29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#5682 utálok irígy lenni ,de most irígy vagyok mennyibe volt ez neked? -
#5681 Jobbulást!
A G36 nem az enyém csak pont itt volt :) de a miskolci fórumon van róla szép elemzés fém a belső 450 fölé is vitték átalakítva DMR-é, a G3-hoz direkt nem C-MAG-ot vettem, mert 1 csúnya, 2 sokkal kényelmetlenebb! -
CseNo #5680 Köszi -
#5679 jobbulást! -
CseNo #5678 Na jókor olvasom már a fórumot :D A csapat kint van, én nem mentem mert nagyon fáradt vagyok, meg tegnap kitört a lábam. Hogy a bokám eee. Most gyengélkedek. -
mstummer #5677 Ja a G3-as nagyon szép. C-MAG nem lett volna hozzá? -
mstummer #5676 Punker: A JG G36C-ről érdekelne a bővebb véleményed engem is :) Mondjuk egy összehasonlító elemzés a CA G36-ossal szemben :D Bátyámnak CA van, aztán gondolkozik egy JG-n is kizárólag CQB célokra. -
#5675 szep!:) -
#5674 Punker: JG G36C gearboxat szedted mar szet? valahol irtak hogy ebben mar fem csapagyak vannak, igaz ez? -
#5673 jah :)
Jó kis fegyver,erős,gyors,masszív....,asszem ezt megtartom -
#5672 a tücsökpöcs aljas 1 szerszám, de nagyon kényelmes :) -
#5671 Na,ezek közűl nálam a galaxy játszik :D
-
#5670 holnap miskolc? támadó vagy védő leszel? -
CseNo #5669 Beleszólok, lehet kretén módon úgyhogy bocs :D A magyar használ dob és csiga elnevezést, amelyet a tárban lévő lőszerek elhelyezkedése, és működése miatt különböztet meg. Az angol forma alapján hívja drum-nak, azaz dobnak. -
kiskorúbézoltán #5668 Angolul.:) -
#5667 mégis drum-ot írnak mindhez :) -
kiskorúbézoltán #5666 Igen, már egy ideje nem nagyon látni dobtárat. -
#5665 a magyar szaknyelv érdekességeit már kitárgyaltuk a golyószórós vitában :)
ennyi erővel akkor csak a ruszki Degtarev (vagy mi volt a neve) meg az angol vickers stb volt igazából dobtáras, mert az új cuccok közül szerintem egyiknél sincsenek szemben a lőszerek -
kiskorúbézoltán #5664 Igazad van, AS-nél más a rendszer, erre nem gondoltam, az igaziaknál azt nevezik dobtárak - a magyar szaknyelvben - ahol a lőszerek egymás felé néznek a tárban lövedékkel befelé, csigatárnál a löszerek egymással közel párhuzamosak, csak annyira állnak befelé amennyire a lőszerek alakja megköveteli. -
#5663 na akkor taníts, mert én azt hittem ebben más a belső szerkezet nem a klasszikus csiga mint a thomson-nál volt. -
kiskorúbézoltán #5662 Angolul igen, ott nem különböztetik meg, de magyarban a kettő nem ugyanaz. :) -
#5661 a hivatalos elnevezés drum, úgyhogy nekem az marad, a tied nem éles? :) -
kiskorúbézoltán #5660 Csiga, Punker, csigatár.... :))) Nekem AK-hoz van 75-ös, azzal már szép hosszú sorozatot lehet nyomni...:) -
#5659 holnap így fog kinézzni a kis édes :)
rajPk leszek miskolcon, a támadó sniperek dolga a rajPK-k levadászása, kénytelen leszek rájuk vágni az erdőt :) -
#5658 CA SAR Taktik Rifle II, vagyis G3-SG1 volt eredetileg, csak más bipod van most rajta (a gyári sajna rövid volt a dobtárhoz:) -
#5657 A legfelső egy...? -
#5656 unalmamban fotóztam 1-et az épp itthon levő H&K csúzlikról :)
CA G3-as
JG G36c
DE USP
Galaxy MP5k-PDW
-
csoola #5655 köszi -
#5654 Cyma AK47 0.28 ez 22-23 a vateran!! es a fix tusost inkabb ajanlom aksi elhelyezes miatt, meg nem torik le:P -
MuldR #5653 Oke, biztos front van. :(
WGC = http://www.wgcshop.com/ -
#5652 hétvégi játékokon vigyázzatok nagyon a tűzveszélyre, itt a CSerdő ahol játszottunk jópárszor éppen lángol :( -
CseNo #5651 Jaja, nekem a Well R-9-esen nincs félauto mód :S Szét kéne szedni, lusta vagyok, de úgyis mindig automata módban használom (pl. ezt a hibát leszámolva nagyon erős, masszív darab). Igaz, dísznek szántam, de épületben csak az MP5 lehet a párja :) -
MuldR #5650 wgc custom = www.wgc.com > AEG > WGC Custom.
Ez kimaradt -
MuldR #5649 Full fem elektromos most A!M (LB) vagy Boyi (D-Boys) van (marmint kinaiban)
www.rsov.com
www.gunnerairsoft.com
Esetleg tudom javasolni a wgc custom fegyokat. igaz 2x dragabb, de a minosege megalazza a CA/ICS/Marui-t is. Hihetetlenul szep/jo. Siman megeri az arat. -
#5648 0,27J-től értelmesek (MP5, AK47/s, AK 74, Glock 18c -
#5647 Na igen, én is őt néztem ki magamnak... Azt hallottam 0,3+nál már egész jók a cymák, ez mennyire igaz? -
#5646 inkább JG mint well. a well a leglutrisabb szerintem (bár saját tapasztalat hogy nagyon jókat, és nagyon rosszakat is kifoghatsz) JG nél jobb a minőségellenőrzés -
csoola #5645 sry nem figyeltem, ár kérdése azt akartam irni... szoval én iylen 20-25-ben gondolkodom, well r7-est talánt találok, vagy a jing gongot megnézem h nem-e adják egy 5össel ocsobban, bár még nem sürgös, csak körül akarok nézni, ugyis egy honap mire eldöntöm h veszek-e vagy nem, mert akkor kapok fizetést (nyári melo rulzz:D) -
tomi5534 #5644 Ok de mondj egy olyan oldalt ahol megkapom -
#5643 cyma 0,30 glock kell neked 10-11 ezer pénz körül megkapod kb.