29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• oldskoolpocok
    köszönöm szépen a segítségeteket! neked is DannyL a kellemes kis megjegyzést. :D
    és igen Supernatural miatt kérdeztem. esetleg mész te is Light?
  • MuldR
    Amennyire jol emlexem ez a kerdeses ojjektum. Van alul skala, ki tudod szamolni hany km :)
    gugli
  • DannyL
    superkuka
  • light00
    Supernatural? :)
  • VRSDM
    amennyiben a kun béla utca ott a spar vagy mijaz környékén van akkor aztmondom lesétálható, kb. fél órás gyalogút, esetleg, 45-50perc ha lassított tempóba mentek, mi teljes felszerelésbe fél óra alatt megjártuk ;]
  • oldskoolpocok
    Segítség kellene: a 69-es busz végállomásától, a Kun József utcától kábé hány kilóméterre van a Péceli pálya? Kérem aki tudja vagy volt már ott, akkor mondja meg, hogy lesétálható táv-e...előre is nagyon szépen köszönöm, ha tud vki segíteni.
  • CseNo
    Van eladó AK-ra való PBS hangtompító replika, akit érdekel, az írjon privát üzit!
  • Seaweed
    hat igy mar tuti...
  • oldskoolpocok
    nekem is ott volt elsőre. tuti nálad van a para neuro:S:S
  • Seaweed
    nix kess....most hogy irtad toroltem kesst es megneztem ugyanugy ott van....
  • neuro
    - lehet csak én vagyok béna akkor vagy neked jön cache-ből
  • Seaweed
    hmm nekem ott van most is....

• neuro
    fura, nekem úgy tűnik, hogy a kép teljesen eltűnt, mert még a hírek között sem találom, ahol eddig kint volt... (airsoft-news.eu)
  • DannyL
    Nekem tetszenek ezek a scifi cuccok, a P90-t is komálom. Mondjuk ez nekem se jön be ebben a műanyag formában, csak úgy megörültem hogy végre valami újdonság. :)
  • Seaweed
    (Egyebkent linkvedett az a weblap...max kepmegjelenitese CTRL+F5-el lehet rabirni hogy latszodjon a kep.)
  • Bexter
    Huh ez kemény :D
  • neuro
    Benne maradt az autóban a gázpalack és nem bírta a meleget :)

• Seaweed
    ez az FN F2000 valami embertelen ronda...
  • DannyL
    Van egy-két új cucc gunneren.

JLS F2000 nyami.

• csoola
    ok
  • Bexter
    Nekem 8,4 es NI mh aksim van, az egy délutáni gamet bőven kibir. Ha lemerül 3-4 óra a feltöltése és rá is léejet tölteni ha kell.
  • csoola
    vaészeg igy teszek;) és köszi az infot mindenkinek! viszont az akkus dolgokrol tudnátok mesélni induláskor mit hogyan?
  • oldskoolpocok
    Azt nagyon jól tudom, hogy a PDW-nek van tusa és hosszabb a csöve, de akkor más különbség nincs ugye?

Még mindig fenn áll a segítség kérésem, hogy MP5K-ra MP5 fix tust rá lehet-e tenni?? Például egy MP5 A4-nek a tusát..

Köszöntem, ha tud vki segíteni a kérdésben.
  • mstummer
    Jah a 10e-s fegyók csak poénnak jók...nem valók airsoftra. Nem is vághatj le belőle az ember h milyen is igazán egy rendes AEG. A legnagyobb gond h pénzkidobás az egész, megveszed 10ért...és annyi.. eladni nemtod annyiért...kb 5ért...ergo bukás.
  • Bexter
    Ha jót akarsz magadnak nem olcsot veszel, hanem gyüjtesz egy 25-30 ezresre, azzal már el lehet kezdő szinten lövöldözni.
  • neuro
    A PDW és a K között csak anyi a különbség, hogy a PDW-nek van egy kihajtható tusa.
  • csoola
    nah, valszeg vmi olcsobb AEG-et veszek, azt szeretném kérdezni, h kb meddig kell tölteni az akksit és hogyan?
  • VRSDM
    egyből beugrott a militaryphotos.net a header-ről :D
  • oldskoolpocok
    Jah és előre is köszönöm, ha segít, illetve válaszol vki a kérdésemre.
  • oldskoolpocok
    Lenne 1 kérdésem, bár olvastam, hogy nem lehet, de azért hátha ti mást mondtok és akkor belelkesedek. Szóval: TM MP5K-ra más TM MP5 fix tust rá lehet tenni?
    Az MP5K és a PDW között csak a csőhossz a különbség?
  • FFX
    airsoftware.hu
  • Punker
    Cyma 0.27 alatt felejtsd el!
  • Punker
    ja kis önreklám új fórumunk van
  • csoola
    CM0.22-röl mit gondoltok?
  • csoola
    JG-röl tudnál mondani vmi hazai shopot ahol szétnézhetnék neten?
  • csoola
    ok
    akkor majd vmi cyma vagy JG fegyot keresek, köszi mindenkinek
  • Punker
    fúúú de komoly terepen voltunk, ma, lassan írom ki a 06.03. játékot :)
  • oldskoolpocok
    Cyma Ak 74 is jó.
  • oldskoolpocok
    Cyma AK 47, 47S, Beta veheted, de mint minden kínait ezeket is erősen ajánlott átnézni.
    Összes JG (Jing Gong) fegyver-t ajánlom bátran.
    Ezeket olyan 25-35ezerbe kerülnek.
    Well-t, DE-t, BE-t felejtsd el sztem.
  • csoola
    na, vki hozzáértő?