29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Elado Marui Glock 18C AEP

- Gravirozott fem szan,
    - tartalek 30as tar (tehat ossz 2db 30as van hozza)
    - tartalek 100as hosszu tar
    - tartalek aksi,
    - Alap marui tartozekok.
    Ar: 45 000 ft
    Erdeklodni: PM
  • DannyL
    Igen a ß alapjaira építették. Elég masszív darab, nem olyan zörgős műanyag mint a JG MP5-ösei és nem is lötyög semmi rajta. Jó fogása van nincs gagyi érzés.
  • CseNo
    Szárok... Tudok fogalmazni :D *szárakat*.
  • CseNo
    Tudok szerezni AKS-47-hez acél válltámasz szárokat! Van hangtompító(PBS-1 replika) és csőszájfék is. Akit érdeklne esetleg, az küldjön privát levelet! Képeket is tudok küldeni, mutatni!
  • Punker
    valahol azt mondták JG beta más csővel, azt meg szerintem bármikor ki tudsz próbálni ahol van 30+ ember, legalábbis elmúlt 3 hónapban nem láttam játékot ahol ne lett volna.
  • Reaper
    Köszi, de az adatait már én is láttam... Engem sokkal inkább az anyaga (minősége), súlya, megbízhatósága érdekelne. Úgy hallottam, hogy általánosságban a JG fegyók erősek és pontosak. Az ár/érték arány jónak tűnik eléggé, de azért nem lenne rossz vmi info első kézből...
  • oldskoolpocok
    - AK47 Airsoft AEG (Airsoft Electric Gun) Rifle
    - 350 FPS (0.2 g BB) / 150 - 200 Feet
    - Adjustable Hop Up
    - Full Metal Gear Box
    - 250 Round High Capacity Magazine Included
    - Safety Eyewear Included
    - 8.4V 1050 NiCD Battery and Charger Included
    - Completely Tokyo Marui Compatible (Magazine and Upgrades)
    - Made in China

miérdekel még? ugyan azt tudja sztem, mint az összes többi AK. jó, megbízható. JG. ennyi.
  • VRSDM
    nekem meg elég csúnya, nem kell rá az az első grip (vagy ki hogy hívja)
  • Reaper

Vkinek van már ilyenje (JG AK-47 Tactical)? Vélemény? Eléggé bejövős a cucc!
  • MuldR
    Kep van itt eleg, azota nem csinaltam rola:
    Review

Amugy a Kar mas, az nem slag. Arra ott az M4es, meg a SIG :)
  • oldskoolpocok
    hihi. akkor nézd őket egészséggel. nekem itt a Boyi SPR képei tetszenek, de amíg nincs róla egy normális review a hibákkal addig nem érdekel komolyabban.
  • VRSDM
    rólam volt szó [szin=red]
  • oldskoolpocok
    ARMY L85A1 képek, akinek tetszett, katt ide.
  • Punker
    Kar98-ról lökj már képet, mintha azzal te is egyszemű lettél volna a képeken :)
  • VRSDM
    na ez megint más, bocsánat na hogy helységharc és empéöt mániám van :)
    újra kell fogalmaznom, ha énis játszanék nagy tereken megint más lenne a hozzáállásom, igazat adok na :D

#5546 bb tömeg függő, de átlag 30méterre számíts
    #5547 szabad nem kommentálni? köf -.-
    [szin=red]
  • MuldR
    Nem kell oda semmilyen iranyzek. Elkezdesz locsolni, oszt nezed hova megy a BB :)
  • torque12
    helló mindenki! Azt szeretném kérdezni, hogy egy TM Beretta gbb-s fegyvernek mennyi a maximum lőtávja. köszi
  • Punker
    M14, G3 stb méretű fegyvert hogy fogod te 5 pontosan? a másik mi erdőben nagy nyílt placokkon játszunk.....
  • Mersant
    hat a red dot aztan az egvilagon semmit nem zar ki a terbol, pont ezert fejlesztettek ki, de te tudod...
  • VRSDM
    én spec nem szeretem se a reddotot se másféle optikákat, mivel (nekem) túl sokat kizár a térből, olyan mintha egy szemmel céloznék :S
    ha olyan nagy távokat lőne a fegyverem akkor aztmondom más tészta, de (nem egozás) kellő gyakorlással lehet jó kapáslövéseket leadni, szinte azonos pontossággal mintha célozgatnám, inkább belehúzok egy triplát még azis gyorsabb mintha céloznám, szvsz :$
    /maszkot meg épp ezért nem szeretem, hisz 5pontos fogás mellett, nem lehet célozni benne :S
  • ghost cb
    Nem csak a maszk miatt, egyszerűen a reflexirányzék előnyei miatt használják sokan.
  • Punker
    ez a saját példám, lehet egyszerűen csak optikai tuning is, de pl a viden látott acog replikák nem 4x távcsőként, hanem sima szálkeresztes reddot-ként szolgálnak.
  • kiskorúbézoltán #5540
    Értem, thx! A maszkra nem is gondoltam...
  • Punker
    reddot-ot látsz inkább, a maszk miatt nehezebb célozni azért érdemes használni, 50-60 méter fölött amúgy jól jön a távcső is kiszúrni a rejtőzködő népeket.
  • kiskorúbézoltán #5538
    Szevasztok!

