29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    igazából az arc elötti kendő szerintem sokkal inkább zavaró mint 1 maszk, és inkább izzadok kicsit többet, mint hogy mehessek a fogorvoshoz.....
  • Punker
    mindig maszkban játszok (mert párszor már pofán lőttek) multkor a hőségben jött az ötlet hogy úgysincsenek tuning fegyverek megyek simán a szemüvegben az első sorozat eredménye, 1-1 lövés a jobb-bal lencsén, 1 orrnyergen, 1 pofán, 1 állon ez volt az első sorozat eredménye, szerencsém hogy egy alap fegyver volt és nem egy 400+ -os tuning.
  • Mersant
    en csak kesztyut es szemuveget, terveztem hogy veszek maszkot, de ebben a rohadt melegben semmi "feleslegeset" nem tudok elviselni, inkabb probalok jobban odafigyelni, es a karommal vedeni az arcom. telen gazmaszk + shemagh.
  • mstummer
    Volt nálunk egy csaj aki semmi áron nem akart arcvédőt felvenni... egészen addig amég úgy 20 méterről egy alapfegyverrel el nem lőtték az egyik fogának a végét. Volt olyan csapattársam aki bb-t nyelt.. véletlenül nyitva volt a szája. Szóval fontos dolog az arc védelme.
    Én momentán maszkot használok / alap proto/. Bátyám ESS TT szemüveg plusz egy arcvédő amit a Nowar árul.
  • neuro
    ProTec / PASGT sisak

mindenféle sapka (Patrol Cap, baseball, bush kalap, pakol)

ESS Tactical Thermal vagy AO Safety szemüveg

térdévő, kesztyű

shemagh vagy hálós kendő

télen balaclava de az csak hideg ellen véd :)

Amit még szeretnék:
    egy MICH sisak replika, egy DPM boonie és egy UVEX I-VO
  • Punker
    térdvédő + maszk
  • VRSDM
    5pontos támasz mellett, a kezem pont az arcom előtt van, benne a fegyverrel ugye, érthető hogy védve van az szám, jó persze mikor leengedem a fegyvert stb, akkor nem...

de ha már itt tartunk ki milyen védőeszközöket használ?
    /jómagam, szemüveg - sisak - könyék és térdvédő (csak a jobb lábon) - meg ugye néha a balaclava
  • Punker
    amíg a fogad ki nem lövik....
  • VRSDM
    én szeretem a sisakom, bár tény és való hogy előtte 1 évet játszottam nélküle, akkor is kibirtam, néha felrepedt, néha nem, amit nem értek hogy igy a saját (recon) csapaton kívül mindenki "fél" vagy kerüli az épületharcot, vagy csak a maszkos / dróthálós embereket küldik be épületben, hát nemtudom, a sisak csak a fejemet védi hogy ne verjem be, BB ellen most tökmind1 hogy fáj-e vagy sem, arcomon nincs semmi (néha épületben balaclava, de nyáron azsem ugye) egy szó mint száz, a csapatban 300-350 közötti fegyverek vannak, és pécelen régebben minden hétvégén nyűztük, kaptunk is mindenhova bőven, még sem történt semmi nagy sírás rívás belőle... -.-
  • neuro
    Mindenki abban játszik, amiben biztonságban érzi magát. Bár azt nem teljesen értem, hogy mi köze a szemvédőnek a sisakhoz?
  • Mersant
    hat en sem szivesen teszem, de neha elkerulhetetlen, figyelmetlen voltam, beleneztem a fegyver csovebe...
  • Czdano
    Aham..:) azért nem szivesen állnék bele egy sorozatba xD
  • Mersant
    ez sokmindentol fugg. a hetvege eleg veresre sikerult a csapatban, ennyi arcloves meg oszesen nem volt mint most. nekem is vegigsoroztak a fejem meg a nyakam, arcom kimaradt. a talalatok helyen kis piros dudor van, semmi extra. haveromat allon lottek, na neki mar nagyobb a dudor, de ne mverzett, masik csapattarsamat arcon kuldtek par piros folt, nem repedt fel 2-3 nap es nyoma sincs. masik sracot viszont alkaron lottem, neki felrepedt a bore, pedig 20+ meterrol lottem meg alap fegyverrel, engem kb. 3m-rol 120-as fegyoval, megsem szakadt fel a borom. engem meglonek max 1-2 nap folt, haveromat, baratnomet eltalaljak min 1 het szep nagy lila folt. szoval alkati kerdes is....
  • Czdano
    Néztem pár videot youtubeon és azt vettem észre hogy csak szemvédőt viselnek, sisakot nem..na akkor mivan ha egy ilyen müanyag bogyó pofán nyom o.o

