29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
csoola #5082 csak azt irtam h kellene, szoval mit ajánlotok? gondolom az ilyen double eagle cuccok elég szarok, csak mondjuk egy M83-as belöle (m4 utánzat) meddig birja és miylen (azon kivül h müanyag:P)? vmi ilyen árkategoriáju cucc kellene -
csoola #5081 kellene vmi elsö "gagyibb" fegyo, tényleg lehet nagyon olcso, csak h lássak iylet is és ki tudjam probálni az airsoftot haverokkal, "házilag" (kb ki vmi erdöbe vagy ilyen helyre, ahol vannak fedezékek vagy tudunk csinálni) -
#5080 valaki volt tegnap bényén? -
#5079 Taktikai Lehel hűtőszekrény :) -
#5078 könnyű és halk :))) -
#5077 de akkor kell egy ilyen is a taktikai melleny hatuljara...
-
#5076 Vagy pl egy fagyasztószekrény ...
hamár a technológiáknál tartunk ...
-
#5075 ..es a technologiak is segitik a hutest....pl ez az ugynevezett Airstripes System! -
#5074 nincs benne semmi csoda...megfelelo helyre kell tenni a tartalyt.
Nekem is van tevepupom (Igaz nem Camelbak marka hanem Deuter, direkt 2l-es bringasoknak tervezve)..es attol marad hideg a viz +40 fok kulso homersekletnel is (ezt elso kezbol tanusithatom!!) akar orakon/fel napon at, hogy a hatizsak belseje es kulseje kozt hoszigeteles van!
Nahmost ha a viztartalyt egy szimpla hatizsakba vagy pl melleny hatuljaba teszik bele akkor egyertelmu hogy felmelegszik!
ilyenem van:
-
#5073 Jah ez baromsag...seholsincs ilyen irva a gyari kezzikonyvben..ha igy lenne akkor ott biztosan irnak! Nembeszelve a GG AEG-rol szolo tesztekben....marhasag az egesz...ugyanugy mint ahogy az LR300-hoz odairtak hogy 366FPS...ami 330 "csak"....
szeretnek "nagyzolni" ezt mar tudjuk roluk..es szerintem van egy kupac GG meg/vagy/es Systema BB-juk amit el akarnak valahogy adni... -
mstummer #5072 huhh dejó hogy ilyen ivózsákos téma jött elő :) Szal kinéztem magamnak egy webtex ivózsákot...csak nemtom hogy lehetne összehozni a Viper mellényemmel. -
#5071 Ja ... én is csodálkoztam ám rajta ... nekem is valami noném tartályom volt, de csak a csőben lévő viz melegedett fel ... örültem is neki napvégén :) -
#5070 én csak azt tom amit a Viper-re mondtak az alap 2000 pénzes tartállyal. -
#5069 Nekem ilyenem volt. A 2L-es flakon belemegy, de nekem a 3L-es viztartályom is simán elfért benne ... nekem ugyan MilTec volt, de abban Game-Wardenen egész nap hideg maradt a viz ... Szóval FMP a cucc ...
(Game Wardenen egész nap 98795673 fok volt :) ) -
#5068 igen bele megy a sima vizes zsák, csak ugye az elég gyorsan felmelegszik, amúgy nem rossz csapattársunk ezt használja. -
#5067 nekem is iylen van, hatuljába 1,5 liter viz kenyelmesen befer, talan a 2l is, de azt ne mprobaltam. camelback pasz, de iyg van viszonyitasi alapod :-) -
#5066 Főleg az érdekelne, hogy a hátába belefér-e a camelback. Illetve hogy van-e rá egyáltalán hely. Kép alapján, mintha lenne... -
#5065 home made digit álca teszt :)
-
#5064 Erről a mellényről van valakinek tapasztalata? Elég szimpatikus... -
#5063 Ja, meg a reddottal is jól meg tudod célozni az első irányzékot... Amikor összerakták, nem néztek bele? -
mstummer #5062 Há mekkora szar szöveg hogy csak G&G és Systema lőszerrel használható :D
Más cégek is gyártanak precíz lőszert. -
neuro #5061 képesek voltak rá fordítva feltenni a hátsó irányzékot :) -
#5060 G&G CQB-R
http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_57&products_id=851
Erről a stukiról hallot vagy tud valaki valamit? -
#5059 jolhagzik...de most vertem el cirka 130k-t masra...ez van...gyujtogetnem kell megint.... -
MuldR #5058 WGC-n a WGC custom fegyok csunyan le vannak arazva. Halom 230 USDbe kerul (pl VN, XM177, M16, M4) Meg van par 350 USDs is (M5, SAM-R) Granatvetos 400 ert meg ilyenek. Csak gondoltam szolok, ha valakinek kell authetntikus full metal, jo minosegu belsos AEG, az raugorhat :) -
Caterpillar #5057
PBS FTW! -
#5056 A kép erejéig felraktam báttyám hangtompítóját az AK-mra... :))
-
#5055 szallitasi info:
Igen jol sejtettem: Angliabol Parcel Force-al rendelt cuccot hazankban a GLS hozza ki. (Megjott Eszak-Irorszagbol a bringas csomagom az iment) -
#5054 tényleg nagyon szépek, bakker csak össze kaparom a lóvét 1 új stukkerra :) -
#5053 (ezeket direkt meghagytam 1024-esben..mert nagyon szep kepek)
nagyban
nagyban
nagyban
-
-
-
-
-
#5048 -
#5047 -
#5046 a másik dolog hogy még nem láttam olyan nagy rendezvényt ahol ne lett volna mindig 1-2 hivatásos kint játszani..... -
#5045 Nem meglepo...plane nem egy olyan orszagban ahol mar nemelyek heccbol is feljelentik a masikat..nemhogy velt vagy valos serelembolm vagy irigysegbol..vagy eleve gecisegbol...gyokersegbol....
(huhh itt kecson hanyszor feljelentettek mar a repteret....mert hangosak a repulok....hehh rohely..mintha legalabb a repter nott volna a varosra es nem forditva....idiotak az emberek!) -
#5044 nekünk is jött ki rendőr + polgárőr, de mikor látták hogy nem fát lopunk az erdőből ki se szálltak a kocsiból mert le volt jelentve a játék :) -
#5043 Nállunk is hívtak már ki rendőrt ... ment a game, odajött két faszi hogy mit csinálnak itt? Visszakérdés? Ki akarja tudni? Valaki kihívott két nyomozót ... Srcok megmutatták mit csinálták, felhívták a terület tulaját, aki tudott rólla, aRáadásul az isten háta mögött voltunk, További jó játékot kivántak és elmentek :)