29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3440 na ma sikerült összehozzni egy 26 fős lövöldözést (RAT&GA&AC) verpeléten, meg van a pálya első nagyobb beavatása :) -
#3439 Egyre inkabb kristalyosodik bennem hogy akarok egy ilyet (rovid)
-
#3438 CA SCAR rivju -
#3437 nekem is ment ,de csak explorerel, meg lehet tuzfalat ki kellet loni, de erre mar ne meskudnek meg
-
mstummer #3436 Nekem simán ment -
#3435 hja az jólenne... nekem sem akarja az igazságot -
#3434 Ha valaki le tudja vadászni ezt a köcsedelem videót az feltehetné youtubera. Ez a TV2-ős videólejátszó egy rakás szar, a kép szaggat, hang az nincs vagy akadozik, meg már el se akar indulni. -
#3433 Köszönöm a válaszokat! -
#3432 Lol, de ennyire? Basszus még jó, hogy nem vettem meg mert nem volt. -
neuro #3431 hát ezt a kérdést midenki felteszi, aki itthon akar airsoft fegyvert vásárolni :) -
#3430 44-es finoman szólva a legdrágább bolt. -
#3429 Az hogy a picsbe lehet, hogy a Keleti Frontnál Tokyo Marui USP spring pisztoly 4500 Ft a 44-es bázison ugyanez meg dupla annyi? Ugyanaz a gyártó meg típus. -
#3428 ezt nézzétek meg :) (ne kapcsold ki rögötn, 1 perc 30 sec után érdekes :) -
#3427 A softair.hu linkjeit néztem, de ott ezek nem voltak :)
Azért köszi -
#3426 azt meg hogy TM minőséget újonnan 50k alatt kapsz felejtsd el..... -
#3425 bullets, keleti front, google? :) -
#3424 Az a helyzet, hogyha 1x költenék már nagyobb összeget erre akkor minőséget vennék és TM-nél alább nem szívesen adnám. Biztos ki lehet fogni 1-1 olcsóbb és jó minőségű terméket, de nekem amilyen szerencsém van tuti valami gáz lenne vele.
Amúgy a Nowar-on és a 44-es bázison kívül van még airsoft bolt? Lehetőleg Budapesten. -
neuro #3423 úgyis ellopták volna a postán... -
#3422 megspóroltál 1 adag lóvét, ha ennyi lóvéd van csak vegyél 0,27-es cyma-t vagy 0,28-ast esetleg JG-t,
-
#3421 Ha akartam sem tudtam volna mert amikor beírtam, hogy Magyarországra kérem az amazon rögtön elkezdett nyekeregni, hogy oda nem szállít lol. -
#3420 nem nem TM koppintás mint minden kínai, szerintem ezért nem szabad pénzt adni. -
#3419 Elvileg TM-esnek írják. -
#3418 gyártó? az a 400 fps szerintem 250 körül lehet :) -
#3417 Ez megéri ennyiért? Mert ez így csak 23000 Ft lenne. -
#3416 ami jólesik :) -
#3415 AEG vagy spring? -
#3414 verpeléti lőtérre (Egertől kb 10-15 km) szervezünk 1 kis összecsapást, jöhet bárki. -
#3413 Vasárnap mi lessz és hol? sorry csak kicsit elcsúsztam a fórumban :P -
#3412 öre ghiba, olyan terepet jelöltünk ki hogy jaj, a felső rész fiatal susnyás sűrű erdő bombatölcsérekkel futóárkokkal minden ami kell :) -
#3411 Most már ezt is tudom. -
MuldR #3410 A honlapjukat kb havi 1x frissitik.
Erdemes mindig felhivni oket indulas elott, hogy ne menj potyara. En igy szoktam :) -
#3409 Most jövök a 44 bázisból, se springes SOCOM, se springes USP :\
Még jó, hogy a honlapjukon azt írja, hogy "raktáron" van. -
#3408 nem tudok sajnos -
#3407 És tényleg! -
MuldR #3406 Ha megnezed a maszkot, a szemvedo alatt az orrnal es ket oldalt van 1-1 kis fekete prucok. Na azoknal fogva lehet a kettot szetvallasztani. -
MuldR #3405 Bizony az ESS az egyik legjobb valasztas, ahogy mar Neuro is irta. Ezek ballisztikai lencsevel vannak szerelve. Enyem pl a 0.22-est is megfogja.
ESS-t nem fogod megbanni. Nagyon jo! -
#3404 Ez jó hír :) -
#3403 vasárnap te jössz? elállt az eső most megyek ki a terepre térképezni :) -
#3402 a szemvédő részt kapják le sokan, és csak az arc szájvédőt használják belőle. -
#3401 Ilyet?
Nekem ez úgy tűnik, hogy a műanyag rész egybe van öntve.
Mondjuk az ötlet tetszik mert maga a maszk egyben nem jön be viszont nem valószínű, hogy maszk nélkül mernék menni játékra és így ahogyan írtad jobban tetszene nekem is.