29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• dronkZero
    Well MP7-ről van esetleg valami tapasztalatotok? Egész pofás darab, volt a kezemben, csak még nem volt beüzemelve(nem tudtam lőni vele). Ha ~25m-t visz, és nem esik szét egy hónap alatt, akkor már megyek is venni egyet... Feleannyiba kerül, mint a pisztoly amit kinéztem, másodlagos fegyvernek tökéletes lenne...
  • oldskoolpocok
    Nekem főleg mondjuk először elsődlegesnek kell, azért kell bele a 365ös cső, aztán majd ha meg lesz a VSR-em akkor meg vissza a 140es cső és akkor jó lesz másodlagosnak. Láttam fórumon valahol képet, ahol mutattatták h csináltak göngyvászonból hozzá combtokot, amit egyszerű kivitelezni, szval majd azt bejátszuk, muhahaha. :D
  • Punker
    Pingyom tinglin volt kint múltkor 1 TM 28-as csővel hangtompítóval távcsővel, 390 FPS fekete lőszerrel, a srác felmászot álcahálóval letakarta magát és olyan jó 35-40 méterről szedegette ki az embereket nem vették észre :)
  • oldskoolpocok
    Okés, mondjuk 23ért iszonyat jó. köszönöm a válaszod! már várom h meglegyen rá a pénzecském. mondjuk én tervezem bele a 365mm-es csövet meg azt a King Arms hangtompítót, de akkor kell 3/4es henger csere. de még akkor is megáll 40körül és mindenhol nagyon jól használható.
  • Punker
    310 FPS-t mértünk a gyári gagyi lőszerrel szilikon minden nélkül, a tűzváltó 1-es lövésnél hol működik hol nem (inkább nem) kicsit próbálgattuk csak a hopup-ot ilyen 40 méterekre nem is próbálkoztam az erdőben, én ezt egy pici épületes fegyvernek vettem 20-25 méterig max arra szerintem tökéletes lesz.
  • oldskoolpocok
    Punker! A Galaxy MP5K-PDW-ben cseréltél vmit? vagy jó az ahogy van? mennyire visz? mert Beczl tesztben olyan 35-45méteres lőtáv van, tied is tud annyit? Vagy ez olyan mint Ádám Well-je, hogy vki jót vesz vki nem.
  • Punker
    miskolc mellett Pingyom tetőn.
  • bardocz
    hol voltatok?
  • Punker
    semmiben nem zavaró, a maszkot le kellett vennem mert az eső után durván párásodott.
  • Xing
    A fekete ami rajtad volt.
  • Punker
    melyikben?
  • Xing
    Abban a szemüvegben egyébként mit látsz erdőben? O.o
  • Punker
    nem rólad van szó első játékon ha ezt nem tudtad akkor nincs gond.
  • Xing
    jóvanna :$
  • öregharcsa
    aha..itt sincs szemüveg mindenkin

(okés csak a fotó kedvéért...)
  • mstummer
    csak a látvány miatt álltunk igy össze(annak jó,de a valóságoz köze nincs :D )... amugymeg a fákról vadásszuk a vietkongokat :D
  • VRSDM
    jól néz ki (főleg ha taktikusan álnáttok be figyelve minden szöget ;]

ja és a védelemre még visszatérve, akikkel játszom mind felszámolóként dolgoznak "itt-ott" szóval nem felelőtlenségből játszunk így -.-
  • mstummer
    Egy beállított kép a hétvégi bemutatóról:
  • VRSDM
    a dobhártya azért beljebb van /sok ember fülpiszkálóval sem éri el/ másrészt megnézem hogy te valakit az első emeletről hogy rántasz ki -.- olyan meg történ már hogy valaki sarkon próbált fedezőt adni kidugott fegyverrel /valami idegen csapatból/ én meg egy beugróbóol látom hogy egy cső ontja a bb-t az arcom előtt 20cm-re ... fogtam fegyvert letoltam, majd pisztoly-al szintén vakon lelőttem, mi igy játszunk, ha igy sérülünk meg akkor az a mi hibánk, mondom masz-alatt szervezett játékon meg a többiek biztonsága miatt, én is betartok mindent.
    /ha egymással játszunk balaclava/sisak vagy mind2, alap hogy van rajtunk, épp a kötetlenségek miatt...
  • Punker
    baráti társaság az full jó, valaki lapul a gazban az ablak alatt, kidugja az ember a csúzlit és frankón kilövi a dobhártyádat (mert ugye az ördög nem alszik, maj dbelátod miért vanank biztonági szabályok, játszani megyünk nem kárt tenni a másikban...

