29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3400 Én a sensei maszkot kettékaptam. Az arcvédőt hordom csak róla + szemüveg. -
#3399 aha vágom régen mellettük volt melóhelyem -
#3398 kb fele fele -
neuro #3397 attól függ ki miben érzi magát biztonságban
én nem szeretem a maszkot ezért szemüveget használok -
#3396 Játéknál csak a bevállalósak nyomják szemüvegben vagy ott is mindenki maszkban játszik? -
neuro #3395 az apeh-al szemben van egy munkavédelmi bolt a dvd kölcsönző mellett
ott vettem még hétfőn a vasárnapi játékra - de sajna nem lesz lehetőségem kipróbálni :( -
#3394 sensei maszkokkal lehet jól célozni de én nem szeretem a dróthálóst. -
#3393 jah én is a pofámat féltem.. -
#3392 illetve lehet célozni csak ugye qrva kényelmetlen. -
#3391 hát célra tartani nem lehet, ezért veszek majd reddot-ot, de még mindig jobb mintha szétlőnék a pofám megint. -
#3390 nem zavar? nem nehezíti meg a maszk a célzást? -
#3389 hol vetted? mikor? -
neuro #3388 Szerintem az ESS ICE a legjobb ilyen típusú szemüveg nem véletlenül egyike az amerikai hadsereg javasolt védőeszközeinek (a goggle típusokkal együtt).
Mondjuk én most vettem egy AO Safety-t 2100Ft-ért, ami airsoftra bőven elég (2 mm-es polikarbonát lencse 99%-os UV szűrő és F kategóriás ütésállóság - AOS XF1).
Ha elmész egy boltba nézd meg hogy megfelel-e a lencse az ANSI Z87.1/EN166 szabványoknak.
-
#3387 játszani meg csak maszkban, most hétvégén is kaptam olyan sorozatot arcra még most is kiráz a hideg -
#3386 Egyébként igen, ez a leg egyszerűbb és leg olcsóbb alternatíva. Keleti Frontban VIS-nél óccó és kiváló. :) -
#3385 Na jah! Mielőtt innen vásárolna bárki is, kérdezzen rá ha nem biztos benne, hogy ütésállót nézett -e ki, mert itt sav és egyéb CSAK vegyszer álló szemüvegek is vannak! -
#3384 Hehe ami a linkelt weblap tetejen van design elemkent, pont olyanom van... :D
Igaz en makettezeshez haszanlom (pl marofelyhasznalathoz hogy a szemem ne lojje ki egy egy elszabadult muanyag forgacs ;)). -
#3383 Én azért itt is rákérdeznék az ütésálló darabokra. Olcsóbb alternatíva és még talán jobb is.
LUMAX -
#3382 biztos jó, én ebben nem mernék játszani, szünetekre vettem 1200 pénzért egy sima tök egyszerű 570 FPS-t bírót a keleti frontban azt kész..... -
#3381 Ezt a védőzemüveget néztem ki magamnak, vagy legalábbis ilyen fazonút. Az lenne a kérdésem, hogy ez így ahogy van megéri-e az árát (kommenteket olvastam) vagy pedig tudtok-e ajánlani egy ilyesmi fazonút, de nem kell, hogy dioptriás legyen, mert a kontaktlencse megoldja a problémám. Köszönöm előre is. :) -
#3380 jah ezt nem vettem szamitasba... -
#3379 Tudod,hogy ilyenkor melóhelyen vagyok vaze'....tűzfal fogja az online megnézös szarokat,de azért kössz. -
#3378 Pasztmek!
"poenbol"(?!) tuszul ejtette a Tv2-t lo adasban..es nem volt rest a vegen odavagni hogy az egy airsoft fegyver "csupan"....hat hianyzik az ilyen reklam marhara!
De nezzetek mar meg...ne legyetek ekkora bengak -
#3377 (nekem is csak za IE-vel megy(azaz IETab-al is)) -
#3376 nekem sem jó,szal leírhatnád 2 mondatban a lényeget :D -
#3375 a hiba az én rendszeremben van, mert így se -
#3374 akkor tv2.hu=>Videok-Webcast=>Mokka=> Gyurcsánnyal a rendőrpalotában - Polgár Tamás Tomcat2007.02.15.
azert enyire nincs elduva... -
#3373 Megtaláltam a cikket. Nem semmi 120-assal 450-et produkálni. Beszarás. :) -
#3372 nem megy, nekem -
#3371 http://www.tv2video.hu/popup/index_player.php?images=mokka§ion=41&date=20070215&video=29866 -
#3370 M120-al? -
#3369 még mindig ez a cucc kell nekem! -
mstummer #3368 Mi volt ez? Mesélj... -
#3367 én multkor is láttam :) -
neuro #3366 a multkor nem sikerült belinkelni, de ittt egy másik:
amerikai katonák multicam-ben gyakorlatoznak
de nem is a lényeg, hanem, hogy azt a robotot xbox360 kontrolerrel irányítják :))
-
MuldR #3365 WD felhuzta a JG AK SVD-t 450 FPSre. Ossz 60 rugobol jott ki. -
#3364 mi volt, nem vágom?! -
#3363 Hianyzik az Airsoft vilagnak magyarorszagon hogy az ilyen f*aszfejek is mint ez a Tomcat a TV-ben(TV2 mokka) eloben futtassak maguk. Aztan a vegen jol betiltjak az egeszet -
szabip #3362 hello
engem érdekelne,h valakinek nincsen-e felesleges bipod eladó,mind1 milyen fegyverhez,mert légpuskához kéne.2-3e ft
köszi -
#3361 ez a vicc kategória pénzt adni érte nem szabad szerintem!