29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Pistike 007
    Köszi! Csak ennyi lett volna. Meg még annyi hogy az a szerelék, amin a dot van, olyat nem találok sehol... Esetleg valami tipp...?
  • DummyBoy
    Milyen optika-adaptert? Arra gondolsz ami 2x-essé teszi a Red-Dot-ot?

Mert arról pár helyen olvashatsz ...

Először is ... csak Red-dot-al együtt kapsz valszeg, azt is max rendelésre, ha lebeszéled valamelyik bolttal ...

De ők valszeg lebeszélnek majd rólla ... Ugyanis a Red-dot lényege hogy fél szemmel is tudod használni, nagy a látószöge ... 2x-es nagyításnál ez a látószög már jelentősen csökken ...

Én is ilyet akartam, de letettem rólla ... vagy távcső, vagy red-dot ... AS-re talána G36-osok és az AUG 1,5x-ös "távcsövei" a legjobbak, 3x nagyítás meg a snipereknek ... nagyobb felesleges ...

Ha arra gondoltál amire én akkor vagy felejtsd el vagy rendeld meg ezt :)
  • Punker
    google a barátod, vagy megkérdezed a boltokat, amúgy meg honnan tudjuk?
  • Pistike 007
    Direkt csináljátok hogy nem válaszoltok?
  • FNorberto
    THX,jó drága!!!!
  • Mersant
    en a fontban megadott arakat neztem, de ha Eurosat nezem, akkor is ugyan annyiba kerulnek a fegyok mint itt, + a postakoltseg.
  • Seaweed
    khhmm ize!

