29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#5762 és öregharcsa, elnézést ha megsértettelek vmivel, de szerinted 6,5 fél év alatt hányszor válaszoltam ugynazokra a kérdésekre, hány ostoba kérdésre, hány olyanra amikor valaki 10 sort sem olvasott vissza?
engedtessék már meg nekem néha, hogy én is legyek hülye :) -
#5761 a legnygaoobb préblémám egyébként a bannerban linkelt fórummal és ezzel is, hogy nem elég tematikus
szal ömlesztve vannak az infok, abból kell bogarásszak
egyébként pedig jelenleg csak az eljátszottam a gondolattal fázisban vagyok, és ha tényleg komolyan fogom gondoloni, akkor rendesen utánanézek mindennek, ahogy szoktam, szal öregharcsa, nem kell aggódnod :) -
#5760 Punker, tévedésben vagy, nem sértettél meg semmivel :)
max annyi volt, te moderátor voltál én nem
és én alapvetően nem kedvelem a moderátorokat, hatalommániásnak tartom őket, bár azért kiderült ez mégsem teljesen igaz, sőt van nekik nomrális emberi oldaluk is :) ez rólad a harverben kidrült pár éve (meg gondolom rólam is, hogy mégsem vagyok akkora faszkalap :)))) -
#5759 ja értem
szal te megmagyarázod nekem, hogy működik ez a fórum
nekem, aki itt van a kezdetektől
egyébként meg nem kérek senkit hogy válasuoljon, aki nem akar nem válaszol, ennyi -
praksi #5758 voltam ma a Keleti Frontban, sikeresen elhoztam az utolsó CYMA Glock-ot :-)
most délután lőttem vele (kb. 6-7 tárat), már értem, miért dícsérik annyira :-) -
#5757 ááááá elviccelődünk mi :) -
#5756 ajaj...akkor lesz kapsz... -
#5755 ismer ő engem pár éve megsértettem valamivel :) -
#5754 renben, beszélgethetsz bárkivel, de minek ha minden le van írva már vagy 100x..és elég fárasztó minden 1-es új embernek ezt leírogatni...előbb utóbb nem állnak veled szóba mert megunják a kérdéseidet....
nem basztatni akarlak ezzel, csak elmondom hogy ez hogyan müxik....és Punker még elég türelmes volt azt hiszem..
üdv -
#5753 "szokjad milyen újregnek lenni :) "
:DD -
#5752 hát pl rákeresel youtube-on airsoft-ra megláthatod milyen sérülést tud okozni (mindig vannak mazohista barmok) láthatod milyen maszkokban játszanak, láthatod hogy 1 komoly játék mennyire szervezett.
nincs nekem terhemre senki, csak gondoltam szokjad milyen újregnek lenni :) -
#5751 egyszerübb kérdezgetni :)
nézegethetem a videókat
de ad 1. meg kéne keresni
ad 2 megnézem, min változtat az bármin
ad 3 az érdeklődők már csak ilyenek, hülyeségeket kérdeznek
ad 4 nem tudom észrevetted e, szoktam irni a gumin kivül is, és akkor bizony válaszolgatok a legostobább kérdésekre is, ezerszer
olyanokra is, amikor nem olvasnak vissza pár sort sem, igaz arra kissé háklisan
sazl, szerintem nem kérdeztem még túl sokat
és gondoltam inkább beszélgetek veled erről, te ezt már jóideje csinálod
de szólj ha terhedre vagyok -
#5750 keresés utána olvasás? hány videót néztél meg? tippre 0 utánanézést csináltál mert elég gyorsan feltűntek volna a szemüveghez való maszkok stb.....
kezdem érteni miért a gumiban laksz :) -
#5749 van szemüvegre felvehető védőszemüveg, vagy olyan sisak, amin van műanyag rostély?
