29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4121 "A nikkel-kadmium akkuk töltése
Az újonnan vásárolt cellát használatba vétele előtt 24 órán át tartó lassú töltését javasolják az akkugyártók. Ez a lassú töltés segít a teleppé összekapcsolt cellákat azonos kapacitásszintre hozni, ugyanis az egyes cellák önkisülése a különböző töltöttségi szinteken eltérő. A hosszú raktározás alatt az elektrolit a cella alsó részében a gravitációs erő hatására sűrűbbé válik, így a fent említett formázó töltés segíti az elektrolit újrahomogenizálódását a felső, szárazabb rétegekben is...."
nem airsoftos forumbol valo, hanem olyanoktol akik ebbol elnek. -
#4120 Ja az lesz a legjobb..tapasztalatbol toltok mar evek ota aksikat (sokat hasznalok ugymint fenykepezogep, radios eger, sot ugye a fenykepozohoz epp ilyen aksik vannak csak epp nincsenek osszefuzve igy azt 4-es tartoban szoktam tolteni), es mar kitapasztaltam hogy ha kisutom rendesen es ugy toltom fel akkor 3-4x akkora ideig birja az aksi mintha ugy kezdek neki tolteni ahol meg nem mozditja mar meg az egeret vagy a fenykepezot nem kapcsolja be...de azert van meg benne keves kraft. -
#4119 nem egeszen igy van. olvastam olyan oldalt is ami nem airsoftos, hanem valami ceg honlapja ami mindenfele aksival foglalkozik, es ott is azt irtak hogy Nicd minnel kisebb mAh-val kell tolteni, sajnos linket nem tudom. de ne hallgas senkire, csinald ahogy jonak latod ;-)
-
#4118 Nem ertek eggyet...az a baj hogy van AS szinten egy kupac angol leiras forditasa ahol szemmel lathaton olyan forditotta akinek fogalma sincs az elektronikarol, es ossze vissza van kavarva a deep charge es a trickle charge erteke...(egyebkent a modern akkumlatorok tulnyomo resze direkt gyorstoltesre vannnak optimalizalva....mindenezek ellenere pl az en akkutoltomre nincs rairva hogy gyorstolto lenne. Az ugyanis szokas rairni ha az lenne. Csakhogy melytoltesi szinten nem 200-300mAh-val tolt hanem 700mAh-val igy redukalodik le az toltesi ido. (700mAh deep-hez tartozik 70mAh trickle chragre ertek) Igazabol a rendes elett tartam titka a rendes kisutes es arra toltes. Nem a toltes ereje. -
#4117 Hosszú távon biztos hogy nem tesz jó a NiCd-nak a gyorstöltés még ha bírja is most. -
#4116 Ni-Cd akku, itt a keplet. De mive lautomata a tolto es lekapcsol feltoltottseggnel igy nem aggodom. Egyebkent mint irtam pontosan aakkor kapcsolt le mikor arra szamitas szerint vartam, azaz 2.4 ora mulva!
-
#4115 JG fegyverek az Airsoftware-en. A másodikat (ami műanyag gb-s) leszámítva bármelyiket tudom ajánlani. -
#4114 en mindenkepp a JG-t ajanlom neked, ezt 30 korul itthon is megtudod venni.
nagyon jo, eros fegyo, es strapabiro is, legjobb vetel. -
#4113 felejtsd el hulladék kategória max kertben 10 méterről egymásra lőni jó. -
#4112 wellfire ratyi -
#4111 JG gunnerről, vagy airsoftware-ről. -
#4110 Kösz szépen skacok!!! :) Tegnap kicsit elúsztam a melóban. :D -
#4109 25-30 K körüli öszeget. Ebben az árkategóriában láttam egy R7 est amiben sok fém volt illetve egy R6 ost miben kevesebb. Viszont R6 osnak álitható tusa van ami nekem kéne... -
#4108 szépek :) -
#4107 minnel tobb fem annal jobb. mennyit szansz a fegyora? -
mstummer #4106 Hátt a 2,4 órás töltés elég gyors egy 1700mAh-s aksinak, csak azért gondoltam hogy gyorstöltésen lesz. Én a sajátomat kb 11 óráig töltöm :) Persze nem irtad milyen tipusu aksi, de a NiCd aksik a névleges teljesítmény max 10%-ával tölthetőek a tartósság érdekében. -
#4105 Melyik a jobb:
- Ha olyan stukit veszek aminek Fém Gearboxa van
- ha olyat veszek aminek fém csöve, motorja meg gearboxa van
?? -
#4104 ha a lustaság fájna.......
