Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dronkZero
Te részesedést kapsz a Mo.-n eladott WGC cuccokból? 😛 😊

Persze, nem vitatom, hogy minõségileg a(z egyik) legjobb gyártó. De árban azért nem CYMA.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

WGC Custom forever! Occsobb, jobb, szebb.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

DannyL
Szintén CM 0.23-al kezdtem. Szigorúan sorjás, kínai, 0.12-es BB-vel nyomultam. Simán bevette a kanyart a kisház sarkánál Érden. 😄
Ettõl függetlenül szerintem egész szépen összerakott darab, ökörködni, meg ismerkedni a dologgal tökéletes volt. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Glpetyus

Fú,én még Punkertõl vettem egy ilyet asszem 6K-ért,aztán egy havernak adtam ajándékba pár hónap múlva...jó biznisz volt :d
Vicc kategória,10 méter lõtáv,afölött el lehet sétálni a bb elõl.

dronkZero
Na persze ez szubjektív. MP5 sorozatból nekem csak az SD változatok tetszenek, és abból is csak a teli tusos. Meg talán az MP5K.

dronkZero
Jujjderonda! 😛

DannyL
Kb. 16e-ért árulják ugyan ennek a fém gearbox-os változatát a 0.27-est. Na az már jó is valamire.

zsolesz92
csak 5? lol 😛 Mármint nem rajtad röhögök, asszem nem fogom eladni sehol, én is ugy kapom 16 rugóért (ne nagyon röhögjetek, én csak probálkoztam eladni 😄)

DannyL
Nem érdekel, de 5 rugónál többet nem is adnék érte.

zsolesz92
kit érdekel és ki mennyit adna érte?(még ha nem is érdekli

zsolesz92
hali, na itt van az MP5 amirõl beszéltem:
itt

DannyL
Nem, mert 75-ért is lehet kapni.

VRSDM
most 80e vagy 100e ? 😄 új ? tuning? stb. :]

u dont have to listen anybody else but me

bigfoot
classic army m4 es 80-100e Ft ért jó választás?

Punker
az elsõ a szem védelem normál esetben!!!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

OrioN the S
jóva akkor trikó,rövidnadrág és vmi pántos papucs

majd kiderül mit veszek elõbb a fegyó legyen meg...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mike
és a kevláros símaszk?

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Punker
dróthálós arcvédelem azt kész.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

VRSDM
orion mondom hogy nemtudom hánysokszor lõttek már pofán volt hogy piros folt, volt hogy vérzett is. és akkor mivan, ha beöltözöl ezermillió szarba (ezzennel leszidom a mellény-coolpack-taktikmellény-bdu-mindenfaszom) hogy ha messzebrõl valaki ügyes kiszed, nem érzed meg hogy eltaláltak ami persze csak kellemetlenséget szül... nyár.póló.alul.magyar.egyenruha.bakkancs.szemcsi. épületre sisak. és sosem volt még akkora találatom hogy eltántorított volna picit is ...

ha meg fáj csak mégjobban szeretem. egyébként nincs fless :]

OrioN the S
hiszek neked 😄 de féltem a baba arcom 😄 gondoltam már arra is ,hogy vmi kevésbé zavaró maszkféleséget ami lényegében a szemet védi és a számat meg a pofimat (😄)egy sálszerûség védené. De arra is gondoltam ,hogy a sál vagy vmien erõsebb textilanyag annyit érne a bb ellen ,mint halottnak a mellberugás.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Mike
milyen kár, pedig nagyon designos darab 😊

VRSDM
az ellenzõ semmit nem tompít a fájdalmon, és kifejezetten zavaró lesz, minél nagyobb kisebb a holttér annál jobb. namost az nagggyonsokat levesz, fõleg ha épületharcot játszol nem csak egysíkon. pl simább erdõ stb. az zavarni fog :]

OrioN the S
THX! Filózok még a dolgon. Erre én is gondoltam ,hogy zavaró lehet. De inkább zavarjon ,mint fájjon 😊

dronkZero
Ja, hogy Keleti Front = VIS. Épp csak nem sikerült összekötnöm a helyet a névvel... 😊 Köszi!

Mersant

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

öregharcsa
keleti front...

http://pspfilez.extra.hu/

dronkZero
Ellenzõ az pont minek neked? Ezen a maszkon kívül gyakorlatilag bármi máshoz vehetsz fel bozótkalapot, vagy gyakorlósapkát(vagy hogy hívják azt a bézbólsapka-szerût), szal az ellenzõ az szerintem ne legyen szempont...

dronkZero
Hi!
Köszi! VIS hol tanyázik? 😊

öregharcsa
pont ezt akartam javasolni én is...ott van több fajta...

