29530
border=0>

border=0>

KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!

• Punker
    ez Marui?
  • bardocz
    ez aztán álcázott
  • norBOSS
    köszí
  • norBOSS
  • Punker
    kép címét kimásolod pl *.jpg a vége és azt bemásolod a kép beszúrása gomb megnyomásakor feljövő sorba.
  • Punker
    nem döglik be 1 tár után, de légpuska helyett ne ilyet, vegyél. a légpuska jóval erősebb és pontosabb is.
  • norBOSS
    oké ez + volt!És ide hogyan rakjam be?
  • szurop
    Sziasztok. Régebben érdekelt az airsoft, de sajátom még nem volt. Mikor olvasgattam róla még nem találkoztam ilyen JG márkáról, de most olyasmi szállingózik hogy ez milyen fasza, ha jól értettem azt mondták nekem van olyan jó mint a TokyoMarui. Elolvastam az uccsó oldalt, nem találtam rólunk infót, csak egy képet egy szép G36C-ről. Dobna valaki egy sort, hogy mennyire jók, otthoni céllövöldözésre légpuska helyett. Hosszútávú használatban lehet-e bízni, vagy bedöglik az első tár után?
  • norBOSS
    oksa
  • norBOSS
    Feltöltöttem már a fórumba de onnan nem bírom ide berakni!Pedig régebben már raktam be a BF2-fórumba képeket!Mit nem csinálok jól?Vasszus!
  • Mike at home
    nyiss galériát maganak itt az sg-n
    fórum főképernyő, neved alatt, galéria
  • uHs Gerzson
    http://iaro.3dmax.hu/ ide gyomasd fel unlock barátom :D
  • Punker
    töltsd fel valahova.
  • norBOSS
    Nem tudom berakni a képet a fegyómról!!!!Basszus!!Pedig az is ánlokk fegyóó!P90-es némi optikai tuningal!
  • BEAST #10754
    Battlefield 2ben a G36C egy unlockolhato bonus fegyver :p
  • Punker
    mivel?
  • uHs Gerzson
    Alapfegyós lámpi
  • DummyBoy
    Szép!

De nem bíííííííííírom ki hogy neszójjakbe ... Csak a núúúbok nyomják csíteránlokkcuccokkal
  • norBOSS
    Szasztok!Nem tudom volt-e már ez a videóde azért tessék!Ez 1 nagyon jó hangulatú kis csapatás volt!
  • bardocz
    az nem tudom milyen:)
    én az m249-est(ugye 249?) nézegettem nagyon,hatalmas nagy fegyver:)
  • Punker
    majd kisírom, a claymore-t is kiszedettük a vitrinből kipróbálni tavaly.
  • bardocz
    ki lehet próbálni?kiváncsi lennék rá,milyen lehet vele lőni:D
  • Punker
    legközelebb feljutok a nowar-ba tuti kipróbálom :)
    úgyse tudják hogy nincs 1,2 millám rá.....
  • bardocz
    ez aszem 280 fps-t lő,úgyhogy elé lehet állni:P
  • DummyBoy
    Tény, de a lényeg, hogy meglepődtünk milyen jól bírták a trutyit ... ráadásul ez a második olyan bakancsom ami nem b@szta szét a lábam :) Én szeretem :)
  • VRSDM
    a két fekete meg épp csak annyira saras amíg a vászon el nem kezdődik :P
    najó nem kötözködök, tény hogy nem erre vannak kitalálva, ettől függetlenül használnék ilyet inkább mint hagyományos bőőőrt
  • DummyBoy
    :) Kizárásos alapon a 2 feketére gondoltam, nem pedig a barnára :) (Ami egy Magnum ... asszem 10 font volt :) :) )
  • SG rock
    ja igen ezt már láttam, sztem nagyon jó ötlet
  • VRSDM
    abszurd eleve az 5let is hogy kézzel hordozóvá tegyenek egy ilyen montrumot. :]

inkább ezt választanám ;)
  • SG rock
    hatásos tömeoszlató fegyver :D 2perc alatt annyi az egész csürhének
  • SG rock
    én sztem 44-be megyek
  • the1gabor
    Nem állnék elé...
    Utube 1
    Ennek se. (faszit majd betemeti a töltényhüvely:P)
    utube 2
  • praksi
    a légiósba én valszeg megyek, meg a Nowarba is
  • bardocz
    holnap nem tudok menni mert jön spanyoltanár,amire készülni kéne:) vagyis már házi megvan,cask tanulni még rá
    szerdára meg nem emlékszem mit,demintha valamit terveztem volna,de akkor akár jó is nekem:)
  • SG rock
    hnap 44? vagy legios ? vagy valamibe jössz? vagy jön vki?
  • the1gabor
    csillebércen van 1 paintball pálya.(benn a volt uttőrőtáborban) elég jo... (tudom mert számháboruztam ott 4 éve:P XD) ott nem szoktak meccsek lenni???
  • bardocz
    a mostanim lehet bírná,álltam már vele bokáig vízben és nem ázott be,mondjuk egy nap hó odatett neki...de nem zavart,nem éreztem,hogy fáznék
  • SG rock
    shelly's rangers acélbetétes nekem is ilyen van.
  • VRSDM
    ez nem textil hanem bőr, max hasított velúr...
    textil alatt a #10704-ben linkelt képem felső szár kiképzését értem. ilyennel az orrán, szellőzés gyanánt is. ez textil. és az nem bírja a vizet huzamosabb ideig, értelemszerűen nem is arra lett tervezve.
  • Punker
    ha a képből nem tűnt volna fel ez nem terep hanem utcai bakancs, ahogy ha beírod gúgliba a nevét elég hamar rá is fogsz jönni.