ilyenkor kell szépen megfogni a fegyvert és kirántani, aztán ha törik a tár esetleg a belső is akkor majd megtanulja...
  • Punker
    én csapattársamtól kaptam 1-1 lövést a szemüveg 2 lencséjére :)

ez sajna benne van mikor a derékig érő gazban mész kúszol mászol, a legelső körben lépett ki elém 1 srác a zsákmánnyal az útra kb ő volt az egyetlen akinek a lábára lőttem, összes többi esetben csak fejek felső testek látszottak
  • VRSDM
    vagy netán egy szemüveg nélküli civil :O
    akkor meg ... :)
  • neuro
    nincs harag egyébként ;)
    de tényleg veszélyes, mert lehetett volna ott a fegyvered csöve alatt fél méterrel egy másik játékos feje is
  • Xing
    Most voltam először, nemtuttam. Legközelebb odafigyelek.
  • neuro
    van ám egy olyan "íratlan" szabály, hogy fegyvert nem lógatunk ki vagy be a házba és sorozunk ész nélkül

tessék rendesen beállni az ablakba vagy az ajtóba, mert a sportszerűség fontosabb, mint a kill
  • bardocz
    uh szegény:D és még ő mondta hogy hamarabb törik el a bb mint a fog:D
  • Xing
    De egyébként a szabályos játékról... Azt viszont mondta Tomekk játék elején, hogy kerüljük a heccsátot. Ennek ellenére volt olyan hogy lóbászoltam az erdőben <nem csak a feje látszott ki> és kopogott a homlokomon a bb -.-
    Mondjuk nem bánom mert a játék része, de akkor egy kis abalakon kilövés is belefért sztem.
  • Xing
    Ezt nem tudhattam...
    Sry
  • VRSDM
    még szerencse hogy baráti társaságban nem tartjuk ezt a szabályt...
    valóságban sincs " csak célzott lövés " ... mind1, ahol MASZ-van ott term. betartom énis, amúgy szokásom beszórni a bunkerekben egy duplát
  • Punker
    az te voltál? azon 1-2 ember morcos volt, fegyvert ablakon nem dugunk ki és csak célzott lövést adunk le! balesetveszélyes így lövöldözni!
  • Xing
    Nemek sem vol túl sok gyakorlatom, de olyan jó kemper helyet találtam a bozótosban ^^ Volt hogy simán mellétek kerültem úgy, hogy észre sem vettetek. Csak aztán valaki rájött, hogy lehet jönni a lenti út felől is és leszedett hátulról. A házban meg már csak annyi volt, hogy kilógattam az ak-t az ablakon hátha van alatta valaki... volt is, fájt is :D
  • VRSDM
    az well féle mp5 sem kóstálja az egyeslövést ... simán sorozatot küld mind2 állásson, ellenben játékokon szokták kérdezni hogy miféle cég csinálja mert nagyon szépen muzsikál (330fps) mondom well, és néznek ... -.- ... lehet nem erős anyagokból van, lehet bütykülnöm kell néha, de olyan gyorsan lő ;) legalább 1100bb/perc
  • Glpetyus
    Megérte :)
  • Punker
    kint a miskolci játékon az egyik sráctól :)
  • Glpetyus
    Hol vetted? :o
  • Punker
    nem a fegyvertől lesz jó a technika meg a csapat játék, ez alap dolog.

tegnap megvettem a galaxy MP5k-PDW-t olyat iszonyat durva hangja van hogy hihetetlen :) a kb 10 centis csövével dobozból kivéve 310 FPS-t mértünk, a tűzváltója kicsit gyengén szereti az 1-es lövést, de amúgy 23k-ért szerintem tökéletesen megérte :)
  • Punker
    a ház támadásnál voltam/unk a legszarabbak, a teljes tanácstalanság, a tetőn lévő 3 ember kb 15 percre megakasztott, pedig az első nagy sorozattal 1 embert leszedtem a tetőről, de a másik kettő rommá lőtt úgy hogy soha nem volt rálátásom, nagyon durván védhető aza ház minden oldalról + semmi gyakorlatunk nincs benne.
  • Glpetyus

Lám,szinte szomszédok vagyunk :)
  • light00
    hát igen, akinek van pénze^^
    majd nyári strandos munka után elöször megveszem a kedvencem, p90 öcsit, és azzal tudok majd játszani jokat. (jah, igen, nem vagy stargate fan, csak kicsit :D)
  • VRSDM
    erről van szó, én a sokszázezresfelszerelésem van és fasza vagyok , srácokkal érzem ugyan ezt, mikor begyalázom a well-emmel, ez nem magamra egozás meg nagyképűség. ez tény, a jó technika mindennél fontosabb. -.-