29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#3520 kezdjünk el gyüjteni :) -
#3519 Na itt kezdődik egy pálya,ide el is mennék,kicsivel jobb,mint egy réten bohóckodni :)
(amúgy is szeretem az ilyen "apokaliptikus" helyeket) -
#3518 Nah jo...sok hobbi draga mulatsg....pl szamitogepre is evekig szazezreket (inkabb milliokat) koltottem, de meg makettezesre is kepes voltam(vagyok!) egykorben 100-120K-t elverni...szal igen sok a draga hobby manapsag. -
#3517 Nem drágább mint a horgászat. :) -
#3516 Hast nem olcso hobbi az biztos. -
#3515 Pont előttem nézett egy srác egy KJW GBB USP-t (asszem az volt mert nem nagyon figyeltem, csak az árra kaptam fel a fejem), az kb ilyen árban volt. -
#3514 Azt mondta a srác, hogy airsoft pisztolyokra jó, azt nem kérdeztem hogy élesre is. Mondjuk mondta az eladó is, hogy a legolcsóbb is bőven drágább mint egy springes pisztoly (kb 14-17 ezer Ft) -
#3513 Hat ha nem springesben gondolkozol hanem egy 120-150€-os GBB-ben maris olcsobb mint maga a fegyver -
#3512 az éles cuccoknál nézted? -
#3511 Ok tökmindegy, ezen én nem akarom vitatkozni estig. Akkor mostmár a CA-s fegyvereket is fogom erősen nézni, hátha kifogok valami jót bár az még nem mostanában lesz.
Azért lol, hogy pisztolyra rakható taktikai lámpa 34 ezer Ft? :) -
#3510 mi a kedvencem? a megfizethető kategóriájú elsődleges fegyverek közül a CA SAR Taktik Rifle II (G3/SG1) ezért vettem ezt :)
másodlagosnak jó lenne egy MP5/P90 méretű fegyver, esetleg egy Thomson, de hát még erre is kell annyi pénzt áldozni :) -
#3509 http://rescaldos.no.sapo.pt/album1.HTML -
#3508 ezen megint mit hasonlítasz össze? -
#3507 Neked mi a kedvenced? -
#3506 MuldR!
http://airsofteden.no.sapo.pt/ -
Caterpillar #3505 Én nem összehasonlítottam...
Szimplán megállapítottam hogy a G3 szebb... -
#3504 valaki aki okosabb nálam magyarázza már el nekem mi vesz emberekt rá arra hogy teljesen eltérő fegyvereket akarjanak összehasonlítani, G3 vs MP5 multkor AK Beta vs SVD legközelebb Mac10 vs. M60-as vita lesz?
teljesen más kategória a 2 fegyver bakker..... -
#3503 Ok, akkor tessék. -
Caterpillar #3502 Áhhh a G3 SG-1 ezerszer szebb! -
#3501 párszor már le lett írva hogy a 44-es a legdrágább bolt az országban..... -
#3500 Ma fogtam a kezemben, bakker de szép fegyver. -
#3499 Ha itt végig mész rajta majd lapozol a TM-ekhez akkor az árak nem teljesen hasonlók. -
#3498 CA MP5 SD5 igazad van 1 év garral 700 forinttal drágább mint a TM :)))))) -
#3497 Ujjonan nem fogsz kapni CA-t sehol "best buy hude olcson". Mar parszor volt itt is rola szo hogy az elismert markak 50-60-70-nel kezdodnek es nincs koztes allapot. Csak a kinai Cyma es a tobbiek (akik mellesleg allitolag kezdenek felnoni). Hasznaltan viszont olcsobban is van esely jo cumot venni, jo aron! (persze ne szamits 10K-ert egy 120K-s fegyverre, az eleg irrealis lenne!) Nezd meg a tavolkeleti arakat, es kb belehet loni hogy mi lehet az a minimu mar egy fegyvernel amire szamithatsz...de itt europaban "tuti" csak tobbert kapod meg!
par cim ehhez:
http://www.wgcshop.com/
http://www.uncompany.com/
http://www.redwolfairsoft.com -
#3496 a CA drágább mint a TM????? na ezt még senki nem mondta nekem soha :)
arról nem beszélve hogy tuningolni sokkal olcsóbb, és az esetek többségében több a fém is benne...... -
#3495 Megmondjam őszintén, hogy így több boltot is átböngészve úgy vettem észre, hogy a CA az az a márka aminél már nagyon zsebbe kell nyúlni. A TM a hasonló típusoknál 10-15 ezerrel is olcsóbb. Persze ha tudsz olyan boltot ahol ez fordítva van azt megköszönném, de én eddig csak 3-et ismerek (44, nowar, keleti front), ebből kettőben személyesen is voltam körülnézni és ott a CA fegyvereknek horribilis áraik voltak. -
#3494 Arne's foruman talaltam, majd szetnezek hatha irkalnak ott a portugalok rola. -
#3493 Köszi
Olyanrol esetleg nincs ahol M16 vagy AK47 vagy variánsai vannak esetleg tesztek vagy videok ettol a gyártotol?
De inkább az elöbbi az amit jobban szeretnék állithato tussal. -
#3492 CA lehet olcsóbb és jobb nézd meg azt is :) -
#3491 Nah megvettem életem első airsoft pisztolyát: egy TM springes USP-t. Az kell, hogy mondjam hogy rohadt élethű és van súlya is, annyira nem érződik, hogy műanyag. Vettem még egy Mk23 Socom-ot is a kollegámnak, érdekes módon az USP (és a tára is) nehezebb volt mint a Socom (és annak a tára). Másmilyen anyagból van az USP? Mert méretre azért a Socom baromi nagy, nekem kényelmetlen volt fognom a mérete miatt, az USP viszont tökéletesen kézre áll.
Megnéztem még egy TM MP5 SD5 AEG-t is, eddig is imádtam ezt a fegyvert, de mostmár tuti, hogy csak ezt fogom megvenni, ha 77000 Ft, ha nem. -
MuldR #3490 Nincs valami weblapja ennek a portugal palyanak?:) -
#3489 Középtájon van 1-2. -
#3488 Errol a jinggongrol tud valaki egy oldalt mutatni ahol a választékot meg lehetne nézni vagy ahol beszerezhetök,mert nem találtam googléval semmi hasznosat rola. -
#3487 itt a keleti országrészben az ilyen területek amik semmire nem jók max lövöldözni, lóf@sz pénzért megvehetők, értsd 10 milla alatt is lehet komoly dolgokat találni, csak nem szabad sok dolgot beleölni mert a fosztogatók mindent ellopnak ami 2 forintnál többet ér, d eha csinálsz rókalyukat stb,azt nem tudja jó áron tovább adni, 10 percnél tovább tart ellopni így nem foglalkoznak vele :) -
#3486 -
#3485 igen, nagy forgalom mellett az unokáitok már tudnának is venni belőle 1 kisebb romos istállót -
#3484 hát azért falu az nem lenne olcsó, de egy tsz vagy hasonló 10-20 épülettel na az izgi lenne, szervezünk verpelétre játékokat, kérünk mondjuk 1000-es beugrót és akkor egyszercsak megoldható lenne :) -
neuro #3483 Venni kellene egy elhagyatott falut, biztos van egy pár fent a Mátrában a BAZ oldalon :) -
#3482 Gondolom nálunk még eléggé friss ez a sport. -
#3481 nem szokásom, de irigykedem....mi már örülünk ha ki megyünk az erdőbe és nem szólnak meg (mert még nem tudják):-)