29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• MuldR
    Az enyemnek is keresztbe van igy varrva az orra de acelt az eletben nem latott.
  • DummyBoy
    De az ... ráadásul fatalpú is :)

Nnnna, a textiles baki, ha jó akkor bizonyítottan bírja 3 napig ezt:

• Punker
    "Bakancs:

Szükség van egy bakancsra. Az edzőcipőt felejtsétek el, főleg erdőben. A lényeg, hogy a lábbeli fogja, és tartsa a bokádat. Ez ad egy nagyfokú stabilitást, illetve védi a bokát, ha kint a terepen véletlenül megbotlunk, gödörbe lépünk, eltörik alattunk a fa. Na meg ha esős idő van, a jó bakancs, nem ázik be.

Apróságok: A swat formátumú bevetési bakancsok elsősorban sík terepre, betonra, padlóra, szőnyegre lettek tervezve. Jó a tapadásuk az ilyen felületen, kiváló a zajelnyelő képességük. Bármennyire is jók, nem az erdős területre találták ki őket. Az anyagok nem olyanok, amelyek rendesen meg tudják fogni a bokát, és egy idő után azt veszed észre; fáj a lábad. Általában könnyített formában léteznek rengeteg könnyű anyagot (vászon, cordura) anyagot alkalmazva.

A katonai bakancsok sokkal robosztusabbak, anyaguk többet bír, magasabb a szár-kiképzésük."
  • bardocz
    szerintem ez nem acélbetétes
  • SG rock

név: shelly's rangers
    valahol pedig láttam, hogy ilyen bakancs van rajtuk de nemtalálom a képet:S meg felszerelés leírásnál is ez volt.
  • Punker
    ja hát ennyi erővel az enyémnek az orrán is tripla réteg varrás van :)
  • bardocz
    max úgy néz ki rrán lévő varrás miatt szerintem,de attól még nincsen benne acélbetét
  • DummyBoy
    Nekem van ilyesmi bakancsom ... Tracpak vagy mi a neve, 234956875495872%-ban megvagyok elégedve vele ... kényelmes, nem törte a lábam, sarat, trutyit, vizet elég jól bírja és még szellőzik is ...
  • Mike at home
    és ilyet hol tudsz venni?
  • VRSDM
    megtanulhattad már mióta idejárok, hogy mindig helységharcról pofázok :] épület-épület-épület. más kérdés hogy néha a szükség úgy hozza hogy kénytelen vagyok erdőben játsznai. (nem is vagyok valami jó benne)
  • Punker
    képet, és pontos tipust.
  • SG rock
    pedig én csomó ranger-ön acélbetkós bakacsot láttam
  • bardocz
    nekem ehhez hasonló bakancsom van,de csak kinézetre mert még akkor 16 volt,nagyon kényelmes,meg jól tapad
  • uHs Gerzson
    Van ez így :D
  • Punker
    nem azt mondtam hogy nem kényelmes, csak valahogy nem véletlen hogy egyetlen katonai bakancs se acélbetétes.....
  • SG rock
    ismersz olyat, hogy vastag zokni?:D amugymeg kényelmes és szerintem jó.
  • bardocz
    acélbetkós koncertre van:) kéne is egy:)
  • Punker
    az jó, különösen mikor hóban fagyban kb 10 perc alatt lehül az acél, és után lefagyasztja a lábad.....
  • praksi
    nemtom, ez az impregnált vászon a sarat hogy viselheti, szerintem a rendes bőrbakancs a legjobb mindenre

Gerzson: ilyen szekrényünk van nekünk is
  • bardocz
    enyém nem taktikai szíj,hanem sima ócó,meg úgyis mindig fogom félkézzel biztonság kedvéért:)
  • Punker
    SWAT ami ugye rendőrségi egység, ergó nem terepre van tervezve, a dzsungel és a sivatagi bakancsok azok amik nem full bőrből vannak, na most én még nem láttam itthon se sivatagot, se iszonyat párás vizes dzsungelt viszont játszottam már hóban párszor, egyéb kérdés? :)
  • SG rock
    én az acélbetkós shelly's -re esküszöm.
  • praksi
    akkor is Kínában átkozódnak, hogy nem tudnak aludni :-D

Mike: nekem is fekete göris térd/könyökvédő van, nekem bevállt (Fórumozók képtárában van egy képem, ott az van rajtam)

bardocz: a kínai takszíjat azonnal a kukába kell dobni, az egyik csapattársam sétált kifelé a pályáról, eltörött a szíj csatja, a fegyver a hátáról úgy leesett a földre, h eltört a test. a drágább CA takszíjak 3k körül vannak, nem egy nagy kiadás (sőt, az MP5-höz 1600 Ft volt)
  • bardocz
    nekem fém csatt van rajta,nem tudom menyit fog kibírni,amúgy vettem gp akksit bele,azt mondták nem lő erősebbet tőle a fegyver,csak tovább bírja mint kínai meg gyorsabban fog lőni,kiváncsi vagyok:)
  • VRSDM
    spec. osztagoknak vannak frankó bakancsaik. igaz van rajtuk vászon lyuk nem is kevés, így víz ellen nem a legjobb. esőt bírja, patakot kevésbé, de az elázás sem nagy probléma ugye :] ilyeféléről beszélek. mégjobb ennél az ami az orrész hajlásánál is tartalmaz szövet betétet, ergó ahol törik a cipő nem fogja szétnyomni a lábad.

igaz drágábbak, de a lábfájás is elkerülhető benne.
  • Punker
    örülj hogy nincs nekem 2 kínai szíjam volt, egyik se bírta ki 1-2 játéknál tovább, a silány minőségű csatt eltört az első vetődés/gurulásnál (pedig én kb játékonként 1x csinálok ilyet:)
  • SG rock
    kirakod céltáblára és ha nem törik össze akkor jóa :)
  • bardocz
    hát az ócó cymahoz is adnak,sőt a fix tusoshoz még védőszmüveget is :DDD nem próbálnám ki milyen lehet :D
  • uHs Gerzson
    Thx :)
  • SG rock
    nemadnak
  • Mike at home
    egyébként bakancs a lézerpityógós játékhoz is kell
  • uHs Gerzson
    34k-ért nemhiszem :)
  • bardocz
    de dobozba nem adnak hozzá?én azt hittem jár hozzá alapból valami,ami már megtartja azt a 3 kilót
  • Punker
    bakancsot be kell törni előre és akkor nem töri fel a lábad, ha megveszed és kimész egy jó 10 km-es túrára biztos hogy másnap nem állsz lábra.

én megvettem úgy hogy tudtam 1 hét múlva lesz játék, első 2 nap csak otthon félórát volt rajtam jól ráhúzzva a lábamra hogy felvegye a formáját, aztán félóra kutyasétáltatás stb, kis rohangálás benne, így a köv játékon fél nap alatt se törte fel a lábam.

térdvédő meg az a lényeg hogy a gyakorlóra felvéve is kényelmes legyen neked és megvédje a térded, bár én eddig csak kisméretű sport térdvédőket láttam, a taktikai kb 2x akkora.
  • bardocz
    azt adnak:)
  • SG rock
    Én levettem válltáskámról a fekete pántot és tökéletes.
  • BEAST #10692
    nagyon szep
  • Mike at home
    zöld ruhám ugysincs, szal nem fog elütni
  • bardocz
    nem adjnak hozzá hordszíjat?:O
  • bardocz
    uha alá veszed és jó:)