29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    Nem. A sportban dolgozom igy ilyenkor van munka! (meccs)...meg majd hetvegen szombat vasarnap is detto....aztan utazni is kell sokat...ez van ez ilyen melo...
  • Punker
    150k fölött van, én nem kérdeztem árát tipust stb, csak megfogdostam milyen a súlya stb :)
  • Seaweed
    Hmmm...nem dontottem meg...de az a osztott gearbox dobott nalam sokat a latban! Filozok meg rajta hogy mi legyen...lehet FNC lesz...nem tudom meg...bar neztem HK416-ot es GP SPR/A-t is...nincs eldontve semmi sem.
  • DummyBoy
    Ja ... fura de valahogy sokkal komolyabb úgya játék ... mi régebben játszottunk úgy hogy nem csak az épületben ment az 1-es lövés hanem egész game alatt ... és nagyon filinges tud lenni :)

@Punker: Nowar-osoknak van Star L85-ösük? Húúú ... nem merem megkérdezni mennyi lehet az ára ...
  • neuro
    Én is egyeslövés párti vagyok - 130-as tárakkal max 1000 lőszer / nap.

Viszont Xtreme Prec lőszerrel még nem volt gondom, csak annyi hogy kicsit pontatlan.
  • DannyL
    Új korában vagy összesen? :)
  • zoolee
    OKs, neked mennyit kóstált az m4 esed??
  • DannyL
    Ez stílus, pálya és fegyver kérdése. Egy jobb fegyverrel rövidebb sorozatokkal érsz célt, mint egy alap cuccal amit 2x végig kell húznod a céltárgy 5 méteres körzetén, hogy 1 is betaláljon.

A másik a stílus. Van aki szeret sorozatokat lőni, de én pl. egyesen használom többet az M4-et.

A pályától is függ. Ha egy speed pályán játszotok mint pl. a dunaújvárosi hangár szerű épület, akkor ott fogy rendesen. Ott nem nagyon lehet egyest lőni és még nekem is kiment a 3000 db. De az a zúzda kategória volt. Egy átlagos erdős vagy cqb játék nem ilyen. Csapattársam golyószóró stílusban ott is minden tingli tanglin ellő 2-3 ezer db-ot. Én általában megállok 1000 db alatt és csak midcap tárat használok.

Szerintem max. 2000-ből mindenki megold egy 6-7 órás játékot.
  • zoolee
    Ja, és mennyi golyó megy el átlagba egy hétvégén???10k db????
  • Punker
    azt a qrva bannert nehéz megtalálni??????
  • zoolee
    Hali,
    Én is valami használtra gondoltam, de az agyi kapacitásom nem ér fel a google használatával (csak vicc),szóval még nem kerestem rá, de ha már itt járok használtakat hol lehet venni???vetera??(csak mert ott sok cumó van.)

Tudom, arért nem akarok sz@r kínait...
    A lényeg, hogy 70 be agy fó védőfelszerelés is beleférjen, ne csak egy farmerba, meg egy napszemüvegbe mennyek...:)

Sok sikert, remélem meglesznek hamarosan a fegyverekamiket kinéztél.:)

4762:Ja, csak nem akarok 30 et kidobni, és 4-5 "hosszúhétvége" utánn, lövök, és letörik a kilövő pöcök, ezt csak pörög nenne a motor...
  • Glpetyus
    Köszi a segitséget :)
  • DannyL
    Én kitakarítottam új korában is, mikor kivettem a dobozból. Az a helyzet hogy ez is gyárban készül, nem túl steril körülmények között. Fekete lett a szilikonos rongy. Érdemes kipróbálni. ;)
  • Punker
    elötte nem fogom, mert ez lesz az első használata :)
  • DannyL
    Pucoldi ki rendesen a csövet előtte és imádkozz. :)
  • Punker
    hát remélem nem szívom meg most :)
  • DannyL
    6.04-es Systema csőben egy játékon sorozatban több fegyverben is. Az volt az utolsó alkalom hogy kipróbáltuk. Beolvasztani való.
  • Punker
    miben akadt el az extreme? :)
  • Punker
    nowar-os srácokat kérdezd szerintem, ők aszem kint megtapizták a CA 14-est, L85 meg ott van a szekrényben náluk.
  • DannyL
    Szóval a sorrend:

1. Marui (a fasza kategória, kicsit drágább, általában >1Ft/db)
    2. ICS (közepes minőségű, kicsit már ökörhugyozásra hasonlító röppályával)
    3. Extreme Precision (elakadós, törős, olcsó viszont fos kategória)

A legjobb lőszerek a Marui, Marushin, Maruzen és még az Excel sem rossz.
  • DummyBoy
    OFF:
    Seaweed ... te is éjszakás vagy? :)
    ON:

Nállunk majd minden fegyóban 6.03 volt, az enyémben 6.04 ... nem nagyon volt számottevő különbség, csak az hogy dupla annyiba került és macerásabb volt ...

