29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Seaweed
    jah ertem...elhagytal egy-ket vesszot:

1 bolond nő, de mivel van yard náluk játszani, már ki se mennek
  • Punker
    a nő betelefonál mire a rendőrség, ja az "XY" van kint játszani és ezzel le van tudva, az egész lényege hogy a terüelten legálisan legyen a rendezvény.
  • Seaweed
    "...1 bolond nő de mivel van yard náluk játszani már ki se mennek. "

hat ezt nem ertem
  • Punker
    te negatívabban látod a dolgot mint én az országot tekintve.....

" 2007 áprilisában hivatalosan bejegyezték a Magyar Airsoft Szövetséget. Alapvető célunk egy jól megalapozott sikeres érdekképviselet létrehozása, amelyhez minden segítséget és tanácsot örömmel veszünk!"

ha ide minél több egyesület, sport szakosztály stb belép akkor ésszel csinálva nem lesz gond, a jelenlegi törvény szerint magán területen simán játszhatsz betiltani nem fogják hiszen a paintball sincs pedig az torkolati energia alapján veszélyesebb! a gond egyedül a feleőtlen gyerekek miat tlehet mint a lenti eset is mutatja, de ezzel meg soka tnem tudsz csinálni mert hülye emberek mindig lesznek :(

a debreceniek mondták hogy őket minden hónapban feljelenti 1 bolond nő de mivel van yard náluk játszani már ki se mennek.
  • Seaweed
    Baszhatod..ez magyarorszag...nem tanultal meg semmit ebben az orszagban elve?! Meg par ilyen eset, aztan ugy betiltjak mint a huzat...szervezve vagy anelkul...aztan leshetunk....mint boci a moziban!
  • Punker
    emlékszek, de ez teljesen más kategória, 2 hülye gyerek az nem 1 nagy szervezett stb dolog, pont ezért kell az egyesületeknek szervezetten kiállni hogy az ilyen barmok ne tudják teljesen rossz színben feltüntetni a játékot.
  • Seaweed
    nem szivesen linkele lepten nyomom indexrol mert nem egy szinvonalas sajtoanyag..dehat ha ott olvastam.... nah szal:

http://index.hu/politika/bulvar/kmmnd3176/

Jot tesz ez...hogy lelettem hurrogva anno mikor felelmeim elo lettek hozva...ugye Punker?! Emlekszel?!
  • Punker
    nem a hongkongi postás hanem az itthoni fogja eltüntetni!
  • DummyBoy
    A sima posta az qrva lassú, és olcsó DE!!! nem tudod nyomonkövetni a megrendelést ... magyarul, ha a legolcsóbban rendeled, nincs garancia ... ha a legelső Hongkongi postásnak megteccik a cucc akkor buktad!
  • oldskoolpocok
    Okés, köszönöm szépen, megfogadom a tanácsod és ezt is fogom tenni.
  • Punker
    súlytól függ, szállítási módtól, stb, csinálj egy próbarendelést elküldik mennyi lenne, azt átváltod HUF-ra és hozzáadod a sarcot nem bonyolult.
  • oldskoolpocok
    Azt láttam h több választási lehetőség is van a szállítási időnél, de a WGCnél az 1-2hónapos a legolcsóbb. :D
    Köszönöm szépen amúgy a gyors válaszokat és a segítséget!!!
    A szállítás költsége körülbelül mennyi?
  • DannyL
    3 hét és a UN meg a WGC a lakásodon van.
  • Punker
    a nem gyors posta is itt van 1-2 héten belül, aztán itthon ülnek rajta megint annyit :)
  • Punker
    ha fegyvert rendelsz nagyvalószínűséggel 28% sarc megy rá a vételáron és szállításon kívül
  • neuro
    Ez azért vicc, hogy 2 hónap is kell egy csomagnak hogy ideérjen :) Tisztára mint a középkorban, amikor még karavánok hozták a fűszert Ázsiából...
  • oldskoolpocok
    Aki már rendelt WGC-ről vagy Uncompanyról vagy hasonló oldalról az általánosan elmondaná nekem a véleményét a szállítással és a fizetésel kapcsolatosan?! Tehát h a fegyver alapárán kívűl, ha nem ilyen expressz rendeléssel rendelek, hanem ilyen olcsóbb 1-2hónapos szállítási idővel, akkor kábé mennyi pénz jön még rá, plusz az ÁFA meg adók azok kábé mennyik? Mert nekem semmilyen tapasztalatom nincs ilyen külföldi rendeléssel kapcsolatban, de nyáron szeretnék rendelni elég sok mindent.
    Előre is nagyon szépen megköszönöm, ha valaki tud segíteni és leírja h kábé mennyi pénz jön még rá az alap árakra.
  • DannyL
    már nem
  • oldskoolpocok
    igen az 5013-as..
  • Punker
    fórumotok döglött?
  • DannyL
    5013
  • Punker
    milyen videó?
  • oldskoolpocok
    nevetséges ez a videó...
  • Glpetyus
    Azért valószinűleg így is megeszi reggelire bármely trágyadomb m16/m4 változatot :D
    Mondom ezt úgy,hogy nekem is tetszenek az armalite,de legfőképp a német vackok,de az életemet inkább vmi ak variánsra bíznám :o
  • Seaweed
    Egy negativumarol tudok en..a valltamasz..hajlamos eltorni, nem mukodni...nah de a 47S vagy a AK-63-as behajthatoja kulomb?! semmivel sem...
    Egyebkent is ez is olyan mint a barett, akiknek AK-63-asok volt azok leneztek azokat akiknek AMD65-osuk (regebben AMD-63 is) volt...tobbek kozt mert a rendoroknek is az van....de egyebkent nekem maig az alap a szazadunkban szolgalt fegyeveresek fonoke (repfedelzeti fegyveresek!), aki mellekallasban a megye elsoszamu igazsagugyi fegyverszakertoje volt akkor(es fegyvermester volt), szoval az o velemenye a mervado..sot azthiszem az is marad mondhat barki barmit! O anno azt mondta hogy "Nem egy csucs fegyver az AMD-65/5, de megbizhato, strapabiro, kicsi(ez nalunk kovetelmeny mert dolgozni is kell vele ugy hogy kozben a katonanal van), es mert ez van ezt kell szeretni, ebbol kell a legtobbet kihozni!"...ennyi.
    Nalam mondhat barki barmit az AMD-65 orok szerelem es punk-tum.
  • Glpetyus
  • Punker
    olyan emberek alapján akiknek hiszek + mert rajtad kívül más soha nem mondott róla jót :)

