29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
oldskoolpocok #5122 köszönöm szépen a segítségeteket! neked is DannyL a kellemes kis megjegyzést. :D
és igen Supernatural miatt kérdeztem. esetleg mész te is Light? -
MuldR #5121 Amennyire jol emlexem ez a kerdeses ojjektum. Van alul skala, ki tudod szamolni hany km :)
gugli -
#5120 superkuka -
#5119 Supernatural? :) -
#5118 amennyiben a kun béla utca ott a spar vagy mijaz környékén van akkor aztmondom lesétálható, kb. fél órás gyalogút, esetleg, 45-50perc ha lassított tempóba mentek, mi teljes felszerelésbe fél óra alatt megjártuk ;] -
oldskoolpocok #5117 Segítség kellene: a 69-es busz végállomásától, a Kun József utcától kábé hány kilóméterre van a Péceli pálya? Kérem aki tudja vagy volt már ott, akkor mondja meg, hogy lesétálható táv-e...előre is nagyon szépen köszönöm, ha tud vki segíteni. -
CseNo #5116 Van eladó AK-ra való PBS hangtompító replika, akit érdekel, az írjon privát üzit! -
#5115 hat igy mar tuti... -
oldskoolpocok #5114 nekem is ott volt elsőre. tuti nálad van a para neuro:S:S -
#5113 nix kess....most hogy irtad toroltem kesst es megneztem ugyanugy ott van.... -
neuro #5112 - lehet csak én vagyok béna akkor vagy neked jön cache-ből -
#5111 hmm nekem ott van most is....
-
neuro #5110 fura, nekem úgy tűnik, hogy a kép teljesen eltűnt, mert még a hírek között sem találom, ahol eddig kint volt... (airsoft-news.eu) -
#5109 Nekem tetszenek ezek a scifi cuccok, a P90-t is komálom. Mondjuk ez nekem se jön be ebben a műanyag formában, csak úgy megörültem hogy végre valami újdonság. :) -
#5108 (Egyebkent linkvedett az a weblap...max kepmegjelenitese CTRL+F5-el lehet rabirni hogy latszodjon a kep.) -
#5107 Huh ez kemény :D -
neuro #5106 Benne maradt az autóban a gázpalack és nem bírta a meleget :)
-
#5105 ez az FN F2000 valami embertelen ronda... -
#5104 Van egy-két új cucc gunneren.
JLS F2000 nyami.
-
csoola #5103 ok -
#5102 Nekem 8,4 es NI mh aksim van, az egy délutáni gamet bőven kibir. Ha lemerül 3-4 óra a feltöltése és rá is léejet tölteni ha kell. -
csoola #5101 vaészeg igy teszek;) és köszi az infot mindenkinek! viszont az akkus dolgokrol tudnátok mesélni induláskor mit hogyan? -
oldskoolpocok #5100 Azt nagyon jól tudom, hogy a PDW-nek van tusa és hosszabb a csöve, de akkor más különbség nincs ugye?
Még mindig fenn áll a segítség kérésem, hogy MP5K-ra MP5 fix tust rá lehet-e tenni?? Például egy MP5 A4-nek a tusát..
Köszöntem, ha tud vki segíteni a kérdésben. -
mstummer #5099 Jah a 10e-s fegyók csak poénnak jók...nem valók airsoftra. Nem is vághatj le belőle az ember h milyen is igazán egy rendes AEG. A legnagyobb gond h pénzkidobás az egész, megveszed 10ért...és annyi.. eladni nemtod annyiért...kb 5ért...ergo bukás. -
#5098 Ha jót akarsz magadnak nem olcsot veszel, hanem gyüjtesz egy 25-30 ezresre, azzal már el lehet kezdő szinten lövöldözni. -
neuro #5097 A PDW és a K között csak anyi a különbség, hogy a PDW-nek van egy kihajtható tusa. -
csoola #5096 nah, valszeg vmi olcsobb AEG-et veszek, azt szeretném kérdezni, h kb meddig kell tölteni az akksit és hogyan? -
#5095 egyből beugrott a militaryphotos.net a header-ről :D -
oldskoolpocok #5094 Jah és előre is köszönöm, ha segít, illetve válaszol vki a kérdésemre. -
oldskoolpocok #5093 Lenne 1 kérdésem, bár olvastam, hogy nem lehet, de azért hátha ti mást mondtok és akkor belelkesedek. Szóval: TM MP5K-ra más TM MP5 fix tust rá lehet tenni?
Az MP5K és a PDW között csak a csőhossz a különbség? -
FFX #5092 airsoftware.hu -
#5091 Cyma 0.27 alatt felejtsd el! -
#5090 ja kis önreklám új fórumunk van -
csoola #5089 CM0.22-röl mit gondoltok? -
csoola #5088 JG-röl tudnál mondani vmi hazai shopot ahol szétnézhetnék neten? -
csoola #5087 ok
akkor majd vmi cyma vagy JG fegyot keresek, köszi mindenkinek -
#5086 fúúú de komoly terepen voltunk, ma, lassan írom ki a 06.03. játékot :) -
oldskoolpocok #5085 Cyma Ak 74 is jó. -
oldskoolpocok #5084 Cyma AK 47, 47S, Beta veheted, de mint minden kínait ezeket is erősen ajánlott átnézni.
Összes JG (Jing Gong) fegyver-t ajánlom bátran.
Ezeket olyan 25-35ezerbe kerülnek.
Well-t, DE-t, BE-t felejtsd el sztem.
-
csoola #5083 na, vki hozzáértő?