29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#5522 kaksi -
#5521 némelyik működik, inkább a helyes megfogalmazás. -
CseNo #5520 Lőttem valamelyik nap Well fegyverekkel, megdöbbentem milyen erősek voltak. Ezek szériahibásak? Mert hallottam hogy némelyik nagyon rossz. -
#5519 JG-t keress! -
#5518 well = kuka..... -
#5517 ez a fegyver szerintetek milyen?nekem jónak tünik -
#5516 hát azt gondolom,meg olyan helyeken ahol egy hatszá so háomszá,az arcára sem emlékeznék 2 perc múlva -
#5515 de a garit ott felejtsd el ;] -
#5514 köszi:) -
#5513 kőbányai-újpesti-ecseri ;] és még sorolhatnám -
#5512 mármint milyen nagyobb piacokra gondolsz? -
#5511 nézz körül a nagyobb piacokon mert a múlt héten volt egy csomó mindenük...(sima AK47-is..igaz az cyma)
de ha nem csak AK-ban gondolkozol, volt kinn JG G36C,MP5A4,AKbeta..és a többi ami általában van...Cyma AK47,MP5,...Well fegyverek(gondolom ez nem érdekel ,csak megemlítettem)..szóval érdemes körülnézni... -
#5510 majd lesz. -
#5509 airsoftware-ről eltünk minden amit kinéztem magamnak:( rendes ak47 sincsen:( -
#5508 -
neuro #5507 Holnap Operation Dogtag @ Kunduz, Afghanistan :)
-
#5506 hello! sansei maszkot vennék olcson! használt is jó! aki tud az irjon a emailemre: [email protected] -
#5505 kint van a galéria lehet nézegetni a képeket :) -
CseNo #5504 Ja rendben :) Ott lehet van ismerősöm is. -
#5503 hát ha miskolcra megyünk akkor a miskolciaknak kell szólni azt ők szervezik.
itt láttod mikor mi van -
CseNo #5502 Szólhatnál Punker amikor Miskolcra mentek, én is benne lennék a mókában ha szabad :) Bár most a nyár eleje elég húzós, nem nagyon érek rá.. -
#5501 hat van 1-2 ember aki szoszerint 1 idiota seggfej, es azok cseszik el mindenkinem a hangulatat. nem akarok nevet irni, de a srac mar regota jatszik, szinte mondenhol ott van es az atyaistennek kepzeli magat. multkor platoonon is o csinalta a fesztival, de olyan hangnemben es stilusba, hogy szivem szerint tarkon csaptam volna 1 szivlapattal, persze raadasul igaza sem volt. na az iyleneket kene rendbetenni hiaba oreg roka, amig nem tud viselkedni maradjon otthon. -
#5500 mondta más is, én érdről nem jöttel el soha úgy hogy megbántam volna az utazást, mind élveztem, de azóta amit látok a játékkiírásoknál :( -
#5499 hát igen, akkor nagyjából tudod mi volt a helyzet itt 3 éve mikor elkezdtem. Azóta csak szaródik el.. -
#5498 csatlakozom, ahányszor elmegyek nagyjátékra mindig érnek szájbavágások, bezzeg ha összeülünk 15-20 an ismerősök és játszunk egy komolyat, máris gazdagodtam pár emlékkel, addig a lányok megcsinálják bográcsban a kaját a pálya szélén ... és egy remek nap áll mögöttünk... -
#5497 hát nem tom mi van pesten, mióta a fórumon csak anyázós játék utáni élmények vannak kiírva miskolcra járunk oda vissza, ilyen kis baráti hangulatú játékok mennek ami után az ellenfél csapatok együtt ülnek be az első kocsmába, vagy volt nyársalás, bográcsozás, lehet nincs olyan sok ember mint 1 érdi játékon, viszont a hangulat maximális :) -
#5496 Nem egyszeri probléma, pont ezt írtam... -
#5495 nagyjátékon emlékeim szerint a biztonsági szabályok el vannak még 1x mondva, szemüveg maszk levétele dobatás el lett mondva szerintem akkor is, ez az ablakon kidugom a fegyvert nem. nem volt belőle komoly gond, utólag felhívtuk rá a figyelmet valszeg köv alkalommal már tudni fogja. -
#5494 Az első játék nem mentesít senkit a szabályok tudása és betartása alól. Nem íratlan szabály (sőt, az hogy egy régebbi játékos ezt írja, aggasztó) MASZ-ba le van írva (5.b), nem véletlenül. Oké sajnálja Xing, most nem a tovább baszogatás miatt mondom, hanem azért mert egy nagyjátékra kijöhet akár 10 új ember is, és ha azok sem tudják, előbb utóbb tényleg baj lesz.
Ez a szar látjátok, ahogy bővül az airsoft ""közösség"", úgy hígul és lesz egyre veszélyesebb, vagy kevésbé élvezhetőbb a játék. Xing első játéka után megtudta ezt, még a jobbik eset, rengetegen vannak akik fórumot se olvasnak sem itt, sem softair-en, és csak sokadik játék után, menet közben alakul ki bennük a szabályzat körvonala... -
#5493 -
#5492 softair ftp-n van divx-es verzió. -
#5491 oké -
oldskoolpocok #5490 Hallott már valaki a Boyi SPR-jéről? Sajnos még alig van róla vmi információ, de jónak igérkezik, mert ez is "full metal" szériás lesz. Kíváncsian várom az árát. Jah és a link, második bejegyzés: link -
CseNo #5489 Igen jó kis videó. Egyszer kisurranok már én is Miskolcra. Lusta vagyok az a baj :S Pedig csak 60 km. -
#5488 nem tudom, lehet kint lesz majd vadkan oldalon. -
#5487 Máshonnan nem lehet letölteni? -
oldskoolpocok #5486 okés, köszi. -
#5485 nem tom, nincs kiírva a film végén? esetleg írj Jabi-nak a vadkan fórumon és megmondja mit csinált :) -
oldskoolpocok #5484 ez kurva jó lett. mi az első dal címe és előadója? xD -
#5483 Woodland outpost vid.