Na mind1 ... a mai estém projektje az lesz hogy kideritem mi is van ezekkel a CA M14-esekkel :) (Meg megint megmozgatta a fantáziámat a Star L85 ... )
  • Punker
    Marui-t ICS-t. Maruzen-t néztük eddig, most én is Extreme-t viszek miskolcra locsolni, mert támogató leszek, :)
  • DannyL
    Vegyél Maruit, az tökéletesen megfelel a célnak. VIS is árul.
  • DannyL
    Az a fos kategóriát képviseli. ;)
  • Glpetyus
    Maruzen APS Super Grand Master - 0.29g / 500 db - 5 980.- Ft - 11.96 Ft/db

Az szép
  • Glpetyus
    Fasza
    Mind1,..."sniperkedem" ,van idő a takaritásra :D
    Melyik a legjobb ? (keleti front választékából pl.,az van közel :))
  • Punker
    nem rossz, de nem is jó, közép kategória, 04-es csővet többször kell pucolni utána mert az anyaga kopik már a csőben :)
  • Glpetyus
    Thx.
    Vmi Extreme precision vagy mi a rák márkájú lőszerem van egy dobozzal 0.25-ös,nem tudom az mennyire jó/rossz
  • DannyL
    Mi volt a gond a CA-ddal?
  • DannyL
    Nekem 6.03-as van. :) Erősebb nem, de pontosabb lesz. Szvsz 6.04 is elég, azt nem kell annyit takarítani. Viszont Maruinál szarabb lőszert elfelejtheted mert elakad.
  • Glpetyus

Szerintetek van értelme 6.08-as rézcsövet,6.04-esre cserélni,vagy felesleges pénzkidobás csak?
    6.04-esnél nincs kisebb?
  • MuldR
    Mondjuk mindketto :)
    Ha M4est akarsz, GP tajekon nezelodj! (esetleg WGC custom)
    M4 majdnem ugyanaz mint LR300. Folosleges.
    Eloszor vegyel majd egy hosszabbat vagy rovidebbet.
    Vedd meg a FAL-t, vagy az SR25ost. Majdnem azonos fegyvert szvsz hujeseg megvenni (nekem is volt egyszerre CA M4A1 es GP M4 Commando. Ca gyorsan "piacra" kerult) :)
    Itthon 2 ICS M4est lattam, mindketto feleven belul szervizben kotott ki. Jo otlet az az osztott gearbox, de ahogy elnezem, meg nem sikerult tokeletesre. :) AKjukrol pl nem hallottam panaszt.
    Bar lehet csak en lattam a 2 legrosszabb ICS M4est. (mellesleg a fem testuk szvsz okadek. Muanyag feelingje van a festes miatt.)
  • Seaweed
    OFF:
    nah megyek dolgozni....
    ON:
  • Seaweed
    Jujj ez csunyan hangzik....igaz hogy eddig igazi fegyverrel (MH) es az LR300-asommal volt fizikai kapcsolatom de a 300-assal is "embert lehetne olni" olyan massziv es nehez jol meg van epitve...ehhez kepest amit irsz az remalomba illo
  • Seaweed
    Hat a kep alapjan nalam bolt action aka blow back-re tippelek nem csak ugy huzigalni...az LR300-asom felhuzo karjat is lehet "rancigalni" megse irtak sehol hogy ez ficsor lenne.
  • MuldR
    Az osztrak boltba srac megfogta a csovenel, es kicsit meglobalta. Hajlott! :)
    Csapattars meg akarta venni, es az osztrak elado lebeszelte rola :)
    Muanyag, gagyi, iszonyat penz a tuningja, es talan soha sem lesz tokeletes.
    Remelem egyszer a CA csinal belole full femet, valami normalis belsovel :)
  • Seaweed
    "Vegyel M4est. fel ev mulva el fogod adni, mert rajossz, hogy fassag volt."

Ezt nem teljesen ertem mire erted! Hogy szar az ICS M4 vagy mert szerinted nem kell egy LR300 melle egy M4. (Tesztekben jokat irnak az ICS cuccokrol ugy altalaban)
  • MuldR
    Punker: Akkor most gondold el, amikor a Garand blow backje csapdosta a felhuzokart. Megaelvezet! :)))
    Eladtam :((((
  • MuldR
    Seaweed: NEm nezlek betegnek. Eddig 10 puskam es 5 pisztolyom volt (asszem, de nehez a historyt osszeszamolni :))
    Vegyel M4est. fel ev mulva el fogod adni, mert rajossz, hogy fassag volt.
    Ha javasolhatom, kategoriankent 1 fegyvert vegyel eloszor. Utana ha meg mindig van penzed, majd elkoltod olyanra, ami csak tetszik.
    SR-25 bol GG-t felejtsd el. GP nem nagyon kaphato, csak a sima gearboxos. A long az ritka es draga. Varj egy picit es a CA SR-25ost vedd meg. Long gearbox, es allitolag mar az osszeszerelesre is figyeltek. Na meg a tuning alkatreszek is most fognak meg csak megjelenni hozza.
  • MuldR
    Gazos puska is van, de az 2x annyiba kerul, mint egy elektromos :)

Ha keves penzed van, vegyel JG, Cyma vagy AGM gyartmanyu kinai AEGet. Lehet veluk wargamezni. Kesobb a legcsucsabb minosegu alkatreszekkel is tudod tuningolni (mas kerdes, hogy megeri-e egy 30 000 es csuzli tuningjara rakolteni tovabbi 100 000-et :)

En is vegigtoltam mar 3 jatekot kinaival. Lott ugyanugy. Azzal is lottem le embert. (es most is tervbe van kinai MP40, ugy hogy mellette van 3 magas arkategorias fegyverem.) :)