Airsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RoyalPredator
LOL, neked ilyennel problémáid vannak?

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

SgtChris
Van valakinek kéznél egy ESS ICE 2.4 szemüveg? Esteleg Naro változat? Lemérné nekem, hogy mennyi a távolság a két szár között? Mert a gyári brussúra alapján több, mint 2 cm a különbség 6 inch vs. 5,5 inch. Ez elég jelentõs és szeretném ha nem állna el a fejemtõl, viszont azt sem szeretném, ha csíkokat vágna a bõrömbe...

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Nem tudjátok, hogy szerbiába való belépéshez elég az új személyi vagy kell útlevél is? Mert sanszos, hogy kimegyünk csapattal egy 2 napos játékra; és nem lenne jó ha a határon maradnák.

RoyalPredator
Milyen rég írt valaki hogy mit vegyen 😄j

RoyalPredator
Régi FY71 jobb volt. De rendes fegyvert nem képesek dizjánolni a játékhoz...
De nagyon frankó volt multiplayerben.

lac coo
Tetszik:

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Jah, akkor jó ez . 😊Legalább is szellõzik jól .

repvez
A bringázást ugy értem, hogy meloba tekerni és azért valahogyan kinézni benne, nem ugy mintha most jöttem volna a tour de france-rol.Van bringáspolom, de azt csak turázáshoz használom.
lac coo
Hát szerintem jobb egy biciklis póló, fõleg mert ennél olcsóbb a legdrágább is. Van olyan bringás póló aminek a hátán zseb van 8 bár nem vagyok nagy biciklis...)
Meg ennek a karja azért vastag .

repvez
kösui ezt a combatshirtot mi a véleményed lehetne használni bringázáshoz?Mennyire lélegzik szellözik ill meleg.Mert én lényegében azért nézegetem , mert igy nem kéne táskát cipelnem mert minden szügséges dolog ott lenne nálam a karzsbekben.
lac coo
Telefonos képek, kicsit fakó...:

RoyalPredator
Frankó cuccnak néz ki. Majd pózolj nekem ha összefutunk.

lac coo
De amúgy ugyanez, csak lengyel színben. anyaga rohadt kényelmes, és külön tetszik a zseb a felkaron, oldalról lehet pakolni bele ...

lac coo
Jah, majd lefotózom fél órán belül.

Én sem reménykedtem, hogy kapok valamit, de aztán egyszer csak jött a csomag. Igaz voltak gondok vele( nem szóltak, hogy már csak a drágább felsõt gyártják, rossz volt a nadrág színe...) de teljesen rugalmasan , korekktül helyrerakták a hibáikat .Kis családi cég, nem tudnak nagy értékben raktáron tartani ...

repvez
tudsz képet rola mutatni? és hogy hogyan sikerült rendezni az ugyet? mert én is voltam benn náluk hogy táskát vegyek, de persze nem olt nekik mutatoba sem és 1 honap mulva sem szoltak, hogy megjott pedig azt mondták, hogy rendelnek egyet és felhivnak ha megjött és ha kell akkor megveszem ha nem akkor ott marad a boltba.
Esetleg valakinek van hasonlo táskája mint a helikonos 25 ill.40L-es táskák?Jo lenne tobb képet látni rola és a belsejéböl, meg a minösgéröl.
RoyalPredator
Csak félsz, hogy hamar kilõnélek <#vigyor2> Tudom én... 😊

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

sajnáljuk, pedig milyen jó lenne veled játszani..
+ lehet oldni bármit.. ha pl megnézed a az rs svd videóit akkor ott is mutatja a srác hogy milyen szépen kattog sorozaton.Esetünkben a 3-as -lövéses elektronikát tippelem a psg-ben.

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RoyalPredator
Nem az hogy fáj, csak van tényleg pár játék, ami érdekelne, és nem tudok kimenni, mert belémkötnek a nagyon liberális hozzáállású játékos-elvtársak.

Minden AEG GB-n megoldható a sorozat, nem?

lac coo
Nagy küzdelmek árán végre megvan a Helikon cucc ...! 😊

mit mondjak.... A combatshirt eszméletlen jó, eddig panaszkodtam a biciklis pólókra, hogy semmi extra, no ez valami hihetetlen jól mûködik melegben, és nagyon komfortos .

Punker
PSG-1 -essel hogy lõ sorozatot?

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

lac coo
amit szabad jupiternek ....

ez gyenge próbálkozás volt.. fáj neked ez az AK dolog.... de sajnos te már csak így jártál...
látod,látod..

