Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszike puszika :-P

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

jó kép 😄 nem hívták rátok a rendõrséget?😄

E.Gy.B.E. Airsoft Team

DannyL
<#vigyor1><#taps> Csinos! 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Mersant
jol all neked a feher...😛 😊))

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

vazze, mit találtam 😄DDDD

Az alany a kb. két hete emlegetett CA33, amiben beleszorult a rugó a dugattyúba; elõbbi eltört, utóbbinak le lett morzsolva pár foga. Akkor még úgy-ahogy rendberaktam, és annyiban maradtunk a tulajjal, hogy majd ha hazajövök a nyaralásból, addigra megveszi az új alkatrészeket, és összerakjuk.

Ma átmentem hozzá; azzal kezdte, hogy a múlt heti játékon rendesen mûködött, majd hét közben valamiért fémes csiszoló hangja lett a fegyvernek, meg kiesett belõle "valami csavar", de azt megtalálta. Ez volt a motormagasság-állító csavar, a kúpkerék a maradék fogát is otthagyta, az volt a mázli, hogy rendeltünk olyat is, szal eleinte nem tûnt vészesnek a dolog.

Elsõ lépés: új rugó (Guarder SP120; SP110 nem volt a Nowarban...), új dugattyú és dugattyúfej beszerel (mind2 Guarder, a fej csapágyazott). Némi kínlódás után öszeraktam, lõttem vele egyet, a dugattyú megállt a szélsõ helyzetben, és onnan az istenért nem volt hajlandó elmozdulni. GB megint szétszed, újrazsíroz, hézagolást megint átnézni, újraösszerak; de a hiba megint ugyanaz, a dugattyú megint a végpontban megáll, a fogaskerekek meg csiszolják az új dugattyút.

Második lépés: hogy rájöjjünk mi a hiba, visszaraktam a gyári CA dugattyút. Ekkor megint kiesett a motormagasság-állító csavar, azt egy kis pillanatragasztóval rögzítettem. 4-5 lövés után beállítottam a megfelelõ magasságot, de erre meg az lett a hiba, hogy a nózi szépen jár, de a dugattyú meg se mozdul. Na mi a tököm; szedjük szét újra: a gyári dugattyú elsõ fogát szabályosan letépte a fogaskerék (errõl majd rakok be képt). Ja, és hogy még jobb legyen az örömöm; a CA gearbox-ból a gyári csapágyak szépen ki-be járkálnak, és a lyukban elforognak... Mázli, van nálam Loctite, azzal rögzítjük.

Harmadik lépés: vissza az új Guarder dugattyú+fej; a hiba ugyanaz, megáll a végpontban a dugattyú. Szedjük szét újra (megjegyzem itt elkezdtem már tépni a kb. 8 millis hajam...). Na mondom próbáljuk meg kicsit másképp, levettem a dugattyúfejrõl a csapágyat; és csodák csodája, mûködik. Ezután felraktam az új kúpkereket a motorra.

Negyedik lépés: cseréljük a ki a hopupgumit; ez volt még a legegyszerûbb mozzanat. Kimegyünk a kertbe csinálni pár próbalövést. Megy egyenesen. Meg balra. Meg jobbra. Meg rézsút fölfelé, meg triplaszaltóval a hátam mögé... Kb. 8 perc folyamatos káromkodás után valamilyen isteni sugallatra megkérdeztem a srácot, hogy ugyan milyen BB-t pazarlunk éppen. Erre õ: "Áá, ez nem pazarlás, van ebben minden féle, csak úgy összeöntöttem" (itt tanúsítottam némi önuralmat, és nem kevertem le két pofont).
Hoztunk rendes BB-t, azzal belõttük, de egy idõ után megint nem jár a motor (hajtépés reloaded).

Ötödik lépés: Motor kiszed, mi a gond: az újonnan felrakott kúpkerék frankón leugrott a tengelyrõl. Valahogy kiszedtem a kereket, raknám vissza, de hol a hernyócsavar? IGEN, BENNE A GEARBOXBAN. TÖKÖMMÁ'. Újra szétszedni, megkeresni azt a kis hangyaf.sznyi csavart; újraösszerakni. Az emlegetett Loctite-al beragasztottam a hernyócsavart a kúperékbe, ez onnan már le nem jön.

