29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• degenerator
    én azért nem vettem paintballmaszkot, mert gyorsan bepárásodnak...
  • VRSDM
    M4A1-el játszom, az irányzéka dettó ua. (meg a két fegyver is szinte), és ....mód sem tudtam először játszani mikor AS maszkban voltam, de ízlések és pofonok (lehet mert betolt tussal játszottam volna :$)
  • torque12
    Azért nem lehet benne célozni mert nem tudsz a tusra ráhajolni teljesen. De ha van olyan magas a M16 irányzéka akkor jó...
  • DannyL
    Akkor használd azt, jó játékot. :)
  • SG rock
    Itt van airsoft védőmaszk a paintball maszkom kisebb, nemértem, hogy akkor abban miért lenne lehetetlen célozni :S, különben is ma fogtam M16A4-et a kezemben és maszkot felvettem, tök normálisan bele lehet nézni az irányékba.
  • degenerator
    oda megyek ma vagy holnap.
  • dbali
    Srácok látom nagyon megy az aksitéma...Én kb 15évig modelleztem és ajánlom hogy a 10-15-ezres aksikhoz nesajnáljátok a drágább toltot..keressetek toltot modellboltba...higgyétek el olyan aksit nemlehet osszehasonlitani egy jobb és egy gagyi toltovel toltve ég és fold!!!ha valakit bovebben érdekel én nemadok el de elmagyarázom a lényeget levé[email protected]
  • Adi
    keletibe nem voltál?:)
    múlthéten volt még nekik vagy 6
  • degenerator
    a 12 voltos töltő jó a 8.4 voltos akksihoz?
  • degenerator
    ma voltam a nowarban is, 44ben is, egyik helyen se volt automata töltő. nowarban akartak rámsózni egy 14ezreset, de az meg....
  • SG rock
    Ilyet már fogtam, nekem ez kézreálló!
  • Punker
    szerintem meg menj be 1 boltba fogj meg minél több fegyvert és azt vedd meg amelyik a legkényelemsebb számodra.
  • SG rock
    Na eldöntöttem ! :D Sztem ezt fogom majd megvenni : Jing Gong M16 A4 SPR
  • Punker
    elmegy kategória, kezdésnek jó.
  • SG rock
    Vélemény?
    Cyma AEG; AK-47 ( CM-028 )
  • Punker
    500 FPS-t elméletileg kibíró Nvader maszk lencséjét már lőtték be jó 20 méterről nekünk sajna :( de az valszeg anyag fáradás volt mert a lövés helyén kb 5 centi hosszú repedés lett.
  • VRSDM
    99.9 hogy nem, a maradék meg mindig ott kell hogy legyen a káoszelmélet alapján :]
  • SG rock
    De ugye a paintball maszkom thermolencséjét nem repeszti be az airsoft vagy ilyesmi?
  • bardocz
    így már érthető,de az előző számomra nem volt az
  • SG rock
    Kiveszem a paintball maszkomból a lencsét ! Azt a lencsét amit kivettem a maszkból felveszem airsofthoz ! És veszek még hozzá egy arcvédőt!
    Ebben mi nem érthető?
  • bardocz
    najó,én ezt nem értem:)
  • SG rock
    De! Azért veszem ki a lencsét amit felveszek! És veszek hozzá egy arcvédőt!
  • bardocz
    hogy mi? szemedet nem akarod védeni,vagy mi?
  • SG rock
    Nem zavaró az a rácsos izééé? Még azt lehet, hogy kiveszem a lencse részét a maszkból és egy arcvédőt még hozzá
  • dronkZero
    Paintballban célozni? :P Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ott sem tudtál. Na annyira airsoftban is menne. Csak azzal nem mész túl sokra.
  • Punker
    paintball-ban 1 vascsővel lövöldözöl össze vissza, itt meg 1 fegyver replika célzó rendszerét kell használnod, nem tudsz paintball maszkban vállhoz tartani.
  • MuldR
    Hat itt nem fogsz :)
  • SG rock
    de amugy nem menne tönkre tőle ha eltalálnák ? sztem lehet benne célozni... paintballnál is tudtam célozni.
  • Punker
    nem tudsz célozni benne.
  • SG rock
    Mert én paintballozok, csak airsftra szeretnék átváltani.
  • SG rock
    Paintball maszk nemjó airsofthoz?
  • CseNo
    Nekem 2 1100-as stick akku bír ki egy játékot, de én nem lövök pontos célzás nélkül. Egy nagyobb akksit csak a pofadék helyére lehetne rakni.
  • Punker
    120-as rugó és a stick aksi nem teljesen reális.
  • Laza
    Nekem Classic Army M15A4 Sportline-om van, es szemely szerint meg vagyok elegedve vele :)
    Ez a CA belepo szintu fegyvereinek egyike:
    http://www.youtube.com/watch?v=B5IaWxLyqfw
  • bardocz
    xd
  • DannyL
    Köszönjük a részletes és exakt elemzést.
  • dbali
    Srácok fegyobol csak a GP-t ajánlom...alapbol csapágyak.csapágyas rugovezeto,eros box,és alapbol 360FPS..
  • CseNo
    Talán egy 120-as rugóval már lehet valamit kezdeni vele. Én szeretem, de meg is bántam hogy megvettem. Inkább vettem volna egy MP5-öt vagy egy AKS-74U-t.
  • VRSDM
    távcsöves kinézet, gyakorlatilag a céljára totálisan alkalmatlan!
  • SG rock
    Amúgy ezzel mi a baj? Hogy érted, hogy kamu csúzli?