29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    normális fegyvert amivel már tudsz játszani kb 30k-tól kapsz (cyma 0,28; 0,31 vagy JG-k) a normális lövedékek (BB) 1 forint / db környékén kezdődnek.
  • oldskoolpocok
    Ha visszaolvastál volna akár itt ebben a fórumban, akkor láthattad volna, hogy amit szabad venni kezdő fegyvernek azok Cyma és JG gyártmányok, amik olyan 25nél kezdődnek. 25alatt nem érdemes fegyvert venni. Amit ajánlok: Cyma Ak47, 47S, BETA!!, Ak74, összes JG.
    Amit jegyezz meg: Well, Both Elephant kukába való...ne kezdj velük..
    www.airsoft.hu
    www.nowar.hu
    itt nézz szét BB (lőszer) iránt. itt ezen a két oldalon komoly márkás fegyverek vannak, de ne ijedj meg, a Cyma AK47, illetve a JG fegyverek is nagyon jók...amit még ajánlok, mert egész jó visszajelzések vannak az a Boyi M4 S-system.

ezeket a Cyma, JG, Boyi gyártmányokat itt találod:
    http://airsoftware.eu/

ami még nagyon fontos az a URL=http://www.softair.hu/airsoft/szabalyzat.html]Magyar Airsoft Szabályzat[/URL]

visszatérve a BB-kre ezelet általában 1000-2000darabos csomagokban lehet venni, de lehet nagyobbakban is venni. de nézegesd ezt a 3 oldalt amit linkeltem.
  • Czdano
    Hali, most kezdtem el olvasgatni erről a sportrol és tetszik a dolog..pár kérdés amire nem találtam választ..
    -Mennyibe kerül egy jobb minőségü fegyver?? Láttam neten 22000-ért egy ak-47 másolatot de egy M16ost is 8000-ért..
    -Lövedékeket milyen formában lehet kapni? (hogyvanez..100as csomagokban adják vagy mi? :S) Milyen árban vannak ezek?

Hirtelen ennyi jutott eszembe..nu mindegy, /fav :)
  • oldskoolpocok
    okés. köszönöm.
  • oldskoolpocok
    okés. köszönöm.
  • Punker
    haditechnika topic-ban olvassd vissza tegnap estét
  • oldskoolpocok
    Seaweed miért lett innen kitiltva? :O vagy nem publikus?
  • Punker
    jó oka volt??? aljas gerinctelen gyáva húzás volt, olyan embereken bosszút állni akiknek köze nem volt hozzá.....
  • oldskoolpocok
    azt azért ne feledjük el, hogy amikor vki beborult vhová kocsival (már nem tom, hogy ki és hogy hol és mikor) akkor ő telefonált körbe, hogy ugyan azért mennyenek már segíteni akik ott játszanak, mert mindenki leszarta, hogy épp haldoklik vki..

meg azt se, hogy mikor volt vmilyen játék és mindenki játszott, akkor ő elment és bevásárolt és csinált kaját és utána meg semmi hála meg semmi...

de mind1 nem ide való..ne a múlttal törödjünk...igen kitörölte az FTP szervert, meg volt rá a jó oka, ez van én sem tudok mit csinálni...
  • Punker
    pár ember nem értett egyet az ilyen sok ezer forintos játék kiírásokkal stb aztán oda vissz aanyázások lettek, a csóka elkezdett fenyegetőzni meg hasonlók úgyhogy kirakták, után a csinálta azt a softair fórum másolatot amit a vicc topic-ba linkeltem, kb ott jöttem rá hogy annyira szánalmas a csóka hogy nem érdemes követni a dolgot.
  • neuro
    Na, most már valaki foglalja össze mi volt ez a Dajka sztori... :)
  • oldskoolpocok
    ..és jobb a társaság, mint odaát..
  • oldskoolpocok
    azt bárki megtehette volna, mert alapból úgy volt beállítva, hogy bárki megteheti és lehet, hogy Te hozzá nem szóltál, de elég rendesen odatettek neki softair fórumosok az utóbbi időben. de mind1. hagyjuk ezt a témát, mert nem szeretem. remélem nincs harag, mert én nagyon szeretem ezt az SG-s fórumot, mert itt szinte mindig segítenek...
  • Punker
    én csak azt tudom hogy hozzá nem szóltunk és mégis letörölte a képeinket az ftp-ről, olyan csapatok és játékok képeit amihez neki köze nem volt!
  • oldskoolpocok
    A Dajka féle ügynek is meg volt rendesen az előzménye..
  • Punker
    van itt 1 best of büntipontok topic a gumiszobában ott csemegézhetsz, amúgy softair-t fölösleges bármi máshoz hasonlítani, 1 pici belterjes fórum ahol a nagy öregek még annyira se tolerálják a fiatalokat mint itt, engem is rendszeresen törölnek mert ott mások a szabályok de ebből nincs gond, a Dajka féle balhé után még szigorítanék is a dolgon.
  • MuldR
    Akkor moderator vagy mi. Lattam am a milsim-en a rajongoi leveledet :)
    Par ilyet meg felnyomhatnal hagy rohogjek :)
  • Punker
    itt se...
  • MuldR
    Pedig ott Punker nem is admin :)
  • Punker
    ennél több nem kell a szájberganéról, ilyen minisztérium nem létezik de ők büszkén hirdetik azóta is :)

