29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
Adam69852 #3560 ahh köszi azé elég happy hogy csak 1 év :D -
#3559 Mostanáig azt csináltam :)... De nemsoká folytatom! :( -
#3558 te majd akkor röhögj ha túl vagy vizsgákon, addig meg húzzál tanulni baze :) -
#3557 Áááááááá.... -
#3556 MASZ szabályzat:
10. Korhatár: a minimuméletkor határ 16 év, tizennyolcadik életévüket be nem töltött személyek csak felnőtt felügyelete mellett, írásos szülői engedéllyel vehetnék részt a játékokon... -
#3555 16+ -tól szülői papírral játszhatsz, ha találsz csapatot, nálunk is vannak 17 éven aluliak. -
Adam69852 #3554 hali
lenne egy elég lényegretörő(számomra) kérdésem:
15 évesen sztetek tul fiatal vok az airsofthoz?
Vagy még várhatok 3 évet?
(tom költöi kérdés volt, de azért jó lenne ha lenne esélyem)
mondjátok meg nyugodtan és küldjetek el nyugodtan legfeljebb várok még 3 évet...
-
neuro #3553 engem meg az M249-es első szériájára
-
MuldR #3552 Mit rendelsz? -
#3551 kicsit a Beretta (AR-70) verziójára emlékeztet mármint a tus -
neuro #3550 hááát az a tus nagyon határeset, legalábbis szerintem :) -
#3549 Na,ez nekem is tetszik -
#3548 Hmmm ez tetszik! Limitalt kiadas..van shop ahol meg van is belole....jo lenne egy ilyet is beszerezni ;))
(ICS M4 Para Anniversary 2006)
-
#3547 mi most erre készülünk:
A játékmenet szektorozás lesz!
A Piros csapat partraszáll a sárga zóna szélén, a P1 ponton. Itt állhatnak vissza a játékosok . Ha elfoglalják a sárga zónában található 3 hangár bármelyikét (P2.1, P2.2, P2.3), onnantól kezdve azok is visszaállópontnak számítanak.
A pirosak célja, hogy minél hamarabb megtisztítsák az aktuális zónát...
Amint tiszta a zóna, jelzésre továbbhaladnak a narancs zónába... Ha kilövik őket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P2.3 ajánlott) A feladat a narancs zóna megtisztítása és a reptéret védő 3db légvédelmi rakéta hatástalanítása...
Amint tiszta a narancs zóna, jelzésre továbbhaladnak a piros zónába...Ha kilövik őket, bármelyik eddigi visszaállóponton visszaállhatnak (P3 ajánlott)
A cél a terület megtisztítása és a kékek totális megsemmisítése...
A Kék csapat feladata visszverni a pirosakat, esetleges ellentámadásokat indítani...
A kékek életkártyás medikekkel játszanak:
- Szektoronként meghatározott számú életkártya áll majd a felcserek rendekezésére.
- Ha valakit kilőttek, az fedezékbe vonul és medikért kiált!
- A medik odamegy, és átad egy életkártyát a játékosnak. Ezzel a játékos meggyógyul...
- He egy mediknél elfogyott a kártya kérhet egy másik mediktől.
- Ha az összes elfogyott, vagy a kilőtt játékos a frontvonal mögé kerül a játékos átsétál a következő szektorba...
- Medik gyógyíthat mediket.
- Ha az összes kártya elfogyott, vagy a kilőtt medik a frontvonal mögé kerül a medik átsétál a következő szektorba... Az életkártyákat is viszi magával...
- 4 db medik lesz a kékeknél, a feladata nem egyszerű, sok múlik rajta!
Kérjük, hogy külön jelezze, aki vállalná a felcser feladatkört!
A folyamatos játékmenet érdekében kérünk minden játékost, hogy MINDEN felszerelését, lőszerét, innivalóját, kajáját, pótaksiját, stb. vegye kia a kocsiból és folyamatosan vigye magával a játék közben... -
#3546 nem ismerem őket :) -
#3545 Johat nekem ne mond...tudod hogy en meg nem....de olvasgatva a forumaikat nem igazan aktivak...nagy a csond korulottuk... -
#3544 ez csak duma, ha a fegyverek bírják akkor játszani kell :) -
#3543 tavasz-zold-cicsergo madarak
(ahogy nezegettem az itteni teameket, telen nem igen aktivak....) -
#3542 jóidő? mit nevezel te jó időnek? egész télen talán 2 alkalom volt amire azt mondom hogy nem megfelelő volt az AEG-eknek, az embe rnem fázik, múlthéten is azon agyaltam ki kell szedni a bélést a kabátból mert melegem van benne :) -
#3541 Messze van Eger vazz..mennek en mindnen alkalommal veletek ha egri lennek!
Azt tervezem hogy ha jon a joido akkor valamelyik kecsoi bandaval felveszem a kapcsolatot. -
#3540 azt mond inkább játszani mikor jössz :) -
#3539 En meg varom a hoveget hogy leadhassam a megrendelesem vegre :)) -
#3538 mit írjunk? várjuk a vasárnapot, megyünk miskolcra 60 ember jó móka :) -
#3537 VALAMI!
-
#3536 Írjatok már valamit, mert ahányszor ide kattintok, mindig azt olvasom, hogy alkohol válságban vagy. :DDD (Tudom általános iskola 1-2. osztály) :DDD -
#3535 :) -
#3534 qss
[tudod jol hogy most alkotoi valsagban vagyok ] -
#3533 Keresd a makett topikban Skyline-t,neki van egy ilyen Tigrist :) -
#3532 "Makettezek meg meg mindig"
-
#3531 Nem..de makett topicban van akinek van 1/16-os Tgiris I-ese ami BB-t lo. -
MuldR #3530 Tehat akkor airsoftos modellekkel nem foglalkozol. -
#3529 Makett topic. Makettezek meg meg mindig (Petyus egy szot se! ). Repulo, heli, csoromposok szal midnent ami haditechnika. Most is van tobb futo projectem, ugymint 1/35 S-75 Dvina komplexum (SA-2), vagy epp emlithetnem a polcon levo cirka 20 makettet ami elkeszitesre var...(2K12 KUB (SA-6)-tol az SA-2 vontaton at a 1/48 Su-15TM-ig..) -
MuldR #3528 Milyen makettekkel nyomtad? Ilyen 1:16 os airsoftos tankokkal is foglalkoztal?
En most akarok majd egyetbeszerezni. Tigris, fem lanctalp meg miegymas. Gyonyoru, csak az a baj, hogy itthon kb 2-3 darab ha van AS tankokbol.
Jo lenne azokkal is csatazni :) -
MuldR #3527 Az ICS MP5 az 55000 korul van a 44esbe, igaz nem tudom letezik-e SD verzio. Csapatba ketto van a simabol, es baromi jok! Legjobb vetel. -
#3526 szerinted? -
#3525 Ilyen helyekre kell valami külön engedély vagy csak simán einstand és ott lesz a játék? -
#3524 hát ez nézőpont kérdése csak, én a hegyeket jobban szeretem, meg az erdőt is jobban mint az ilyen épületes balhét, persze az is izgalmas, de valahogy hozzám a bozóttúrás közelebb áll :) -
#3523 Mondjuk olyan szep tajat nehzen talalnal mint portugalia..eszmeletlen az az orszag...piszok szerencse fiai akik ilyen helyre szuletnek....[elege van mar regota a placcbol] -
#3522 sajátra, minden héten nem lehet utazgatni :) -
#3521 a kiutazásra,vagy egy saját lepukkant gyárra ? :D