29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    bemész a nowar-ba és válogatsz kedved szerint....
  • Szopogassad
    Srácok valaki tud valami naon jó Red dotot??? Ár nem számít, de a hozzáférhetőség igen.
  • oldskoolpocok
    Volt vki a mai hajmáskéri játékon??
  • Seaweed
    "max Seaweed-del unalom ellen néha versenyzünk ki a nagyobb fanatista, de annyi belefér :)"

höhö-hehe
  • DannyL
    Na megyek gokartozni. Jupppíííí! :D
  • DannyL
    Eszembe sem jutott balhézni, az akkor egy különleges eset volt. Sajnos egy ember közületek hadat üzent az egész BF scennek, amiből önkényes sértődés, gumiba vágás, bannolások és egyebek lettek. Hogy hogy nem eltűntek a hsz-ek is, majd visszakerült a helyére a topic. :) De mivel szerintem itt egyedül én vágom mi történt, nem untatom tovább a társaságot. OFF!
  • Punker
    emlékeim szerint a BF-es flém tenger normális szintre lett redukálva, amúgy meg életben nem jártam oda meg más játék topic-ba se nagyon, szal ilyen részről nem az én dolgom.
  • Punker
    nem kell balhézni és akkor nincs gond, ez egy nyugis topic ahol eddig nem kellett ténykedni, ezután se kelljen szép békésen elvannak itt az emberek maradjon is így, nem?

max Seaweed-del unalom ellen néha versenyzünk ki a nagyobb fanatista, de annyi belefér :)
  • DannyL
    Arról nem beszélve hogy 2004-ben volt az ominózus eset, és nem az opok jöttek ki belőle jól. ;)
  • DannyL
    Mondjuk nem ártana ha egyáltalán tudnád miről van szó, mert erősen úgy érzem ennek hiányában leledzel.
  • DannyL
    vágjál, ahogy érzed
  • Punker
    ha ki vagy tiltva akkor ki kell hogy vágjalak......
  • DannyL
    Miért? Nem te voltál hanem a b*zi Borg. :)
  • Punker
    ööööö ilyeneket ne mondj elöttem......
  • DannyL
    Emlékszem mikor az adminok bezárták a BF1942 topikot. Azok voltak a régi szép idők. :D Micsoda balhék voltak, Kitiltották a régi nickemet. :DDD
  • DannyL
    Mit teszel, ha valaki nagyon irritál vonaton/repülőn/buszon és épp melletted ül?

- Nos, szépen vedd elő a laptopod, nyisd ki, fordítsd úgy,
    hogy az illető biztosan lássa a képernyőt.

- Csukd be a szemed, arcod fordítsd mereven az égfelé.

- KATTINTS IDE!
  • Punker
    na szunya reggel F1 :)
  • Seaweed
    höhö
  • Punker
    visszaadta még akkor mondhatni egyszerre lőttük ki egymást, csak a szokásos seggbelövést kaptam kb fél méterről egy glock-ból
  • Seaweed
    Jo itt meg 1 AS topic van oszt csokolom!(nem is kell tobb ez az SG...tudjuk jol..aki idejar, es vagy regota vagy komolyan gondolja hogy idejar az tudja milyen ez a forum)

Majd visszaadja...a kiutalt HK416 fikazasert seggbelovest megkaptad mar?!
  • Punker
    ott is megvan a külön ruhászkodás topic.

