29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Bexter

Ma lett kész :P
    vasárnap kezembe foghatom :D
  • Punker
    jó hát elöször jussunk ki a pályára :)
  • öregharcsa
    azt használd álló képeknél úgy szép lesz...mert ha mozogsz vele csak egy nagy maszat lesz belőle(ha mozgatod stabil legyen)...mondjuk ez függ a kamerától is hogy mennyire profi a cucc...(várom az eredményt...kíváncsi vagyok rá nagyon neked milyen lesz..)
  • Punker
    én szervezőként csak fotózni me gvideózni fogok, meg az extra pontokat elrejteni mint egyetlen semleges ember a terepen :)

na ja nem sokat akartam 1-2 alkalommal lenne poén az acog szép keresztje :)
  • öregharcsa
    de igen....viszont véletlenek vannak...
    vagy esetleg ti bevállahatjátok a dínóvadászatot...

túl jó képet nem fogsz kapni...én kipróbáltam...kicsi és élvezhetetlen viszont kreatív és szokatlan...(1x jópofa de nem kell eröltetni...)
  • Punker
    nem 1 oldalra kértétek magatokat? :)

most akarom kipróbálni a kamera szereti e ha az ACOG-ot elé fabrikálom :)
  • öregharcsa

de bazze az, a dínós....

(hétvégén dínólövészet lesz a jurassic parkban!?... )
  • Punker
    nem a dínós gyerek? :)
  • öregharcsa
    jééé egy újreges...

nem ismerős nektek valahonnan???
  • Punker
    decembertől idáig bírta min 50 ezer bb-t, szal rossz szavam nincs rá, a köv az a guarder kemény lesz támogatóba az biztos.
  • MuldR
    hard typet vegyel, az talan jobban birja. Amugy CA ilyen :)
  • xteecee
    Nálunk a Hawk kezében támogatás közben állt meg a stuki,
    eltört a rugesz benne
  • Punker
    meséltem hogy mit mondtak a hopup-omra?

Rozsi szerint rojtosra van szakadva (gyári CA volt) a támogatásnál a nagy darálások megették :)
  • MuldR
    Nah, kozben utanakerdeztem.
    Alapbol 300 FPSel jott a d-boys CQBR, felhuztak 350re, es azota 8000-et lott vele a srac gond nelkul.
    Most rendeltek egy ujat, kollegajanak, az 390 FPS-el jott !!!
    Az is gond nelkul mukodik. Raadasul adnak hozza egy hosszabb kulso csovet, szoval ha elunod a rovidet, csak le kell cserelni a csoveget, es kesz a hosszu, teljes meretu M4A1. Persze erdemes hozza egy hosszabb belso csovet is betenni, hogy ne csak design legyen :)

Ja, es jo nehez! :)
  • öregharcsa
    köszi az infot....
  • MuldR
    Van 2 sima M4A1 meg egy CQBR. A CQBRben az a fassag, hogy csak hatso sight van rajta :) Szoval nem lehet vele celozni. De azt ugyis reddotal illik hasznalni :)
    Igazan 1 dolgot tudok kifogasolni rajtuk, az a Trademark hianya. Amugy stabil 340 FPSt tol mindegyik, es a festesuk is rendben van.
    Nem latom a CAban a 40 000 ft tobbletet :)
  • öregharcsa
    ezek az új CQB-R jelölésűek??

csak azért kérdem, mert egy olyat is terveztem hogy megveszek, de eddig senki nem írt róla hogy milyen a fegyver...
  • nemo19
    Jaaaa értem.Akkor teljes mértékbe igazad van.Minek fizetnék 2-3x többet ha nincs köztük egetrengető különbség.Köszönöm az infokat.Akkor szerintem "átnyergelek" a DBoys/Boyi-hoz:)
  • MuldR
    Japanra? A WGC sem japan. GP termekekbol pakoljak ossze, az meg hong kongi. Nehogy azt hidd, hogy akkora a kulonbseg a japanok javara. Konkretan a marui muanyag, azt nem vennek, ami mas es japan: Inokatsu. Na az meg megfizethetetlen (800-1000 USD) STAR de az meg nem jobb mint egy GP/WGC/CA, szoval minek. :)
    Talan a veszpremiek oldalan mar van boyirol review. Mindenesetre a csapatban van 3 es nagyon jol muzsikalnak :)
  • nemo19
    Ezeken én is gondolkoztam de most jelenleg egy JG M16A4-em van és ha ezt leváltanám akkor mindenféleképpen japán terméket választanék helyette.De mire ez eldől addig még sok víz lefolyik a Dunán és lehet addig lesznek magyar review-ok is a Boyi M4-eseiről.Köszi a segitséget még1x.
  • MuldR
    Esetleg tudom javasolni a Boyi (D-boys) uj szerias full metal M4eseit.
    Nagyon jok es fele annyiba kerul mint a WGC, es harmad annyiba mint a tobbi gyartoe.
  • nemo19
    Köszönöm a kimerítő választ!Ahogy meglesz rá a keret ruházok is be egy WGC Custom-ra.Köszi még1x.Üdv,Nemo
  • MuldR
    Szoval, az M4A1 New type kapott egy systema M130 as rugot, se tuningcso, semmi valtoztatas: 420-425 FPS. Ezzel is ellottek mar parezret, es meg nem volt baja.
  • MuldR
    WGC Custom fegyok.
    Eddig volt:
    M16A1+M203
    M16A2
    Csapattarsaknak:
    M16A1
    M4A1 New Type.

