29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    na most néztem én is bőven 400 alatt van az összátlag FPS.
  • Punker
    menj ki az erdőbe és rájössz minek a 400 FPS, snipernek meg kevés az 500..... ésszel játszva nem veszélyesebb mint bármikor bemenni épületbe.
  • VRSDM
    épp az új platoon játékon néztem az emberek fps értékeit, és öhm, nem kell keresgélni a 400 (!) 500 (!) fps körüli embereket... most én nem értem hogy minek ilyen brutál fegyver, vagy mivan? belepakol még valami nagytömegű bb-t aztán ontja a sérüléseket, kinek jó ez? :S
  • MuldR
    Innen rendeltem, kb 2 eve es egy jo nagy csomagba. Fogalmam sincs mennyi volt a pk :(
  • matyi08
    szeretném megkérdezni, hogy mikor vetted ezeket a cuccokat mennyi volt a postaköltség? vagy nem innen rendelted?
  • MuldR
    Hat en eloszor jol megszivtam a terd/konyokvedot. Olcsot akartam, egyutt a ketto 13 000 ftra jott ki, tehat nem volt olcso. A terdvedo alandoan lecsuszott, ha meg keresztbe fogattam fol, szetvagta a labam. A konyokvedo csak szimplan vagott.
    Utana talaltam ezt. Mustang
    Elsore draganak tunhet, de terd+konyokvedo, nem csuszik le, nem vag, es nagyon jol ved. Bestever! :)
  • CseNo
    Köszönöm a segítségeteket!
  • VRSDM
    vannak akciósan 2000-ért, de azok olyanok is, 2-3 játék alatt szétszakad a varrása -.-
    4körül már érdemes nézelődni, értelemszerűen minél drágább annál tovább bírja majd, de 4-5 körül már korrekt minőséget tudsz kapni átlag felhasználásra...
  • oldskoolpocok
    Nekem ilyen egyszerű Rollerblade koris van, de AS boltokban sztem olyan 4körül van rendes.
  • CseNo
    Ki milyen térdvédőt ajánlana ami olcsó, de azért jó is?
  • Punker
    a hétvégi szervezés
  • oldskoolpocok
    nah ez gyors volt. ezt írta:
    Hello,

A 3/4-es hengeren kívül nem kell benne cserélni semmit, úgy jó ahogy van!
  • oldskoolpocok
    természetesen elolvastam a cikket, de már alább linkeltem is...amúgy oda is írtam fórumba. és okés másolok majd ha lesz válasz. ;)
  • Punker
    veszprémi oldalon van cikk, olvasd el, esetleg kérdezd meg a cikk írót, aztán írd le ide mit mondott :)
  • oldskoolpocok
    Ha egy Galaxy MP5K-PDW-be 365mmes preciziós csövet akarok tenni (225mm-es King Arms HK MP5K/PDW CQB hangtompító..) akkor azt olvastam, hogy 3/4es cylinder (henger) kell. de a cső cseréhez még mi ajánlott kicserélni? illetve egy alap Galaxy MP5K-PDW-ben? milyen dugattyút érdemes bele..meg ilyenek. tud vki segíteni? ha igen akkor leírna egy listát? nagyon de nagyon hálás lennék érte, és ezer köszönet érte előre is és nagy ölelés.
  • öregharcsa
    sajna ez ilyen....a posta pénzbe kerül..(nameg amit még itthon ráraknak..)
  • matyi08
    ez olyan rossz, nem igaz, hogy nem lehet külföldről úgy rendelni, hogy ne kétszerese legyen az ára a fegyvernek. megtaláltam még egy helyen (www.wgcshop.com) a JG M4-est $75-ért, ami tök jó ár, de ugye kétszer ennyi, mire megkapom :S
  • DannyL
    Nem csak az FPS-től függ hogyan lő a fegyver. Sokkal fontosabb a jó hop-up és a jó minőségű BB.
  • matyi08
    hát ha a JG 350 fps-t tol, az AIM 320-at, akkor nem olyan nagy az a különbség. egyébként ha ilyent veszek nem nagyon érdekel a festése:D
  • MuldR
    Nem, a JG kulseje muanyag, ennek az AIMnak fem. A belseje viszont a JGnek jobb. (Bar az AIM is teljesit 300-330 FPSt) Enn par napja volt nalam egy elso generacios AIM. Az 320 fpst tol, es most lesz benne cso cserelve.
    Jo, az, csak le kell fujni, mert ossze vissza vannak a szinei :)
  • matyi08
    néztem ezt a fegyvert, ez nem ugyanaz, mint a JG M4-es?
  • Punker
    JG M4 dobozból kivéve nálunk 350 FPS-t tol, szállítást vámot sarcot hozzá adod kb ott vagy mint itthon 32k-ért és kényelmesebben megúsztad.
  • matyi08
    ezen az rsov.com -on is megtaláltam a fegyvert, amit kinéztem a másikon. innen is ilyen drágán lehet rendelni, vagy ez minden külföldi helyről így van? egyébként konkrétan a fegyver jó?ez
  • Punker
    most akarok ilyet venni, csak elötte megveszem Bade bipodját
  • oldskoolpocok
    Ez is nagyon jó lehet: Galaxy MP5K-PDW
  • Punker
    szállítás lentebb olvashatod hogy mennyivel dobja meg, ha meg még legálisan is jött be az 28% vám + áfa! persz elehet szerencséje is az embernek, nekem a 3000-es motoros tár 17 ezerből jött be, másnak 30-35 körül szokott lenni, boltokban meg 40-ért is láttam.....

