29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#4921 Nna, megvan az eszköz végre! -
#4920 25
a lényeg hogy mivel kiskorú vagy senki nem vállalja be hogy bíróságra járjon akár csak azért mert a lábad kimegy 1 gödörben stb + törvény szerint 18 éven aluli nem is birtokolhat AS fegyvert vársz 5 évet és akkor szülői engedéllyel felügyelettel már kijöhetsz, addig max nézőnek de az is necces mert pl 1 alap védőszemüveg valszeg nagy lenne rád anélkül meg nem engednek be mert balesetveszélyes! -
ToniN #4919 Hol vannak ilyen csapatok?
-
ToniN #4918 Ti hány évesek vagytok? -
ToniN #4917 OK!Azért köszi. -
Szopogassad #4916 Apu eljönveled és akkor talán talpig citromsárgában nézheted. :D
Viccet félretéve, nem ajánlom, nem csak a saját, de a mi testi épségünk érdekében is. -
#4915 sehogy -
ToniN #4914 Hellosztok!Nem tudjátok hogy 11 éveseknek hogy lehet részt venni egy ilyen mérkőzésen? -
#4913 Sajnálattal hallom.Köszi az infot,akkor marad a sima red dot. -
#4912 nekem ilyen van, nem eri meg a penzet ,nem tul szep a kidolgozasa ,kicsit csampasan is van osszeszerelve, es nehany jatek utan kontakthibas lett a kapcsoloja. -
#4911 olyan 70-80 fő volt -
#4910 OFF:
sot mar anyira belelendultem hogy csak bringas cuccokbol(kesztyuk,ruhak) osszehoztam egy 101£-os (150€) kivansaglistat....kene meg hozza 49£-nyi cumo es ingyen szallitasi koltseg :DDDD
ON:
-
#4909 Hmmm ... leugrottatok páran pukkogtatni ? :)
Szép léccám ... :) Szép cuccok :) Szépen fáj is most a szivem :(
-
#4908 Ugy nez ki nekem most egy (jo)idore tuti kilove az AS vasarlas...azaz halasztva...
Nemreg sikerult telot tornom az egyik bringamon igy arra elmegy ugyfest egy rakas penz (AEG-et is kapnak belole lassan amit osszeszedtem hogy akkor veszek hozza...)[.] -
#4907 Operation Woodland Outposts -
#4906 Hali!Szerintetek a forces.hu-n kapható ACOG red dot utánzat menynyire éri meg a maga 15 rugóját?ACOG -
#4905 ACOG elé nem jó, meg ez tuti több mint 150 pénz, annyiból vágnak új üveget :) -
#4904 Tudom ajánlani, nekem is ilyen van. Ma 2x védte meg a reddot-omat.
-
#4903 ACOG-om első játékon kilőtték kb 30 méterről, repedt az első üveg :( -
#4902 A Tokio Marui féle P90 egy jól sikerült darab, abba nyugodt szívvel beruházhatsz. Tuningolható, kompakt, kicsit műanyag ugyan a teste, de nem is kerül 90 ezerbe. Egyéb gagyikat (pl. Well féle) meg felejts el. -
#4901 Russian Mania Workshop-nak van mar webshopja, uj cime... -
#4900 Üdv mindenkinek. Feldobnék egy témát, elég változatos hozzászolásokat kaptam hozzá: Jo, vagy nem jo a P90-es mint airsoft fegyver? (persze felderitönek, nem assaultnak) -
#4899 olyan szárazság van csikket nem szabad eldobni, nem még valami pirotechnikát!!! -
#4898 nem -
#4897 Kérdés:
Házi készítésü füstbombákat szoktatok használni? -
#4896 jaja ez már nem műanyag hülyeség -
#4895 tehat akkor tok, cso stb-stb fembol van?! az jol hangzik! -
#4894 csapattárs, ma voltunk kint belőni, én az enyémet tuningoltattam meg :) -
#4893 vettél egyet? -
#4892 első hátsó tus, és ennyi, meg ugye a szokásos "gyenge" TM belső, a bipod-ot 1 mozdulat levenni, és szerintem stabilabb fém mint az én CA verzióm. -
#4891 Mennyi benne a muanyag es a fem aranya..aza mi mi benne?! -
FFX #4890 kívánságlistás -
#4889 TM Type 89, 8-as gear, 3-as tűzcsapás dobozból kivéve jóval nagyobbat csap mint az én CA-m tudott, nagyon jó fegyver csak ámulok
-
#4888 rgr -
#4887 Pont ezt akarom elkerülni ezzel a V-akkus tussal! -
#4886 Jaja, az világos. -
#4885 Illetve van meg megoldas...lehet kulso tasakba rakni akkut amit tepozarral pl fel lehet erositeni a valltamasz kulsejere! -
#4884 arra azert figyelj majd hogy letezik ilyen tipusu kihuzhato valltamasz amibe akkut nem lehet rakni gyarilag max atalakitas utjan! (valahol lattam is leirast atalakitasrol ilyen fajta kihuzhato valltamaszhoz amibe eredendoen nem lehet akkut rakni.) -
#4883 Ertem. De abba a felson levo kihuzhato valltamaszba nem szerintem nem lehet akkut rakni!
Ilyenbe pl lehet:
Van is olyan amihez gyarilag jar akku. De sok fel letezik szet kell nezni gyartok es boltok lapjain. -
#4882 Most nézem, hogy adják hozzá a "vázat" is, szal megvan a válasz a kérdésre immáron 100%-ra:)