29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3480 -
#3479 Kurva jó hely, a mázlista kutyák! :) -
#3478 Portugalok klassz helyen toljak ;)))
-
#3477 Par kep kanadai sracokrol 5letnek pl:
(messzebbrol mar alig latszik valami a rokalyukbol ;)) -
#3476 siraly ;)) -
#3475 a felső erdőt pár éve tarra vágták ez biztos, azér tvan enyni kis növendék gyökérről hajtott sz@rság, ezt kezdték el mos tritkítgatni hogy 3-4 év múlva vágható legyen, a nagyobb fás rész egy részét most vágták tarra, de beszéltünk a kitermelőkkel hogy 3 vagy 4 részben nyomják és meddig mennek ebben a kitermelési idényben, szal egész nyárra lesz 1 qrvajó erdőnk ott, akkora bombatölcsérekkel stb amiben 10 ember kényelmesen elfekszik (és még mindig csak a terület 10%-áról beszélünk:) a HM egy vállalkozónak kiadta a kitermelés jogát ütemezve, amíg ezt nem zavarjuk, meg a vadásztársoságnak se, nem hiszem hogy belénk kötnének, elméletielg tegnap jöttek rendőrök meg polgárőrök "megnézzni" minket de ki se szálltak, az adott polgármester engedélyével lövöldöztünk ott egész nap szal jó esély van rá hogy sikerül szerezni 1 qrvanagy területet amit airsoftozásra találtak ki :) -
#3474 Hmm...hat tudja a fene hogy lehet veluk targyalni ilyen "hasznositas" temaban. Az a kepeken jol latszik hogy el van hanyagolva a terulet. -
#3473 a HM erdészeté -
#3472 Franko! Nezegettem jenki AS-es team-ek kepeit es jo 5leteket lehet latni naluk is...van ahol egy komplett erdot atalakitottak rokalyukakkal, fedezekekkel, homokzsakos bunkerekkel AS hadszinterre....itt is meg lehetne csinalni....zsir lenne szvsz ;)))
(Kije a terulet tulajdonjoga?!) -
#3471 emeld ki a paradicsomot, ők érteni fogják :) -
#3470 Köszi, feltoltam a többieknek fórumunkra. :D -
#3469 pénteken már elkezdte 2 erdész irtani amúgy a sűrű erdő kb 2-3 éves, nem csöveslak hanem beszakadt rókalyuk többet is találtunk de mivel a sereg 15 éve nem ténykedik arra nem biztonságosak, de volt akkora is amibe 5-10 ember beférne, csak nem mertünk bemenni, a francs se tudja melyik cölöp/gerenda adja épp meg magát.
ezt a pályát akarjuk megszerezni és feltérképezni stb, úgy hogy nagy országos rendezvényeket is lehessen majd csinálni. -
#3468 Hmm leszedtem a kepeket (zip)....Az akacfak meretebol itelve, arra vagy 10-15 eve nem jart emberse :P De amugy latok fantaziat benne...egy lancfuresz, par balta-fejsze..franko osvenyeket lehetne csinalni, meg fedezekeket kijavitani a kivagott fakbol...jokis hely lehetne (vegen kep tan csoves lak?! ) -
#3467 a kis cserjés összterülete 350 hektár körül van, a volt verpeléti harckocsi lőtér.....
http://neuro.agria.hu/_temp/verpelet.zip -
#3466 Miez valami kis cserjesben nyomultatok?!
Itt a pusztan millio ilyen hely van...nalunk akik jatszanak regi repulogepfedezekek kozt nyomjak a repter mogott, amit durvan benott az akacerdo ;)) (Paintballt is ott szoktak) -
#3465 tegnapi pihizős képek -
#3464 :D:DD: -
#3463 -
#3462 Inkább JingGong. -
#3461 Alapból tényleg nem durr a 0.27, de ha beleteszel egy alap CA rugót amit simán elbír, akkor CQB-ra szerintem tökéj. Főleg ennyi pénzért. -
#3460 Nekem se tetszenek a kamuflazsolt (ejj de szep szo :P) fegyverek..de ez a kep erdekes. -
#3459 na ez tnem tennén a fegyveremmel soha, mondjuk lassan kell 1 festés neki mert tegnap is lett rajta jópár karcolás :( -
-
#3457 Miazhogy "hany pontja"?! Ez egy Inokatsu M60-as. -
#3456 loal :D -
#3455 ennek hány pontja airsoft? :D -
#3454 ez...ez...ez kell nekem :) -
#3453 "Rembó beszarna" -
#3452 WooW
-
#3451 nem rosz a CYMA, arra kell figyelni hogy fem gearboxos legyen, meg esetleg nem art atnezni, atzsirozni. 20-25ert nem draga ,de ha van 32 ropid akkor aJG betat ajanlom ;-) -
#3450 cm.027-től ,de arra is azt írják ,hogy nem alkalmas komolyabb játékra
Viszont az itt lévő tapasztaltabbak azt mondták ,hogy kezdésnek jó ,ha nincs jobbra anyagi keret. -
#3449 szép -
#3448 CYMA márkát érdemes erőltetni? -
#3447 ez egy álom :)
nagyon gyorsan nyernem kell a lottón, vagy valami :) -
#3446 lehet, csak ep most csusztal le a dologrol, mert most jott aru, szal megint lehet varni ra 1 honapot... -
#3445 Jahogy ezt így is lehet? Vajon a Keleti Frontál lehet rendelni? -
#3444 telefont felemeled, mert a honlap ott is átalakítás alatt van hol megy hol nem.....amúgy meg amit megrendelsz beszerzik úgyis. -
#3443 Ott nem túl nagy a választék és persze az sincs ami kéne :\ -
#3442 nowar? -
#3441 Aki a közeljövőben akar a 44-es bázison venni TM springes USP-t és Mk23 SOCOM-ot az március elejéig/közepéig ne is erőlködjön mert csak akkor kapnak új cuccot. Most rafkósan felhívtam őket előtte :)
Btw tud valaki olyan boltot ahol lehet venni TM springes SOCOM-ot és olcsóbb mint a 44-esé? Az USP-re már megtaláltam a Keleti Frontot, de SOCOM-ra még nem.