29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Reaper
    A felsőt kívánom majd összehozni:

• Reaper
    Az akku nem kérdés, mert arra gondolok (crane stock), amibe a V-alaku akkupack megy. A kábelezés ugyebár az SPC-nél adott a fix tus miatt (nem kell hátravinni).
  • Seaweed
    tuti meg lehet csinalni...sok ilyet lattam mar neten...egeszen "bevett szokas"....a kerdes csak az hogy hova rakod az akkut...elore AN/PEQ-2-be RAS-ra vagy hatulra olyan kihuzhato valltamaszt raksz amibe lehet rakni akkut?! Mert ha elolre akkor at kell kabelezni..de ez is megoldhato..mindenfele atalakito szettek vannak ehhez is..sot sok "stock"-hoz gyarilag jar atkabelezeshez kellek. (Nem vagom hirtelen milyenre gondolsz az "Special Force-os állítható stock"-al...millio fele valltamasz van..sok fele van amibe akku is mehet, megse fix)
  • Reaper
    Airsoft guruk!

Elviekben az M4/M15 szériákon a tus "simán" leszerelhető. Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő: Vajon mennyire kivitelezhető egy fix tus (jelen esetben SPC) lecserélése, mondjuk egy Special Force-os állítható stock-ra? Próbálkozott vki ilyennel?
  • DannyL
  • Glpetyus
  • Seaweed
    jocakat'...meg joreggelt..meg jonapot meg...
  • DannyL
    Azért kívánhattatok volna igazán jó éjszakát, most tök szomorú vagyok -e miatt!
  • Seaweed
    "Addig orulj, amig csak bogarat ultetek a fuledbe, es nem BB-t 584 FPSel :)"

HÖ-HÖ
  • Glpetyus
  • CseNo
    Ööö bocs hogy lemaradtam kicsit, de az AMD-ről jut eszembe, láttam egy átalakító szettet (30.000 HUF) a softair fórumon. Nekem nagyon tetszik, ha sok pénzem lesz megveszem az AK-47-eshez.
  • MuldR
    Addig orulj, amig csak bogarat ultetek a fuledbe, es nem BB-t 584 FPSel :)

Mondjuk a SAM-R re nem annyira lampat kell a bipod melle tenni, hanem mondjuk lezeres tavolsagmerot. egy DMRen annak szvsz nagyobb haszna van :)
  • Punker
    egyszer veszek 1 ilyet :)
  • Seaweed
    Hogy erted hogy nem raknak ra semmit?! Azt raksz ra amit akarsz. SAM-R linken vannak bipodos kepek..de lehet ratenni lampat is, lezert is...mi kene meg ?! kavefozo meg videomagno?! :D
  • Caterpillar
    Lehet hogy ez most égbekiáltó butaság de ezekre a fegyverekre miért szerelnek RIS -t? Nem tesznek rá semmit akkor minek?
  • Seaweed
    Hmm egyre inkabb hajlok afele hogya kov. nagyvas beszerzesem GP SPR/A vagy USMC SAM-R lesz! MuldR is bogarat tett a fulembe ;)) ()...es egyre jobban tetszik is mind2!

SPR/A:

SAM-R:
  • DannyL
    Ezúton szeretnék minden kedves airsoft-os kollégámnak nagyon jó éjszakát kívánni! Álmodjatok szépeket! Szervusztok!
  • DummyBoy
    Ez azért már fanatizmus ... nem? :)

Kornfléksz BB :)
  • Seaweed
    joetvagyat
  • Punker
    valami kukoric aliszt cukorral, csak az a gáz hogy ezek a bolond nowar-osok bekeverték sima extreme-mel arra meg nem jó ráharapni :)
  • DannyL
    fene a gusztusod
  • Punker
    szó volt a vízben oldódó BB-ről, nos azt kell mondjam simán jó az íze :)))))
  • Seaweed
    jaah ..ertem... ok
  • DummyBoy
    Azt tudom ... nekem sokkal jobban teccik hogy a 2007-es Inokatsu árlistában/katalógusban "echte ungarische" (Deszépemmontam :) ) nyelven szerepel a "Magyar Köztársaság" felirat :)

Erre vagyok büszke :)
  • Seaweed
    Gondolom az a AMD-63-ra gondoltal. De ez nem ujdonsag. hiroldalakon mar honapokkal ezelott volt beharangozoja.
  • DummyBoy
    Csetelek egy kicsit, de a lényeg ... de kár volt megnézni azt az oldalt :(

Azt kell hogy mondjam ... nem veszek 105-ös Vityaz-t :(

De csak azért mert szar és csúnya ... a pénznek ehhez semmi köze :(
  • zoolee
    Am, nem állatra-emberre lövök, csak szivas emberre....és a szobámban..(6,5 méter a hossz kb.)
  • DummyBoy
    Na de inokatsu-ban ez qrvára nem drága ... meg legszebbebbek :)

Akkor egy kis meglepi ... mi is a meglepi a képen? :)

Képrejtvény :)
  • DannyL
    130.000 Ft-ból bejönnek mindennel együtt.
  • zoolee
    Hehe, csak aszontam nekei 4 el olcsóbban viszem, máris adta.
  • DannyL
    Eladó Guarder/Inokatsu AKM!
  • Seaweed
    np..csak lestem en is...sejtettem hogy arra gondolsz. de biztos ami biztos alapon szoltam nehogy valakinek felrertesbol adodoan gondja legyen.
  • Seaweed
    jol lattad az (pl. az airsoft-news.eu-n). de nem minden Inokatsu kerul most akciosan anyiba....csak par...

de tegyuk hozza hogy ez Hong Kong-i ceg/bolt...szallitas, vam+áfa...
  • DannyL
    Ja tényleg! Félreolvastam, azt hittem az airsoftware-t kérdezte elsőnek, bocs. :)
  • Seaweed
    #4845-#4846

őőő ize! te megnezted egyaltalan a kerdezett weblapot?! mert ugynaz a ketto.
  • DannyL
    rájuk viszont volt
  • DannyL
    nem volt rájuk panasz
  • DaemoonHunter
    Most honnan rendeljek?
  • DaemoonHunter
    Azt hallottam, hogy a cybergun.hu nem valami megbízható, viszont olcsó. Mert ahogy láttam van cybergun fegyverkategória, sztem ezek a "selejtek" a többi kat. jónak tűnik.
  • uHs Gerzson
    SOCOM verziót kihagyom az életemből, nekem a régi jobban bejön ugyis vagy egy red dot lesz rajta vagy egy esetleges M21-t csinálok :)