29530
border=0>
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
border=0>
KULTURÁLT FÓRUMOZÁS A HOSSZÚ ÉLET TITKA
A flamelést, személyeskedést BANamákra utazással jutalmazzuk!
-
#28609 mondjuk az a baj, hogy fene tudja ki mit használ éppen, mondjuk gránátba olcsó tróger BB-t :))) -
#28608 Blaster is szeret törni kemény dolgokon, más bb-t még nem láttam széttörni sehol-semmin . -
#28607 milyen tróger BB volt az? ilyen törést utóljára a Bell 1911-hez adott 20-as kínai produkált. -
shatanka #28606 " Szemüveget venni kell alá" ; "alatta elférő szemüvegel"
Szerintem elég pontosan fogalmaztam. -
#28605 Teljesen új fórum lesz. -
PÜSPÖK #28604 Shatanka:
a rácsos szemvédelmet nagyon nem kéne eröltetni.345 fps-el is lőttem már meg játékost úgy hogy a bb szilánka szeme alatt 1,5 cm-re ált bele az arcába.
lacoo:sajnos még az adminokra várok hogy tegyenek valamit. -
PÜSPÖK #28603 volt 1 solti cqb-s jellegű "huncutkodás",1 amit bobek-ék csináltak,ill a tábor,Tázláron. -
#28602 az airsoft.jatekok.hu már nem működik ? -
#28601 Te lehetsz a szerencsés első...
A polikarbonátot szvsz hülyeség rácsra cserélni.
Külön arc és fülvédelem ami kéne, de vmi értelmes módon.
Én inkább legyártok magamnak vmit müanyagból, aztán kidekorálom... -
#28600 Fülemet spciel nem védi :)
Egyesül attól félek, hogy valami törmelék átjön rajta, de sokan használnak rácsos maszkot még nem hallottam esetet, hogy ilyen történt volna . -
shatanka #28599 A füledet ugyan védi, viszont nem is hallasz érte cserébe semmit. A rácson átmehetnek a BB szilánkok. ( Szemüveget venni kell alá ami így párásodna ) Nemtudom, hogy mennyire zavarna a célzásnál. Amúgy full cqbra még meg is venném alatta elférő szemüvegel.
Royal: Na hogy tetszett a játék vagy el sem jöttél? -
#28598 Szerintem használhatatlan, rengeteget blokkol a látásból. -
#28597 Vélemény?
Azt leszarom, hogy idiótán néz ki, de hasznosnak tűnik ...
-
shatanka #28596 Volt egy fölös törött fejlámpa és valahogy fel kellett használni. -
#28595 Ha kinyitnád a szemecskédet, látnád, hogy ebben az évben volt megint 3 napos tábor, és CQB-s "frakció háború" is. Sajnos Molon Labe idén nem szervezett, jövőre fog.
... Hogy én mennyire segítőkész vagyok :) -
NoobStalker #28594 akkor meg a minek ajánlod te kis muja..... inkább regéld hol vannak a híres stalker játékaid, egész nyáron arra vártam , hogy mehessek azt semmi..csak a pofid volt nagy... -
#28593 Minek kell PEQ?
Rakj bele lézert is mellé akkor :)
(igaz tiltva van) -
shatanka #28592 Házi készítésű lámpás peq.
-
PÜSPÖK #28591 meglehetősen.a csökkenő munkalehetőségek miatt Detroit lassan elnéptelenedik.a Falanszteren írtak róla 1 cikket.
A hétvégi Tököli játék jó volt. A pálya nem tetszik.Jó volt a régi arcokkal 1-ütt lő-dörögni:-D
Keményen beöltöztem hófehér afgán ruhába.Nem szólt senki hogy Irakban játszódik.. -
#28590 Nekem ilyen olcsó miltec zsákom van, molle csíkokat sose használtam, nem tudom méretük jó-e, és van hozzá valami széles pánt amit linkeltél, de azt sem használtam nem tudom hol van de azt hiszem az is molles :)Hátoldalán van ivotasaknak zseb + műanyag karabiner beakasztáshoz.Én ugye csak játékra használom, ami nem sok, annyit hibátlanul bír, de szerintem többet is :)
Próbálj utána nézni ...
http://www.mindentkapni.hu/ProductDetails?pid=5104#.Tq2NbLJmhBk -
#28589 Jó helyszín :) -
#28588 nem a 3,5 %-os vám a lényeg, hanem a 25%-os áfa, a freeshipping meg ugyanaz mint a 0% THM, magyarul az árba be van építve..... -
#28587 esetleg van valami jól bejáratott webshop ahonnan már rendeltél és minden rendben ment , nem volt vám meg freeshipping és az árak is olcsók?