• repvez
    Csak azt nem értem hogy hogyan lesz nálunk dupla akkora ára ugyan annak a fegyonak?
    Ezen az oldalon 13-14eFT-ért vannak a full fém kinaiak nálunk meg 25-töl kezdödnek.
    Ha még azt is hozzáveszük hogy nálunk nyugatabbra még a fizetés is több akkor ez még elszomoritobb.
  • MuldR
    Gunnerrol postakoltseg 2300 ft/kg ra jon ki. Szal ha 1 db JG-t rendelsz, az csomagolassal kb 4 kilo vagyis majdnem 10 000 csak a posta. Szal lesz az 30 000 is mire ittvan.

Gunnertol megbizhatobb a RSOV
    Nagyjabol ugyanazok az arak, es korrektul kuldi. En gunnerrol 4x rendeltem, 1 csomagot kuldott el. Azota leirtuk. RSOV eddig 6 csomagot kuldott be a csapatnak.

Amugy kb 2-3 het mulva ha minden igaz a 44es bazisban (Bazis) is lesz kinai szallitmany. Tulnyomo reszt jobbak az arak mint barhol mashol. Csak 1 het alatt szetkapkodjak.
  • matyi08
    hát ez mind szép és jó...csak nem nagyon van rá pénzem...még ezekre sem. azért lelkesedtem, meg azon a külföldi oldalon nagyon jó árak vannak.
  • VRSDM
    jó én csak azt mondtam hogy cyma-t már látta, jg-t még nem
  • DannyL
    Itt is van JG!
  • DannyL
    Alap Cyma átlag 280 FPS.
    Alap JG átlag 350 FPS.

Asszem ez elmond mindent. :)
  • VRSDM
    itt vannak 0.28as cyma-k is ;] olyat láttam már és tényleg jól szólnak , JG-ről meg csak hallottam hogy árukhoz képest jók
  • öregharcsa
    JG fegyverek
  • matyi08
    értem. valami magyar weboldalt tudtok mondani, ahol meg lehet nézni ezeket a JG fegyókat? vagy míg nem érnek be mo.-ra, addíg nem?
  • DannyL
    Hát sokat nem tudsz spórolni azon ha Gunnerről hozod be, viszont várhatsz rá 5-6 hetet. A tapasztalat az, hogy csak drága fegyvereken lehet spórolni ha külföldről hozod be. JG-ken 2-3 ezer forintot csak és nincs garanciád. Szóval szerintem vedd meg itthon igen.
  • VRSDM
    de, és itt még garanciát is kapsz ha nem piacon veszed
  • matyi08
    szal akkor meg már érdemesebb itthon megvenni, nem?
  • DannyL
    A fegyver király, de ezt nem fogod 20e alatt behozni az hót ziher.

70$ = 13.300 Ft
    Erre jön rá a 28% vámáfa. És ez tuti bekerül a vámra, mostanában nem hibáznak a srácok.
    Így lesz 13.300 +28% = 17.024 Ft

A súly miatt (kb. 3kg/db) pedig a pk. sem fog megállni 4.000 Ft alatt ha többen rendeltek akkor sem. Ha egyedül, akkor meg min. 10.000 Ft. Úgyhogy legjobb esetben is 21-22e Ft mire ideér.
  • matyi08
    amit kinéztem, az JG M4A1-es, konkrétan ez. ha azt mondjátok a minősége jó, akkor király, csak az a gáz, hogy nem nagyon szeretnék 20-30e-t rákölteni, azért keltette fel a figyelmemet ez az oldal, mert itt 15000 körül vannak ezek a fegyverek. és ha többen tudnánk rendelni egyszerre, akkor a postaköltség is megoszlana, nem lenne olyan vészes, és lenne jó fegyónk... szal most arra vagyok kíváncsi, hogy lehet-e rendelni erről az oldalról magyarországra?