29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#8528 én azért nem vettem paintballmaszkot, mert gyorsan bepárásodnak... -
#8527 M4A1-el játszom, az irányzéka dettó ua. (meg a két fegyver is szinte), és ....mód sem tudtam először játszani mikor AS maszkban voltam, de ízlések és pofonok (lehet mert betolt tussal játszottam volna :$) -
#8526 Azért nem lehet benne célozni mert nem tudsz a tusra ráhajolni teljesen. De ha van olyan magas a M16 irányzéka akkor jó... -
#8525 Akkor használd azt, jó játékot. :) -
#8524 Itt van airsoft védőmaszk a paintball maszkom kisebb, nemértem, hogy akkor abban miért lenne lehetetlen célozni :S, különben is ma fogtam M16A4-et a kezemben és maszkot felvettem, tök normálisan bele lehet nézni az irányékba. -
#8523 oda megyek ma vagy holnap. -
dbali #8522 Srácok látom nagyon megy az aksitéma...Én kb 15évig modelleztem és ajánlom hogy a 10-15-ezres aksikhoz nesajnáljátok a drágább toltot..keressetek toltot modellboltba...higgyétek el olyan aksit nemlehet osszehasonlitani egy jobb és egy gagyi toltovel toltve ég és fold!!!ha valakit bovebben érdekel én nemadok el de elmagyarázom a lényeget levé[email protected] -
#8521 keletibe nem voltál?:)
múlthéten volt még nekik vagy 6 -
#8520 a 12 voltos töltő jó a 8.4 voltos akksihoz? -
#8519 ma voltam a nowarban is, 44ben is, egyik helyen se volt automata töltő. nowarban akartak rámsózni egy 14ezreset, de az meg.... -
#8518 Ilyet már fogtam, nekem ez kézreálló! -
#8517 szerintem meg menj be 1 boltba fogj meg minél több fegyvert és azt vedd meg amelyik a legkényelemsebb számodra. -
#8516 Na eldöntöttem ! :D Sztem ezt fogom majd megvenni : Jing Gong M16 A4 SPR -
#8515 elmegy kategória, kezdésnek jó. -
#8514 Vélemény?
Cyma AEG; AK-47 ( CM-028 ) -
#8513 500 FPS-t elméletileg kibíró Nvader maszk lencséjét már lőtték be jó 20 méterről nekünk sajna :( de az valszeg anyag fáradás volt mert a lövés helyén kb 5 centi hosszú repedés lett. -
#8512 99.9 hogy nem, a maradék meg mindig ott kell hogy legyen a káoszelmélet alapján :] -
#8511 De ugye a paintball maszkom thermolencséjét nem repeszti be az airsoft vagy ilyesmi? -
#8510 így már érthető,de az előző számomra nem volt az -
#8509 Kiveszem a paintball maszkomból a lencsét ! Azt a lencsét amit kivettem a maszkból felveszem airsofthoz ! És veszek még hozzá egy arcvédőt!
Ebben mi nem érthető? -
#8508 najó,én ezt nem értem:) -
#8507 De! Azért veszem ki a lencsét amit felveszek! És veszek hozzá egy arcvédőt! -
#8506 hogy mi? szemedet nem akarod védeni,vagy mi? -
#8505 Nem zavaró az a rácsos izééé? Még azt lehet, hogy kiveszem a lencse részét a maszkból és egy arcvédőt még hozzá -
#8504 Paintballban célozni? :P Fogalmazzunk inkább úgy, hogy ott sem tudtál. Na annyira airsoftban is menne. Csak azzal nem mész túl sokra. -
#8503 paintball-ban 1 vascsővel lövöldözöl össze vissza, itt meg 1 fegyver replika célzó rendszerét kell használnod, nem tudsz paintball maszkban vállhoz tartani. -
MuldR #8502 Hat itt nem fogsz :) -
#8501 de amugy nem menne tönkre tőle ha eltalálnák ? sztem lehet benne célozni... paintballnál is tudtam célozni. -
#8500 nem tudsz célozni benne. -
#8499 Mert én paintballozok, csak airsftra szeretnék átváltani. -
#8498 Paintball maszk nemjó airsofthoz? -
CseNo #8497 Nekem 2 1100-as stick akku bír ki egy játékot, de én nem lövök pontos célzás nélkül. Egy nagyobb akksit csak a pofadék helyére lehetne rakni. -
#8496 120-as rugó és a stick aksi nem teljesen reális. -
#8495 Nekem Classic Army M15A4 Sportline-om van, es szemely szerint meg vagyok elegedve vele :)
Ez a CA belepo szintu fegyvereinek egyike:
http://www.youtube.com/watch?v=B5IaWxLyqfw -
#8494 xd -
#8493 Köszönjük a részletes és exakt elemzést. -
dbali #8492 Srácok fegyobol csak a GP-t ajánlom...alapbol csapágyak.csapágyas rugovezeto,eros box,és alapbol 360FPS..
-
CseNo #8491 Talán egy 120-as rugóval már lehet valamit kezdeni vele. Én szeretem, de meg is bántam hogy megvettem. Inkább vettem volna egy MP5-öt vagy egy AKS-74U-t. -
#8490 távcsöves kinézet, gyakorlatilag a céljára totálisan alkalmatlan! -
#8489 Amúgy ezzel mi a baj? Hogy érted, hogy kamu csúzli?