29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• DannyL
    kaksi
  • Punker
    némelyik működik, inkább a helyes megfogalmazás.
  • CseNo
    Lőttem valamelyik nap Well fegyverekkel, megdöbbentem milyen erősek voltak. Ezek szériahibásak? Mert hallottam hogy némelyik nagyon rossz.
  • Punker
    JG-t keress!
  • Punker
    well = kuka.....
  • bardocz
    ez a fegyver szerintetek milyen?nekem jónak tünik
  • bardocz
    hát azt gondolom,meg olyan helyeken ahol egy hatszá so háomszá,az arcára sem emlékeznék 2 perc múlva
  • VRSDM
    de a garit ott felejtsd el ;]
  • bardocz
    köszi:)
  • VRSDM
    kőbányai-újpesti-ecseri ;] és még sorolhatnám
  • bardocz
    mármint milyen nagyobb piacokra gondolsz?
  • öregharcsa
    nézz körül a nagyobb piacokon mert a múlt héten volt egy csomó mindenük...(sima AK47-is..igaz az cyma)
    de ha nem csak AK-ban gondolkozol, volt kinn JG G36C,MP5A4,AKbeta..és a többi ami általában van...Cyma AK47,MP5,...Well fegyverek(gondolom ez nem érdekel ,csak megemlítettem)..szóval érdemes körülnézni...
  • Punker
    majd lesz.
  • bardocz
    airsoftware-ről eltünk minden amit kinéztem magamnak:( rendes ak47 sincsen:(
  • Punker
  • neuro
    Holnap Operation Dogtag @ Kunduz, Afghanistan :)

• torque12
    hello! sansei maszkot vennék olcson! használt is jó! aki tud az irjon a emailemre: [email protected]
  • Punker
    kint van a galéria lehet nézegetni a képeket :)
  • CseNo
    Ja rendben :) Ott lehet van ismerősöm is.
  • Punker
    hát ha miskolcra megyünk akkor a miskolciaknak kell szólni azt ők szervezik.
    itt láttod mikor mi van
  • CseNo
    Szólhatnál Punker amikor Miskolcra mentek, én is benne lennék a mókában ha szabad :) Bár most a nyár eleje elég húzós, nem nagyon érek rá..
  • Mersant
    hat van 1-2 ember aki szoszerint 1 idiota seggfej, es azok cseszik el mindenkinem a hangulatat. nem akarok nevet irni, de a srac mar regota jatszik, szinte mondenhol ott van es az atyaistennek kepzeli magat. multkor platoonon is o csinalta a fesztival, de olyan hangnemben es stilusba, hogy szivem szerint tarkon csaptam volna 1 szivlapattal, persze raadasul igaza sem volt. na az iyleneket kene rendbetenni hiaba oreg roka, amig nem tud viselkedni maradjon otthon.
  • Punker
    mondta más is, én érdről nem jöttel el soha úgy hogy megbántam volna az utazást, mind élveztem, de azóta amit látok a játékkiírásoknál :(
  • ghost cb
    hát igen, akkor nagyjából tudod mi volt a helyzet itt 3 éve mikor elkezdtem. Azóta csak szaródik el..
  • VRSDM
    csatlakozom, ahányszor elmegyek nagyjátékra mindig érnek szájbavágások, bezzeg ha összeülünk 15-20 an ismerősök és játszunk egy komolyat, máris gazdagodtam pár emlékkel, addig a lányok megcsinálják bográcsban a kaját a pálya szélén ... és egy remek nap áll mögöttünk...
  • Punker
    hát nem tom mi van pesten, mióta a fórumon csak anyázós játék utáni élmények vannak kiírva miskolcra járunk oda vissza, ilyen kis baráti hangulatú játékok mennek ami után az ellenfél csapatok együtt ülnek be az első kocsmába, vagy volt nyársalás, bográcsozás, lehet nincs olyan sok ember mint 1 érdi játékon, viszont a hangulat maximális :)
  • ghost cb
    Nem egyszeri probléma, pont ezt írtam...
  • Punker
    nagyjátékon emlékeim szerint a biztonsági szabályok el vannak még 1x mondva, szemüveg maszk levétele dobatás el lett mondva szerintem akkor is, ez az ablakon kidugom a fegyvert nem. nem volt belőle komoly gond, utólag felhívtuk rá a figyelmet valszeg köv alkalommal már tudni fogja.
  • ghost cb
    Az első játék nem mentesít senkit a szabályok tudása és betartása alól. Nem íratlan szabály (sőt, az hogy egy régebbi játékos ezt írja, aggasztó) MASZ-ba le van írva (5.b), nem véletlenül. Oké sajnálja Xing, most nem a tovább baszogatás miatt mondom, hanem azért mert egy nagyjátékra kijöhet akár 10 új ember is, és ha azok sem tudják, előbb utóbb tényleg baj lesz.

Ez a szar látjátok, ahogy bővül az airsoft ""közösség"", úgy hígul és lesz egyre veszélyesebb, vagy kevésbé élvezhetőbb a játék. Xing első játéka után megtudta ezt, még a jobbik eset, rengetegen vannak akik fórumot se olvasnak sem itt, sem softair-en, és csak sokadik játék után, menet közben alakul ki bennük a szabályzat körvonala...
  • Glpetyus
  • Punker
    softair ftp-n van divx-es verzió.
  • Glpetyus
    oké
  • oldskoolpocok
    Hallott már valaki a Boyi SPR-jéről? Sajnos még alig van róla vmi információ, de jónak igérkezik, mert ez is "full metal" szériás lesz. Kíváncsian várom az árát. Jah és a link, második bejegyzés: link
  • CseNo
    Igen jó kis videó. Egyszer kisurranok már én is Miskolcra. Lusta vagyok az a baj :S Pedig csak 60 km.
  • Punker
    nem tudom, lehet kint lesz majd vadkan oldalon.
  • Glpetyus
    Máshonnan nem lehet letölteni?
  • oldskoolpocok
    okés, köszi.
  • Punker
    nem tom, nincs kiírva a film végén? esetleg írj Jabi-nak a vadkan fórumon és megmondja mit csinált :)
  • oldskoolpocok
    ez kurva jó lett. mi az első dal címe és előadója? xD
  • Punker
    Woodland outpost vid.