29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4281 CA hivatalos oldalt érdemes megnézzni sok cuccot nyomtak most ki. -
oldskoolpocok #4280 KJW Mk1 Tactical Snipert használt már vki? Tudja vki, hogy mennyi a lőtávja? Mert az ára és az ereje az nagyon barátságos, bár sztem nagyon kis csúnyácska. :D
KJW Tactical Sniper -
#4279 összeszedik, újrahasznosítják...nem szemetelnek, rendes kölykök.. -
#4278 ja :) -
neuro #4277 nem fog az nekem pénzbe kerülni :P -
CseNo #4276 Nagyon tetszik Nekem a PBS-1 lesz "házilag" legyártva -
#4275 kimaratod kb 1000 pénzből gondolom, annyit meg simán megér :)
ez az átka az M4-nek könnyen orrnehéz lesz, és még te szidtad az én bipodom..... -
neuro #4274 Valami ilyesmi lesz a vége:
-
neuro #4273 Alulra egy markolatot, mert az akku és a hangtompító már elég nehéz együtt. Sajna full RIS szetre nincs pénzem most (30e+) így marad az olcsóbb megoldás: cnc marógép a Wignerben :) -
#4272 elsőmarkolatra? mit akarsz tenni oda? gránátvetőt nagyaksi tartónak? :) -
neuro #4271 Az új project:
-
#4270 Elképzelem ahogy a teknőben gyűlik a BB és 2 óra után már felállni sem tudnak tőle. :D Egyébként a mi AS cuccainkkal több mint fájdalmas lenne ez a stílus. -
#4269 hát ellent kell mondjak neked...ezt a lányomtól tudom aki 13 éves...az osztálytársai rendszeresen mennek játszani ezekkel a kínai "airsoft" fegyverekkel amit a 4 tigris piacon lehet kapni 5-9e ft-ért...én is meglepődtem hogy milyen sokan csinálják a mostani kölkök
néha szerveznek nagyobb "csatákat" is hogy az ő szavukkal éljek amin nem ritka a 30-40 gyekőc is...van nálunk egy park (régen Barátság park volt a neve) ott szoktak lődözni a fiúk egy mély teknőben ami kb egy futballpálya nagyságú...igaz semmi terepakadály ezért igazából olyan hentelős terminátoros játékokat játszanak...
szóval kezd elterjedni a fiatalok között mégpedig nagyon gyorsan..és szeretik is...
Dannyl!
jól körülnéztem és a gunneren azt írták mellé hogy kompatibilis a CA tárral...gondoltam ebből nem lehet baj...
egyébként nagyon szépen lő(egész pontos)és viszi 40-45 m-ig...kezdésnek nekem nagyon jó lesz...(ha meg a CA tár valamiért nem jó akkor megcsinálom elvégre az egyik szakmám szerszámkészítő) -
#4268 Én mondtam hogy en vásárolj indulatból. Ha megkérdezted volna elmondtuk volna miért nem túl nyerő. :) -
#4267 Kár hogy csak bio bb-vel foglalkozik, és egy normális sincs köztük mint pl. marui, maruzen. -
#4266 Egyebkent erdekes, most igy atnyalazva a tesztet en is "szinte pont ilyen" lokepet produkalok Extreme 0.23-asaval! Balra lefele "hord", pont mint a tesztben!!! -
#4265 Vegre!
Egy kezzel foghato ertekelheto BB teszt, ami alapjan lehet donteni es amire hivatkozva lehet elvetni egyes BB fajtakat!
(es nem a haver haverja meg a bótos' mondta) -
Caterpillar #4264 Láthatod...
OFF
Mikor megyünk sörözni?
ON -
FFX #4263 ugyanmár, ez még nem terjedt el annyira. -
Caterpillar #4262 Trendye? -
#4261 Most komolyan minek neked egy AS fegyver?! -
#4260 Allatra ne lojjel vazze! Hany eves gyerek vagy te?! Azt a torveny is bunteti (nem is akarhogy, akar 3 evvel is sulythato (bar teny hogy precedens per/itelet meg nem volt)), de en allatvedo vagyok, szal nem nezem jo szemmel. (Pedig kutyas vagyok , es nem szeretem a macskakat, megse tedd ha van eszed!)
Egyebkent kiskoruaknak meg AS-hez is szuloi beleelegyezes/nyilatkozat/(irasos) hozzajarulas kell. -
#4259 olyanra is gondoltam
-
#4258 vagy oda elég egy petárda
-
#4257 Dehat akkor mit szeretnel?! 10K ert nem kapsz semmi normalis dolgot. (Max "Springes"(rugos) pisztolyt). -
#4256 valami olyasmi
ja megy az a köcsög szomszéd macska -
#4255 dehogy veszem
-
#4254 Hat akkor vedd meg a rozsapatronos kinai jatekot.
(Lehet eloszor is ra kellett volna kerdezni hogy mit akarsz. Mert nekem nem ugy fest hogy az AS/RS erdekel hanem kell egy jatek amivel a kertben elokorkodhetsz, meg uditosdobozokat lyuggathatsz ki.*)
*.:Ezzel nincs semmi baj..en is kolyok koromban rozsapatronos riasztopisztollyal rohangaltam a haverokkal az utcan es Winetou-sat jatszottunk....de biza akkor ez topictevesztes. Meg a hobbyn kint legpuskaval gyartottam ementali sorosdobozt...de azert az AS ennel tobbrol szol es azok az olcso jatekok nem airsoft cuccok. -
#4253 10k? azért még 1 rendes csúzlit se kapsz :) -
FFX #4252 inkább csinálj magadnak csúzlit. -
#4251 már nemtudom mit vegyek
meert
hát
én10 alatt venék
-
#4250 Akkor vegyél gázos pisztolyt... 25-30 körül vannak jók! -
CseNo #4249 Erről én is sok jót hallottam eddig. Árban is nagyon jó. Bár én beérem a CM.028-S karabélyommal :] Majd egyszer ez lesz a következő, a CM.031-es. -
#4248 marok és min képes legyen má átlőni egy sörösdobozt :D -
#4247 Akkor elobb dontsd el mit akarsz. Mert eddig nem errol a kategoriarol erdeklodtel! -
#4246 én inkább marokfegyvert vennék -
#4245 Neuroeknak volt ilyen (vagy hasonlo) nem volt valami jo velemenyuk rola...inkabb ezt ajanlanam errol egeszen jol nyilatkoznak tulajdonosai. -
#4244 http://www.eshock.hu/catalog/product_info.php?products_id=367 alul van egy videó nekem annyi elég hogy ezt megtuggya csinálni simában -
neuro #4243 Tokyo Marui, Classic Army, GP, Inokatsu, Systema, GuayGuay, ICS, Umarex, STAR - ezek mind erősek és sokáig bírjk, lehet válogatni... -
#4242 nekem tök mindegy hogy kinai vagy olyasz vagy amcsi csak az hogy sokáig bírja és erős legyen