egyzser tényleg ki kéne probálni milyen "élesben" kis kommandózás, ugyanakkor a saszsemeimmel fix a hendikep -
#5748 agyatlan rohangálás a paint, fölösleges foglalkozni vele ez itt AS topic :) -
#5747 bár gondolom painballal sem frankó ha valakit eltalálsz fél méterről -
#5746 miért ":(" balesetet a felelőtlenség okoz 99%-ban. -
#5745 aha :( -
#5744 mondtam hogy nézz videót stb, a fegyverek gyengébbek de több maradandó sérülés tlehe tokozni vele mint a paintball-al. -
#5743 mire gondolsz? softair- fórumon keress rá. -
#5742 MASZ-t elolvastam :) jóez
de mondjuk nem gondoltam volna, hogy ki lehet vele ütni vkinek a fogát -
#5741 Punker, a kormányrendeletről tudsz adni linket -
#5740 mondjuk katt a banerra? -
#5739 mondjuk kéne rá laserscope is :) -
#5738 JG G36c az jó, amúgy kezdésképpen értelmes dolgokat MASZ-t olvasd el nézz meg 1-2 videót. -
#5737 ez pl. mennyire jó? G36C Metal Gear - V2 / G608MG -
#5736 hm találtam jó kis oldalt azt hiszem :)
www.softair-professional.de -
#5735 #5689 hsz-ben eladásra kínált AK-t eladtam...tehát aktualitását vesztette...
gondoltam szólok....
üdv -
#5734 a bmx-emre rá van írva hogy, "kizárólag közlekedésre alkalmas", a slipon-omra meg hogy utcai használatra alkalmatlan :D hát biztonság miatt...
/a srácok segítenek mit vegyél mit ne. mert könnyen ráfázhatsz. gondolom nem 1hétig akarsz lődösni :] -
#5733 még hangtompító is van? :o -
FFX #5732 nyílván úgy értette hogy az utcán ne lövöldözz össze vissza csak játékokon. -
#5731 "Always use eye-protection and never shoot this gun at any human or animal" ez is annyira nagy duma, mégis akkor mire jó egy ilyen, ha nem egymást lőni vele? :) -
#5730 nekem vmi jókis submachinegun kéne :)
de megjegyzem lövésem sincs az airsoftról, sohasem próbáltam ki, annyit tudok róla, hogy kevésbé szervezett, nem üt akkorát, mint a paint, nem is fog, stb
rákerestem google-ben első találat kihozott vmi 20 dolláros kütyüt gondolom ez a gagyiszar kategória lehet
link
nem mintha ilyet akarnék -
#5729 piacon 12-15e ft! (józsefvárosin) -
ludsimon #5728 Ebből azt veszem le, ebből a cikkből, nem tudom ki írta, de azt, hogy mondja, hogy mennyire neki nem tetszik, de a teljesítményével meg van elégedve. OK. Szerintem akkor fogok majd venni egy DE M81 USP AEP-et. -
#5727 hát nem győzött meg...de azért köszi a cikket...(meg úgysem komálom a Berettákat) -
#5726 azt mondják a DE Beretta még jobb lett mint az USP, cikk
amúgy nekem fogásra jobb az USP mint a Glock, nem bántam meg a cserét. -
#5725 több emberke véleménye szerint ez a fegyver a legjobb az AEP-ek közül:
itt egy teszt róla de ezen az oldalon megtalálod a cm030 glock 18c tesztjét is
DE M81 USP AEP -
ludsimon #5724 AEP-ekben melyik a legjobb pisztoly? (erősségre, távra, célzási pontosság, stb...) -
#5723 ezek ugyan olyan erosek, talan a hosszabb csovuek Socom 1 hajszalnyival erosebbek a tobbinel azzal meg ne mlottem, viszont ez baromi nagy, normal kezueknek kenyelmetlen. nalunk van USP, Glock17, Colt M1911 ugyan azt nyujtjak teljesitmenyben, szal azt vedd meg amelyik tetszik. nekem USP-m van szep es jo, viszont Glockot rovidebb uton lehet felhuzni es konynebb is.