Nem sikeres akarok lenni hanem értékes(Albert Einstein)

RoyalPredator
Nem balfaszkosásként , de DMR és sorozatot lõ MASZ játékon MASZos arcokkal:
http://www.youtube.com/watch?v=op0I0qS1vJ8&feature=channel_video_title

Nem AK, de azért... 😄

lac coo
Jah hogy ez már régi ? :9
azt hittem most csináltad 😊

olcsó modellfestékkel van leseftve... Kb 2 éve fujtuk le és ennyire kopott vissza, pedig nem babusgatom és használom is rendesen.

lac coo
Eredeti fekete nekem mindennél szebb, de ha kopik még, nem lesz ez sem rossz ...

RoyalPredator
Nemnagyon van mit fikázni.

A koptatás lehetne jobb, a camo meg részletgazdagabb egy csöppet, de teljesen jó.

Hogy legyen mit fikázni:

Sziasztok!

Eladó egy kiváló állapotban lévõ Stg44 fa, fém, egyszer volt játékban, többször nem is lõttem vele.
Paraméterei:
Típus: STG44 / MP44
Gyártó: AGM
Tárkapacitás: 550 bb
Lövedék Kezdõsebesség: 430 FPS
Tömeg: 4,3 kg
Mûködési elv: AEG
Gearbox: V.2
Hop-up: állítható
Akkumulátor: 8,4V 1100mAh Ni-Mh Stick type
Tartozékok: Akku, töltõ
Ár: 53000Ft, (69800Ft-ért vettem)

Plusz egy teljes Wehrmacht felszerelés, egyben vagy akár külön darabonként is.
Érdeklõdni a [email protected] e-mail címen lehet, képet küldök. Átvétel személyesen + kipróbálási lehetõség
RoyalPredator
Down ...

A világ legszebb airsoftosa:
http://www.youtube.com/user/Amicotv

😄

lac coo

RoyalPredator
Irányzéknak szinte bármi.
ACOG is nézhet ki jól, izlés kérdése.
Aimpontok, holosightfélék, amit csak akarsz, railre.

RoyalPredator
Nekem van egy Boyi-ba való.
Tushoz jött, de a Cyma pin-e vékonyabb.

Büdös Bohóc
thx a tipppet

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

lac coo
A tus rögzítõ pöckét cseréld ki, nem nagy tétel, de megéri mert elõbb utóbb törni fog. Gunner SE oldalán olcsón kapsz.
GB belét végül is ráérsz piszkálni majd ha valami elszáll benne .
De ha már új csõ meg gumi, szerezz hozzá valami jobb kamrát is .

Irányzék meg ízlés dolga, igazából semmi sem áll jól egy AK-n ...

Büdös Bohóc
Nnnnna madbull black python 285mm precíziós csõ megrendelve + madbull hop-up gumi.
A boyi aksumhoz tud valaki ajánlani olyan szereléket, ami még jól néz ki rajta + ZÁRT reflex sightot? Vagy inkább nyílt irányzék kéne? Muszáj lenne cserélnem késõbb, mert az alap nyílt irányzékon nem lehet semmit állítani és ha kicsit balra, vagy jobbra hord a fegyver, akkor készvége. Egy nagyon rövid henger alakú zárt reflex sight szerintem jobban néz ki rajta, mint a nyílt, azok nekem nagyon nem tetszenek.

Na meg azon is gondolkozok, hogy teljesen kéne a belét majd cserélni, gearbox stb, de az meg drágaszág egyszerre... Aki jártas ebben a fegyverben, tud mondani olyan belsõ alkatrészt, amit külön tudnék most cserélni és esetleg nem ártana, mert pl. az alap túl szar? Rugóvezetõt meg csapágyakat pl lehet nem ártana egyik ismerõsöm szerint.

SG rock
látom él a topik 😄

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

SG rock
Közületek jön valaki Operation Scimitar-ra, Július 2-3.án?

Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.

Köszi az információt 😄
RoyalPredator
Jah meg ha túl erõsen töltöd, az is probléma.
MEg ha fizikailag sérül.

Ettõl eltekintve semmi probléma.

RoyalPredator
Nem, csak ne töltsd túl, és ne merítsd bizonyos érték alá.
Amíg a minimum és maximum között van, nincs baj - max ha túl erõsen meríted (20C nálam)

hello
baj e az ha nem töltöm fel teljesen az akumlátort ?
RoyalPredator
Flaming Troll!

Örülünk, hogy tanultál egy új szót (ikonikus)! Szerintem mindenhova írd oda, hadd lássák a népek, mekkora idióta vagy!
Büdös Bohóc
Köszi, várom a véleményt, mert precíziós csõ lett volna (meg hop-up gumi) amit elõször cserélni akartam.

RoyalPredator
Faszom, 7,62*

Megesik, nemde?

azért csak nem lesz már ilyen...