ja és meg volt a mai nap öröme kinyírtam neuro-t mikor VIP volt :)
  • Punker
    az igaz hogy nem az az első, de kapucnis pulcsiba tegyél már fixen be rádiót, tartalék tárat, plusz lőszert stb stb, pontosan nag yjáték után döntöttem hogy na akkor kell a mellény, megalázó úgy meghalni hogy a rádiót próbálod kihalászni a zsebedből és közben tarkón lőnek......
  • Seaweed
    Miert zavar az teged hogy van aki itt a mellenyekrol ertekezik?! Ez itt nem az softair.hu foruma ahol csak az szolhat aki eleg mayer, mert a tobbi lehurrogja! Ha meg veletlenul nem tetszik es visszabeszel ugy torolnek mintha az hobbi lenne...persze a renomé..tudom en..
  • Szopogassad
    Kicsit nagyon belemerültetek a mellény témába, én speciel pont le..arom, hogy milyen a mellény. Legyen rajta 2 nagy zsebb+tártartó. Nem attól leszel jó játékos, hogy milyen a mellényed, én ismerek olyan srácot aki kapucnis pulcsiban tólja és úgymond aláz mindenkit. Sokan elfelejtik, hogy az airsoft nem csak a kiegészítőkből áll, ennek a sportnak a csapatszellem és a taktikai érzék fejlesztése lenne a cél sztem. Szóval, aki "kezdö" ne azon filozzál, hogy milyen csilli-villi cucokat vegyél még, inkább járjál minden féle gamekre és szerezz tepasztalatot, a többi majd úgy is kialakul magától. Ha meg bekerülsz úgymond egy fix csapatba, akkor meg állalában úgy is mindenki eggyen cuccban "rohanál". Hu ez hosszú lett, mára elég a sörböl.
  • hannibal01
    nemis vitás hogy az utolsó
    havernak volt ilkyenje oliveban nagyon strapabiro kis mellény csak ajánlani tudom
  • Seaweed
    Ez nem vitas. De elnezve a zsebeket azokon amin fix szinte mind megfelel..legalabbis nekem...bar vannak elteresek (pisztoly tar hely, tobb kevesebb nagy tarhely...de merlegeje mindeni kinek mibol menyi kell)
  • Punker
    moduláris, árban lehet drágább, de azt raksz rá ami tényleg kell és oda ahol a legkényelmesebb neked.
  • Seaweed
    Szoba kerultek a mellenyek. Eny ezek kozul palyazok valamelyikre..meg nem dontottem kisebb nagyobb elteresek vannak, arban is van amelyik olcsobb, van amelyik dragabb! (nem kov beszerzes lesz az mar biztos..abba mar nem fog beleferni...az nagy valoszinuseggel WE 1911A1 + egy Gurader 3lencses szemuveg (G-C4) lesz ehovegen)

Ezek tetszenek: (TT a legolcsobb az 70€ a Guarder az 120a tobbi is 120-140€)

TT:

Vega:

Guarder:

de tetszik ez a "klasszikus" Guarder is bar ehhez venni kell pluszban tarolo zsebeket...

• oldskoolpocok
    Én ez alapján csináltam: http://youtube.com/watch?v=h8V9u_0qzBA&mode=related&search=

Nem sok ideig ég de most jó ez.
  • hannibal01
    akkorsem ajánlom...sok olyan esetről hallottammár hogy de ez jó így meg jó úgy de mégis lett belőle valami gáz...
    Félre ne érts hiszek neked csak mégse teccik nekem
  • FuShengLee
    Sorry hannibal01, nem értek veled egyet. Van egy nagyon jó barátom, aki két összetevőből olyan sűrű fehér színű füstbombát csinált(nem is egyszer), hogy csak na. Nagyon egyszerűen cukrot és salétromsót(a gyógyszertárban kicsi pénzért árulták anno)összemelegítesz, hagyod egy kicsit kihülni, majd gyufafejeket szúrkálsz bele,és hagyod teljesen meghűlni, szilárdra. Amikor kemény, akkor a gyufafejeket végighúzod egy egyszerű gyufásdobozon és már csak eldobnod kell. Tuti.
  • hannibal01
    mert ahhoz hogy hatásosat csinálj ahhoz olyan anyagokat kell öszekeverni ami mérgező , vagy legalábbis eléggé káros a szervezetre...
    lehet venni a bombauzlet.hu-n az a jó másmijet nem szabad venni ,csinálni
  • oldskoolpocok
    miért nem?
  • hannibal01
    én nem ajánlom...
  • oldskoolpocok
    CSináltatok már füstbombát? =) Én most álltam neki csinálni.
  • hannibal01
    igen de pendra is csak akkor rendel ha neki kell valami vagy hogyha sok másnak kell.... egy személyért nemfog rendelni
  • mstummer
    a softair.hu-n keresd meg pendrát.
  • Punker
    most vasárnap is vicces lesz, 4-től megnézem az F1-et 6-kor meg indulunk mert 8-ra debrecenbe kell lenni :)
  • Punker
    remélem jövőhéten cybarpunk-ot nem hóban kell lejátszanunk :(
  • oldskoolpocok
    Köszönöm a segítséget! Akkor nekem CIRAS LAND kell a másik helyett. Lehet keresgélni. :P