29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4161 Hmm! Valakinek esetleg ezzel tapasztalat?!
"Normal" Xtreme Precision BB-k hiresek a kivalosagukrol.
(Jah ha mar a Xtreme weblapjan jarunk ilyen aksim van! KR-es Sanyo akkukkal.) -
CseNo #4160 Haverom öccse kért meg rá, hogy szerváljak neki egy minél olcsóbb fegyót. De akkor már nekem is kell 1 gyepálni -
#4159 haat ezekert penzt kiadni, de te tudod...kivancsi vagyok mennyi ido alatt tudod "szetgyapalni" oket -
CseNo #4158 A CM.028-S AK jó, nekem is olyan van. Tuninggal még jobb. A többi tényleg f@sz@ Most ilyenek kellenek -
CseNo #4157 Köszi, ilyet kerestem :D
Kösz FFX! -
#4156 álom szép :) -
#4155 na sikerült 4 órá alatt némi bor társaságában megbeszélni a cyberpunk-ot, eredméyn kész vagyok mint ajáék lesz, ki milyen jelmezben jön? -
#4154 Thx!
Bocs hogy csak most valaszolok de most ertem haza egy ropke 500 kilometeres turarol (melo, Nyiregyhazan voltam).
Eddig jol muzsikal. Majd tesztelem alaposan aztan beszamolok rola!
Igen en is igy halottam ahogy irtad. -
#4153 Tele van szarokkal! :) -
FFX #4152 Talán ez ? -
CseNo #4151 Ja, AEG kéne szétgyepálni-örjöngeni -
#4150 de desert eagle:D
-
CseNo #4149 Nem tudtok valami nagyon olcsó, full műanyag (külső, gearbox) fegyót? -
MuldR #4148 Hogy muzsikal a GG?
Majd meselj rendszeresen. Kivancsi vagyok. GG-t mindenki kopkodi, mert nagyon szar. Alitolag 2006-tol teljesen atalakitottak a cuccaik belsejet, es mostmar azt igerik jok. Hat remeljuk.
Amugy gratula a fegyohoz. Nagyon design :) -
#4147 Illetve tessek egy kupac velemeny shopokrol. -
#4146 Rendelj a tavolkeletrol azok 90%-a szallit world-wide. Vagy az uniobol. Igaz itt kevesebb az a shop ami szallit kulfoldre is. De azert van. Itt talalsz egy csomo shop linket. -
#4145 Akkor az elkerülte figyelmem. -
#4144 "hajoztatják" Beletelt vagy felpercbe mire rajottem hogy mit akarsz mondani
Egyebkent feketen feheren le van irva hogy kizarolag az USA teruletere szallit a ceg:
"Shipping Details
At this time we are only shipping orders to the USA." -
#4143 Rendelt már valaki innen, vagy ehhez hasonló külfőldi oldalról? Lehet benne bizni hogy 100 dollár felet ingyen hajoztatják? -
#4142 kérhetsz -
#4141 Mennyiért adjam az 1hónapos springes tm socom-ot? kérhetek érte 7et? (9200ért vettem) nem akarok lenyúlni senkitől, de azért kéne a pénz -
#4140 cirka 12 rongy -
hannibal01 #4139 ésez mennyit kóstál? :) -
MuldR #4138 Ilyen:
-
hannibal01 #4137 jó de itt most kifejezetten a springes cuccokrol volt szo :) -
#4136 csá én egy ilyenre pályázok -
#4135 elmegy ott előbb utóbb minden ami értelmes áron van :) -
hannibal01 #4134 hogy érted hogy nem springest?
ott nemcsak öreg motorosok vcannak hanem sok kezdő is... sőt én ugy tapasztalom elég gyors elkelnek a springes pisztolyok -
#4133 softair foruman van adok/veszek topic, bar szerinte mott nem springest akarnak venni az emberek. -
#4132 esetleg nem tudnátok mondani egy oldalt , ahol meghírdethetném eladásra TM spring-es Socom-om? (4 hetes | gázas fegyvert vennék és erre már nincs igény) (4-5 ezer lenne az ára) -
#4131 pfff... :) -
#4130 jah igy van..Marui AK-47-re alapozzak. -
#4129 hogy rámentek a gyártók erre a scar témára -
#4128 Ráadásúl ha jól tévedek az egy átalakító készlet,szal' legalább kell egy alap cyma AK még "mellé" ,nem ?
Vagy hülyeséget beszélek ? -
#4127 Hmmm GG SCAR...meg Inokatsu AMD....de sajna tul draga nekem egy Inokatsu 1000 dodoert! Fele anyiert viszont bevallalnam.
-
#4126 Fene se tudja. Mondjuk MuldR régi motoros és ha neki 2 éve bírja biztos úgy van. Nyilván töltő kérdése is, egy jó minőségű automatára még talán én is rábíznám. Végülis ha bevált hát bevált. Milyen töltőd is van MuldR? -
#4125 akkor ezt nezzetek, sanyo oldala lenyeg: tablazat/toltes/standard
toltes -
#4124 Erdemes elolvasgatni a gyartok lapjat..pl a Sanyo gyart tobb mint feltucat kulombozo fajta aksit csak Ni-Cd-ben! -
#4123 Igen en is igy gondolom..soot most megneztem a ket legnagyobb akkugyarto(GP, Sanyo) lapjat hogy mit tanacsolnak a hosszu elettartamhoz. Tultoltes mellozeset es jo automata toltot! -
MuldR #4122 2 eve toltom gyorsan a nicd-ket.
Semmi bajuk. A tolto a lenyeg. Egyem automata computeres delta peakes csilivili :) Ja, es az 1700-ast kb 1,5 ora alatt tolti fol.