szal ha jó lenne akkor biztos lenne róla szó meg hasonlók, nem?
  • öregharcsa
    nekem nagyon bejött a seregben a fegyver...szerencsémre engem elég sokszor elvittek lőni mert volt egy nagyon jó hadnagy barátom aki minden lövészetre beprotezsált valahogy(a tisztek elég sűrűn jártak)....lényeg hogy megbízható és jó fegyver...szerintem...
  • Seaweed
    ..es te ezt mi alapjan allitod?!
  • Seaweed
    Mert ugye a konkurencia isteni fegyver...az AMD meg szar fos hulladek..ok :D

http://www.liveleak.com/view?i=ab60662ad6
  • Punker
    AK-hoz mérve! a többi AK-hoz képest a legszarabb.....
  • Seaweed
    Joszokas magyarorszagon hogy olyanok szidjak(tulnyomoreszt) esznelkuk akiknek meg csak a kezeben se volt soha....nemhogy lottek volna vele...
    Fegyver..lehet vele loni...7.62x39mm-es loszert tuzel. Szerintem megbizhato (legalabbis az agyonhasznalt HM fegyverekkel loveszeten nem igazan volt elakadas(talan 1x az ellott cirka 5-6000 loszer mellett...)..ellenben ugye az agyon ajnarozott Armalite-ok meg a fajtaik...nem beszelve hogy mindent kibirt..szoget verhetsz be vele aztan meg mindig lehet vele loni...stb-stb....), bar teny hogy vannak gyerekbetegsegei..de en meg most azt mondom hogy eles helyzetben inkabb egy AMD mint egy M16!
  • Punker
    eddig 1 embert láttam aki nem szidta (igen itt a topic-ban:)
  • Glpetyus
    höhh,azért annyira nem szar az
  • Seaweed
    nah jo..de azzal hogy fogok airsofotzni ha oda kerul a sor nyaron hogy jatszani akarok pl?!
    ok hogy elsoroban military buzi vagyok en is..meg gyujtogetnek egy fegyverraktarnyi cumot legszivesebben...de az amit modnasz az kb a ferde hajlamok kielegitesere eleg.
  • MuldR
    Akkor vegyel egy gaz-riasztora atalakitottat. Az csak 65 000, es simogathatod.
  • Szopogassad
    Mindig így kezdödik, elöször rászánod magad az elsöre, valaki azt cuccolja tele (kb. mint ha venne egy másik as-t, jelenle 250 papír), valaki meg inkább vesz egy másikat. Amikor én megvettem a CQB-ét, már akkor tudtam,hogy nem ez az utolsó fegyó amit megveszek. Ehez még jött egy Glock 26, meg ha minden összejön akkor egy CA 25-ös. Aztán sztem pár hónap mulva a régi jó CS:S idők emlékére összerakok egy AWP-t (G22). Szóval így indul ez az egész. Persze azért azt se felejtsük el,hogy valaki dolgozik valaki meg suliba jár. Természetesen elöbbi könnyebb helyzetben van. Meg azért az is tény, hogy mint militarista bu.i, mindig is vonzani fognak a fegyverek és minél több van annál job. De sztem ugyan ez igaz a felszerelésekre is, az is így kezdődik(terep, fekete, akkor még egy zöldet is, meg ez a sivatagi tetszik).
    UI: Persze ennek az asszony meg ku.vára örül, hogy tele a lakás fegyokkal meg minden terep színü.
  • Seaweed
  • Seaweed
    Kicsivel tobb mint 1 eve vettem az elso AS cuccom..de vagy 3-4 eve foglalkoztatott...de "sose jutottam odaig"....mig egyszercsaknem belevagtam. Ami most megint megszakadt..mert vagy 120K-t masra koltok (bringa mint irtam)...
  • dronkZero
    Mióta nyomjátok ezt az airsoft témát, hogy így eluralkodott rajtatok a gyűjtőszenvedély? :)
    Én egyelőre örülök, mint majom a farkának az egy szál AEG-emmel... Hosszabb távon is max egy pisztoly. Meg egy AEP. Meg egy shotgun. Ja, már értem... :D :P