Nem airsoft-ozok csak lenne egy kérdésem, megnéztem Punker videnyóját és sok csúzlin látok távcsövet. Ez miért van? A videnyón egészen közelről lövi a nép egymást, gondolom az airsoft sajátossága a kis lőtáv, így nem értem ezt a távcsöves dolgot.
  • oldskoolpocok
    Ehh wikipedián most olvastam pár érdekes dolgot Classic Army megjelenésekről:

Future

Classic Army's 2007 line up includes: (All are announced but release dates are unknown)

* Colt M1911A1
    * Glock 17
    * DS Arms SA58
    * ArmaLite AR-10 (CA-10)
    * AUG A3
    * RPK
    * Sig Arms 55* Series
    * M60E3 Machine Gun - To be released late 2007 to early 2008

azt a Glock 17et kivácsian várom. :O
  • Punker
    eBay topic
  • nemo19
    Lenne ne nagyon idióta kérésem/kérdésem.Arrol lenne szó hogy szokott-e valaki rendelni eBay-ről?Mert szeretnék kérni instrukciókat illetve segitséget mert lenne egy két dolog amit megszeretnék kintről rendelni de én ehez nagyon nem értek.Tudom hogy olyan mint vatera meg minden de nem akarok baromságot csinálni és kiszurni magammal mert elba**ok valamit.Köszöntem előre is.Üdv,Nemo
  • Punker
    és itt a vid
  • ghost cb
    keleti front 10-től van, ennyit tudok :)
  • VRSDM
    nemtudjátok melyik AS-bolt nyit legkorábban szombaton? 8óra az már tökélets lenne... lőszer kéne sürgősen :)
  • ghost cb
    "valszeg van olyan jó mint az eredeti..."
    Ezt most komolyan mondod? Loooll XDDDDDdd
  • Isegrim

JG M-16osról nincs, de tegnap vettem egy JG AUG-ot, annak az ABS műanayag borítűsa számomra kellemes meglepetés volt, erős, vastag, nehezen tudom elképzelni hogy bármi ártani tudna neki, kellően matt felülelt.. valszeg van olyan jó mint az eredeti... ez alapján szvsz a JG M16 sem lehet gáz, azt sokak dícsérik.
  • repvez
    Ugye akinek telik rá az tud játszani este is :D
    Airsoft by night
  • nemo19
    Hali!JG M16A3 ABS boritásárol valakinek van tapasztalata?Mennyire strapabíró maga a test?Nagyon olyan érzése van az embernek hogy "műanyag"?
    Köszi,Üdv.
  • CseNo
    Tudom hogy volt róla szó, én most lőttem először Well fegyverekkel, azért írtam amit írtam :)
  • öregharcsa
    kőbányain(bazár) nincs semmi...
    a 4 tigris ill az újpesti/újpalotai piac...esetleg a sárkány centerben vagy asia centerben...ja igen még a fáy utcai piacon is van...
  • Punker
    van még olyan gyártó ami nem csinál M14-est?
  • VRSDM
    már kibeszéltük régen, az én well-em is meglep embereket, hogy hoh, milyen erős, de énis láttam már olyat ami lassu és gyenge is volt, NAGYON. mázli kell hozzá.
  • DannyL
    Kicsit gagyi a készletforgásuk. Illetve a készlet az kiforog csak be nem forog utána. :)