29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
ludsimon #5722 Még egy kérdésem lenne, akkor a springes közül melyik a legerősebb pisztoly? A(z) www.airsoft.hu nézegettem springes pisztolyokat, de nem tudom melyik a legerősebb.
Ezek közül melyik szerintetek a legerősebb (messzebbre lövő) pisztoly:
TM Colt Double Eagle, hop up
TM Colt M1911A1 Gov, hop up
TM CZ 75, hop up
TM Glock17, hop up
TM H&K SOCOM MK23 hop up
TM H&K USP, HopUp
TM M92F Military Model, hop up
TM S&W PC356, hop up
TM SigSauer P.228, hop up
Vagy ne TM-et hanem valami más márkát?
Kérlek mondjatok valami erős pisztolyt!
-
ludsimon #5721 Köszi, de én nem játszok még, elképzelhető, hogy majd egyszer fogok, de én egyenlőre célráblára lődöznék. Meg még addig kell egy elsődleges fegyver is, nem csak egy másodlagos. -
#5720 a springessel pontosságban min 5-10 métert nyersz, azzal van 1 db pontos lövésed, aztán lekaszálnak 1 sorozattal..... -
#5719 a springes erosebb -
ludsimon #5718 Sziasztok! Szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen fegyvert vegyek. Mindenképpen pisztolyt akarok először. Erre a kettőre gondolam: Springest, vagy AEP-est. Melyik a legerősebb pisztoly ezekben a kategóriában?
Mindenképpen a legerősebbet szeretném. Messzire akarok ellőni, és pontosan, de pisztollyal! Köszönöm a válaszotokat. Üdv -
#5717 ftp.softair.hu -
#5716 Mi a softair ftp címe? Nem találom sehol. -
#5715 softair ftp-n van egy 1 órás Berget 5 videó, érdemes megnézzni! -
#5714 még szerencse hogy van téli kezelábas álca + ponchom (
amúgy még sose használtam 2éve nemvolt jó tél hozzá :D -
#5713 nem semmi terepen nyomják -
praksi #5712 köszi szépen, akkor sztem marad a CYMA Glock 18 -
#5711 kezdésnek vagy AEP vagy JG/Cyma kategória amivel már tudsz értelmesen is játszani. -
#5710 en a helyedben sporolnek meg 1 kicsit es olyan 23-30-ert vennek valami JG (Jing Gong) vagy Cyma AEG-et. ha nem csak celbaloni akarsz hanem jatszani is, akkor a springes fegyora felesleges penzt kiadni, mert utana ugyis veszel 1 AEGet.... -
#5709 shotgunnal vkit szájbalősz mehet fogorvoshoz:D
de szerintem ne springes fegyvert vegyél,elég nagy hátrány hogy azt kell huzogatni folyamatosan
-
praksi #5708 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni: kezdő vagyok, és nem tudom, milyen fegyverrel érdemes elkezdeni. Találtam párat, amelyek tetszenek külsőben meg árban, csak nem tudom, h milyenek, szeretném a véleményeteket kérni.
Franchi 3A shotgun (spring)
Smith &Wesson M3000 shotgun (spring)
Colt M4A1 és Colt MKIV
(ez a kettő egy csomagban van, mindkettő springes)
Glock 18C
(AEP)
néztem gáz töltésű pisztolyokat is, de egy ismerősöm lebeszélt róluk, mert hogy télen nehezebb őket használni. -
#5707 szintén... -
CseNo #5706 Nekem 2 AEP jön be, a CYMA Glock 18C és a DE USP :) -
neuro #5705 - a rugós olcsó és megbízható, a jobbak erősebbek mint az aep
- az aep kicsit drágább, de már tud félautomatán lőni
- a gázos a legerősebb, de legdrágább is
- ha célba akarsz otthon lövöldözni vagy olcsó másodlagos fegyver kell, akkor rugós
- ha még kezdő vagy, esetleg csak ritkán játszol, de szereztnél félautomatát akkor aep
- ha sok pénzed van, akkor gázos :) -
kvalentin #5704 Hello szerintetek melyik jobb, aeg aep vagy rugós vagy a gázüzemű? Melyikre érdemes beruházni?