Mersant
szeva Zero!

VISnel szokott lenni, probald meg ott.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Mike
aha
azt olvasom maszkhoz érdemes céloptikát is venni
nem világos számomra az a sok szorzás jel
az 1x40 azt jelenti, hogy nuku nagyítás, és 40 mm

(ej ezt az egészet kezdem túlbonyolítani, úgy érzem)

Punker
az ellenzõjét szették le legelöször mert rohadt zavaró volt 😊

ha veszed mindenképpen próbáld ki hogy mennyire zavar a célzásban!!!

Punker
igazából ha a szemüveg saját párátlanító rétege lekopott akkor ESS szemüveg is párásodni fog, csapattársnak ilyen nagy volt, elöször extra lyukakat fúrt rá, aztán már csak a szemüvegét használta (azt valami érthetelen módon belõtték végig repedt (500 FPS-ig bírnia kellett volna, a lövés 15-20 méterrõl jött 400 FPS körüli AEG-bõl) úgyhogy a 10-15 ezer körüli maszk megbukott, eredetielg õ is a szemüveg miatt vette ezt a fajtát.

Mike
mondjuk simán láttam embert ilyet használni videókon, hát akkor majd keresek vmi mást
de tetszik, hogy van ellenzõje, rácsost nem akarok, a sensei-ek nem tetszenek, szal...

Mike
😞

Punker
párásodni fog, igazából airsoft játékra alkalmatlan.....

Mike
hopp kimaradt a link 😊

dronkZero
Ilyet hol találok? Tavaly október óta (igaz, nem túl sûrûn, kéthavonta talán) hívogatom a NoWar-t, meg amikor arra járok, mindig rákérdezek, de még eddig egyszer sem sikerült elcsípnem egy ilyet. Pedig mindig azt mondják, hogy szokott náluk lenni, csak most épp nincs... 😞

Valami szutyok szemüvegben tolom egyébként, nulla dizájn, de legalább bírja. Csak éppen megõrülök tõle, mert három perc alatt párásodik tejfehér átlátszatlanná...

Punker
mit?

Mike
ezt vajon fel lehet venni szemüveggel?

Mike
de integetni lehet 😊

VRSDM
na igen :] emiatt nem használom énsem 😄

Mersant
a fogvedo nem tul elonyos, nem tudsz kiabalni hogy: "MEGVOLT!!!" <#vigyor>

ha valaki nem akar maszkot, sportboltban vehet fogvédõt

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

VRSDM
ismerõsnek lõtték ki fogát 2méterrõl 320fps-el. igaz alapból is repedt volt a foga hála egy kósza hüvelynek (katona a fickó)... énis tervezek majd szájvédelmet valamit...

öregharcsa
ez igaz sajna...sõt mondok még valamit...estefelé mikor még a szemcsis srácok vígan nyomják a játékot nekem ki kell szállnom mert a rács olyan sok fényt levesz hogy nem látok....mi hasonló cuccot(rács) használunk a világításban(világosító vagyok)akkor mikor csökkenteni akarom a fény mennyiségét, és ez levesz legalább egy teljes blendét(fotósok elõnyben).
ezáltal a szem folyamatosan erõltetve van ami hosszútávon nem túl egészséges...
a fogakról meg annyit hogy nagyon drága pótolni és esztétikailag is szarul néznék ki ha kilövik elöl a fogaimat...egy darabig nem mosolyognék az tuti<#vigyor1>
a jómultkor pont a maszknak köszönhettem hogy megmaradtak...olyan sorozatot kaptam véletlenül(tényleg véletlenül) az arcomba ha az nincs akkor most biztos hogy fog nélkül vigyorgok...

VRSDM
ja másrészt tagadhatatlan csõlátásban szenved az összes rácsos maszkos a háló íve miatt...

VRSDM
szintén csak szemüveget használok, és ha pofánlõnek vérzik. nabumm és csak 17vagyok :] vagy lehet ez a mázlim öregebbkoromba majd énis jobban védem magam 😄. fogon meg lõttek már párszor, akár egész közelerõl is -10 méter, és semmi bajom...

Mike at home
ez elég designos, nekem is tetszik

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

DannyL
férfi vagyok, jól esett 😊