Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy jó mûanyagra való alapozó - a szint magam kevertem (Tamiya makettfesték) és fújtam - majd végûl 4 réteg akríl lakk,ami benzin,olaj + fogdosás álló 😊
De ezek elött én belûl kétkomponensü ragasztóval kitöltöttem + egybecsiszoltam a tust,mert fáj a szemem,ha látszik,hogy 2 darabból van összerakva.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Viszont csikánó a tied valami borzalmasan komolyan meg van csinálva. <#worship>#worship> A fényezésrõl mesélhetnél kicsit. Én is szeretnék rádobni valami matt fényezést.
Akkor abban sem sok minden lehet gyári.
Amúgy nekem is van egy,most lettem kész a külsõ-belsõ "tuningal".
Na magát a gearboxot nem bántottam,így az gyári,ellenben -mivel úgy vettem a fegyvert,hogy aznap eltört az az alkatrész,amit a ravasz mozgat- egy csomó alaktrészt elkészítettem acélból,mostmár kivállóan müködik,és eltörni sem egyhamar fog remélem.
+ saját fényezés, + a tust meg a "hõvédõ lemezt" kitöltöttem epoxy-val,hogy ne nyikorogjon a fegyver sehol.
Meg egy csomó apró marhaságot kellett megcsinálnom,hogy számomra megfelelõ legyen,...de hát agm,nem marui ugye.

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
Amugy az az egyik legjobb aksi!
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://truckgamesmods.atw.hu Я люблю тебя!
egyebként pisztoly vásárlásal kezdjük sztem,olyat mit ajánlotok 20e Ft már lehet kapni jó oldal fegyvert?szán hátrasiklósat?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
u dont have to listen anybody else but me
Rugovezeto fem vagy muanyag? A G3 ujabb szeria, remelem javitottak a minosegen.
Bar ez semmit nem jelent, mert rugocserevel a CA is 400ig huzhato.
Meg nem tudom az alap WGC belso mit bir, de csapattarsnak prec csovel, guarder bore up settel, M150 rugoval 560 FPS 😊
Van egy GP M4 Commanom, es egy WGC Custom M16osom. A belseje milimeterre megegyezik.
A kulso:
Lezergravirozott colt logo, a CA festetjevel szemben.
Jobb festes
a cso, az "reces" kivulrol, es bele van gravirozva az 5.56 nato.
semmi lotyoges, minden passzol.
Bar ABS muanyag a markolat, az erdesitett, jo minosegu.
Belso:
belul is full fem minden.
7 mm csapagyazas
A hengerre a hengerfej ugy ra van utve, hogy ott 0 veszteseg van.
Olyat tomit az egesz piston, hogy alig lehet osszenyomni.
CA: felrefurt piston head, rosszul tomito hengerfej, lepattogo festek.
Volt 2 CAm, isten kiraly jo volt, de most hogy van GP/WGC-m, nem kene mar tobbet CA.
Nem pakolnak bele saját cuccost? Akkor mi az, amit otthon nem tudnék utánuk csinálni? (Persze csak elviekben) De egyébként ha tömegével szedik szét-építik át a fegyvereket, már én gyártónak tekintem... Na persze az újracsomagolást azért nem.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Amugy nem gyartanak, csak osszeszerelik.
Amugy CA-t kerdeztek, nem CYMAt.
Cymatol dragabb es jobb, CAtol olcsobb es jobb 😊
Bar hozzateszem, most az M16osomnak a hopupjaval volt kis gond. Picit szorul, igy nehezen allithato (de legalabb nem allitodik el 😊)
Ja, es dobozbol 390 FPS