Kivul belul nagyon szep/jo, de sajnos mostmar WGCnel is gyorsan szerelik ossze.
    Hibak:
    M16A1+M203: Semmi hiba nem volt, 360 FPS. Aksi: SANYO 2400 mAh NiCd
    M16A2: Belso cso rosszul volt rogzitve, 2ik jatekon kicsuszott jatek kozben!!! Hopup szorult, ugy raktak be, hogy feszult. Hopup kis muanyag "patko" fulecskei lenyirva. Dobozbol 390 FPS. Aksi: GP 3300 mAh NiMH.
    M16A1: Hopup kis muanyag "patko" fulecskei lenyirva. Alapbol ha jol emlekszem 360 FPS volt. Kapott egy tuningot:
    - Guarder Bore Up cylinder+Cylinder head, Piston, piston head
    - Guarder steel fogaskerekek (mondjuk az eredeti GRS is steel ami benne van. Nem tudjuk mit birna el, majd most lesz kiprobalva, mert az enyembe megy az M130as rugo)
    - Systema 6.04 cso
    - Guarder M150 rugo
    - 560 FPS lett a vege. Azota valami 2000 BB volt ellove vele hiba nelkul. Aksi: Conrad 3300 mAh NiMH
    M4A1 New type: Egyidoben jott az en M16A2-esemmel. Azota a srac nem irt semmit, hogy barmi baj lenne vele. Aksi: SANYO 1700 mAh NiCd
    Ez az M4 nemtom kapott-e tuningot. Egy ora mulva beszelek Dave-el e smegkerdezem megturta-e.

A lenyeg: a WGC custom fegyok nagyon jok. Kulso/belso nagyon popec. Egyetlen baj, hogy kapkodnak, szoval ha megjon, szet kell szedni es ujra osszerakni+hopupot jol megvizsgalni.
    A Gearboxaval meg egyiknek sem volt problema.
    M4 hez SANYO 1700 mAh mini type NiCd-t vegyel. nunchaku, chain vagy V-shaped. Mindharom jo bele. M4hez ez a legjobb! (kiveve ha Crane Stockos, mert abba ilyen 2200-2400 as szornyetegek is belemennek :)
  • DannyL
    pulse rifle ala Ripley :)
  • Punker
    200k körül.
  • OrioN the S
    Ez nowarba van nem? :d elég durva... Amúgy mennyibe fáj? Nem kérdeztem meg...
  • Mersant
    köszi igy mar konynebb lesz valasztani
  • öregharcsa
    nekem ez az álmom...szerencsére kapható de kissé zúzós ára van...

• praksi
    hát, a műanyag olcsóbb, és szinte minden utcasarkon megkapható, szal egyszerre akár többed is lehet; hátránya, h ha nagy rugód van, azt nem bírja el, csak újonnan jó, és ciki vele társaságban megjelenni
  • Mersant
    meg nem volt egyik sem, melyiket ajanlod? review-kat olvastam, abban a femet javasoljak....de telen nem reped a gearboxa?!
  • praksi
    fém v műanyag bnő?
  • DannyL
  • praksi
    ez most úgy van, h apám adott pénzt, h kifizessem a főbérlőmet, na abból vettem az mp5-t is :-)
    ma is elmentem volna kaját venni, hát nem egy szereléksínnel jöttem haza?? :D
  • mstummer
    bizonyos helyeken olyan is kapható :D :D :D
  • DannyL
    Lediplomázol, találsz egy állást és nincs megállás. Kaja helyett is BB-t fogsz venni. :D
  • Mersant
    hasznalt baratno nem volt?!1 oylan kekszemu feketehajura gondoltam...
  • praksi
    olvastam, de az egyelőre még odébb van. majd ha lediplomázok és befutott mérnök leszek, akkor visszatérek a témára :-)
  • Punker
    softair-en volt használt CA G3-as.
  • praksi
    ma voltam a 44-esnél, az álom vagy egy G3, vagy egy SL8.
    ja, meg egy barátnő, aki elviseli ezt a sok hülyeséget :-)