cikk
tuning topic -
oldskoolpocok #4102 Áááá softair.hu-n nagyon rossz a fórum. minden össze-vissza van. ezt a fórmuot jobban szeretem. :D szval ha vkinek vannak tuning tippei Cyma AK47-hez akkor azt szívesen várom és nagyon de nagyon szépen köszönöm!!! -
#4101 Marmint az ehhez valo tarra gondolsz?! Igen*. Marui, CA, GG, GP, Star, stb-stb tar megy bele. Gyarilag egy 450-es tar van hozza. Tervezem meg 3-4 Star vagy Marui (vagy epp amilyet kapok) 150-300-as midcap tarak vetelet hozza.
*.:Vegulis M4 mod az igazi LR-300-as fegyver. -
#4100 ez ugye más M16 tárakkal is kompatibilis? -
#4099 Akutoltes pont anyi lett mint amenyit a toltesido kalkulatorral szamoltam..szepen le is kapcsolt a tolto...siraly! -
#4098 5letes ez a szijjtarto megoldas. 5 helyre lehet becsavarni(negy az eloagy jobb es bal oldalan elosztva 2-2, es 1 hely a valltamaszon) es egy par van belole. Menetes resz becsavar, gyurus resz szijjra rafuz, es a gyuru felol levo gomb megnyomasaval a szijj konnyeden eltavolithato a fegyverrol, es ugyanigy konnyen felteheto ra!
-
oldskoolpocok #4097 okés. köszi. amúgy a fix tusba nagyobb aksit tettem volna alapból és úgy a tuning. de akor softair fórumon megkérem. köszi azért még1szer. -
#4096 melyik hát a fix tusost talán, a másik a 90-es CA rugó csere után 1-2 óra játéknál többet nem bír, amúgy meg kínai tuning topic-ban többet segítenek neked mint itt. -
oldskoolpocok #4095 Hejhó! Tervezem egy Cyma Ak47-es megvételét és felszeretném majd úgy tuningolni, hogy 50-60méteres lőtávja legyen és olyan 350fps-est tudjon. Ez milyen alkatrészek cseréjével lehetséges? Van vkinek ebben tapasztalata? Előre is nagyon szépen köszönöm ha válaszol vki és tud segíteni!! -
#4094 Ki beszelt itt gyorstoltesrol, meg gyorstoltorol?! Szerintem senki. (Egyebkent meg irtam hogy a tolto automata) -
mstummer #4093 Bírja az aksi a gyorstöltést? :) -
#4092 Nah Arnie fele akkutoltes kalkulalo progival kiszamoltam gyorsan hogy 145 perc azaz cirka 2.4 ora toltes var ram....mar be is allitottam a toltom 9.6v-ra es elkezdtem tolteni az akkut ;)) -
neuro #4091 -
#4090 Jah olasz vam volt rajta..de mivel olasz boltbol van oda mar a polcra azzal terhelt arral kerul ki....es onnantol az engem mint unios vasarlot hidegen hagy.
Jokerdes. Erre most nem udok valaszolni..elobb itt helyben kell lepnem az ugyben. -
#4089 hát akkor az EU-s vám azért rajta volt csak a magyar sarc-ot úsztad meg, az az apróságok árát is kiteheti bőven.
szóval akkor mikor jössz végre játszani hogy szétlőhessük egymás seggét :) -
#4088 Vam nem volt...Olaszorszagbol jott...unio...nuku vam -
#4087 vámot megúsztad akkor? :) -
#4086 Az is volt..nem teleportal jott...de a fegyvert kerdezte menyibe kerult (de ha mar itt tartunk DPD futarral, 4 munkanap alat (kurva negynapos istenverese nem jott volna kozben mar multhet penteken kezembe kaphattam volna ..3 napot rostokolt a csomag egy pesti raktarban emiatt), biztositassal 37,74€(5.04 kilos csomag)) -
#4085 Mennyiért vetted a Sig-et? -
#4084 szállítás? -
#4083 a fegyver 460€ -
nexuiz #4082 hello nekem egy SIG 552-esem van -
#4081 mi a különbség 1 dacia és 1 opel és 1 mercedes között? :)
mert mindnek 4 kereke van és gurul :)