29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Adam69852
    ahh köszi azé elég happy hogy csak 1 év :D
  • Mhosah Myth
    Mostanáig azt csináltam :)... De nemsoká folytatom! :(
  • Punker
    te majd akkor röhögj ha túl vagy vizsgákon, addig meg húzzál tanulni baze :)
  • Mhosah Myth
    Áááááááá....
  • Mhosah Myth
    MASZ szabályzat:

10. Korhatár: a minimuméletkor határ 16 év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak felnőtt felügyelete mellett, írásos szülői engedéllyel vehetnék részt a játékokon...
  • Punker
    16+ -tól szülői papírral játszhatsz, ha találsz csapatot, nálunk is vannak 17 éven aluliak.
  • Adam69852
    hali

lenne egy elég lényegretörő(számomra) kérdésem:
    15 évesen sztetek tul fiatal vok az airsofthoz?
    Vagy még várhatok 3 évet?
    (tom költöi kérdés volt, de azért jó lenne ha lenne esélyem)
    mondjátok meg nyugodtan és küldjetek el nyugodtan legfeljebb várok még 3 évet...

• neuro
    engem meg az M249-es első szériájára

• MuldR
    Mit rendelsz?
  • Punker
    kicsit a Beretta (AR-70) verziójára emlékeztet mármint a tus
  • neuro
    hááát az a tus nagyon határeset, legalábbis szerintem :)
  • Glpetyus
    Na,ez nekem is tetszik
  • Seaweed
    Hmmm ez tetszik! Limitalt kiadas..van shop ahol meg van is belole....jo lenne egy ilyet is beszerezni ;))
    (ICS M4 Para Anniversary 2006)

• Punker
    mi most erre készülünk:

A játékmenet szektorozás lesz!

A Piros csapat partraszáll a sárga zóna szélén, a P1 ponton. Itt állhatnak vissza a játékosok . Ha elfoglalják a sárga zónában található 3 hangár bármelyikét (P2.1, P2.2, P2.3), onnantól kezdve azok is visszaállópontnak számítanak.
    A pirosak célja, hogy minél hamarabb megtisztítsák az aktuális zónát...
    Amint tiszta a zóna, jelzésre továbbhaladnak a narancs zónába... Ha kilövik őket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P2.3 ajánlott) A feladat a narancs zóna megtisztítása és a reptéret védő 3db légvédelmi rakéta hatástalanítása...
    Amint tiszta a narancs zóna, jelzésre továbbhaladnak a piros zónába...Ha kilövik őket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P3 ajánlott)
    A cél a terület megtisztítása és a kékek totális megsemmisítése...

A Kék csapat feladata visszverni a pirosakat, esetleges ellentámadásokat indítani...
    A kékek életkártyás medikekkel játszanak:
    - Szektoronként meghatározott számú életkártya áll majd a felcserek rendekezésére.
    - Ha valakit kilőttek, az fedezékbe vonul és medikért kiált!
    - A medik odamegy, és átad egy életkártyát a játékosnak. Ezzel a játékos meggyógyul...
    - He egy mediknél elfogyott a kártya kérhet egy másik mediktől.
    - Ha az összes elfogyott, vagy a kilőtt játékos a frontvonal mögé kerül a játékos átsétál a következő szektorba...
    - Medik gyógyíthat mediket.
    - Ha az összes kártya elfogyott, vagy a kilőtt medik a frontvonal mögé kerül a medik átsétál a következő szektorba... Az életkártyákat is viszi magával...
    - 4 db medik lesz a kékeknél, a feladata nem egyszerű, sok múlik rajta!

Kérjük, hogy külön jelezze, aki vállalná a felcser feladatkört!