"az AS fegyverek ugy vannak megtervezve, hogy ne legyenek kepesek atszakitani az emberi bort"---> azért nem lehet kellemes :S
  • Punker
    hát ezt csak te tudhatod :)

amúgy engem nem szokott zavarni a szerkesztés hiánya, ha van is ritkán használom :)
  • MuldR
    Hulye vagyok en, hogy fizessek erte?
  • Punker
    VIP támogatást megcsinálod, lesz szerkesztés gombod.
  • MuldR
    De en legalabb nem kapok anyazo leveleket privatba. Baaaaar, ha jonne is, rohoges+shift+delete :)
  • Punker
    nekem van :)
  • MuldR
    Miert nincs itt szerkesztes GRRRR, szoval nem authentikus, hanem authentikusaBB. Szoval inkabb hasonlit fegyverre, mint jatekra.
  • MuldR
    Nem azt irtam, hogy a CA jo, hanem hogy authentikusaBB a kinezete. Jo airsoft fegyo a GP meg a WGC custom (elfogadhato arkategoriaban)
  • MuldR
    Ahogy Punker irja, az AS fegyverek ugy vannak megtervezve, hogy ne legyenek kepesek atszakitani az emberi bort. Onvedelemre teljesen alkalmatlanok. Ket lehetoseg van, vagy meglovod, felidegesiti magat, jol elver, es elveszi a draga pisztolyod is, vagy veletlenul szemen lovod, akkor megvakul, radhuznak 2 evet maradando fogyatekossagert, es raadasul elerted vegeig fizeted neki az eletjaradekot!!!

Vegyel gaz-riazto fegyvert. Az erre van kitalalva. Engedely nelkul vasarolhato, tarthato, ha pedig viselni akarod, akkor tudsz ra a rendorsegen engedelyt kerni (2000 ft, 3 het alatt megadjak ha 18 ev folott vagy, es nem volt semilyen fegyverrel kapcsolatos buncselekmenyed).

Link:
    Gunbox
    gazpityu info

Ha ezzel veded meg magad:
    1, kiutod a tamadot kb 20 percre, ez eleg arra, hogy elmenekulj
    2, nem okoz maradando karosodast, ergo kesobb nem vonnak felelossegre

Egy jotanacs, onvedelemre pici forgotarasat vegyel!! (RG59, HW37, Alfa020, SM2000 ezek nagyon jok)
  • Punker
    a J a fegyver ereje 7,5 J alatti fegyver légfegyvernek minősül, önvédelemre teljességgel alkalmatlan az AS fegyver mivel sport célokra van kitalálva, vegyél gázpisztolyt.....
  • 5as
    mármint én?
  • Punker
    felejtsd el.....
  • 5as
    sziasztok!
    egy kedves felhasználó barátom mondta hogy ami airsoftal kapcs kérdés azt itt feltehetem és kapok rá értelmes választ, nem a bopltos szájából akinek az a lényeg hogy a zsebébe tegyem a pénzt:) szóval a kérdésem az lenne hogy kinéztem magamnak egy kis gázos pisztolyt, amit kizárólag önvédelemre szeretnék haszánlni, és magamnál hordani, namost a törvényekkel sem vagyok teljesen tisztába hogy hogyan működnek ezek a dolgok, illeteve a linken amit minnyá ideszurok, látni fogjátok amiről beszélek
    kiszemelt

ez lenne az! azis érdekelne hogy mit jelent hogy a hangtompitó valami ugyn. tuniongcsövet is tartalmaz vagy mi:) ( ezt egy másik oldalon találtam ennek a cuccnak a leirásánál) valamint hogy az ereje az a J az kb hogyan fogható fel:)
    előre is köszi a választ mindenkinek:)
  • ColdFire
    ezt most olvastam egy fórumon :DDDDDDD

