29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4080 Milyen árba volt ez a cucc? -
#4079 Hali!
Valaki magyarázza meg, hogy bizonyos airsoftos oldalakon miért olyan nagy az airsoftos fegyverek árkülönbsége? Venni akarok egy AEG-s fegyvert (Lehetűleg karabélyt), de nem tudom, hogy milyet vegyek mert valahol 30K-ból megkapom valahol meg 80-100. Valaki adhatna bármilyen tippet.Még új vagyok az airsoftos témában. -
#4078 Egy gyors kep meg kibontas utan...a tobbi mar csak alaposabb ismerkedes utan jon:
(Ami a kepen van: GG GR300L, meg par aprosag ugymint univerzalis akutolto melyen akutoltest jelzo led van es lekapcsolt feltoltottsegkor, 9.6v 1700mAH kis akku, Marui akkukisuto, valpant, egy nyakbavalo terepszinu alcahalo(Scarf-net)...meg a fegyverhez jaro aprosagok...jah igen az egyik legtutibb ami tetszik hogy kaptam egy gyonyoru 2007-es GG katalogust is melle ;)))
-
nem tom hogy de erre összekaparom a lóvét :) -
#4076 Hurraaa!
Ebben a minutumban jott me ga csomagom! Nalam karacsonyvan...egy gyors kep..a tobbit majd kesobb most rohanok bontogatni....
-
#4075 tegnap a CQB-n az egyik zsaru a legnagyobb tűzharcban kevesebb mint 1 perc alatt aksit cserélt az MP5-ben :)
MP5+ 1000-es dobtár volt az egyiknél :) -
mstummer #4074 Hátt erre azt mondom ha hideg akkor legyen 2 aksi. Ok kb 7 ezerrel többe kerül, de nehogy már ez válassza el az embert az álmaitól. -
#4073 hát decemberben szokatlan volt a nagy fegyver az M4 után, aztán eltelt 1-2 hónap és gond nélkül elvagyok 1 napig (ha kell a hátamon még a kadét zsák is) úgy hogy nem zavar a fegyver az erdőben.
na jó kajáláskor le szoktam tenni a földre. -
#4072 nem csak a tuning miatt kell nagyobb aksi, hanem mert jobban birja a hideget. nem 1 utolso szempont. en is tervezek majd telre 1 CQB-s fegyot ,de ponnt az aksi merete miatt vacilalok mi legyen, mert a szivem csucske a G36C ,de lehet aksi miatt AKbeta lesz....meg van idom eldonteni :-) -
mstummer #4071 Erdőbe énis szigorúan fix tussal...oda azért kell a tuning a nagyobb távok miatt :) Ezért is nem akarom másra cserélni a sima slr-t. Alapvetően énis az erdőben érzem magam otthon... viszont vasárnap játszottunk egy nagyon komoly CQB-t egy nagyon komoly helyszinen. Azt hogy konkrétan hol azt inkább nem mondom el, mert félig volt csak legális... a rendes legalizálás folyamatban van. Elég annyit hogy a helyszín múzeumnak számít, és ha jól tudom a világörökség része is... de ez nem 100 :) No az a hely kifejezetten tetszik. -
#4070 Jah valoszinu eliras..mert max a tokfedel ala fer be egy hosszu-keskeny vagy az eloagymarkolatba egy kicsi. -
#4069 valszeg a sima 105-ös leírását átmásolták egy az egyben :) -
#4068 Pedig jo am az a behajthato valltamasz dolog..a seregben menyit aldottam azt aki kitalalta hogy AMD-nk legyen...nem aggatot a fegyver, lehetett melette (haton hordva) sok mindent csinalni, es mikor 24 orabol 16-18-at esetenkent ott log a fegyver a nyakadban aldod hogy nem olyan volt mintha egy asoval vagy egy gereblyevel a nyakadba akasztva kellett volna letezned! En imadom...nekem alap hogy elsosorban behajthato valltamaszu legyen a fegyver! -
mstummer #4067 Hmm szép :) Igazából a leirásában az aksi tipust nem értem miért large type. Gondolom elirás lehet. Nagyon beleestem az AK74esekbe :D -
