Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
ha meg bebolondulok és komolyan neki akarok kezdeni akkor G36C vagy SA80 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Punker
G43? német fegyverek szebbek 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Maruinak van AEG M1A1 Thompsonja, meg láttam már gázos Kar98-at is valamelyik oldalon. Nekem egy automata Garand kellene, vagy egy rugós Lee-Enfield 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Nagy különbség nincs közöttük. De keress rá a neten tesztekre, azokból sokminden kiderül.
Tuningolni nem nagyon lehet a mûanyag gearboxos fegyvereket, mert az erõsebb rugó széthajtja a fogaskerekeket. De azért apróságokat lehet rajtuk javítgatni: http://veszprem.softair.hu/chineasetuning.html

Punker
nekem igazából valami jó kis 2. vh-s csúzli kéne 😊

repvez
Rugosat nem akarok sztem pont az a legnagyobb az egészben hogy lehet sorozatot löni velük.
Amugy én is ezt a két gyártot néztem csak nem tudom hogy a linkelt oldalrol a hasonlo áruak közül melyiknek jobb az ár/érték aránya ill. teljesitménye.Vagy hogy mennyire lehet megbütykölni öket.
akkor kezdésnek vagy kipróbálni vegyetek egy-egy cyma vagy double eagle puskát esetleg valami olcsó 5000ft-os rugósat

de vigyázzatok mert nagyon könnyen rá lehet kattanni a dologra 😊

Seaweed
Ereje nem igazan erdekel! Sokkal inkabb a minosege, kinezete 😊
ha az ereje erdekelne legpuskat vennek:

repvez
Egyenlöre még csak probaképen szeretnék beszerezni egyet.Tehát még semmilyen csapat meg pálya csak ugy szorakozáshoz és hátha megtetszik a többieknek is .
a fegyver minõségének és erejének csak a pénztárca szab határt 😊

Seaweed
Haz az altalam vagyott fegyvereken az fem ami az igazin is az*! (airsoft verzion magnezium)!
*.: kivetel az elol a csohovedo, mert az muanyag az igazin meg alu..

Illetve ha jol tudom (ezt irjak!) a Marui M4/M16 szeriajanak a tok resze fem mint z igazi (6061-es alu)...
Használhatók, de az esélyed attól függ, hogy kik ellen és milyen pályán játszotok. Az olcsóbb fegyvereknek sajna nem túl nagy a lõtávja és az ereje, de ha jól taktikáztok vagy épületben, sûrû erdõben lövöldöztök, akkor nincs nagy különbség a puskák között. Inkább az számít, hogy automatád vagy rugósod van-e.

Punker
kezdõként nem akarok rögtön drága csúzlit venni.

repvez
Azért ezek a 10k-s cuccok is használhatok?
Punker
szerintem jövõhét, ha kifizettem az asztalost nyilatkozok 😊

majd keress emailben, privátban vagy telefonon ha aktuális lesz a dolog 😊

Punker
oksa majd még megdumáljuk ok?

Faiskola u. 10. II/32 (32-es kapucsengõ)
ma este szerintem itthon leszek, utánna már csak vasárnap érek rá
tel: 30-383-5006

szerintem legközelebb már csak jövõhéten játszunk, mert mindenki elhúzott nyaralni, de heti egy lövöldözés mindenképpen összejön vagy a császár erdõben vagy Egerszóláton a CQB istállóban 😊)

Punker
mikor hova? mikor mentek játszani?

lehet 😊 ha érdekel gyere át és próbáld ki valamikor

Punker
lehet tesztelni fizetés elött? 😊

Cyma CM.023 MP5
akku + töltõ, tisztítópálca, gyorstöltõ, egy normál tár (23bb) + egy hicap tár (kb 150bb), red dot + szereléksín, szíj, doboz, hangtompító (utánzat)

Egy teszt: http://veszprem.softair.hu/cymacm023.html

A cikkben említett tusrögzítõ hiba már ki lett javítva, jobb mint az eredeti, illetve a hangtompító/lángrejtõ mûanyag menetes toldalékot is kicseréltem alumíniumra.

Ajánott lõszer: 0.2g
Ára: 8000HUF

Szinte minden fegyver külsõ tokja mûanyag, még a Maruinak is. A full fém kivitelû Classic Army fegyverek ára pedig 120-150000Ft-nál kezdõdnek.
A Cyma és Double Eagle Kalsnyikovok ugyan kívülrõl fémbõl vannak, de az csak egy vékony fémlemez, semmivel sem erõsebb, mint mondjuk a jó minõségû ABS mûanyag. Bár meg kell mondani, hogy nagyon jól néz ki 😊

Az egyik srácnak van egy AK-ja és nagyon meggyõzõ, bár egy egész napos harc után ilyen hõségben már felemelni is alig tudja 😊)

Punker
8k? képet plz.

