29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    Én a sensei maszkot kettékaptam. Az arcvédőt hordom csak róla + szemüveg.
  • Punker
    aha vágom régen mellettük volt melóhelyem
  • Punker
    kb fele fele
  • neuro
    attól függ ki miben érzi magát biztonságban

én nem szeretem a maszkot ezért szemüveget használok
  • Fenrir
    Játéknál csak a bevállalósak nyomják szemüvegben vagy ott is mindenki maszkban játszik?
  • neuro
    az apeh-al szemben van egy munkavédelmi bolt a dvd kölcsönző mellett

ott vettem még hétfőn a vasárnapi játékra - de sajna nem lesz lehetőségem kipróbálni :(
  • Punker
    sensei maszkokkal lehet jól célozni de én nem szeretem a dróthálóst.
  • OrioN the S
    jah én is a pofámat féltem..
  • Punker
    illetve lehet célozni csak ugye qrva kényelmetlen.
  • Punker
    hát célra tartani nem lehet, ezért veszek majd reddot-ot, de még mindig jobb mintha szétlőnék a pofám megint.
  • OrioN the S
    nem zavar? nem nehezíti meg a maszk a célzást?
  • Punker
    hol vetted? mikor?
  • neuro
    Szerintem az ESS ICE a legjobb ilyen típusú szemüveg nem véletlenül egyike az amerikai hadsereg javasolt védőeszközeinek (a goggle típusokkal együtt).

Mondjuk én most vettem egy AO Safety-t 2100Ft-ért, ami airsoftra bőven elég (2 mm-es polikarbonát lencse 99%-os UV szűrő és F kategóriás ütésállóság - AOS XF1).

Ha elmész egy boltba nézd meg hogy megfelel-e a lencse az ANSI Z87.1/EN166 szabványoknak.

• Punker
    játszani meg csak maszkban, most hétvégén is kaptam olyan sorozatot arcra még most is kiráz a hideg
  • DannyL
    Egyébként igen, ez a leg egyszerűbb és leg olcsóbb alternatíva. Keleti Frontban VIS-nél óccó és kiváló. :)
  • DannyL
    Na jah! Mielőtt innen vásárolna bárki is, kérdezzen rá ha nem biztos benne, hogy ütésállót nézett -e ki, mert itt sav és egyéb CSAK vegyszer álló szemüvegek is vannak!
  • Seaweed
    Hehe ami a linkelt weblap tetejen van design elemkent, pont olyanom van... :D
    Igaz en makettezeshez haszanlom (pl marofelyhasznalathoz hogy a szemem ne lojje ki egy egy elszabadult muanyag forgacs ;)).
  • DannyL
    Én azért itt is rákérdeznék az ütésálló darabokra. Olcsóbb alternatíva és még talán jobb is.

LUMAX
  • Punker
    biztos jó, én ebben nem mernék játszani, szünetekre vettem 1200 pénzért egy sima tök egyszerű 570 FPS-t bírót a keleti frontban azt kész.....
  • Siluro
    Ezt a védőzemüveget néztem ki magamnak, vagy legalábbis ilyen fazonút. Az lenne a kérdésem, hogy ez így ahogy van megéri-e az árát (kommenteket olvastam) vagy pedig tudtok-e ajánlani egy ilyesmi fazonút, de nem kell, hogy dioptriás legyen, mert a kontaktlencse megoldja a problémám. Köszönöm előre is. :)
  • Seaweed
    jah ezt nem vettem szamitasba...
  • Glpetyus
    Tudod,hogy ilyenkor melóhelyen vagyok vaze'....tűzfal fogja az online megnézös szarokat,de azért kössz.
  • Seaweed
    Pasztmek!

"poenbol"(?!) tuszul ejtette a Tv2-t lo adasban..es nem volt rest a vegen odavagni hogy az egy airsoft fegyver "csupan"....hat hianyzik az ilyen reklam marhara!

De nezzetek mar meg...ne legyetek ekkora bengak
  • Seaweed
    (nekem is csak za IE-vel megy(azaz IETab-al is))
  • Glpetyus
    nekem sem jó,szal leírhatnád 2 mondatban a lényeget :D
  • DannyL
    a hiba az én rendszeremben van, mert így se
  • Seaweed
    akkor tv2.hu=>Videok-Webcast=>Mokka=> Gyurcsánnyal a rendőrpalotában - Polgár Tamás Tomcat2007.02.15.

azert enyire nincs elduva...
  • DannyL
    Megtaláltam a cikket. Nem semmi 120-assal 450-et produkálni. Beszarás. :)
  • DannyL
    nem megy, nekem
  • Seaweed
    http://www.tv2video.hu/popup/index_player.php?images=mokka§ion=41&date=20070215&video=29866
  • DannyL
    M120-al?
  • BADE
    még mindig ez a cucc kell nekem!
  • mstummer
    Mi volt ez? Mesélj...
  • Punker
    én multkor is láttam :)
  • neuro
    a multkor nem sikerült belinkelni, de ittt egy másik:
    amerikai katonák multicam-ben gyakorlatoznak

de nem is a lényeg, hanem, hogy azt a robotot xbox360 kontrolerrel irányítják :))

• MuldR
    WD felhuzta a JG AK SVD-t 450 FPSre. Ossz 60 rugobol jott ki.
  • Mersant
    mi volt, nem vágom?!
  • Seaweed
    Hianyzik az Airsoft vilagnak magyarorszagon hogy az ilyen f*aszfejek is mint ez a Tomcat a TV-ben(TV2 mokka) eloben futtassak maguk. Aztan a vegen jol betiltjak az egeszet
  • szabip
    hello
    engem érdekelne,h valakinek nincsen-e felesleges bipod eladó,mind1 milyen fegyverhez,mert légpuskához kéne.2-3e ft
    köszi
  • Punker
    ez a vicc kategória pénzt adni érte nem szabad szerintem!