#4066 nem tudok válaszolni rá, és fix tus nélküli fegyvert nem vennék, tegnap nagyon jót CQB-ztünk debrecen mellett, de 3 hónapra elég volt, az én helyem az erdőben van :) -
mstummer #4065 Lehet, de igazából nem értem minek CQBhoz nagy aksi ami csak a tusba fér el. Lehet nem jó hasonlat, de első fegyóm Well R8 volt, ami ugye tipikus cqb fegyó ( sajna az se létezik sorozatgyártásban). Nos ott az 1100mAh-s aksi bőven elég volt egy 4-5 órás játékra. Jó tudom tuning... azt meg aztán mi a fenének egy cqb-s fegyóhoz? 3-4...max 10 méteres távokon nem oszt nem szoroz plusz 60-70 fps...ugyse engedik 400 fölött. Igazából 2 méterről egy 280as találat is tud fájni. -
#4064 Akkor meg az amit irtal. -
#4063 En egy SLR-105A1 Para-ra palyazom majd ;))
-
#4062 TM-nek van rendes AK-ja! -
mstummer #4061 Naja. Szép is jó is... ha most vennék fegyvert azt vennék, de már vettem egy slr105-öt, és semmi kedvem lecserélni, inkább vennék egy olcsóbb cqb fegyvert... ami AK és létező. -
#4060 Nem lehet hogy szabadalmi/jogi problemak miatt?! CA is az ameriakai SLR-t gyartja mert ahhoz van csak joguk. Kianiakat nem igazan erdekli hogy kinek a nevevel elnek vissza. Merthogy az Avtomat Kalasnikov vedett marka mar joideje. -
#4059 fix tus az aksinak? nekik az tetszett? :) -
#4058 CA uj AK (SLR-105) sorozatat mar lassan lehet kapni. Van mar egy ket europai shop is ahol keszleten van. Bar teny hogyaz nem a kinai 30K-s kategoriaba fog esni hanem a megszokott CA 70-90K-sba, vagy meg tobbe mire ideer. -
mstummer #4057 Amugy nem értem annak idején a marui miért a nem létező beta AK-t gyártotta és miért nem a létező AKSu-t. Ugyanúgy alkalmas cqb-ra, az a 2-3 centi nem oszt nem szoroz. -
mstummer #4056 Széééép :) Valamelyik olcsóbb kínai gyártó is készíthetne már hasonló AKS74u-t -
#4055 PBS-4-et ra aztan maris szalonkepes... -
hannibal01 #4054 ocsmány az eleje :D
amúgy én a Kings Arms reddotokat ajánlom mert olcsok és jók -
#4053 -
#4052 Hmm
-
#4051 -
#4050 HBD!!! -
#4049 Nézd nekem van egy KingArms red dotom és meg vagyok vele elégedve. Ennyi tapasztalatom van. -
Szopogassad #4048 Természetesen nem EOTECH cuccokra gondoltam. Megkockáztatom, hogy egy jól irányzott BB még igen nagy kárt is tud benne tenni. Nem a fulos cuccokra gondoltam, csak mindenki lehurrog mindent. PL.: valaki a CA isteniti, valaki azt hurrogja je. Tasco, Gamo, Wellfire, is ugyan ez a hejzet. -
#4047 Hát ezek a holo-s cuccok szerintem éles fegyverre vannak, nem? AS-ben nem hiszem hogy nagyon ki lenne használva az a 140 ropis ára. -
#4046 Kínaiból kiváló választás. JG a legjobb kínai. Szerintem. :) -
Szopogassad #4045 Nowarba,jó vicc, voltam bent. Volt nekik 3 fajta, de az eladó srác egyiket sem ajánlotta. -
#4044 Sziasztok!Most kezdeném az airsoftot,tegnap volt az első nagy játékom Hajmáskéren és nagyon állat volt!Namármost az lenne a kérdésem hogy kezdőként nem akarok venni classic armyt vagy maruit hanem vlmi kínai minőségit és szeretném kikérni a véleményeteket erröl a fegyorol:JG M16A2 .Előre is köszi,Üdv,Nemo -
#4043 és a 25 és 140 közöttit? :) -
#4042 Ha ennyi léd van de mégsem tudod mit vegyél akkor lehet nem fogod észrevenni az 5 és 25 ezer Ft-os közti különbséget. ;) -
oldskoolpocok #4041 De jó lenne ha én is csak kedvem szerint válogathatnék...