Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Persze, nem vitatom, hogy minõségileg a(z egyik) legjobb gyártó. De árban azért nem CYMA.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Ettõl függetlenül szerintem egész szépen összerakott darab, ökörködni, meg ismerkedni a dologgal tökéletes volt. 😊
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Fú,én még Punkertõl vettem egy ilyet asszem 6K-ért,aztán egy havernak adtam ajándékba pár hónap múlva...jó biznisz volt :d
Vicc kategória,10 méter lõtáv,afölött el lehet sétálni a bb elõl.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
itt
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
majd kiderül mit veszek elõbb a fegyó legyen meg...
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
ha meg fáj csak mégjobban szeretem. egyébként nincs fless :]
u dont have to listen anybody else but me
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
VISnel szokott lenni, probald meg ott.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
azt olvasom maszkhoz érdemes céloptikát is venni
nem világos számomra az a sok szorzás jel
az 1x40 azt jelenti, hogy nuku nagyítás, és 40 mm
(ej ezt az egészet kezdem túlbonyolítani, úgy érzem)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha veszed mindenképpen próbáld ki hogy mennyire zavar a célzásban!!!
de tetszik, hogy van ellenzõje, rácsost nem akarok, a sensei-ek nem tetszenek, szal...
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Valami szutyok szemüvegben tolom egyébként, nulla dizájn, de legalább bírja. Csak éppen megõrülök tõle, mert három perc alatt párásodik tejfehér átlátszatlanná...
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
ezáltal a szem folyamatosan erõltetve van ami hosszútávon nem túl egészséges...
a fogakról meg annyit hogy nagyon drága pótolni és esztétikailag is szarul néznék ki ha kilövik elöl a fogaimat...egy darabig nem mosolyognék az tuti<#vigyor1>#vigyor1>
a jómultkor pont a maszknak köszönhettem hogy megmaradtak...olyan sorozatot kaptam véletlenül(tényleg véletlenül) az arcomba ha az nincs akkor most biztos hogy fog nélkül vigyorgok...
http://pspfilez.extra.hu/
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]