29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• repvez
    honnan vennéd öket és mennyiért,mert én is ezek között vacilálok?
  • oldskoolpocok
    Jah, tőle venném holnap elvileg, ha nincs piacon elfogadható árban.
  • oldskoolpocok
    már elvileg találtam egyet eladót, de megnézem akkor köszönöm a Vadkan fórumot is! Köszönöm, hogy segítetek!
  • Punker
    Vadkanoknál van eladó Galaxy MP5
  • Belton
    Sztem akkor maradok a JG nel neztem videokat rola es sokan hasznaljak.
    Koszi az infot
  • mstummer
    Tudtátok h az airsoft mellett van egy új lövöldözős extrém sport kialakulóban? Lessétek végig: link :D

Az a Galaxy MP5 tényleg kapós volt. Csak a mi csapatunkból 3 ember pályázott rá :D
  • öregharcsa
    én csak nemrég vagyok benne(6hónap) de pont ezért vettem JG-t mert teljesen Marui kompatibilis!!!!
    alapból erősek nem kell sokat költeni rá ha alapfegyvert használsz, max árnézetni, kihézagoltatni...stb
    és mehetsz játszani vele...nekem már van 2db JG fegyverem és maximálisan meg vagyok velük elégedve..
    1: G36C
    2: AK47 Tactical
  • Belton
    Sziasztok Lenne egy kerdesem mejiket érdemesebb meg venni :
    JG M4A1(AEG)(gyarilag 350fps) vagy Dboys M4A1(AEG)(gyarilag 280fps) Anyit tudok hogy a Dboysos konyebben tovabb fejlesztheto mert Tokyo marui belso masolat, télleg ojan valaszoljon aki benne van mar egy ideje mert most akarok venni fegyvert es nem tudom hogy mejiket vegyem erosebbet viszont belsoleg talan gyengebet vagy gyengebet es belsore erosebbet Sztetek ??
    Koszi a valaszt elore is.
  • öregharcsa
    igen..elég gyorsak voltak..egyébként nincs mit..
  • oldskoolpocok
    a fene vigye el, már elvitték az MP5K-t. azért köszönöm szépen! jó vétel lett volna.
  • Mike
    világos
    hogy is kell irni?

és ebben mi az új info?

:D

asszem ha majd vásárlásra kerül a sor, megkérek valakit aki ismeri a járást meg a fegyókat is jöjjön már el velem, mert én nem értek hozzá (max azt tudom hogy a JG G36c 4,3 kg és nem 2)
  • Punker
    azért olcsó a kínain a cucc mert nincs rajta vám áfa stb sarc, ennyire egyszerű, én 14500-ér tvettem postával az USP-t a héten a kínain ugyanazt 11-ért vettek páran úgy hogy 3 db-ot elhoztak.
  • Mike
    namercsak pont erről a piacról volt szó

és akkor aznap nem kellett fiizetni? :)
  • Punker
    és ebben mi az új info? ismerős mesélte hogy az árus egyszerűen elrohant otthagyot tmindent, mert a büntetés töb blenne mint amennyiért az árút ő beszerezte :)
  • Mike
    Az APEH rapid csoportjai ma ellenőrzéseket tartottak a józsefvárosi kínai piacon. Az ellenőrök egyetlen esetben sem kaptak nyugtát a vásárlásaikról nyugtát.
  • Punker
    valszeg az lesz.
  • öregharcsa
    nem lehet hogy csak szorul valami a gearboxban??
    mert nekem a gagyi kínai aksi amit kaptam a BEKH33-hoz meg sem mozdítja de a G36C vígan megy vele több órán keresztül...
    azóta erősebb aksi van a BEHK-ban és vígan megy az is...(egy alapos átnézetés után)
  • Punker
    most szenvedek a saját tücskömmel, az aksija meg s emozdítja azt hittem a full gagyi kínai aksi a gond, de más fegyvert visz gond nélkül :(
  • öregharcsa
    most árul a Beczl a softairen egyet 19e ft-ért...