Egyebkent nem biztos! Mert nem ugy valtjak a fontot dollarra mint a fontot forintra vagy a fontot eurora vagy az eurot dollarra es azt forintra....nagyon nem mind1 hogy melyik aspektusbol nezzuk!
  • Mersant
    az nem $ hanem £, ugyhogy nagyon nem eri meg onnan rendelni...
  • DannyL
    30-32 szerintem pk-val, vám meg elvileg nincs mert EU.
  • FNorberto
    És ez az új bolt szállít HU-ba is?Ha veszek 120$-os(kb:24000ft) puskát,mennyi lesz a végösszeg?
  • BADE
    jó lenne,ha már nálunk is árulnának Multicam cuccokat
  • Seaweed
    Hat lehet hogy nem is angolok csinaljak...tele anglia is bevandorlokkal :)) (vagy csak a weblapot lehet valaki olyan csinalta aki nem angol anyanyelvu)
  • neuro
    Nincs valakinek eladó RIS kompatibilis elülső markolata?
  • neuro
    Fura ez az oldal. Ahhoz képest hogy angol, tele van helyesírási hibával :)
  • Seaweed
    Uj shop, foleg kinai cuccokkal...pl Multicamot is arulnak (kinai masolatot term)...igeretes, bar azert HK-bol mire odaer mar latvanyosan dragulnak a dolgok...(pl vegyunk egy JG AEG-et...HK-ban 70-80$...itt mar 130-150€..)
  • mstummer
    Jövő hét
  • Mersant
    szarnak ezek ra, csak az szamit nekik hogy minnel tobb cuccot eladjanak, es ezt sajnos jol csinaljak, mert rengeteg nevre regisztraltak es aki rakeres az airsoftra az oket fogja megtalalni. a vasarlok nagy resze tajekozatlan, mert nem ismerik pl. softairt vagy ezt a forumot, azt sem tudjak mit jelentenek ezek a szamok. ha valaki hozzaerto meg ir a termekleirashoz valami szamukra negativ dolgot, azt torlik... meg markas fegyot sem erdemes naluk venni, mert 1 ismerom CA-t akart, vett is kb. 1 honapja, eloszor ra akartak huzni hogy o rontotta el, de mivel eleg eroszakos volt atvizsgaltattak valakivel aki beismerte hogy gyari hibas volt a cucc, viszont azota se új fegyver, se penz. meg haverom megnezte neki a fegyvert (nem szedte szet) es latszott hogy a csavarjai mar meg lettek bontva meg az uzletben. azt nem hinnem hogy cyberek atzsiroztak volna...
  • DannyL
    Sokszor leírnak egy Joule adatot, fps-el és BB tömeggel úgy, hogy ha egyenletbe behelyettesíted őket, akkor nem jön ki az egyenlet. Ez már fél éve nem megy át az agyukon, még annó kb akkor toltam az orruk alá a dolgot. :)
  • oldskoolpocok
    sejtettem :(
  • Mersant
    nincs
  • oldskoolpocok
    vagyis airsoftware.eu és nem ponthu.
  • oldskoolpocok
    Az Airsoftware.hu-nak van boltja?????
  • FNorberto
    FFX:pont az orrom elől vitték el.És lehet hogy egy hónap mulva lesz,de nem biztos.Azé köszi.
  • MuldR
    Koszonom a lehetoseget. Sajnos mivel eleg keson tudtuk meg, mindenki betervezett mar valamit :(
    Kovetkezo alkalom mikor lesz?
  • neuro
    valószínűleg csak elírás...
  • k8bal
    Igen, amiket eddig itt olvastam az alapján körülbelül pont ez jött le... :)
    Csak azért volt ez most ilyen szembetűnő, mert mikor vettem még 0,7 J volt...
  • Punker
    cybergun-nak azt se hidd el ami tő kérdez nem még a kiírt adatok.......
  • k8bal
    Ezek hülyék?
    TM (spring) SOCOM 0,37 J?!
  • Pistike 007
    Üdv! Ilyen optika-adaptert Magyarországon lehet már kapni?
  • FFX
    airsoftware.eu
  • FNorberto
    Hali!
    Nincs valakinek egy eladó Boyi M4 S-system tipusú aeg-je?Max 35000ft-ot adok érte HA:új,és vállal rá minimum 3nap garit.Ha nem új akkor is érdekel persze nem ennyiért.
    Ha akad valakinek: [email protected]
  • Punker
    milsim.hu-n rakás új AK-ról kép.
  • mstummer
    A kezdési idő még nem fix!
  • mstummer
    Én konkrétan ilyet használok, teljesen megvagyok elégedve. Egyedüli gond amit már lehet irtam: az üres tárak visszarakása nehézkes, ezért azoknak rendszeresítettem egy szimatszatyrot :)

Más.... valaki irta ( MuldR talán ) hogy jönne a csapatával a komáromi Csillag-erődbe. Vasárnap ott leszünk ( a házigazda MAD illetve mi a Kentaur Team) ismét, 9:30tól kezdünk. Beszéljetek a MAD-esekkel: http://www.military.dox.hu/
    Én örülnék ha minél többen lennénk, nagy az a pálya... meg jó megismerni új arcokat...és mégjobb lelőni őket :)))) / persze ha ők lőnek le abbol meg lehet tanulni :) /
  • oldskoolpocok
    44es bázis, nowar
  • öregharcsa
    ahol éppen van... én eddig a Keletiben vettem.....az van közel sokan járnak oda...
  • k8bal
    Budapestiek, ti hol szoktatok BB-t venni?
  • oldskoolpocok
    Nekem is ugyanilyen mellényem van és télleg nagyon jó. Bár egy fekete CIRAS-t szívesebben elfogadnék vagy egy Blackhawk-ot. :P
  • neuro
    A hátán MOLLE/ALICE hurkok vannak.

A horvát ha jól emlékszem vászonból van Cordura helyett. Illetve ennek van még két nagy belső zsebe - ami lehet van a horváton is - meg pár apróság (tölténytartó hurkok a felső zsebekben, meg gumipántok elemlámpának stb-nek a tártáskák mellett)

Egyébként
  • Punker
    hátán semmi nincs igaz? szal csak a szín és az anyag különböztetni meg 1 horvát mellénytől?