"raadasul a markerek nem a legszebb kulsovel megaldott festekgolyoszorok, a PB meccsek meg olyanok, mintha egy rakas autoszerelot egymasraszabaditottak volna, futurisztikus skotdudakkal." :D
  • Punker
    ettől függetlenül te vagy az egyetlen ember az országban :)

4-5 well fordult meg nálunk a játékokon (nekem is volt vagy 1,5 hónapig) és mind hulladék volt......
  • VRSDM
    az Ő fegyvere volt előtte fél évig, úgy adta nekem mikor vette a CA-t. :D
    most nem CA ellenes és WELL párti szövegeket akarok skandálni, de ebben az esetben a well ár/minőség arányban nálam győzött...
  • ghost cb
    A CA-knak valóban van jópár fogyatékossága. A 249-esemről is letört a csövet rögzítő kallantyú (funkcióját egyébként se töltötte be, de én is hibás voltam), illetve a buttplate-et tartó csavar is egy nagyon szar pici menetbe megy így folyton kilazul..
    Mindenesetre az, hogy CA-ról letörik valami, nem finom használóra utal...
    Valószínűleg ha a Well M4-esed lett volna a kezében darabokba kapod vissza.
  • VRSDM
    hmm, katona ismerős CA-ja egyiknek a hophup-ot rejtő felhúzó akármi kallantyúja, míg másiknak meg a tus végén az aksibepattintó mittomémi lapka tört le, és hangsúlyozom, CA fegyverek és KATONÁKnál, szóval még az sem lehet hogy " hozzá nem értő hülyegyerek széttöri " , ja és mind2 első alkalommal történt...
    szvsz ennyit erről
    /bocsánat hogy így írok, de nem vagyok már szomja s :D
  • MuldR
    Nem csak az a lenyeg, hogy mi van belul, hanem a CA az egy kozel 100% authentikus kulseju fegyver, mig a well m4a1 egy muanyag darab :)
  • Punker
    véletlenek vannak de 10-ból 9 well nem fog még 30 métert se lőni.....
  • VRSDM
    megmondom a frankót, én 1 éve játszok egy wellm4a1-el, jó katonához híven a fegyverem az életem, így vigyázok is rá, nem csapom ide oda, lehet pont kifogtam egy jó darabot, de 40-50 méterig még emberalakra pontosan lő, nem hagy ki, nem lő többet, szépen zakatol ahogy kell neki . bár haver látván milyen jól muzsikál vett Őis, na neki haldoklik a tár, kihagy a fegyver, stb. szóval WELL-ből is lehet egy két jót kifogni ha szerencsés az ember, de ha újra vásárolnék én is jg-t vagy cymaAK-t vennék...

de egy 100.000-es fegyver sem tud többet mint az enyém (élő példa a nővérem élettársa a CAG36-jával, abban tuning-aksi van, gyorsabban lő, lővátban meg max, 4-5 méterrel lő messzebbre, de árban meg 5x öse volt...
    és ezért az 5x-ös árért erősebb és hosszabb ideig megbízható fegyvert kapott, tudásban minimálisan jobb csak...
  • Czdano
    Hát van egy olyan érzésem hogy 100ksat nem fogok venni :DD
  • Punker
    az a legalja, a normális fegyverek 100k körül kezdődnek és határ a csillagos ég!
  • Czdano
    Köszi mindenkinek..huh..25k egy ilyen fegyver o.o..
  • Punker
    Cyma-ból a leggyengébb amit érdemes az a 0,27J az az elötti verziók semmire se jók!
  • Mersant
    hu de segitokeszek vagyunk ma
  • Mersant
    fegyvert 25-30 ert erdemes venni, olcsobbat nem. pl: JG, Cyma. ezek mar jok. BB sulytol fuggo kiszerelesben van. standard 0,20-as alt. 3500Db-os kiszerelesben. ara 0,7-1,3 Huf /db. kornyeke, bolttol es gyartotol fuggoen. vannak kisebb kiszerelesu csomagok is,pl. 1600 Db./csomag