Hatodik lépés: próbalövést próbálok leadni, a motor meg se mozdul, se õ, se a vezeték, se az akksi nem melegszik; mi a hiba? Fogtam egy multimétert, azzal rámértem a vezetékekre: a pozitív pólusnál valahol szakadás van...

Ez a mûsor kb. 11-tõl este fél 8-ig zajlódott (közben ebédszünet). Annyiban maradtunk, hogy most hétvégén kérünk kölcsönfegyvert, és hétfõn újult erõvel nekiesünk.

DannyL
miféle?

Punker
bõvebben?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

ma sikerült egy olyan fegyvert szerelnem, ami megérdemelné az "orvosi ló" elnevezést; ami tönkre tud menni egy AEG-ben, az ebben mind tönkrement... <#duma>

DannyL
Én meg, hogy nem most kaptak ötletet ehhez.

sgmbulldog
remélem sosem lesz egy boltnak sem akkora hatalma hogy ezt ténylegesen elérje

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DannyL
Köszönjük a jó hírt!

sgmbulldog
A Gunner szállít továbbra is, csak rossz volt az oldaluk. Mégegy "jólértesült rémhír" cáfolva.

\"Kinek kezében fegyver, az Úrtól kérdezi, Ő felel: Van hazád, azt kell védeni.\" http://www.skorpioairsoft.hu

DummyBoy
Nemááá ... arra én is kiváncsi lettem volna ...

OFF: Esküvõs sztori ... Gyõr, SZIF, Dili van ezerrel (1 hetes vetélkedõsorozat, kellegyhéteggyüttlét, stb ... buli buli hátám ...)

Az étterem mellett a gumikocsmában (gyk: sörsátor ...) éppen magyar táncház üzemel ezerrel, a hangulat emelkedett, mikor kiderül hogy valaki kibérelte az étterem aljában az akkori különtermet és lagzi van ...

Nos, egy fõsulis koleszban nem bonyolult öltönyt találni, pár jólszituált kolléga felment, átöltözött, renbeszedték magukat, majd annak rendje és módja szerint jól ellopták a menyasszonyt 😊 Be a gumikocsmába ... volt is nagy meglepi ... de jól jött ki a dolog, a násznépnek is nagyon tetszett a dolog (mint utólag kiderült ...) a menyasszonytánc már fent volt a gumikocsmában ... azzal a különbséggel, hogy a szakadt fõsulisok nem 5000-eseket dobáltak be hanem jóval kisebb pénzeket 😊 Életemben nem voltam ilyen qrva jó lagziban 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

DannyL
A <#lama>! <#nevetes1>

így utólag belátom bûnömet, és õszintén sajnálom.
kérem megkövezésemet <#crazya>

(basszus, beszéltem az esküvõi fotóssal; azt mondta úgy összecsokizta a gatyáját, hogy egy képet se csinált az akciónkról. már csak az operatõrben bízom...)

DannyL
Meg kell mondjam mélységesen felháborít a hozzáállásod ehhez a mérhetetlenül komoly és mély vitához ami kibontakozott a fórumon! <#kuss><#alien>

fú, annyit röhögtem mire végigolvastam a flémes részt; annyit könnyeztem hogy innom kell egy sört mert közel vagyok a kiszáradáshoz 😄

AIRSOFT
(386 új üzenet)

kellett nekem nyaralni... 😊

Mike
csak akkor vedd meg ha nem akarsz vele lõni
de szart vehetsz 1000-ért is, tehát a 5-6k sok érte

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DannyL
Nekem se volt még gondom a gunner-el, de az RSOV érezhetõen gyorsabban postázza a motyót és jobban kommunikálnak.

Mazlista. 😊
Nekunk 4 rendelesbol 1 et volt hajlando elkuldeni. Persze az is 2 honap alatt jott meg.

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Cáfolom. 😉

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

Punker
még nincs beüzemelve, ha jól tudom nyaral.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

A Becz Laciek oldala tenyleg elkoltozott? Mi az uj cim? A regi le van tiltva, google meg nem dob mast. Hatha az uj cim atjon a firewallon 😊

DannyL
Az lesz egyébként, csak szerettem a veszélyt. <#nevetes1>

Gunner amugyis megbizhatatlan es lassu es draga. RSOV rolz! 😊

DannyL
Kedves Urak!

Köszönhetõen valamelyik magyar boltnak, mely szerzõdést kötött a Gunner-el, nagyon úgy néz ki, hogy magánszemély nem tud többet AEG-et vásárolni tõlük.

