29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4601 igy elsore gyebkent M249/M4/16 hazasitasnak tunik -
#4600 Nem ez egy mukodo AS fegyver..de nem megy az Arnie foruma igy nem tudok utanajarni , mert a kep onnan valo.
Egyebkent valoszinu atalakitas mert ilyen "gyari kiszerelesben" meg nem lattam , viszont atalakito "keszletet" mar igen. -
#4599 én valami viccnek nézem :) -
#4598 kérem -
CseNo #4597 Mi a fene ez? :D Ilyet még nem láttam Engem is érdekelne róla némi infó.. -
#4596 Köszi! Befejeztem ezennel, ez a végleges. Benne van a 6.03 is, most már csak annyi változás lesz, hogy az akksi hátra kerül szütyőbe. De alapjában véve ez a végleges. :) -
-
neuro #4594 Vannak persze, de a "nagy" játékokon általában összeszokott csapatok játszanak és gyakorlásnak nem túl jó, hacsak nem osztanak be olyanok közé, akik tapasztaltak és odafigyelnek rád, mint kezdőre.
A publikus játék kiírásokat a softair.hu fórumán találod. -
#4593 Kösz a választ, utánajárok.
És valamint majd ha lesz valami komolyabb cucc, hogy megy majd ez? Vannak ilyen "nyílt" játékok ahová csapat nélkül is lehet nevezni és majd beosztják az embereket? Csak mert nagyon az ismerőseim között nincsenek akik játszanak. -
neuro #4592 Nekem van egy Tokyo Marui Sig P228-asom és egy Cybergun (KWC) Colt Delta Elite. Szerintem nagyon jó mind a kettő.
A Cybergun-tól a HPA sorozatot ajánlom, mert azok a legjobbak (van belőle Colt, Beretta és Sig Sauer), a Tokyo Maruitól pedig bármelyiket (a legjobb talán a Socom, de az nekem már nagyon nagy). -
#4591 Üdv!
Olvasgatom itt a fenti linket, eléggé zöldfülű vagyok de érdekel a téma... mostanában goldokozok rajta hogy beruházok valami kis egyszerű rugós maroklőfegyverbe gyakorolgatni. A kérdésem az, hogy ti milyen fegyvert ajánlotok ami viszonylag még olcsó de jó is? -
neuro #4590 Szép darab
Majd ha a héten meglesz az alsó sín csinálok én is egy képet. Sikerült elülső markolatot is szereznem 1500HUF-ért egy Well-ről. -
#4589 very nice
egy ilyet én is összeakarok hozni ballagás után:DD -
#4588 Elkészült a Szombahelyi Airsoft csapat honlapja. Ha valakit érdekel kukkantson be. www.wbat.atw.hu -
#4587 -
mstummer #4586 Akkor nyilatkozzanak meg :D -
MuldR #4585 Mstummer:
Eddig ugy tunik 4 biztos, 1 srac bizonytalanra mondta, 1 tuti nem, 20an meg meg nem nyilatkoztak :) -
#4584 akkor ez túltárgyalva :) -
neuro #4583 nekem is 12 óra jött ki :) -
#4582 Na közben megnéztem. A 9.6V-osokat 150mA-el tölti, a 8.4V-osokat meg 200mA-el. Így a 2400mAh-s 8.4V-os akksit ha jól számoltam kerek 12 óra alatt tölti fel. -
#4581 na ja ezt jó lenne kiszámolni :) köszi amúgy -
neuro #4580 Tudod persze, csak ki kell számolni a töltőáramot 8.4 volthoz. A "kézikönyvében" elvileg benne van, hogy cellánként hány amperrel tud tölteni, majd ha ez megvan ki tudod kalkulálni a töltési időt is. -
mstummer #4579 Mindenképpen vasárnap! -
#4578 Hali! Akksit akarok venni. Ha 8.4V-os akksit vennék, akkor azt tudnám tölteni azzal a töltővel amivel eddig a 9.6V-ost töltöttem? Ha láma a kérdés akkor bocs, más a szakterületem! :))) Vélemény?
Ezek vannak rajta:
PRI.: 230V-50Hz
SEC.: 4.8V-350mA , 9.6V-150mA
Ez egy ANSMANN AC48-as töltő. -
MuldR #4577 Szombaton vagy vasarnap? Asszem szombat munkanap. Vagy az nem most van? -
#4576 erről tudsz több infot is nyomni???
nagyon brutálul néz ki... -
#4575 nem tudjatok hol lehet ilyen alcasapkat venni???!!! (#4565, 2. kep) -
#4574 Háttérben lévő arc a fehér kendőben tiszta 50Cent. :D -
#4573 Na ... kiszaladtam az időből ... érdekes ... worldwide launch date may 1 ...
Kiváncsi vagyok mi lesz belőlle ... -
#4572 Én is szeressem őket ... Én a CA M14-esekre leszek nagyon kiváncsi ...
NEm tudja valaki várhatóan mikor jönnek? Érdemes rájuk várni? -
#4571 dzsizusz! ettol bepadloztam!
-
#4570 Tetszik a tár klipsz :))) -
mstummer #4569 Szép...az AK mellett a G3 a másik szerelmem :)
MuldR! Ha jöttök jövőhéten a Csillag-erődbe kb mennyien jönnétek? Keress meg minket a fórumonkon: www.kentaurteam.hu -
#4568 erre a kit-re várok :) -
#4567 ...őőő bocs rosszul emlekeztem...ugyanaz de mar muanyag tussal es aloaggyal jon 2007-ben a CA-tol! (biztos lesz aki gyart hozza fa csere alkatreszt)
-
#4566 CA fogja gyartani elvileg ezt a regebbi verziot..legalabbis mintha lattam volna kiallitasi kepeken! Meg kulon is lattam tust meg eloagyat fabol a kedvencedhez! -
#4565 a tobbi helyi Rembó....(ilyen ha a torzsfeljodesben visszamaradt felig ember felig majom kepzodmenyeknek fegyvert adnak a kezebe...)
-
#4564 azta bakker fa tus????? ez álom szép -
#4563 Punker a kepen?!
-
#4562 rail-ről beszélt....