29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3360 ezért érdeklödök rola mert nagyon kecsegtetö a paraméterei és az ára.Egyébként meg itt néztem :ECO1M4A1 -
#3359 lol, a nap vicce :) -
#3358 Egy kínait soha sem húzol 450-re egy 120-as rugóval. Még egy CA-t se nagyon. -
#3357 mit tudtok mondani az ECHO1 gyártmányu m16A4 röl?Lehet itthon ilyet kapni?Neten ahogy néztem 140$ körül mennek az itthon akkor a 30eFt-s kategoriás fegyok közé esne és ha hinni lehet a videoknak akkor 330FPS-t tud alapbol és elbirja a 120-as tuningot amivel 450 folé lehet huzni. -
#3356 köszike az egész jó -
#3355 20 ezer alatt -
#3354 köszi és a 27-es ugy árban hogy van?
-
#3353 23-as nem, de a 27-es jó. -
#3352 hali mi a véleményetek egy cyma mp5j cm023(vagy cm027?)-rol? megéri egy kezdőnek? csak mert az ára az szuper csak azt nem tom hogy az első pár hétben szét fog hullani? -
#3351 CA M203 SCAR-hoz
-
#3350 ez vmi uj team? -
MuldR #3349 Jaja. Mondjuk egy SKS jobb lenne :) -
#3348 az 56-os a rögzített bajonettel? -
MuldR #3347 Ahhh, ettol az AK klontol teljessen kesz vagyok!! Musthave darab :) -
#3346 Ejjha! De sokat kell még melóznom :) ...de már gyűlik ^^ -
MuldR #3345 Minden cuccal boven 1 milla folott van.
Persze, sok cuccot eladtam kozben.
-
#3344 kevesebb? az 75000, abból max 1 jön ki még annyi se :) -
#3343 egy nullával kevesebb -
#3342 Te tényleg több mint 750000-et költöttél airsoft fegyókra, vagy közben adtál is el belőlük? -
#3341 ezekre kiváncsi leszek :) -
MuldR #3340 Az az US M1 Carbine elado. A srac, aki megvette tolem eladja. Ahogy a kepen van.
Eredeti 1943-as tus tartaska
US M1 olajozo
US M1 fegyverszij
Raadasul igen olcson kinalta nemreg. Asszem meg megvan neki, nem vittek el. -
neuro #3339 az alsó három :) -
#3338 kell a karom? :DDD -
#3337 A legalsó
-
#3336 Az also 3: -
MuldR #3335 Es egy kep a szobam falarol. (mar jopar nincs meg kozuluk) :(
fal -
MuldR #3334 Igen TM, de az enyem femkitel van szerelve. Irtam anno rola egy ismertetot, ami itt elolvashato (van ott rola kep is)
http://www.airsoft.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=24&Itemid=24 -
#3333 Hali! Sig-552 az TM? NAgyon érdekelne a cucc! esetleg képet tudsz küldeni? -
#3332 kezdésnek olcsó és használható, a JG és Cyma AEG-ek. -
Szolnokboy #3331 én most ismerkedem az Airsoft-tal (illetve csak ismerkednék mert egyelőre pénz híján vok) és szeretném kikérdezni a véleményeteket, hogy mit ajánlotok így firsttime. Olyan kellene ami nem rugós és árban/minőségben is megfelelő. meg természetesen minél arányosabb annál jobb :)
szóval, ajánljatok vmit pls :) -
#3330 Nekem a TM-es fegyverek tetszenek, azok minőségben és árban elég jók.
Már amiket olvastam róla. -
MuldR #3329 Kinaiak kozul a JGnek van a legjobb belseje. -
#3328 látom nem hajlasz a szép szóra, de azért még én is megpróbálom:
a csapatban 2 srác hasonlóan állt a dolgokhoz mint te, vettek cyberguntol 1 shotit 15 ropiert, piacon ez kb. 5000, annyit is ér. 1 játék után belátták hogy ez max arra jó, hogy a szobájukban lövöldözzenek vele. következő warra vettek is mind a ketten másik fegyót. buktak 15000 Ft-ot mert ne mhallgattak a tapasztaltabbakra.
aki esetleg olcso AEGen gondolkozik es bizonytalan ajanlom neki a JG betat. a 2 srac kozul egyik ilyet vett es rohadt jo, massziv, pontos, 330 fps bemerve. megbizhatosagrol meg nem tudok semmit mert 1 meccses a cucc.
-
#3327 eh a sok vénember :) -
#3326 Lassan en is fole kerulok...vazze nemar!...akkor mar szamoljam a napokat vissza, meg vagjam a centit mikortol kell eltunnom innen?! -
#3325 Ehh a penz nagyur....szerenecsere egy ilyen Garand ertekallo cucc csak megtalalni a vevot nehez mi?![sejtem] -
MuldR #3324 Figyelj, ha nincs most penzed, vegyel egy cyma vagy DE shotgunt. Azt ilyen 2500-3500 ft kozott megkapod. Ha rakoltesz meg parezret, egy igen jo puskat lehet kihozni belole (cso csere, hopup csere, esetleg egy erosebb rugo, kionteni a hezagokat.
Ezzel le tudsz addig jatszani, mig osszeszeded a penzt egy valami cymara.
Amugy 20 000 kornyeken mar ki lehet fogni a piacon egy MP5 ost vagy egy AKt. De abbol is fem gearboxosat kell venni, mert van muanyag gearboxos is, ami hamar torik.
Ja es nekem akkor mennem kell errol a forumrol? En mar 30 folott vagyok :)
Nemar, 6 eve SG forumozok :) -
MuldR #3323 Igen, arulom a Garandot.
Muszaj felszamolni, mert nagyon nincs penzem. Ha lenne, mindet megtartottam volna :) -
#3322 Garand-ot is arulod nem?! (mintha a multkor ezt mondtad volna?!) Felszamolod ezt a szep gyujetemenyt?! Ejj ha lenne sok felesleges penzem -
#3321 Nah ok de mi mit kezdjuk ezzel?! Ez a te bajod, nekun is megvan amagunk baja! Vagy most van 13000 Forintod amit minden aron el akarsz kolteni ha torik ha szakad, es mindeneron airsoft fegyvert karsz rajta venni?! Mert ugyfest a dolog innen nezve! A 13K-s es a 100K-s fegyver kozott nem az a kulombseg hogy az egyik kereskedo nagy a masik meg kishasznot tesz ra...annak oka van hogy az egyik 100 a masik meg majd egytizede! Nem gondolod?!