29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
MuldR #4441 Nem lattatok valahol CA SR25 review-t? Sehol sem talalok. :( -
#4440 Az mar gagyi..csak a kettorol szol a fama! ,) -
#4439 inkabb ne, amit mar erdemes Cyma AK47, Cyma AK74, es osszes JG (Jing Gong)kb. 25-35 ezer Huf. -
#4438 Wellfire által gyártott fegyverek mennyire jók? Szabad olyat venni? -
#4437 Mittomén ... olyan 2-3000-es lehet? -
#4436 szegény 24-es :( -
neuro #4435 Gondolom jövő héten jön majd a Rambo 3. Abban van, hogy "robbanósíjjal" szétlövi a Pumának álcázott orosz Mi-24-est :) -
#4434 az M60-ashoz milyen volt a lowcap? -
#4433 -
#4432 :)
Talán csak anniy lehet hogy a Rambo tipusú filmeket főleg Hi-Cap tárakkal nyomják -
#4431 Most megy a TV2-n minden ("vietnami")akciofilmek* osatyja! Rambo2.....ma is ugyanolyan hatalmas ez a film mint 86-87-ben mikor eletemben eloszor lattam! ...ma kategoriakkal tobb tudas birtokaban is meglepo hogy milyen pontos, tortenelemhu a film...nincsnenek benne bakik, hollywoodi tulkapasok, jok a rangjelzesek, alakulat jelvenyek...szoval tokeletes!
(Ugye az "Apokalipszis most!" mas kategoria...igy nalam a Rambo 2 az az alap...innen indul a merce!) -
#4430 2700-as akksit tölthetnéd legalább 250-el és akkor nem megy le közben kétszer a nap. :) -
#4429 Én is nézegettem az M4 S-System féle változatot.És nagyon elgondolkoztat.Beczl Laci elég jókat ír róla és nem ez az első fegyvertesztje.Lehet jövö hónapban veszek is egyet feltéve ha még lesz belőle:D -
#4428 aham, ertem....hat akkor sok turelmet hozza :-) -
CseNo #4427 Tud gyorsan is tölteni ez, de első töltés, ezért lassan akarom. -
oldskoolpocok #4426 Én is olvastam, de azon kívűl. Szerintetek jó lehet? Esetleg fog venni vki ilyet? -
#4425 ennyi -
oldskoolpocok #4424 Vélemény?BOYI M4 S-System -
#4423 nekem erre 30h jott ki, de miert nem veszel 1 gyorstoltot iylen aksihoz? -
CseNo #4422 Akkor jól számoltam! Köszönöm cimbora! -
neuro #4421 márpedig az annyi lesz...
én is most dugtam rá az enyémet. 120mAh-ás töltő 3300-as akku = 24 óra -
CseNo #4420 90 mAh a töltő, 2700 mAh az akksi (Ni-MH) Mennyi ideig lehet ez rajta a töltőn szerintetek? Kiszámolva 22 óra. Az nagyon sok... -
D00M #4419 Köszönöm a segítséget! Leköteleztetek! -
MuldR #4418 Nem ugyanaz a ketto tudtommal. De a szajbergant nem lehet tuningolni es szar, addig a JG MP001 jo es tuningolhato.
Nekem egyik se volt, csak eddig ezeket hallottam.
JGt vegyel. Olcsobb es jobb :) -
#4417 átcimkézett! -
#4416 Az MP001-et vedd, a másik nem ér többet nála, sőt. -
mstummer #4415 A hopupossal jobban jársz. Továbbá a gyanúd valszeg igaz, a cybergun szeret átcimkézni. -
D00M #4414 Sziasztok! Szeretném a segítségetek kérni. Szerintetek mi a különbség a JG MP001 és a Cybergunon található Sauer 92s között. Látszólag formára és teljesítményre semmmi. Ez is csak egy átcímkézett darab? Az egyetlen szembetűnő, hogy míg az egyikben hop-up van az utóbbiban BAX rendszer. Előre is kössz a helpet.
Üdv.: Ádám -
#4413 igen de kerem bele a belevalot :D -
MuldR #4412 Hajtogassak neked egy ilyen dobozt?:) -
#4411 Ha bele doglok is de egyszer tuti meglepem egy ilyen dobozzal magam ;)))
(Csak nekem nem az AIMS lesz pirossal beszinezve hanem pl AK-47S...de ez mar reszletkerdes :P) -
#4410 nem voltam -
#4409 Jaja ... a nagyobb átmérőjű csapágyak erősebbek, jobban bírják az igénybevételt :) -
#4408 Tehát magyarra lefordítva csak tuningnál számít. Ha netalántán lesz fegyó, úgyis csak 120-as rugót kívánok belepakolni, szal akkor no para. Köszi! -
MuldR #4407 M120 ig nem veszel eszre kulonbseget. Afolotti tuningnal jobb a 7 mm es csapagyazas. Egyszeruen jobban birja. -
#4406 Sportban dolgozom. -
CseNo #4405 Nagyon ritkán .. -
#4404 Ámbörök!
Kveszcsön: Mi a különbség a 6mm-es és a 7mm-es perselyezésű gearbox között (a méreten és azon kívül, hogy utóbbi az újabb)? Úgy értem, rosszabb-e a 6-os ill. miben? Téháiksz. -
MuldR #4403 Miert, mit csinalsz? -
#4402 Hat en mint a beszmolombol is latszik dolgoztam a hetvegen..ez van az en melom ilyen hogy alltalaban hetkozben raerek, hetvegen kell dolgozonom..