29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    CA hivatalos oldalt érdemes megnézzni sok cuccot nyomtak most ki.
  • oldskoolpocok
    KJW Mk1 Tactical Snipert használt már vki? Tudja vki, hogy mennyi a lőtávja? Mert az ára és az ereje az nagyon barátságos, bár sztem nagyon kis csúnyácska. :D
    KJW Tactical Sniper
  • öregharcsa
    összeszedik, újrahasznosítják...nem szemetelnek, rendes kölykök..
  • Punker
    ja :)
  • neuro
    nem fog az nekem pénzbe kerülni :P
  • CseNo
    Nagyon tetszik Nekem a PBS-1 lesz "házilag" legyártva
  • Punker
    kimaratod kb 1000 pénzből gondolom, annyit meg simán megér :)

ez az átka az M4-nek könnyen orrnehéz lesz, és még te szidtad az én bipodom.....
  • neuro
    Valami ilyesmi lesz a vége:
  • neuro
    Alulra egy markolatot, mert az akku és a hangtompító már elég nehéz együtt. Sajna full RIS szetre nincs pénzem most (30e+) így marad az olcsóbb megoldás: cnc marógép a Wignerben :)
  • Punker
    elsőmarkolatra? mit akarsz tenni oda? gránátvetőt nagyaksi tartónak? :)
  • neuro
    Az új project:

• DannyL
    Elképzelem ahogy a teknőben gyűlik a BB és 2 óra után már felállni sem tudnak tőle. :D Egyébként a mi AS cuccainkkal több mint fájdalmas lenne ez a stílus.
  • öregharcsa
    hát ellent kell mondjak neked...ezt a lányomtól tudom aki 13 éves...az osztálytársai rendszeresen mennek játszani ezekkel a kínai "airsoft" fegyverekkel amit a 4 tigris piacon lehet kapni 5-9e ft-ért...én is meglepődtem hogy milyen sokan csinálják a mostani kölkök
    néha szerveznek nagyobb "csatákat" is hogy az ő szavukkal éljek amin nem ritka a 30-40 gyekőc is...van nálunk egy park (régen Barátság park volt a neve) ott szoktak lődözni a fiúk egy mély teknőben ami kb egy futballpálya nagyságú...igaz semmi terepakadály ezért igazából olyan hentelős terminátoros játékokat játszanak...

szóval kezd elterjedni a fiatalok között mégpedig nagyon gyorsan..és szeretik is...

Dannyl!

jól körülnéztem és a gunneren azt írták mellé hogy kompatibilis a CA tárral...gondoltam ebből nem lehet baj...
    egyébként nagyon szépen lő(egész pontos)és viszi 40-45 m-ig...kezdésnek nekem nagyon jó lesz...(ha meg a CA tár valamiért nem jó akkor megcsinálom elvégre az egyik szakmám szerszámkészítő)
  • DannyL
    Én mondtam hogy en vásárolj indulatból. Ha megkérdezted volna elmondtuk volna miért nem túl nyerő. :)
  • DannyL
    Kár hogy csak bio bb-vel foglalkozik, és egy normális sincs köztük mint pl. marui, maruzen.
  • Seaweed
    Egyebkent erdekes, most igy atnyalazva a tesztet en is "szinte pont ilyen" lokepet produkalok Extreme 0.23-asaval! Balra lefele "hord", pont mint a tesztben!!!
  • Seaweed
    Vegre!

Egy kezzel foghato ertekelheto BB teszt, ami alapjan lehet donteni es amire hivatkozva lehet elvetni egyes BB fajtakat!
    (es nem a haver haverja meg a bótos' mondta)
  • Caterpillar
    Láthatod...

OFF
    Mikor megyünk sörözni?
    ON
  • FFX
    ugyanmár, ez még nem terjedt el annyira.
  • Caterpillar
    Trendye?
  • Seaweed
    Most komolyan minek neked egy AS fegyver?!
  • Seaweed
    Allatra ne lojjel vazze! Hany eves gyerek vagy te?! Azt a torveny is bunteti (nem is akarhogy, akar 3 evvel is sulythato (bar teny hogy precedens per/itelet meg nem volt)), de en allatvedo vagyok, szal nem nezem jo szemmel. (Pedig kutyas vagyok , es nem szeretem a macskakat, megse tedd ha van eszed!)
    Egyebkent kiskoruaknak meg AS-hez is szuloi beleelegyezes/nyilatkozat/(irasos) hozzajarulas kell.
  • Olcsóvér
    olyanra is gondoltam
  • Olcsóvér
    vagy oda elég egy petárda
  • Seaweed
    Dehat akkor mit szeretnel?! 10K ert nem kapsz semmi normalis dolgot. (Max "Springes"(rugos) pisztolyt).
  • Olcsóvér
    valami olyasmi
    ja megy az a köcsög szomszéd macska
  • Olcsóvér
    dehogy veszem
  • Seaweed
    Hat akkor vedd meg a rozsapatronos kinai jatekot.
    (Lehet eloszor is ra kellett volna kerdezni hogy mit akarsz. Mert nekem nem ugy fest hogy az AS/RS erdekel hanem kell egy jatek amivel a kertben elokorkodhetsz, meg uditosdobozokat lyuggathatsz ki.*)

*.:Ezzel nincs semmi baj..en is kolyok koromban rozsapatronos riasztopisztollyal rohangaltam a haverokkal az utcan es Winetou-sat jatszottunk....de biza akkor ez topictevesztes. Meg a hobbyn kint legpuskaval gyartottam ementali sorosdobozt...de azert az AS ennel tobbrol szol es azok az olcso jatekok nem airsoft cuccok.
  • Punker
    10k? azért még 1 rendes csúzlit se kapsz :)
  • FFX
    inkább csinálj magadnak csúzlit.
  • Olcsóvér
    már nemtudom mit vegyek
    meert
    hát
    én10 alatt venék
  • Mhosah Myth
    Akkor vegyél gázos pisztolyt... 25-30 körül vannak jók!
  • CseNo
    Erről én is sok jót hallottam eddig. Árban is nagyon jó. Bár én beérem a CM.028-S karabélyommal :] Majd egyszer ez lesz a következő, a CM.031-es.
  • Olcsóvér
    marok és min képes legyen má átlőni egy sörösdobozt :D
  • Seaweed
    Akkor elobb dontsd el mit akarsz. Mert eddig nem errol a kategoriarol erdeklodtel!
  • Olcsóvér
    én inkább marokfegyvert vennék
  • Seaweed
    Neuroeknak volt ilyen (vagy hasonlo) nem volt valami jo velemenyuk rola...inkabb ezt ajanlanam errol egeszen jol nyilatkoznak tulajdonosai.
  • Olcsóvér
    http://www.eshock.hu/catalog/product_info.php?products_id=367 alul van egy videó nekem annyi elég hogy ezt megtuggya csinálni simában
  • neuro
    Tokyo Marui, Classic Army, GP, Inokatsu, Systema, GuayGuay, ICS, Umarex, STAR - ezek mind erősek és sokáig bírjk, lehet válogatni...
  • Olcsóvér
    nekem tök mindegy hogy kinai vagy olyasz vagy amcsi csak az hogy sokáig bírja és erős legyen