A folyamatos játékmenet érdekében kérünk minden játékost, hogy MINDEN felszerelését, lőszerét, innivalóját, kajáját, pótaksiját, stb. vegye kia a kocsiból és folyamatosan vigye magával a játék közben...
  • Punker
    nem ismerem őket :)
  • Seaweed
    Johat nekem ne mond...tudod hogy en meg nem....de olvasgatva a forumaikat nem igazan aktivak...nagy a csond korulottuk...
  • Punker
    ez csak duma, ha a fegyverek bírják akkor játszani kell :)
  • Seaweed
    tavasz-zold-cicsergo madarak
    (ahogy nezegettem az itteni teameket, telen nem igen aktivak....)
  • Punker
    jóidő? mit nevezel te jó időnek? egész télen talán 2 alkalom volt amire azt mondom hogy nem megfelelő volt az AEG-eknek, az embe rnem fázik, múlthéten is azon agyaltam ki kell szedni a bélést a kabátból mert melegem van benne :)
  • Seaweed
    Messze van Eger vazz..mennek en mindnen alkalommal veletek ha egri lennek!
    Azt tervezem hogy ha jon a joido akkor valamelyik kecsoi bandaval felveszem a kapcsolatot.
  • Punker
    azt mond inkább játszani mikor jössz :)
  • Seaweed
    En meg varom a hoveget hogy leadhassam a megrendelesem vegre :))
  • Punker
    mit írjunk? várjuk a vasárnapot, megyünk miskolcra 60 ember jó móka :)
  • Seaweed
    VALAMI!

• DannyL
    Írjatok már valamit, mert ahányszor ide kattintok, mindig azt olvasom, hogy alkohol válságban vagy. :DDD (Tudom általános iskola 1-2. osztály) :DDD
  • Glpetyus
    :)
  • Seaweed
    qss
    [tudod jol hogy most alkotoi valsagban vagyok ]
  • Glpetyus
    Keresd a makett topikban Skyline-t,neki van egy ilyen Tigrist :)
  • Glpetyus
    "Makettezek meg meg mindig"
  • Seaweed
    Nem..de makett topicban van akinek van 1/16-os Tgiris I-ese ami BB-t lo.
  • MuldR
    Tehat akkor airsoftos modellekkel nem foglalkozol.
  • Seaweed
    Makett topic. Makettezek meg meg mindig (Petyus egy szot se! ). Repulo, heli, csoromposok szal midnent ami haditechnika. Most is van tobb futo projectem, ugymint 1/35 S-75 Dvina komplexum (SA-2), vagy epp emlithetnem a polcon levo cirka 20 makettet ami elkeszitesre var...(2K12 KUB (SA-6)-tol az SA-2 vontaton at a 1/48 Su-15TM-ig..)
  • MuldR
    Milyen makettekkel nyomtad? Ilyen 1:16 os airsoftos tankokkal is foglalkoztal?
    En most akarok majd egyetbeszerezni. Tigris, fem lanctalp meg miegymas. Gyonyoru, csak az a baj, hogy itthon kb 2-3 darab ha van AS tankokbol.

Jo lenne azokkal is csatazni :)
  • MuldR
    Az ICS MP5 az 55000 korul van a 44esbe, igaz nem tudom letezik-e SD verzio. Csapatba ketto van a simabol, es baromi jok! Legjobb vetel.
  • Punker
    szerinted?
  • Fenrir
    Ilyen helyekre kell valami külön engedély vagy csak simán einstand és ott lesz a játék?
  • Punker
    hát ez nézőpont kérdése csak, én a hegyeket jobban szeretem, meg az erdőt is jobban mint az ilyen épületes balhét, persze az is izgalmas, de valahogy hozzám a bozóttúrás közelebb áll :)
  • Seaweed
    Mondjuk olyan szep tajat nehzen talalnal mint portugalia..eszmeletlen az az orszag...piszok szerencse fiai akik ilyen helyre szuletnek....[elege van mar regota a placcbol]
  • Punker
    sajátra, minden héten nem lehet utazgatni :)
  • Glpetyus
    a kiutazásra,vagy egy saját lepukkant gyárra ? :D