29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4241 na most az átlag airsoft fegyver az 80-100 ezer pénz körül van, ez alatt vannak a kínai cuccok 30-40 ezerért, meg a profi cuccok 200-tól, szal mi érdekel téged? -
#4240 airsoft fegyverhet képest -
#4239 thx -
neuro #4238 mihez képest nem drága? -
oldskoolpocok #4237 www.airsoftware.eu
www.cybergun.hu
http://dow.airsoft.forum.hu/viewforum.php?f=10 -
#4236 tudtok mutatni valami jó fajtát ami sokáig bírja és ha lehet fém és ahhoz képest nem drága? -
hannibal01 #4235 jónagy idiota aki ilyet vesz , most az mé olyan nayg cucc hogy kidobájja a hüvelyeket amit aztán össze kell szedegetni meg betöltögetni...
számomra felfoghatatlan -
#4234 nekem volt nyáron egy hasonló méretarányos nem teljesen műanyag m4 csak a felhúzója eltört -
#4233 én régebben egy berettára pályáztam de olyan igazi légpisztolyra -
neuro #4232 Nem.
Ha csak a hátsó kertben lövöldözöl vele sörösdobozokra még talán megérné, de: kisebb, mint egy igazi M4-es, csúnya, full műanyag és macerás az újratöltése. Rendes AS játékra abszolut használhatatlan.
-
#4231 nem jó? -
neuro #4230 én nem ajánlom, de te tudod... -
#4229 na akkor én ezt megveszem -
#4228 köszi
-
#4227 Itt a videó... -
#4226 hu ok
-
#4225 pár hónapja volt úgyhogy nem tom -
#4224 ja és megtudod mondani a videó linkjét vagy az üzi számát? -
#4223 télleg erős?
-
#4222 volt róla vid itt, gyakorlatilag lövöldözni jó, de játszani nem...... -
#4221 http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=21170317&adult=1
jól néz ki -
#4220 találtam még STAR ill KSC hk33-as tárat de azt nem tudom mennyire lenne jó bele..(csak kintről tudnék rendelni, láthatatlanba meg a fene se tudja...)
az a baj hogy egyik gyártónál sem mutatják képen a tár adagoló részét, így nem is tudom megállapítani hogy jó lenne vagy sem...(mert a CA-t láttam és ott tudom mi a kis különbség a 2 tár között) -
#4219 ha a nagy gyártókat nem szereti akkor lehet nem találsz -
#4218 sziasztok!
itt is felteszem a kérdésemet hátha van itt valaki aki válaszolni tud...
a segítségeteket szeretném kérni...
van egy BE HK33-as fegyverem ehhez szeretnék tartalék tárat venni...úgy tudom hogy nem jó hozzá a CA és a Marui tár..melyik gyártónak lehet hozzá kompatibilis tárja?
vagy ezt megszívtam és csak ezzel az 1 tárral tudok majd játszani?
előre is köszi a segítséget -
oldskoolpocok #4217 Már meg van. nem vmi nagy száám, de nekünk tetszik és ennél fontosabb nincs. -
#4216 A csapat neve csak akkor lesz nem "sablonos" és egyedi ha magatoknak találjátok ki. A lényeg hogy utaljon rátok, a jellemetekre, esetleg arra ahogyan létrejött, vagy amit gondoltok, el akartok érni. Ha meg nagyon nem jön az ihlet, akkor játszatok és egyszer csak magától beugrik majd egy játékon. ;) -
oldskoolpocok #4215 Köszi. -
#4214 Ilyen a mai fiatalság ...
Mellesleg azért nem árt beleszőni olyan apróságokat mint valamilyen kitalált katonai alakulat, esetleg a csapat székhelye, vagy valami ahhoz fűződő történelmi "alakulat" vagy ilyesmi ...
Ok, hogy ezek sablonosak, de erre lehet épitkezni ...
Ha nincs más akkor meg kell nézni az ilyen játékokkal játszó klánok neveit és azok adhatnak jó ötleteket :) -
oldskoolpocok #4213 ... -
#4212 ha ez komoly kérdés volt akkor a válaszok maximálisan komoly szintet értek el..... -
oldskoolpocok #4211 Komoly kérdés lett vna, de komolytalanok vagytok. Ez van. -
#4210 lehet beugratós kérdés, végül is nem ismerjük se a csapatot se az embereket :) -
#4209 Hmmm ... csak én érzem úgy hogy magas a labda? -
#4208 Panchers? :))) -
#4207 töketlenek? :) -
mstummer #4206 szigetelőszallag :P -
oldskoolpocok #4205 Berettára, ha nincs alapból ellátva rail-el, akkor hogyan lehet rá tenni például ilyen taktikai lámpát? -
oldskoolpocok #4204 Nincs vmilyen jó ötletek csapatnévnek? Mi már annyit törtük rajta a fejünket, de ilyen sablonost nem akarunk, vmi egyedi kéne, de nincs elég fantáziánk. :D Ha esetleg van vmi a tarsolyotokban és a felhasználási jogát egy csokiért odaadnátok akkor várom az ötleteket. :) :P ;) -
hannibal01 #4203 nagyon tévednek itt eggyesek attol hogy jo a mellényed attol még észreveszed ha meglőnek mert pattan rajtad és azt meglehet hallani és amugy a best mellény még mindig a GUARDER RANGER BODY ARMOR VEST -
Dexantreal #4202 Ja, gondolom így lesz, de még a fegyvert se tudom megfogni rendesen. Szóval tök béna vagyok.... viszont, ha ott tetszik a dolog és rájövök a fegyver kezelés minden kis titkára, akkor majd lehet, hogy a késöbbiekben is fogok air softozni.