29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    M60-eashoz semmi se kot..eletemben 1x lattam igazit..1x fogtam kezemben...Vietnam ide vagy oda..de ahhoz semmi se kot...(Jo LR300-hoz sem kot semmi se...de az meg tetszett..es ahogy azt is elhataroztam hogy lesz olyanom..hat AMD is lesz ha bele gebedek is! :D)
  • Seaweed
    Mert AMD-65-el szolgaltam, ilyen volt a szolgalati fegyverem..es azota kacerkodom egy hatastalanitott vetelevel..de igy ez annal ugye tobbet er..es akkor mar inkabb egy ilyet! Szal engem erzelmi szalak kotnek az AMD-65-oz ha szar ha nem, ha tetszik valakinek hanem, ha draga ha nem.
  • MuldR
    Na jo, de ti mar sportbol gyilkoljatok egymast :)
  • Punker
    ha ezt én mondom tuti elrágja a torkom :)
  • MuldR
    Minek neked a legszarabb AK klon? Ezert az arert M60ast kapsz vazz!
  • Seaweed
    Nah hat epp errol beszeltem max viragnyelven meg nem kimondva() hogy nincs mas valasztasom csak ez az Inokatsu AMD-65! (vagy meg van ugye GWS (Gunwork Shop)..aki kisszeriaban aranyaron keszitett AMD-65-ot)
  • DannyL
    Ezen jót nevettem, mert én is pont golyós toll rugót raktam be helyette. :) Nagyon el volt görbülve. De egyébként a hopup gumi volt a gond. Fel volt gyűrődve és szökött a levegő. Nem mértem hány fps lett most, de átütötte a sörös doboz alját ami ~400 FPS a poor man's chrono szerint is. Előtte csak az egyik oldalával bírt el. Szóval azt hiszem sikerült a műtét. Köszi a segítséget!
  • MuldR
    Ha az igazi AMD markolatba beleteszed a motort, vendegem vagy egy uveg barmire :) Tul vekony. ezert masmilyen az Inokatsun.

Az RS AMD vekonyabb, nem megy bele a gearbox sem.
    Halott ugy. Tobb embernek megfordult a fejeben, de belattak, hogy eselytelen. Fel authentikusat talan tudsz csinalni, de az mar olyan ganyolos :(
  • MuldR
    Hat, ha szetszeded, akkor a tokozas, es a hopuphaz kozott van egy rugo, ami az egesz hopup hazat nyomja hatrafele ra a nozzlere.
    Ha nincs meg a rugo, elhagytad.
    Nekem spec a CA M16ban eltort, es golyostoll rugoval volt helyettesitve :)
  • DannyL
    real steel, valódi
  • ColdFire
    RS? :o
    ami?
  • hannibal01
    Bocs a két HSZ-ért (mosmá három :D)
  • hannibal01
    Sikerült befejezni a CA M4 S-system projecktemet... nagyon zsír lett egyedül a tus rajta a műanyag és a markolat a többi mind teljesen fém...
    holnap rakok be róla képet :)
  • Seaweed
    Meg ugy is hogy ez nagyvaloszinuseggel (olyat meg nem lattam kozelrol csak foton) amerikai AMD-65 masolat AS replikaja mert az eredeti magyaron ilyen nincs! (Illetve a tulnyomo reszen nincs pant a tavcsonek se a tok bal oldalan.)

Illetve vannak meg rajta "anti autentikus" dolgok, mint a markolatok...melyek csak hasonlitanak az eredetire. Hianyzik a valltamasz benyomo gomb "fedele"..de ezek aprosagok...meg igy is siman kene...mert vagy ez vagy veszek egy hatastalanitott AMD-65-ot es abba aplikalom bele valahogy pl egy Marui 47-es belsejet...ami azert nem kis melo.....
  • Seaweed
    akarom!

a mar betett kep nagyban.
  • Seaweed
    Nah jah PKM jo lenne...
  • Punker
    az AK és az M16/M4 a legelterjedtebb és legkedveltebb fegyver az AS-ban is, hatalmas a piaca érthető hogy minden cég kiadja a saját verzióját, pont mint a számtech-ben a videókártyák :)
  • DummyBoy
    Én is néztem ... elnézést a fanoktól, de annyi qrva armalite cucc van már, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni ... ahelyett hogy inkább a termékpalettát növelnék :(

Miért nem csinálnak inkább PKM kitet ??? sorry, nekem nem jön be az armalite, de elfogadom hotgy sok embernek tetszik ... de ennyi nagyon felesleges ...
  • DannyL
    Ezt Zephir is mondta, csak fingom sincs az hol van. Melyik rugó az?
  • Punker
    szerintem az a furcsa hogy eddig nem volt, bezzeg ami nekem kéne az nem akar kijönni :(
  • uHs Gerzson
    Uhhh, de el fogadnám már a látványától elolvadok :)
  • Seaweed
    nah neee...mar az Inokatsu is?!...mert ugye nincs eleg M4 meg M16 klon az AS piacon..full hianycikkek....

• Seaweed
    nem hazi barkacs. olyan racs elotetet tavcsovekre lehet kapni.
  • Punker
    a távcsövön olyan mint ha házi barkács BB fogó lenne a becsillanás gátló :)
  • Seaweed
  • Seaweed

(RS nem AS)
  • MuldR
    Nem biztos, hogy a hop up unittal van gond. Elofordulhat (es nekunk tobbszor elofordult) hogy a hopup haz tarto rugo eltort, nem volt tokeletesen passzos, 50-100 FPSt csokkent a pusek ereje.
  • DannyL
    Asszem valami gond van a hop-up-ommal, mert ~50 FPS szökik el ott. Ha megjön a guarder gumi hozzá szétszedem megint és megpróbálom jól összerakni. Azonban ha nem megy és ugyan úgy szelelni fog akkor kell egy új hopup egységet vennem. Mit ajánlotok a CA M4A1-be? Guarder?
  • MuldR
    Asszem 90 000 bol jott ki Dave-nek a WGC Custom M16A1 (ok nem VN, de az is ugyanennyibe kerul. Es mindkettot hasznaltak Namban) :)
  • Seaweed
    cirka 700$ az atalakito...tuti bele lehet valahogy preselni egy AS M14-est.
  • DummyBoy
    Az a baj vele hogy csak Real Steal verziója van :(
  • Punker
    1 ilyen itthon is jó lenne
  • Punker
    Keleten a helyzet változatlan..... vid

remélem lassan kész lesz a 2. rész videója is, abban már én is benne vagyok :)
  • Glpetyus
    na,ezek tényleg szépek
  • oldskoolpocok
    fincsííí, főleg az SWAT black
  • uHs Gerzson
  • Seaweed
    Egesz jo ez az M14 mod!

• Seaweed
    Ilyenem egyszer lesz az tuti..ha gatyam ra is megy...

Egyebkent erdekesen reklamozzak oket...(bal felso sarok)

Mondom en hogy odakint a 44 perc es az igazi cselekmeny hiresse tett par fegyvert! (Egyebkent azt nem is tudtam hogy AMD is volt ott csak AIMS-rol tudtam....de ezek szerint 324 skulot eleresztettek azzal is....nem semmi!)
  • Mersant
    ha mar itt tartunk, valakinek valami 5lete mire lehetne/erdemes lecserelni CA M15A4 hopupot ami sokkal jobb mint az alap? mar ha egyaltalan lehetseges es van ertelme...
  • Punker
    a hop up-ot is számítsd be!!! TM hopup sokkal pontosabb mint a CA, TM+ szilikonos guarder hopup gumi meg csodákat művelt az M14-gyel.