29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• neuro
    Ja kérem, ha valaki sznoboskodik és Green Beret katonát akar játszani, akkor tényleg tigerstripe :P
  • Seaweed
    De az a mezei vietnamban szolgalt baka...kulonleges alakulatok es a delvietnami alakulatok tigerstripeben voltak ;))
  • Seaweed
    Igen en is igy gondolom.
  • neuro
    Vietnámhoz csakis olive BDU+LCE harness+M1 sisak :)
  • Seaweed
    Eredeti:

• dronkZero
    Hm, hát én úgy gondolom, hogy ezek a terepminták úgy 150-300 méterre lettek kitalálva, úgyhogy ASben qrwamindegy, hogy milyen színű/mintájú. Tehát én a fegyverhez fogok öltözni(vietnámi ruciba), a fíling kedvéért.

Bár lehet, hogy az olive valóban jobb választás lenne...
  • neuro
    lehet csak a fotó rossz, el kell menni a boltba és megnézni személyesen

de a tigerstripe olyan mint a wikipédián: fekete+zöld+kevés barna
  • Seaweed
    Jaaah hogy a Tigerstripe BDU mintajara gondolsz (nah ez egyebkent nekem is tetszik...de szinte sehol nem kapni (military bolt) igy majd ha venni akarok rendelnem kell vagy atruccanom szolnokra a reintexhez..), hat hasonlo, bar enyire nem fosbarma...szar a kep. Vannak AS forumokon olyan topicok ahol ruhakrol/felszerelesekrol/akcio kozben lehet kepeket talalni.
  • neuro
    Én 3 db 130-as tárat használok + "vésztartaléknak" egy 300-as hicap-et. Eddig bőven elég volt minden esetben, mire elfogyott volna minden lőszer addigra úgyis lelőttek és mehettem újratölteni :)

Milyen gyakorlóról van szó?
  • Seaweed
    Barna?! Nekem egyenlore homokszinu (tan) meg olive BDU-im vannak (bar teny hogy en bringazashoz hasznalom oket elsosorban.). Valoszinu AS-hez is Olive BDU-t fogok hasznalni mert a woodland nem tetszik, a sivatagi woodland meg tul vilagos mi felenk a terepen (max nyaron jo mar mikor kiszaradt minden a szikesen es sarga barna minden csak a fak levele a zold...)
  • dronkZero
    A képek a tigriscsíkról nem jöttek át a mátrixon...
    Szal:
    Áruházi cucc képe
    Wikipedia a tigerstripe-ról
  • dronkZero
    Köszi szépen!
    Vajon kapható itthon is, vagy rendelnem kell? Ti hány darab lowcap tárral nyomjátok? 3 elég?

Aztán...
    Van itt ez a gyakorló. Az csak optikai csalódás, hogy ez a barna ennyire f*sszínű, vagy tényleg ilyen?

Az eredetinek elvileg így kéne kinéznie:

Jövő héten meg akarok venni mindent alapot, ami a játékhoz kellhet az AEGen meg a lowcap tárakon kívül. Aztán még egy hónap, kijön az M15A1, fizu, bevásárlás, és irány a "dzsungel"!
  • Punker
    most is lehet kapni tudtommal a TM verziót, szal nyugodtan számolhatjuk a táraknál, mert simán lehet cserélgetni.
  • Seaweed

• Caterpillar
    Szerintem gyönyöhűűű!
  • Seaweed
    de nem arrol beszelunk amit most lehet kapni?!
  • Seaweed
    Hat nem nagyon izgat..ez a Nikonov AN-94 "Abakan" mar tenyleg egy vegtelenul ronda fegyver
  • Punker
    szerintem a régi TM NV-hez is rövid tár volt.
  • Caterpillar
    Vajon melyik gyártó fogja kidobni ha egyáltalán kidobkák:

• Seaweed
    80-ast kihagytad esa 68-as nem rovid tar ha jol remlik
  • Punker
    szal van realcap (20-as), lowcap (68-as), midcap (110-es), és highcap (198-as) lehet bőven válogatni :)
  • Punker
    a TM-nek hányas a VN tárja? CA gyárilag a 198-as highcap-pel szállítja, azon kívül talán midcap jött még csak ki, idővel biztos lesz más is.
  • Seaweed
    Illetve vannak a realcap tarak meg.
  • Seaweed
    http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=TM-AMAG-M1680_cat_Marui%20AEG%20Mag
    http://www.wgcshop.com/pcart/shopper.php?itm=GP-AMAG-M16110_cat_GP%20Magazines
  • dronkZero
    Hi!

CA M16hoz keresek lowcap, vietnámi stílusú tárakat. Össz-vissz két(három?) félét találtam, 190(198?) és 110 darabosat. A 190-es ráadásul high-cap tekergetős. Tudtok kisebbekről? Mondjuk 50-80 között? Nem nagyon találtam...

Köszi!
  • JCSR Apache
    Errefelé van egy vadiúj. Még nem láttam mennyit lő, de nem túl nagy a fegyó, és nincs annyira hangos mint egy aeg().
  • CseNo
    Nem a többi fegyverhez viszonyítva drága :) Hanem más termékhez. Bár nekem ez az egyik életem, az AS, a másik a motorok. Addig nem nyugszok, amíg el nem érem célom. Tehát ha venni akarnék most egy ilyet, 1 éven belül meg is lenne magamat ismerve...
  • Punker
    "nem" olyan drága az támogató fegyver mennyi legyen? amúgy állítólag jön a kínai az 300$ körül lesz.
  • CseNo
    Kipróbálnám ezt a fajta "fűrészt" is szívesen :) De kár hogy ennyire drágák :(
  • CseNo
    Nem lehet rossz, de én nem sok értelmét látom annak, hogy egyszerre "köp" 100 BB-t :)
  • Punker
    tegnap néztem 1-et nowar-ban :)
  • CseNo
    Jól látom, hogy alul az ott egy M79-es gránátvető?
  • Punker
    az M14 SOCOM így lett CA-nál M14 Scout :)
  • Punker
    na most okosabb lettem :)

• Seaweed
    Egyszerre ugyis csak egyet tudsz hasznalni...szal kene mind!
  • FFX
    ha állod a számlát, bármikor :)
  • k8bal
    A bőség zavara, én nem tudnék választani ennyi fegyver közül :))
  • Punker
    hobbi játékos? :)
  • Seaweed
  • Seaweed
    ICS uj AK-74U-ja (Bar ha igazi fegyver alapjan adunk neki nevet akkor ez AK-103)