Kispisztolyt szeretnék
-
#5703 hát a szeptember 2-őre biztos megyek, aszem legközelebb aug 12-én jönnek ők hozzánk. -
#5702 tisztában vagyok vele elhiheted , de nem az enyém így nem én döntöm el hogy mennyiért adom!!!! -
Xing #5701 Punker, mikor jösztök legközelebb Miskolcra? -
Xing #5700 Attól a perctől kezdve, hogy egy árut kihozol a boltból már nem ér annyit amennyiért vetted. Még bontatlanul sem :P -
#5699 keress rá neten. " operation irene " vannak ilyen AS-ben is ;] -
#5698 Na egy ilyet airsofttal megcsinálni álatt lenne.
Paintball war
(thx Mate) -
#5697 ...és? :) -
#5696 hát nem én döntök...én csak továbbítom a jóembernek...
Jacek:
neked megbocsájtok.. -
#5695 mar bocsi de 26-ert most is kapsz ujat bontatlant! -
#5694 ex-cyberg. oldalon mennyi új kínai fegyver van...
némelyik 30-50 %-ért többért,mint amennyibe amúgy kerűl :))
(jg beta=50K...stb) :o
Remélem G5-öst nem fognak árúlni,mert akkor minden 14 éves balfék azzal fog rohangálni :@ -
#5693 Kis türelemmel 27-ben el fogod tudni adni. ;) -
#5692 22-ért megveszem. -
#5691 mit nem értesz? azon kívül hogy a fólia le lett szedve vadi új a fegyver...
azért ennyi mert másikat akar venni abból a pénzből és senki nem írta hogy minimális alku ne férne bele...
egyébként is elfogyott uccsó darab volt belőle (szerinte)
na jó, neked 1 forintal olcsóbb, de csak mert te vagy az első hozzászóló -
#5690 eztcsakénnemértem? nem kötekedés, de ha egy forintossal sem olcsóbb akkor sztem mindenki vesz inkább egy újat. én pl. imádom letépni a dolgok fóliáját :] annak is van varázsa, aztán lehet csak én vagyok ilyen. -
#5689 Egy barátom megkért rakjam fel ide (is) a hírdetését!
Eladó egy CYMA 031 AK-74 minden tartozékával dobozával.
link
ára: 27.000ft amennyiért vette
a fegyver vadiúj(ma vette) csak a fólia lett lebontva a dobozáról...összesen kb 200 lövés lett leadva vele kipróbálás céljából
aksi nem lett feltöltve/formázva, egy másik fegyver aksijával lett kipróbálva.
eladás oka : kedves barátom (az istenbarma) szemrevételezés/megfogás nélkül megvette majd kibontás után közölte mégsem tetszik neki.
érdeklődni PÜ ill mail: [email protected]
vagy telefonon 0670-778-4130
üdv
ekrazit -
#5688 USP kurtaszép :) -
#5687 azt még könnyebben összeszedi az ember ,mint a fegyver árát (már aki). lizingelek vagy nemtudom :D -
#5686 váá kimászok az adósságból és beszerzek már vmi komolyabbat... fáj a szívem amikor nézem a fegyókat meg a videókat :\
amúgy tud vki olyan boltot ahol a szürke-fehér kombináció terepmintás szövet van méterre? varrodánk van ,de eddig nem találtunk... -
#5685 tárak, optika a drága cucc igazából:
3 low cap 12 ezer, csigatár 17 ezer, ACOG 18 ezer. -
#5684 akkor az a G3 igen finom lehet :) -
#5683 hát sokba, a G3-assal 200 körül járok, és most jön az extra kiadás még, hétvégén az előagyat megtörtem, valszeg eredetit fogok ráfaragni. vagy RIS-es átalakítás HK21 mintára, de az kb egy kínai fegyver árába lesz akkor.
az MP5k 23k, az USP 14,5k volt