éles sarok meg azért zavarhatott be mert én arról jövök/megyek és ezért írtam így le...

íme a hírdetése .
    "Galaxy MP-5K PDW, dobozában, minden tartozákával, játékon nem volt. 320fps. 19.000FT "

ITT
  • oldskoolpocok
    okés, az V-ös kapu miatt én is arra gondoltam, de ezaz éles sarok, vhogy bezavart. de akkor okés. remélem lesz G MP5K PDW és ha lessz, akkor neki eshetek a projectemnek. majd teszek be képet, ha egyszer elkészül.
  • öregharcsa
    nem..ott nem mernek árúlni ilyen dolgokat ...ez a józsefvárosi 4 tigris piac...
  • oldskoolpocok
    ez ugye a Kőbányai bazár?
  • Mike at home
    igen, én vagyok, aki megtalált titeket, a miskolci Vadkanokak :)
  • Mike at home
    naja, aztán úgy járok mint az adiolas
    azért kérdeztem h megbízható e
    nem viccből :)
  • Punker
    általában igen :)
  • Mike at home
    na ja de úgy értem az van a dobozban, ami rá van írva
  • öregharcsa
    mondom pontosan hova kell menned:

a Könyves Kálmán kőrút utáni első megállónál leszálsz a 28-as villamosról(ha az éles sarok felöl jössz)
    bemész az első bejáraton (asszem V.-ös kapu) balra kb 50 méter valamelyik járható kis utcán és jobb oldalt egy kínai csajszi árulja a fegyvereket szép nagy mennyiségben...a piacon szinte egyeduralkodó a kínálatával ezért viszont nem igazán lehet vele alkudozni(volt akinek sikerült) kivéve ha jó napja van...a lényeg ne lássa rajtad mennyire szeretnéd azt a fegyvert...
    még valami...vele sréhen szembe egy nyomott pólókat áruló stand van(iron maiden,punk..stb pólók) így már könnyen be lehet azonosítani...
    egyébként tényleg nem átbaszós...de úgy menj ki hogy tudd mit szeretnél venni(alternatívákat is válassz!!)

üdv
  • Punker
    alkudni tudsz, átbaszni nem basznak át ha olvasni tudsz.
  • Mike
    ott hol?
    nem ismerem a piacokat
    nem basszák át az embert?
    vagy ismered a tagot?
  • öregharcsa
    jobbanjársz ha itthon veszed meg valahol (pl piac) mert kb annyira jön ki a rendelésed mintha itthon vennéd meg...+kb 3e ft..

nekem a JG G36C 27e ft-ban állt meg...itthon meg várás nélkül 30-32e ft...(ha van)
    a hét végére igérik a józsefvárosi piacon hogy lesz JG szállítmány..
  • Mike
    jó mondjuk azóta megtaláltam, tehát 2300ft/kg illetve +28% vám-áfa
  • Mike
    Rendelt már valaki a gunnerairsoft.com-ról?
    mennyi a szállítási költség?
    gondolom kell fizetnem vámot is meg áfát, illetve fegyver bevizsgálási dijat
    igzából 2-3 db fegyver kellene nekem (G36C vagy M4) érdemes egyzserre megvenni őket? így gondolom a szállítási költség nem lesz sokkal magasabb mintha egyenként rendelném meg, vagy mindegy?
  • Punker
    Egerben ahogy mindig, én Miskolcon vettem.
  • VRSDM
    punker? merre jársz? :D
  • oldskoolpocok
    Galaxy MP5K PDW-t hol lehet beszerezni, főleg Bp-en? Előre is köszi, ha valaki tud segíteni!!
  • praksi
    AK 47 bemutató :-)
  • öregharcsa

nem aggódok, nem sértettél meg, felőlem bármikor lehetsz hülye :) de ez már a te dolgod....

üdv
  • Mike at home
    tudtam hogy egyszer csak kinövöd ezt :) és megkomolyodsz
  • Mike at home
    :o
  • Punker
    na akkor 1 probláma megoldva tegnap este óta már nem vagyok moderátor....