29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#18697 Ahol tuti van: Gunneren, RSOV-n, Ebaybanneden, Ehobbyasia-n, WGCShop-on, Uncompany-n, Redwolf-on , ésmégsokanmások ...
Én megkérezném itthon a nowart, keleti frontot, 44-es bázist, ésatöbbi ... feldobnám a softair.hu-ra keres topikba ...
Esetleg ebay ... De ha biztosra akarsz menni akkor :
http://tantal.kalashnikov.guns.ru/ -
#18696 leesett az első hó, végre.
bardi, mike, vagy akárki, akinek van kedve játszani. dec 13 körül nem értek rá? -
#18695 Senki nem használ AK hoz red dot,scope -ot?Nem igaz hogy sehol nem lehet kapni szereléksín-t -
praksi #18694 www.bkse.hu
www.extrememilitary.hu -
tréj #18693 sziasztok nem tudtuk egy olyan linket adni vagy valamien pályát ahol kis haveri társaságal ell lehet menni de adnak fegyvert meg golyot meg stb. elöre is köszi -
#18692 vagy volt, esetleg BorgWarrior -
praksi #18691 Pendrának asszem van MP7-ese, nem ? -
#18690 keress olyan embert akinek van MP7-ese és cserélt már benne hopup-ot. -
Petyus2 #18689 Urak!
Vásároltam másodlagosnak egy duplaelefántos mp7-et.
Tuuuuuuuuuuudooooooooooom ne is mondjátok...!!!
Egy játékon már (le)szerepelt. A lényeg, hogy a gyári 200-260 helyett 120-at tol. Szagértő emberek szerinte hopupnál fújhat ki, ami tényleg hatástalan. Magyarán ha megpöckölöm a tárcsát, forog körbe-körbe. Tudtok-e valakit tanácsolni, aki esetleg megjavítaná. Én egy 250-nel már kibékülnék. Ja, nowar és keletifront már elzavart, tehát ők nem játszanak.
Amúgy a cucc alapból nem is olyan gagyi, több mint a fele fém, a gb-t is beleértve. Csak válámi hijányzik bélőlé!
A segítségért előre is köszi. -
#18688 ak74 hez hol tudnék venni szerelék sin-t?vagy ha valakinek van reddot+szereléksin érdekelne! -
#18687 Viper erős közepes, moduláris cuccaikból használtam párat elég jól bírták. -
#18686 Üdv Urak! Valaki találkozott már az alábbi cégek termékeivel? Minősége? Tartóssága? Szóval Viper, illetve M.F.H. Military. Ahogy látom főként kópiákat gyártanak, de ugye a másolat is lehet jó... -
#18685 Ha már a reklámnál tartunk, van olcsón egy eladó terepnadrágom. (Rocho gyártmány, woodland, közepesen fakult, amúgy hibátlan, S/L méret, az érdeklődőket privátban várom, Bp-en vehető át) Ha tudtok olyan netes portált, ahol magánszemélyek tudnak katonai ruhákkal, felszerelésekkel.. kereskedni, azt is szívesen várom. -
szvdzs #18684 Ghillie ruhák készitése OLCSÓN!!!!!Igényesen készitett [email protected] -
Miskolc88 #18683 köszi.
-
#18682 softair meggyógyulhatna már :( -
#18681 Ne vedd eg azokat,vásári kacatok,amik 5 méterre,ha ellőnek,és oda is fél méteres szórással.Grat a pisztolyhoz! -
Miskolc88 #18680 igen?
akkor nem veszek inkább -
#18679 a 2 puska együtt nem fog annyit tudni mint a pisztoly -
#18678 grt -
Miskolc88 #18677 Megvan életem első airsoft fegyvere :)
44-es bázisban lett véve.
TM Smith Wesson.
tapasztalataim:
-viszonylag erős fegyver.
-könnyü felhúzni.
-jól nézki,habár első látásra nem volt olyan szép de aztán megszerettem :)
-nekem tökéletesen megfelel hobbi célra,csak lövöldözni dobozokat meg ilyesmit.
holnap veszek egy olcsó kategóriás AK 47-t (rúgós 4 ezer FT xD) vagy egy M4-est (rúgós 5 ezer FT xD ) -
#18676 Telefonálj oda előbb a 44-esbe, mert szerintem egyik sincs nekik készleten. -
Miskolc88 #18675 köszi a válaszokat mindenkinek!
akkor maradok a TM Coltnál -
mstummer #18674 Akkor vedd azt, ez ilyen egyszerü :) -
#18673 TM-et vegyél ne átcsomagolt kínait!!! szerintem jobban járnál ha kézbe fognád mindkettőt és amelyik kényelmesebb szimpatikusabb azt vedd meg. -
Miskolc88 #18672 még egy fegyver?
-
#18671 Én a tm coltot enném,mert jobban néz ki:) -
Miskolc88 #18670 vagy esetleg ez ?
csak azért kérdezem mert holnap lesz ismerősöm pesten és jót szeretnék venni. -
Miskolc88 #18669 akkor nincsenek nagy különbségek a két fegyver közt -
Miskolc88 #18668 a colt nekem jobban tetszik kinézetre :) -
mstummer #18667 Amelyik jobban tetszik. -
Miskolc88 #18666 melyiket válasszam?
mind a kettő 7400 FT.
és mindkettő TM :)
GLOCK Spring
Colt Spring -
Miskolc88 #18665 ja azok is bejönnek nekem.
-
#18664 Nekem volt TM Glock 17-esem, igaz a rövidebb verzió. Nem bánod meg, nagyon egyben van. Most egy TM Colt-om van, az is tökéletes. -
Miskolc88 #18663 ja,majd megnézem itt Miskolcon a plázába mert sztem itt is van. -
#18662 Nem küldönek neked fegyót ki,de pl.:a GLS csomagküldő szolgálatot ha megbízod hogy ott az a csomag el kéne hozni akkor kiviszik de ez bonyodalmasabb,jobban jársz ha felmész érte személyesen. -
Miskolc88 #18661 A fegyver, gázspray szállításáról minden esetben a vevőnek kell gondoskodnia az általa megbízott személlyel, vagy szállító szolgálattal!
A törvény nem ad lehetőséget ezen termékek postai szállítására.
akkor ez pontosan mit is jelent?
-
Miskolc88 #18660 ez -
Miskolc88 #18659 köszi a választ akkor ez a glock amit belinkeltem ami TM-es azt megvehetem nyugodtan? -
#18658 Mint azt már oly sokszor elmondtuk, nem az erő a legfontosabb faktor a lőtávolságban. Egy 0,8J-os szutyok hop-up-os gagyi springes sosem fog olyan messzire lőni mint a TM a 0,4J-al, mert a TM hop-up-ja mérföldekkel jobb. Nem minden az erő!