Airsoft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.
E.Gy.B.E. Airsoft Team
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Ma átmentem hozzá; azzal kezdte, hogy a múlt heti játékon rendesen mûködött, majd hét közben valamiért fémes csiszoló hangja lett a fegyvernek, meg kiesett belõle "valami csavar", de azt megtalálta. Ez volt a motormagasság-állító csavar, a kúpkerék a maradék fogát is otthagyta, az volt a mázli, hogy rendeltünk olyat is, szal eleinte nem tûnt vészesnek a dolog.
Elsõ lépés: új rugó (Guarder SP120; SP110 nem volt a Nowarban...), új dugattyú és dugattyúfej beszerel (mind2 Guarder, a fej csapágyazott). Némi kínlódás után öszeraktam, lõttem vele egyet, a dugattyú megállt a szélsõ helyzetben, és onnan az istenért nem volt hajlandó elmozdulni. GB megint szétszed, újrazsíroz, hézagolást megint átnézni, újraösszerak; de a hiba megint ugyanaz, a dugattyú megint a végpontban megáll, a fogaskerekek meg csiszolják az új dugattyút.
Második lépés: hogy rájöjjünk mi a hiba, visszaraktam a gyári CA dugattyút. Ekkor megint kiesett a motormagasság-állító csavar, azt egy kis pillanatragasztóval rögzítettem. 4-5 lövés után beállítottam a megfelelõ magasságot, de erre meg az lett a hiba, hogy a nózi szépen jár, de a dugattyú meg se mozdul. Na mi a tököm; szedjük szét újra: a gyári dugattyú elsõ fogát szabályosan letépte a fogaskerék (errõl majd rakok be képt). Ja, és hogy még jobb legyen az örömöm; a CA gearbox-ból a gyári csapágyak szépen ki-be járkálnak, és a lyukban elforognak... Mázli, van nálam Loctite, azzal rögzítjük.
Harmadik lépés: vissza az új Guarder dugattyú+fej; a hiba ugyanaz, megáll a végpontban a dugattyú. Szedjük szét újra (megjegyzem itt elkezdtem már tépni a kb. 8 millis hajam...). Na mondom próbáljuk meg kicsit másképp, levettem a dugattyúfejrõl a csapágyat; és csodák csodája, mûködik. Ezután felraktam az új kúpkereket a motorra.
Negyedik lépés: cseréljük a ki a hopupgumit; ez volt még a legegyszerûbb mozzanat. Kimegyünk a kertbe csinálni pár próbalövést. Megy egyenesen. Meg balra. Meg jobbra. Meg rézsút fölfelé, meg triplaszaltóval a hátam mögé... Kb. 8 perc folyamatos káromkodás után valamilyen isteni sugallatra megkérdeztem a srácot, hogy ugyan milyen BB-t pazarlunk éppen. Erre õ: "Áá, ez nem pazarlás, van ebben minden féle, csak úgy összeöntöttem" (itt tanúsítottam némi önuralmat, és nem kevertem le két pofont).
Hoztunk rendes BB-t, azzal belõttük, de egy idõ után megint nem jár a motor (hajtépés reloaded).
Ötödik lépés: Motor kiszed, mi a gond: az újonnan felrakott kúpkerék frankón leugrott a tengelyrõl. Valahogy kiszedtem a kereket, raknám vissza, de hol a hernyócsavar? IGEN, BENNE A GEARBOXBAN. TÖKÖMMÁ'. Újra szétszedni, megkeresni azt a kis hangyaf.sznyi csavart; újraösszerakni. Az emlegetett Loctite-al beragasztottam a hernyócsavart a kúperékbe, ez onnan már le nem jön.
Hatodik lépés: próbalövést próbálok leadni, a motor meg se mozdul, se õ, se a vezeték, se az akksi nem melegszik; mi a hiba? Fogtam egy multimétert, azzal rámértem a vezetékekre: a pozitív pólusnál valahol szakadás van...
Ez a mûsor kb. 11-tõl este fél 8-ig zajlódott (közben ebédszünet). Annyiban maradtunk, hogy most hétvégén kérünk kölcsönfegyvert, és hétfõn újult erõvel nekiesünk.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu
OFF: Esküvõs sztori ... Gyõr, SZIF, Dili van ezerrel (1 hetes vetélkedõsorozat, kellegyhéteggyüttlét, stb ... buli buli hátám ...)
Az étterem mellett a gumikocsmában (gyk: sörsátor ...) éppen magyar táncház üzemel ezerrel, a hangulat emelkedett, mikor kiderül hogy valaki kibérelte az étterem aljában az akkori különtermet és lagzi van ...
Nos, egy fõsulis koleszban nem bonyolult öltönyt találni, pár jólszituált kolléga felment, átöltözött, renbeszedték magukat, majd annak rendje és módja szerint jól ellopták a menyasszonyt 😊 Be a gumikocsmába ... volt is nagy meglepi ... de jól jött ki a dolog, a násznépnek is nagyon tetszett a dolog (mint utólag kiderült ...) a menyasszonytánc már fent volt a gumikocsmában ... azzal a különbséggel, hogy a szakadt fõsulisok nem 5000-eseket dobáltak be hanem jóval kisebb pénzeket 😊 Életemben nem voltam ilyen qrva jó lagziban 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
kérem megkövezésemet <#crazya>#crazya>
(basszus, beszéltem az esküvõi fotóssal; azt mondta úgy összecsokizta a gatyáját, hogy egy képet se csinált az akciónkról. már csak az operatõrben bízom...)
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
(386 új üzenet)
kellett nekem nyaralni... 😊
de szart vehetsz 1000-ért is, tehát a 5-6k sok érte
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekunk 4 rendelesbol 1 et volt hajlando elkuldeni. Persze az is 2 honap alatt jott meg.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Köszönhetõen valamelyik magyar boltnak, mely szerzõdést kötött a Gunner-el, nagyon úgy néz ki, hogy magánszemély nem tud többet AEG-et vásárolni tõlük.
"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or remove the item from your shopping cart."
Nem tudni ki, nincs is még megerõsítve, de nem tudok egyetlen AEG-t sem a kosárba tenni.
D.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
De mint mondtam ne félj a használttól, mert lehet hogy jobban jársz mint ha boltban veszed. Pénzügyileg biztosan.
Mond meg, hogy személyesen szeretnél találkozni és ki szeretnéd próbálni. Így nem tudsz mellényúlni. Vagy lõ vagy nem.
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
lézer irányzék + gombelemek, akkumlátor + töltõ, védõszemüveg, BB lõszer, mini csavarhúzó, használati utasítás