Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Képet nézzétek meg a www.cybergun.hu
-spring
-FAMAS

Gyártó: CyberGun
Típus: FAMAS
Mûködési elv: spring (rugós)
Lövedék kezdõsebessége:
92 m/mp (0,12 g lõszerrel)
Max. lõtáv: kb. 52 m!
Tárkapacitás: 45 db 6 mm BB lõszer
Anyaga: ABS mûanyag
Kaliber: 6 mm BB golyó
BAX: igen
Méretarány: 1:1
Hossza: 760 mm
Tömege: kb. 2000 g

ha ennyire ellenkezel akkor miért kérdezted meg ?

Punker
xy kínai dzsunka gyártó.....hulladék sz@r dísznek se jó kategória.

igazából mivel rosszul linkelted nem tudjuk mit akartál de cybergun csak az lehet 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

http://www.cybergun.hu/catalog/i.php-Akkor ezt ki gyártja?
Seaweed
Ha en azt irom le egy weblapra hogy en szartam a spanyolviaszt akkor marpedig az ugy VAN es nincs ellenvetes! <#ravasz1>
Punker
na akkor mégegyszer a cbyergun nem gyárt fegyvereket!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ez nem ujra csomagolt!
de ezt õk gyártották!
Punker
kerüld mint a tüzet! cybergun kínai fegyvereket csomagol át és adja 3x-os áron, amúgy springes cucc az springes játékra való.

Bocsánat de szeretnék kérdezni pár dolgot!Remélem tudtok segíteni!
a CyberGun jó minõségnek számít?A CyberGun FAMAS(Spring) megállja a helyét a játékban?
Fenrir
Köszi, mostmár egyre jobban hajlok az USP felé <#eljen>

A halál csupán a kezdet...

Seaweed
Jah tudom..csorgattam is a kepek lattan nyalamy ra, mikor meglattam a hirek kozt anno...<#smile>
cold-fire
nincsen 😄

\"Inkább hős egy pillanatig,mint rabszolga egy életen át!\"

cold-fire
Rigli-t köszönöm!

Mersant
nekem USP-m van, fasza, semmi gaz nincs vele, nem hajlik, nem torik, persze elejteni nem kell ,de ez az osszesre vonatkozil.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Punker
nem szól érte senki, csak téged lõnek le legtöbbször mert te vagy a legfeltûnõbb 😊

volt vagy 10 ember tegnap feketében......

ColdFire
Coldfiret és akkor én voltam 😄DD
cold company of h megvan még? 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

coldfire-t vagy riglit írjak ki a galériába fotósnak? 😊

:: www.airsoft-eger.hu :: www.warfighter.hu ::

Fenrir
Állat képek, úgy látom hogy azért nem nagyon illik egy ilyen helyre gyakorló/terepszínû ruha nélkül jönni (fekete mackós srác).

<#worship>

Ha van a gyakorlo alatt egy pulover, akkor mar nem nagyon erezni. Foleg ha fegyvert, camelbakot, pantot, tartaskat er, akkor semmit sem erzel belole. Egy ido utan raall az ember fule a BB pattanasara. Akkor ki tudod szurni, hogy eltalaltak. Persze vannak emberek, akik regota airsoftoznak, de valahogy nem akarjak meghallani ha eltalaljak oket. Sot olyan is van nyaron, hogy emberke ordit mert faj neki a talalat, de megy tovabb 😊

Ez sajnos benne van. Szerencsere nem ez a jellemzo.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hat az az MSG-90 kivetelesen nem csak hosszu, hanem az ero is meg van hozza. 500 FPS 😊 Raadasul full custom epitesu.

Franko, a linket is sikerult megtalalnom:

Airsoft AMD

cold-fire
Fegyverfüggõ. De általában érzed, ha mégsem akor meg hallod.

Van magyar AMD ASben. Kis szeriaban gyartjak, 1300 USD darabja.

OrioN the S
<#eljen><#eljen><#eljen>

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Papirzacsi
Srácok, hagy kérdezzem már meg ,hogy amikor ilyen vastagon vagytok felöltözve, mint itt az alábbi képen, akkor egy 30 méterrõl leadott lövésbõl mennyit éreztek amikor felsõ testen talál? Láttam itt korábban belinkelt képeket, ahol a cávónak nem volt foga, meg "beépült" a fülébe a bb, de egy távolról leadott lövést mennyire lehet a vastag ruházaton keresztül érezni? Vagy csak hallani lehet, hogy koppan a golyó?

Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)

ColdFire
nem, de amint látod engem is érdekel az airsoft, mivel ide írok 😉
😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

cold-fire
te voltáák kint tegnap?

ColdFire
névrokon, izlésrokon :o
fényképezés, airsoft, hmm... 😄DD

cold-fire
nem hittem volna, hogy ezen a téren is összefutunk Névrokonom 😄

cold-fire
ahamm 😊

ColdFire
mert te csináltad? :o

cold-fire
Fú csak nem én csináltam a fotókat 😄

ColdFire
jesszus van ám pukka :o

Punker

Fenrir
Értem, akkor végülis tökmindegy 😊

SOCOM jó lenne bár nekem nincs lapátkezem, ha az túl nagyon akkor USP.

Punker
az ABS is mûanyag.....

Fenrir
USP-re meg azt írják, hogy mûanyag az egész, kicsit félek tõle hogy megrepedhet/eltörhet.

Az ABS milyen anyag?

Mersant
ezt minden lövés után fel kell húzni, de csak akkor vegyél ilyet ha nagyon nagy kezed van, különben igen kényelmetlen lesz. ha kisebb a kezed ajánlom az USP-t vagy más hasonló méretû fegyót

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Fenrir
Kinéztem magamnak ezt a rugós Socomot.

Kérdésem az lenne, hogy a lövés technikailag hogyan megy? Minden egyes lövés után a rugót meg kell feszíteni a szánnal? Vagy ezt a mechnika az elsütés után megcsinálja?

Seaweed
otvar roman AK....AMD-t akarok...de azert dicseretes az Inokatsu-tol mar ez is!

Punker
érdekes volt az érdi játék 😊

mindenesetre hulla vagyok, szereléksín meg van már csak optika kell rá.

DannyL
up! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Olvastam, de Seaweed összegzése után nem vagyok benne biztos hogy a legobjektívebb összegzés! Azért köszi!
Punker
szép lassan jönnek ki a G3 verziók 😊

persze még mindig az enyém a legszebb 😊

Glpetyus

M4 RIS L <#szeret>

Kéréds ez a STAR cég a CA -hoz képest milyen cumókat gyárt? Drágább-olcsóbb? Minõség jobb-rosszabb?
ColdFire
m41 sg, szépis, nameg a neve miatt 😄DD

Glpetyus
Scar + Slr105 <#finom>