29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4881 A felsőt kívánom majd összehozni:
-
#4880 Az akku nem kérdés, mert arra gondolok (crane stock), amibe a V-alaku akkupack megy. A kábelezés ugyebár az SPC-nél adott a fix tus miatt (nem kell hátravinni). -
#4879 tuti meg lehet csinalni...sok ilyet lattam mar neten...egeszen "bevett szokas"....a kerdes csak az hogy hova rakod az akkut...elore AN/PEQ-2-be RAS-ra vagy hatulra olyan kihuzhato valltamaszt raksz amibe lehet rakni akkut?! Mert ha elolre akkor at kell kabelezni..de ez is megoldhato..mindenfele atalakito szettek vannak ehhez is..sot sok "stock"-hoz gyarilag jar atkabelezeshez kellek. (Nem vagom hirtelen milyenre gondolsz az "Special Force-os állítható stock"-al...millio fele valltamasz van..sok fele van amibe akku is mehet, megse fix) -
#4878 Airsoft guruk!
Elviekben az M4/M15 szériákon a tus "simán" leszerelhető. Ezzel kapcsolatban a kérdésem a következő: Vajon mennyire kivitelezhető egy fix tus (jelen esetben SPC) lecserélése, mondjuk egy Special Force-os állítható stock-ra? Próbálkozott vki ilyennel? -
#4877 -
#4876 -
#4875 jocakat'...meg joreggelt..meg jonapot meg... -
#4874 Azért kívánhattatok volna igazán jó éjszakát, most tök szomorú vagyok -e miatt! -
#4873 "Addig orulj, amig csak bogarat ultetek a fuledbe, es nem BB-t 584 FPSel :)"
HÖ-HÖ -
#4872 -
CseNo #4871 Ööö bocs hogy lemaradtam kicsit, de az AMD-ről jut eszembe, láttam egy átalakító szettet (30.000 HUF) a softair fórumon. Nekem nagyon tetszik, ha sok pénzem lesz megveszem az AK-47-eshez. -
MuldR #4870 Addig orulj, amig csak bogarat ultetek a fuledbe, es nem BB-t 584 FPSel :)
Mondjuk a SAM-R re nem annyira lampat kell a bipod melle tenni, hanem mondjuk lezeres tavolsagmerot. egy DMRen annak szvsz nagyobb haszna van :) -
#4869 egyszer veszek 1 ilyet :) -
#4868 Hogy erted hogy nem raknak ra semmit?! Azt raksz ra amit akarsz. SAM-R linken vannak bipodos kepek..de lehet ratenni lampat is, lezert is...mi kene meg ?! kavefozo meg videomagno?! :D -
Caterpillar #4867 Lehet hogy ez most égbekiáltó butaság de ezekre a fegyverekre miért szerelnek RIS -t? Nem tesznek rá semmit akkor minek? -
#4866 Hmm egyre inkabb hajlok afele hogya kov. nagyvas beszerzesem GP SPR/A vagy USMC SAM-R lesz! MuldR is bogarat tett a fulembe ;)) ()...es egyre jobban tetszik is mind2!
SPR/A:
SAM-R:
-
#4865 Ezúton szeretnék minden kedves airsoft-os kollégámnak nagyon jó éjszakát kívánni! Álmodjatok szépeket! Szervusztok! -
#4864 Ez azért már fanatizmus ... nem? :)
Kornfléksz BB :) -
#4863 joetvagyat -
#4862 valami kukoric aliszt cukorral, csak az a gáz hogy ezek a bolond nowar-osok bekeverték sima extreme-mel arra meg nem jó ráharapni :) -
#4861 fene a gusztusod -
#4860 szó volt a vízben oldódó BB-ről, nos azt kell mondjam simán jó az íze :))))) -
#4859 jaah ..ertem... ok -
#4858 Azt tudom ... nekem sokkal jobban teccik hogy a 2007-es Inokatsu árlistában/katalógusban "echte ungarische" (Deszépemmontam :) ) nyelven szerepel a "Magyar Köztársaság" felirat :)
Erre vagyok büszke :) -
#4857 Gondolom az a AMD-63-ra gondoltal. De ez nem ujdonsag. hiroldalakon mar honapokkal ezelott volt beharangozoja. -
#4856 Csetelek egy kicsit, de a lényeg ... de kár volt megnézni azt az oldalt :(
Azt kell hogy mondjam ... nem veszek 105-ös Vityaz-t :(
De csak azért mert szar és csúnya ... a pénznek ehhez semmi köze :( -
zoolee #4855 Am, nem állatra-emberre lövök, csak szivas emberre....és a szobámban..(6,5 méter a hossz kb.) -
#4854 Na de inokatsu-ban ez qrvára nem drága ... meg legszebbebbek :)
Akkor egy kis meglepi ... mi is a meglepi a képen? :)
Képrejtvény :) -
#4853 130.000 Ft-ból bejönnek mindennel együtt. -
zoolee #4852 Hehe, csak aszontam nekei 4 el olcsóbban viszem, máris adta. -
#4851 Eladó Guarder/Inokatsu AKM! -
#4850 np..csak lestem en is...sejtettem hogy arra gondolsz. de biztos ami biztos alapon szoltam nehogy valakinek felrertesbol adodoan gondja legyen. -
#4849 jol lattad az (pl. az airsoft-news.eu-n). de nem minden Inokatsu kerul most akciosan anyiba....csak par...
de tegyuk hozza hogy ez Hong Kong-i ceg/bolt...szallitas, vam+áfa... -
#4848 Ja tényleg! Félreolvastam, azt hittem az airsoftware-t kérdezte elsőnek, bocs. :) -
#4847 #4845-#4846
őőő ize! te megnezted egyaltalan a kerdezett weblapot?! mert ugynaz a ketto. -
#4846 rájuk viszont volt -
#4845 nem volt rájuk panasz -
#4844 Most honnan rendeljek? -
#4843 Azt hallottam, hogy a cybergun.hu nem valami megbízható, viszont olcsó. Mert ahogy láttam van cybergun fegyverkategória, sztem ezek a "selejtek" a többi kat. jónak tűnik. -
#4842 SOCOM verziót kihagyom az életemből, nekem a régi jobban bejön ugyis vagy egy red dot lesz rajta vagy egy esetleges M21-t csinálok :)