Mert én Azon a webshopokban amit Punker irt nem találtam meg ezeket a táskákat , egy angol boltban volt mind a 2 fajta, de ott a posta 6k lenne magyarországra és a táska is annyi, mint itthon igy több mint 20k lenne a teljes összeg. -
#28586 A posta sokszor "Free Shipping". -
#28585 nekem eddig mindig minden olcsóbb volt kintről még szállítással is... -
#28584 DE mégha rá is tesznek, de legalább találnék magyar boltban ezek közül valamelyiket amit megvehetek.
Külföldi boltnál meg a postaköltség a sok amennyivel olcsobb a cucc a posta hozzájön és ugyan ott vagyok a magyar bolttal is.Már ha beszerezhető.
Punker : Ezeket a boltokat nem ismertem, de csak a WGC oldalon találtam meg a táskát, de ott sem forgalmazzák már. :( -
#28583 Magyar bolt: Sokat rátesznek az árra!
Külföldi bolt: Várni kell rá kb 2 hetet, ha nem EU-n belüli (akkor kb 1 hét)
Válassz. -
#28582 magyar boltokat felejtsd el..... -
#28581 ugyértem, hogy a magyar webshopokba, mert külföldröl nem tudok rendelni , utánvéttel , és drágábban jonne ki mint itthon , legalább is ahol én néztem . -
#28580 wgc, uncompany, redwolf? ne mond hogy sehol nincs -
#28579 Már megvolt, máshol nem találtam meg ezeket a fajta táskákat. -
#28578 nézd végig a nagyobb webshop-okat, hol mi van raktáron. -
#28577 Tud valaki nekem olyan webshopot ahol rövid határidövel tudok venni ilyen táskát?
G-tech
helikontex 25L
A nowaron csak elöjegyezhetö a heliontextesek meg 20 nap alatt hozzák csak meg.
Valaki tud hasonlo kialakitásu táskát ami 30 liter körüli, lecsatolható Molle öv van hozzá és Molle csikok vannak mindenhol rajt ivózsák elökészitéssel? -
shatanka #28576 A tappet plate és a kapcsoló érintkezői megmaradnak :) csak a belső kapcsolókés, és elsütőbillentyű kerül kivételre meg lereszelésre egy csomó kis bisz basz :D -
#28575 És hogy lehet safe modot varázsolni bele ? :) -
shatanka #28574 Royal te sem sokat szerelhettél még GBt. nem a safe és az automata üzemmódokkal van a gond, hanem az egyeslövéssel...
Püspök: Nem teljesen így van, mert egy normál aegben a két rendszer bizonyos ponton összefügg.
Laccoo: Nem kell oda mágnes meg ilyenek. Egyszerűen kell egy mikrokapcsoló amire ráüt a cut off lever. Így az egyes lövés megszakítása nem telejsen mechanikus lesz, hanem félig elektromos. A vezetékeket meg szépen áttudod vinni előre. Az elsötés szintén történhet egy mikrokapcsolóval. Persze ide kellenek a fetek de az nem baj. -
#28573 A tűzváltókar a GB oldalán lévő müanyag lemezt mozgatja. Ergo az működik és kész.
Egyedül a tűzkapcsolót kell előre vinni, ami meg nem bonyolult. -
#28572 Nem , aeg-ben mechanikus, egyszerűen fogalmazva a fogaskerék lökdösi vissza a kapcsolókést.. Ha máshol van a kapcsoló ez nyilván nem működik . -
PÜSPÖK #28571 a tüzelési mód és az elsütés 2 külön téma nem?az elsütőbillentyűnél csak 1 elektromos kapcsoló van ha jól tudom.(ez szokott összeégni fet-ezés hiányában) -
#28570 no de kapcsolókés nem működik, hisz a ravasz máshol van . gondolom valami spéci elektroinka kell bele, hogy menjen minden, mágnes érzékelő fogaskerékre stb ... Majd -Shatanka megmondja :) Bár safe még mindig nincs , legfeljebb elektronikusan nem lehet zárni az áramkört, de a ravaszt lehet húzni ...
szerintem :)))