"We're sorry. This item can't be shipped to your selected destination. You may either change the shipping address or remove the item from your shopping cart."

Nem tudni ki, nincs is még megerõsítve, de nem tudok egyetlen AEG-t sem a kosárba tenni.

D.

DannyL
Kitartás, egy adás-vételt sosem szabad elkapkodni. 😊

red bull
ÁÁ beszarás, ráirok a csávóra aki 8500 ért vadiúj állapotú "cyma 0,30 glock" tipusú pistolyt hirdet, és visszair hogy eddig senkise irt, ma meg már velem együtt 4 en irtak és hogy már közbe le is foglalták. Hát mondom végre egy jo pisztoly amit találok és azis elvan már majdnem adva... Nah mind1. Ha valaki talál egy cyma 0,30 glock-t vagy egy DE,M81 USP-t használtba jó áron pls irjon feltétlenûl pm et mert nagyon kell mostmár ez a fegyver, és lassan ugy vagyok vele ha nem találok semmit akkor megveszem a boltból...

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

DannyL
Nem kamu, de valszeg már eladta, csak elfelejtette ezt közölni.

De mint mondtam ne félj a használttól, mert lehet hogy jobban jársz mint ha boltban veszed. Pénzügyileg biztosan.

Mond meg, hogy személyesen szeretnél találkozni és ki szeretnéd próbálni. Így nem tudsz mellényúlni. Vagy lõ vagy nem.

red bull
Boltba mennyiért lehet kapni?

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
oh de 😄 13500 ? 😄xD

Punker
15-ért viheted 😄

red bull
akkor szinte tuti hogy kamu nem? pedig már kezdtem reménykedni... te amugy nem akarod eladni ? 😛

Punker
nekem is ilyen USP van szal nem kéne. viszont a hirdetõnek összesen az az 1 hozzászólása van ismeretlen valaki.

red bull
jajj de várjálmár, ez májusba volt xD. azóta már biztos elvitték

red bull
ITT, de nemlenyúlni <#smile>

Punker
hol hirdeti?

red bull
ja jó akkor csak erre votam kíváncsi. Amugy most ráirtam egy gyerekre 6000 ért eladó neki egy "usp m81" tipusú fegyver. Csak nekem kicsit gyanús hogy 6 ezer és ilyet ír róla hogy alig van használva, meg új állapotú, jah és + ad hozzá kb.1500 db 0.25 blaster bb-t. De kértem tõle képet aztán ha nem ir vissza akkor átbaszás vagy nem tom... Amugy szokott olyan lenni hogy átbasznak? Vagyis volt már olyan ?

DannyL
ja meg egy nagymamát, hogy kisírhasd magad a vállán amiért ekkora használhatatlan szart vettél 😊

DannyL
az szar, megbánnád

red bull
és még adnak hozzá:

lézer irányzék + gombelemek, akkumlátor + töltõ, védõszemüveg, BB lõszer, mini csavarhúzó, használati utasítás

red bull
de most nézem hogy van 6000 ért CM.018-A2 (Desert Eagle) tipusú automata fegyver újonnan. Jo mondjuk nem metal gearbox. Szerintetek egy másodlagos fegyvernek nem lenne elég? :S<#confused>

Punker
kínai piacon letudja alkudni 10 alá ha ügyes 😄

DannyL
Sõt. Több mint valószínû, hogy az legalább már át lett nézve meg kenve és jobb mint az új.

Mike
nem jkell félni a használttól

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

DannyL
Esetleg szedj össze még egy kis pénzt. 😉 Újat nem fogsz 10 rugó alatt kapni, felejtsd el.

En meg szeretnek egy Lexust 10 000 ert. Hasznalt nem kell mert ki tudja mi baja van. Uj Lexust szeretnek 10 000 HUFert 😊

red bull
Jaja vannak itt olcsón, csak 1 baj van, én újat szeretnék és 1 et találtam amirõl azt irta agyerek hogy bontatlan és az is 10 ezer <#szomoru1>. Azért nem szeretnék használtat egyébként mert kitudja mér adják el, lehet valami baja van amit csak használat közben veszel észre vagy valami. Én azért fosok ettõl mert 2 szer jártam igy meg. De egyébként én debreceni vagyok és itt ha joltudom van több airsoft bolt is, majd elmegyek szétnézek de szerintem nem lesz 10 alatt...