Seaweed
De ezek mind muanyag testel vanak "magaldva" ha jol veszem ki?! (Kivetel talan ha jol nezem az AK-47) (eleg kesze-kusza az a weblap...)
a második generáció itt azt jelentheti, hogy a ver.2 típusú marui gearbox van benne lemásolva - de sajna csak mûanyagból

az olcsóbb cuccok közül a cyma 028-as AK-47 és a fém gearboxos MP5 a nagyon jó, illetve a Wellfire R6, R7, R8 - ezek 30000Ft körüli áron vannak az eshock.hu-n

amik még elmennek minõségben mûanyag gearboxal az a Cyma.023-as MP5, a Both Elephant XM8 és Steyr AUG.

én is jövõ héten rendelek egy Well R6-os M4-et, a Cyma MP5-öst meg megpróbálom eladni 8000Ft-ért

Seaweed
Hogy-hogy mar en is?! 😉 Regota szeretnek..de mindig masra koltom el a penzem..es ettol meg ugyanugy szeretnek....majd egyszercsak..
repvez
Bocsi a link lemaradt:
airsoft
repvez
Ezekröl tud valaki valamilyen infot?
Föleg az AK-47-es az M4CQBR és a DE M83-asra lennék kiváncsi.
Az árukhoz képest mennyire jok ill a második generácios az azt jelenti hogy már fém bennük a gearbox?
Sajna én csak az ilyen árkategoriába tudok gondolkodni.
Bucser
má teis<#zavart2>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Seaweed
Kozben megtalaltam a valodi fegyver gyartojanak a honlapjat!
Seaweed
Seaweed
Nem az! Ez egy G&G GR300L/S fegyver es cirka 120K az ara....nekem nagyon bejon!
Ahogy nézem ez talán egy Systema custom fegyver lehet, 350-450FPS-el, Marui tuningolt gearbox-al. Nagyon jó kis cucc, egyetlen probléma vele az ára: 1020 USD. Ennyi pénzért vehetsz 3 TM puskát 😊

Seaweed
Amugy velemeny rola?!
Seaweed
Nem igazan ismerem a kezifegyvereket de ha jol tudom akkor ez egy LR300-as fegyver ami M4(vagy AR16 ?) modositas! Mar anno CS-s korszakom alatt belezugtam ebbe a fegyverbe de sajna sokat nem tudok rola...meg kene Cifu mestert kerdezni o tobbet tud ezekrol!
és ez mi egyébként? 😊 valami M4 mod vagy egy izraeli másolat?

Seaweed
Hali
Ilyet szeretnek majd magamnak(rovidcsovut), ha egyszer vegre odajutok hogy veszek Airsoft fegyvert....persze a penzt mindig elkoltom masra...de egyszercsak majd utolerem magam 😄

<#finom><#finom><#finom>

meg ilyet...de ez nem is lehet kerdes hogy ilyenem lesz egyszer az tuti! (SVD foreva! <#worship>)

hmm az a baj, hogy a tartalék, kezdõ fegyvereken már mindenki túladott, de majd megoldjuk valahogy...

Punker
nincs

Hát, pont a hétvégén kaptak el minket a vadõrök, úgyhogy most nincs pályánk. De már dolgozunk az ügyön 😊

Szerintem max a jövõ hét végén biztosan kimegyünk lövöldözni valahová, ha tényleg van kedved kijönni akkor majd szólok elõtte. Fegyvered van?

Punker
mikor nyomjátok? egyszer kimennék én is 😊

az egri airsoft csapatunk: agriacommando

repro
feet pro secundum
sebesség.
1 FPS = 1 láb/sec = 0.3048 méter/sec = 1.09728 km/h

N0 TXT TLK PLZ!4!

oh télleg nem talált. sorry
na mostmár normálisan: Thunderbird AS Team

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--

tudna nekem vki infót adni a Well MR-733 nevû Spring puskáról?

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

nem a computer játékra értem

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

hülye kérdés: Mi az FPS?<#gun><#confused><#banplz>

Ez a link nem talált<#crazya> <#violent><#rinya>

HY ALL!
Én meg még pár srác alakítottunk egy csapatot.
A csapat neve Thunderbird AS Team. Ha érdekel valakit az oldalunk akkor itt a címe: http://thunderbirdteal.gportal.hu

--::REAL MADRID 4EVER!!!::--