• Glpetyus
    + amúgy is.
    Ez a netes fegyvervétel (mégha csak játék is),hát hogy is mondjam,lehet nem épp szabályszerü...persze nem vagyok tisztában az ide vonatkozó határozatokkal.
  • Glpetyus
    hát még csak 2 oldlat olvastam,de mindjárt ott van az elején,hogy 15.-én bezárták a szájbergánt...jól tették.
    Nekem mondjuk bajom nem volt személyszerint,de elkövettem egyszer azt a hibát,hogy elolvastam pár hszt az oldalon...dedó.
  • Seaweed
    Akkor most mar valaki tomoren es lenyegretoroen vazolja plz privatban mi volt/van..mert en oda vissza nem teszem a labam..egyszer kineztek mar onnan, az ubermajer nagyokosok, es en nem szoktam segget csinalni a szambol. Azt mondtam hogy tobbet soha vissza nem megyek oda.
  • Glpetyus
    beszopták...
  • Seaweed
    jaaahhhaaa felhasznalonevet es jelszavat ker.....akkor ezert nem latom mert rejtett topic.
  • MuldR
    boltbezaras meg ilyenek
  • Seaweed
    De arra gondoltam*. Viszont olyan topicot nem talaltam amit irsz (akkor jol sejtettem hogy az a topic cime).

*csak a GG tunt el..tobbi ott van most is
  • MuldR
    A cybergun.hu/eshock/classicarmy.hu webshopra gondolsz, hogy eltuntek az AS fegyverek nem? Arra irtam. Vagy nem erre gondoltal?
    a softair forumon belul a foldeles forumban a boltbezaras topicpan irnak (anyaznak) rola eppen :)
  • Seaweed
    softair?! en a cybergunosokrol irtam...vagyaz ugyanaz mint....nah szal kurvara nem ertem mit akarsz kozolni.

ezt se ertem:
    "Softair forum > foldeles > boltbezaras."

tuti nem vagok valamit..de ez kb olyan nekem mint mikor egy laikus halgatja az informatikusokat 3 betus roviditesekben beszelni....probaltam forumon keresni hatha ez utmutatas..de adddig ok hogy softair forum...aztan el is akadtam...
  • MuldR
    Softair forum > foldeles > boltbezaras.
    Kiment a jard, oszt amire nem volt engedely, aze +kurta/szopatta oket.
  • Seaweed
    Egyebkent most mivan?! Mindenki (most) rajott hogy leteznek franko ingyenes forumok?! ..nah jo nem tudom hogy midnenki e..de a Veszpremi oldal erdekesen nez ki :DDD IPB felrakasa or uzemeltetese or mukodese nem sikerál nagyon :P
  • Seaweed
    hmm..mostanaban nem igen ertem ra AS-el foglalkozni...mas kot le.....de most mondom potlom a lemaradasom, hirek, forumok olvasgatasaval...meg shopok nezegetesevel...raneztem a ex cybergun.hu-sok lapjara es latom am hogy hopp eltunt az osszes nagy csinadrattaval hirdetet GG AS fegyver...egy szal sincs fent..nyoma sincs! hmmm erdekes
  • VRSDM
    hátez...hátez...hát ez nagyon szép
  • Mhosah Myth
    Hangtompítóval nagyon durván néz ki, énis azért próbáltam fel báttyámét az Ak-ra de sajna így elveszti a behajtható váltámasz az előnyét....
  • CseNo
    PBS-1: Elég érdekes lett vele a fegyóm hangja Elmélyíti a hangját, nekem nagyon bejön Ott a gond, hogy az így is nagy fegyver mégnagyobb lett.

• VRSDM
    bizony ilyen árban sztem is a JG a "legjobb", bár ahogy néztem sokan vettek Cyma AK-t és egész jól muzsikáltak...
  • Glpetyus
    jaj de barom vagyok,nyílván azért,jahh
  • Punker
    azt mondtad 30-40k, olyan linket adtam ahol annyiért JG-t tuddsz venni.
  • Xing
    Annyira nem vagyok eleresztve :DD Megmondják ők mi a jó csak a $... :P
  • Punker
    vadkan fórumon érdeklődj!!!!!