyűlik ^^
  • MuldR
    Minden cuccal boven 1 milla folott van.
    Persze, sok cuccot eladtam kozben.
  • Punker
    kevesebb? az 75000, abból max 1 jön ki még annyi se :)
  • Sadist
    egy nullával kevesebb
  • Sadist
    Te tényleg több mint 750000-et költöttél airsoft fegyókra, vagy közben adtál is el belőlük?
  • Punker
    ezekre kiváncsi leszek :)
  • MuldR
    Az az US M1 Carbine elado. A srac, aki megvette tolem eladja. Ahogy a kepen van.
    Eredeti 1943-as tus tartaska
    US M1 olajozo
    US M1 fegyverszij

Raadasul igen olcson kinalta nemreg. Asszem meg megvan neki, nem vittek el.
  • neuro
    az alsó három :)
  • ColdFire
    kell a karom? :DDD
  • Glpetyus
    A legalsó
  • Seaweed
    Az also 3:
  • MuldR
    Es egy kep a szobam falarol. (mar jopar nincs meg kozuluk) :(

fal
  • MuldR
    Igen TM, de az enyem femkitel van szerelve. Irtam anno rola egy ismertetot, ami itt elolvashato (van ott rola kep is)

http://www.airsoft.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=24
  • cold-fire
    Hali! Sig-552 az TM? NAgyon érdekelne a cucc! esetleg képet tudsz küldeni?
  • Punker
    kezdésnek olcsó és használható, a JG és Cyma AEG-ek.
  • Szolnokboy
    én most ismerkedem az Airsoft-tal (illetve csak ismerkednék mert egyelőre pénz híján vok) és szeretném kikérdezni a véleményeteket, hogy mit ajánlotok így firsttime. Olyan kellene ami nem rugós és árban/minőségben is megfelelő. meg természetesen minél arányosabb annál jobb :)

szóval, ajánljatok vmit pls :)
  • Fenrir
    Nekem a TM-es fegyverek tetszenek, azok minőségben és árban elég jók.

Már amiket olvastam róla.
  • MuldR
    Kinaiak kozul a JGnek van a legjobb belseje.
  • Mersant
    látom nem hajlasz a szép szóra, de azért még én is megpróbálom:
    a csapatban 2 srác hasonlóan állt a dolgokhoz mint te, vettek cyberguntol 1 shotit 15 ropiert, piacon ez kb. 5000, annyit is ér. 1 játék után belátták hogy ez max arra jó, hogy a szobájukban lövöldözzenek vele. következő warra vettek is mind a ketten másik fegyót. buktak 15000 Ft-ot mert ne mhallgattak a tapasztaltabbakra.

aki esetleg olcso AEGen gondolkozik es bizonytalan ajanlom neki a JG betat. a 2 srac kozul egyik ilyet vett es rohadt jo, massziv, pontos, 330 fps bemerve. megbizhatosagrol meg nem tudok semmit mert 1 meccses a cucc.
  • Punker
    eh a sok vénember :)
  • Seaweed
    Lassan en is fole kerulok...vazze nemar!...akkor mar szamoljam a napokat vissza, meg vagjam a centit mikortol kell eltunnom innen?!
  • Seaweed
    Ehh a penz nagyur....szerenecsere egy ilyen Garand ertekallo cucc csak megtalalni a vevot nehez mi?![sejtem]
  • MuldR
    Figyelj, ha nincs most penzed, vegyel egy cyma vagy DE shotgunt. Azt ilyen 2500-3500 ft kozott megkapod. Ha rakoltesz meg parezret, egy igen jo puskat lehet kihozni belole (cso csere, hopup csere, esetleg egy erosebb rugo, kionteni a hezagokat.
    Ezzel le tudsz addig jatszani, mig osszeszeded a penzt egy valami cymara.

Amugy 20 000 kornyeken mar ki lehet fogni a piacon egy MP5 ost vagy egy AKt. De abbol is fem gearboxosat kell venni, mert van muanyag gearboxos is, ami hamar torik.

Ja es nekem akkor mennem kell errol a forumrol? En mar 30 folott vagyok :)
    Nemar, 6 eve SG forumozok :)
  • MuldR
    Igen, arulom a Garandot.

Muszaj felszamolni, mert nagyon nincs penzem. Ha lenne, mindet megtartottam volna :)
  • Seaweed
    Garand-ot is arulod nem?! (mintha a multkor ezt mondtad volna?!) Felszamolod ezt a szep gyujetemenyt?! Ejj ha lenne sok felesleges penzem
  • Seaweed
    Nah ok de mi mit kezdjuk ezzel?! Ez a te bajod, nekun is megvan amagunk baja! Vagy most van 13000 Forintod amit minden aron el akarsz kolteni ha torik ha szakad, es mindeneron airsoft fegyvert karsz rajta venni?! Mert ugyfest a dolog innen nezve! A 13K-s es a 100K-s fegyver kozott nem az a kulombseg hogy az egyik kereskedo nagy a masik meg kishasznot tesz ra...annak oka van hogy az egyik 100 a masik meg majd egytizede! Nem gondolod?!