29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• csoola
    csak azt irtam h kellene, szoval mit ajánlotok? gondolom az ilyen double eagle cuccok elég szarok, csak mondjuk egy M83-as belöle (m4 utánzat) meddig birja és miylen (azon kivül h müanyag:P)? vmi ilyen árkategoriáju cucc kellene
  • csoola
    kellene vmi elsö "gagyibb" fegyo, tényleg lehet nagyon olcso, csak h lássak iylet is és ki tudjam probálni az airsoftot haverokkal, "házilag" (kb ki vmi erdöbe vagy ilyen helyre, ahol vannak fedezékek vagy tudunk csinálni)
  • VRSDM
    valaki volt tegnap bényén?
  • DummyBoy
    Taktikai Lehel hűtőszekrény :)
  • Punker
    könnyű és halk :)))
  • Seaweed
    de akkor kell egy ilyen is a taktikai melleny hatuljara...

• DummyBoy
    Vagy pl egy fagyasztószekrény ...

hamár a technológiáknál tartunk ...

• Seaweed
    ..es a technologiak is segitik a hutest....pl ez az ugynevezett Airstripes System!
  • Seaweed
    nincs benne semmi csoda...megfelelo helyre kell tenni a tartalyt.
    Nekem is van tevepupom (Igaz nem Camelbak marka hanem Deuter, direkt 2l-es bringasoknak tervezve)..es attol marad hideg a viz +40 fok kulso homersekletnel is (ezt elso kezbol tanusithatom!!) akar orakon/fel napon at, hogy a hatizsak belseje es kulseje kozt hoszigeteles van!
    Nahmost ha a viztartalyt egy szimpla hatizsakba vagy pl melleny hatuljaba teszik bele akkor egyertelmu hogy felmelegszik!

ilyenem van:
  • Seaweed
    Jah ez baromsag...seholsincs ilyen irva a gyari kezzikonyvben..ha igy lenne akkor ott biztosan irnak! Nembeszelve a GG AEG-rol szolo tesztekben....marhasag az egesz...ugyanugy mint ahogy az LR300-hoz odairtak hogy 366FPS...ami 330 "csak"....
    szeretnek "nagyzolni" ezt mar tudjuk roluk..es szerintem van egy kupac GG meg/vagy/es Systema BB-juk amit el akarnak valahogy adni...
  • mstummer
    huhh dejó hogy ilyen ivózsákos téma jött elő :) Szal kinéztem magamnak egy webtex ivózsákot...csak nemtom hogy lehetne összehozni a Viper mellényemmel.
  • DummyBoy
    Ja ... én is csodálkoztam ám rajta ... nekem is valami noném tartályom volt, de csak a csőben lévő viz melegedett fel ... örültem is neki napvégén :)
  • Punker
    én csak azt tom amit a Viper-re mondtak az alap 2000 pénzes tartállyal.
  • DummyBoy
    Nekem ilyenem volt. A 2L-es flakon belemegy, de nekem a 3L-es viztartályom is simán elfért benne ... nekem ugyan MilTec volt, de abban Game-Wardenen egész nap hideg maradt a viz ... Szóval FMP a cucc ...

(Game Wardenen egész nap 98795673 fok volt :) )
  • Punker
    igen bele megy a sima vizes zsák, csak ugye az elég gyorsan felmelegszik, amúgy nem rossz csapattársunk ezt használja.
  • Mersant
    nekem is iylen van, hatuljába 1,5 liter viz kenyelmesen befer, talan a 2l is, de azt ne mprobaltam. camelback pasz, de iyg van viszonyitasi alapod :-)
  • dronkZero
    Főleg az érdekelne, hogy a hátába belefér-e a camelback. Illetve hogy van-e rá egyáltalán hely. Kép alapján, mintha lenne...
  • Punker
    home made digit álca teszt :)

• dronkZero
    Erről a mellényről van valakinek tapasztalata? Elég szimpatikus...
  • dronkZero
    Ja, meg a reddottal is jól meg tudod célozni az első irányzékot... Amikor összerakták, nem néztek bele?
  • mstummer
    Há mekkora szar szöveg hogy csak G&G és Systema lőszerrel használható :D
    Más cégek is gyártanak precíz lőszert.
  • neuro
    képesek voltak rá fordítva feltenni a hátsó irányzékot :)
  • Bexter
    G&G CQB-R
    http://www.airsoftgun.hu/catalog/product_info.php?cPath=44_57&products_id=851

Erről a stukiról hallot vagy tud valaki valamit?
  • Seaweed
    jolhagzik...de most vertem el cirka 130k-t masra...ez van...gyujtogetnem kell megint....
  • MuldR
    WGC-n a WGC custom fegyok csunyan le vannak arazva. Halom 230 USDbe kerul (pl VN, XM177, M16, M4) Meg van par 350 USDs is (M5, SAM-R) Granatvetos 400 ert meg ilyenek. Csak gondoltam szolok, ha valakinek kell authetntikus full metal, jo minosegu belsos AEG, az raugorhat :)
  • Caterpillar

PBS FTW!
  • Mhosah Myth
    A kép erejéig felraktam báttyám hangtompítóját az AK-mra... :))

• Seaweed
    szallitasi info:

Igen jol sejtettem: Angliabol Parcel Force-al rendelt cuccot hazankban a GLS hozza ki. (Megjott Eszak-Irorszagbol a bringas csomagom az iment)
  • Punker
    tényleg nagyon szépek, bakker csak össze kaparom a lóvét 1 új stukkerra :)
  • Seaweed
    (ezeket direkt meghagytam 1024-esben..mert nagyon szep kepek)

nagyban

nagyban

nagyban
  • Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed

• Seaweed
  • Seaweed
  • Punker
    a másik dolog hogy még nem láttam olyan nagy rendezvényt ahol ne lett volna mindig 1-2 hivatásos kint játszani.....
  • Seaweed
    Nem meglepo...plane nem egy olyan orszagban ahol mar nemelyek heccbol is feljelentik a masikat..nemhogy velt vagy valos serelembolm vagy irigysegbol..vagy eleve gecisegbol...gyokersegbol....
    (huhh itt kecson hanyszor feljelentettek mar a repteret....mert hangosak a repulok....hehh rohely..mintha legalabb a repter nott volna a varosra es nem forditva....idiotak az emberek!)
  • Punker
    nekünk is jött ki rendőr + polgárőr, de mikor látták hogy nem fát lopunk az erdőből ki se szálltak a kocsiból mert le volt jelentve a játék :)
  • DummyBoy
    Nállunk is hívtak már ki rendőrt ... ment a game, odajött két faszi hogy mit csinálnak itt? Visszakérdés? Ki akarja tudni? Valaki kihívott két nyomozót ... Srcok megmutatták mit csinálták, felhívták a terület tulaját, aki tudott rólla, aRáadásul az isten háta mögött voltunk, További jó játékot kivántak és elmentek :)